شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۷/فروردین/۹۳ ۱۰:۱۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خب این حرف شما مصداق بارز تهمت هستش. وقتی مطلب رو خوب نشنیدید و درک نکردید برای چی انتقاد و اظهار نظر میکنید؟ شرط اول انتقاد اینکه حداقل منتقد خودش مطلب رو یک بار خوب شنیده یا خونده باشه! روی هوا که نمیشه نقد کرد. به علاوه ی اینکه کار شما هم مصداق تقطیع صحبتها هستش ، باید مطلب کامل اورده بشه تا بشه قضاوت کرد ، نه که یک جمله بگیم...
برادر عزیز،بنده تهمتی نزدم بلکه چیزی رو که اطمینان دارم بیان کردم! این حرف ایشون رو بعد از ایشون و قبل از ایشون هم روشنفکر نماها زده اند! که عاشوراء چون روز پیرزوی خون بر شمشیر هست و امام حسین وارد بهشت شده باید ما به فرح و سرور و شادی بپردازیم! در حالی که صد درص با کلام امام معصوم متفاوته!
این هم نمونه هایی که قبلا قولش رو داده بودم :
شمس تبریزی ( که قبله ی بعضی ها هستش) :
* سماع و آوازه خوانی به همراه موسیقی و رقص یک عبادت برتر می باشد و حتی برای برخی افراد مستعد واجب است.
* {شمس تبریزی} روزی برای نظربازی و عشق بازی از مولوی سه چیز درخواست نمود: یکی همسر مولوی،یکی پسر مولوی که هنوز بالغ نشده بود و قدری شراب از محله زرتشتیان و مولوی هر سه را برای استاد خویش فراهم نمود.
* در هنگام شصت سالگی به دختر جوانی به نام کیمیا خاتون دلبستگی پیدا نمود و آخر با او ازدواج کرد،اما به دلیل رفتار خشن شمس و مشاجره طوفانی که بین این نو داماد پیر و نو عروس جوان رخ داد،دختر پس از یک بیماری سه روزه جوان مرگ شد.
منابع :
نفحات الانس جامی،ص466
پله پله تا ملاقات خدا،ص141
مولوی (خدای بعضی ها) :
* روز عاشورا را روز فرح و شادی می داند و قاتل امام حسین را اهل نجات و رستگاری می پندارد.(متاسفانه در چاپ های تقریبا از انقلاب به بعد این بخش از مثنوی حذف شده و اگر دوستان به چاپ های قبل انقلاب مراجعه کنند می تونن این مطلب رو پیدا کنن)
* قاتل حضرت علی را آلت دست خداوند می پندارد.
* نعوذ بالله حضرت ابوطالب،پدر بزرگوار حضرت علی علیه السلام، را خارج از دین معرفی می کند:
صد دل و جان عاشق صانع شده / چشم بد یا گوش بد مانع شده
خود یکی بوطالب آن عم رسول / می نمودش شنعت عربان مهول
منصب اجداد و آباء را بماند / در پی احمد چنین بی ره براند
لیک اگر بودیش لطف ما سبق / کی بدی این بد دلی با جذب حق
منابع :
مثنوی،ج6،ص576
مثنوی،ج2ص177 و ص182
مثنوی دفتر ششم ص 195
این ها فقط نمونه های کوچکی بود از عرفای گمراه ...
جناب فرشید آیا واقعا حرف های الهی قمشه ای اینقدر مخرب هست که شما احساس مسئولیت کردید تا مستمعین این بنده خدا رو از گمراهی دربیارید؟؟
من نمی دونم چرا یک نفر اینجا نسبت به امثال سروش احساس مسئولیت نمی کنه!؟
باید بدونیم نسبت باید نسبت به کسایی در مورد اسکلت دین اظهار نظر می کنند انتقاد کرد و مو رو از ماست کشید نه امثال شریعتی و قمشه ای و .. که فقط با ذوق هنری و ادبیشون فقط رنگ و لعاب به اعتقادات ما می دن.
به قول یکی از اساتید همین تالار، الهی قمشه ای بدرد کسایی می خوره که دوره های عرفان نظری رو طی کردند و برای لذت بردن از آموخته هاشون صحبت های ایشون رو گوش می کنند. چون کسایی که شناختی از صحبت های الهی قمشه ای ندارند فکر می کنند ایشون گفته روز عاشورا جشن بگیرید یا واقعا قاتلین امام حسین (علیه السلام) اهل نجات خواهند بود و ... . این حرفها در صورتی که واقعا گفته باشه ، یک سری حرفهای ذوقیست. در هر حال الله اعلم!
اما بهتره بحث در مورد مولوی رو جدا کنیم و تایپیک جداگانه بهش اختصاص بدیم!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
حالا من کاری قمشه ای, شریعتی و امثالهم ندارم, ولی جناب 110 همچین بحث ذوقی ای هم نیست بلکه مباحث خیلی خیلی سنگین و ثقیلی هستن که به این صورت سطحی و صرف لفظ کلمات به کار رفته نمی شه نقد کرد
جناب Havbb درمورد عدم عصمت پیامبران تبلیغی مطمئنید؟! یعنی ما فقط 5پیامبر معصوم داشتیم؟!پیامبری که معصوم نباشه چه تشریعی و چه تبلیغی، پیروی کردن نداره و اصلا پیامبر نیست! پیامبران تبلیغی رو با مصلحان اجتماعی اشتباه گرفتید
اولا بنده نگفتم که آقای الهی قمشه ای و مولوی یکسان هستند بلکه کل منظورم اینه که افرادی چون مولوی و شمس و ... انسان های قابل تمسکی نیستند و خودشون انسان های گمراهی هستند که ان شاء الله در تاپیک هایی جداگانه به زودی مطرح خواهم کرد.
ثانیا دوستانی که اون سخنرانی ایشون در مورد عاشوراء رو گوش نکرده اند بیهوده به توجیه رو نیارن.سخنرانی ایشون در مورد زیارت قبور هم اصلا جای توجیه ندارن و دقیقا بعضی بخش های سخنانشون مخالفت صد در صد با روایات معتبر داره.
به علاوه افرادی هم که موضوعاتی رو مطرخ میکنن مثل اینکه یزید و فلان و بهمان رو اگر در کنار خودت دیدی و امثالهم با هر منظوری که باشه این حرفشون غلط بوده و اثرات نامطلوبی داره.رحمانیت خدا رو لازم نیست کسی اینطوری بیان کنه و این حرف غلط این افراد با قرآن و روایات معتبر صد در صد متناقضه و علمای شیعه پاسخ این مسائل رو قبلا داده اند.
من یقت مومنا متعمدا فجزائه جهنم ... و آیات و روایات و متعدد / بعضی از همین آقایون خلود در جهنم رو هم منکر میشن مثل ملاصدرا که تناقض صد در صد با قرآن و روایات داره.
به علاوه در روایات معتبر احادیثی هست با مضامینی مثل اینکه هر کس در حهنمی بودن و یا کفر فلانی و فلانی و ... شک کند خودش کافر است.(البته این کفر به معنای تکفیر نیست.)
به علاوه هر صد و بیست و چهار هزار پیامبر معصوم هستند.
(۷/فروردین/۹۳ ۱۳:۳۷)farshid2002002 نوشته است: [ -> ]اولا بنده نگفتم که آقای الهی قمشه ای و مولوی یکسان هستند بلکه کل منظورم اینه که افرادی چون مولوی و شمس و ... انسان های قابل تمسکی نیستند و خودشون انسان های گمراهی هستند
به علاوه افرادی هم که موضوعاتی رو مطرخ میکنن مثل اینکه یزید و فلان و بهمان رو اگر در کنار خودت دیدی و امثالهم با هر منظوری که باشه این حرفشون غلط بوده و اثرات نامطلوبی داره. رحمانیت خدا رو لازم نیست کسی اینطوری بیان کنه و این حرف غلط این افراد با قرآن و روایات معتبر صد در صد متناقضه و علمای شیعه پاسخ این مسائل رو قبلا داده اند.
من یقت مومنا متعمدا فجزائه جهنم ... و آیات و روایات و متعدد / بعضی از همین آقایون خلود در جهنم رو هم منکر میشن مثل ملاصدرا که تناقض صد در صد با قرآن و روایات داره.
به علاوه در روایات معتبر احادیثی هست با مضامینی مثل اینکه هر کس در حهنمی بودن و یا کفر فلانی و فلانی و ... شک کند خودش کافر است.(البته این کفر به معنای تکفیر نیست.)
[/b]
به علاوه هر صد و بیست و چهار هزار پیامبر معصوم هستند.
ملاصدرا هم اضافه شد!
با بحث هایی که در این تاپیک شد لازم میبینم که در تاپیکی جداگانه بحث های مربوط به تصوف و عرفان و فلسفه و ملاصدر ا و .. رو مطرح کنم تا همه ی دوستان تبادل نظر کنیم.
در ضمن بحث علمی هستش و نه تعصب و احساس.
* خود ملاصدرا در اواخر عمرش به خاطر رفتن به سمت فلسفه پشیمون شد و گفت من به زیر سایه رفته بودم و آفتاب رو رها کرده بودم.(همینطر شخصی مثل امام خمینی هم در آخرین نامه هاشون که به عروسشون نوشته اند در مورد فلسفه نظری مشابه مطرح کردند.)
به نام خدا
با این دید شما چه گفته باشید چه نه, امام (ره), علامه قاضی و بقیه رو هم رد کردید؛ حالا هی بگید منظورم اینا نیست؛ همانطور که قبلا هم بعضیا این بزرگواران رو رد و حتی تکفیر و لعن کردند
حالا یاد اون حرف ائمه افتادم که گفتن اگه ابوذر از ایمان سلمان باخبر بشه, اونو تکفیر می کنه
در خوده قرآن آمده است که سخن را بشنوید و بهترین آن را اتخاذ کنید.
کسی را کامل رد نکنید شاید آنها به چیزی رسیده باشند که شما نرسیده اید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13