۷/فروردین/۹۳, ۱۹:۳۷
(۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۶)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خب جواب اصل مطلب پست بنده چی شد؟ چرا فقط جواب بحث حاشیه ایش رو میدید؟
کسی نگفت آیات و روایات معیار نیستند!!!
اشتباه کردن که طبيعي است و چيزي نيست که با آن يک شخص را رد کنيم.
مبلغان مذهب هم کساني هستند که با استفاده از قرآن و کلام معصومين تبليغ مذهب ميکنند ( و نه مولوي و شمس و ...)
به علاوه مولوي و شمس و امثالهم از کدام آيه و حديث معتبر شرک حضرت ابوطالب را برداشت کرده اند تا به شعر در آورند و يا شمس لعنة الله عليه از کدام حديث و آيه استناد کرده تا در قالب نثر به حضرت صديقه طاهره جسارت کند؟؟!!
بحث من اين نيست که اگر کسي در جايي اشتباي کند با آن اشتبا اون شخص رو رد کنم بلکه حرف من اين است که اشخاصي چون مولوي و شمس و ابوسعيد ابوالخير و عطار و جامي و غزالي و ... انسان هايي هستند که در تاريکي و جهالتشان روز به روز بيشتر فرو رفتند و انسان هايي نيستند که ما بخواهيم به آن ها براي شناخت توحيد و مسائل مشابه استفاده کنيم و به آن ها استناد کنيم.(بنده منکر توانايي ادبي اين افراد نيستم).
![[تصویر: dastkhat.jpg]](http://www.ebnearabi.com/wp-content/uploads/2012/05/dastkhat.jpg)

)
در ابتدای منطق الطیر هم میگه شیعه و سنی باید با هم باشن و اختلاف نداشته باشن ! توی کتاب الهی نامه هم میگه :