تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آمار تکاندهنده یا اغراق آمیز؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۲۰/شهریور/۹۳ ۴:۵۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]بعد نودو بوغی اومدیم یه پست بذاریم تو تالار دیدیم درست پسند ... باز اوقاتش تلخهConfused

دوستان اگر تغییر جنسیت یه مسئله دروغین و واهی بود که امام خمینی حکم به حلال اون صادر نمیکرد!!! متاسفانه زیادتر هم شده!!!Confused و من نمی دونم علت واقعیش چیه؟؟ ولی اینو میدونم که آدمهای به شدت گرفتاری هستند و من مستندی که از bbcاز این افراد (ترنس ها) پخش کرده بود رو به صورت ویدئو دیدم!!که تو یه مرکز جراحی تو میرداماد گرفته شده بود!! خب بیشتر اینها از بسیاری لحاظ حتی ظاهری مثل صدا و رفتار هم زن یا مرد هستند و برخی اندامها... خدا همه مریضها رو شفا بده!!

و بیشترشون بیمار محسوب میشند و پس از جراحی واقعا خوب میشند!!اینو ببینید مخصوصا درست پسند ...

http://www.topnaz.com/interview-iranian-...an-photos/

خانم فرزانه سامان که به آقای ارسطو سامان تبدیل شدند!!
خانم محترم،
سلام.
ابتدا از شما خواهش می‌کنم بنده رو مانند نامحرم‌ها خطاب کنید.

حرف شما، عیناً یکی از ابهاماتی هست که خانم یاسین درباره‌ی حرفها داشتن و همین چند ارسال قبل پرسیدن و در همین ارسال قبلم بهش پاسخ داده شد! :
(۲۰/شهریور/۹۳ ۰:۴۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]
(۱۹/شهریور/۹۳ ۸:۲۵)یاســین نوشته است: [ -> ]خوب این دو جنسی ها از قدیم هم بودن و بنده های خدا همیشه تحت ازار اجتماعی بودن،کسی در مشکل دار بودن جسمی اینا شک نداره.
1- حالا اقای درست پسند اینا رو هم قبول ندارین؟البته این افراد حتما باید جراحی کنند و تکلیفشون معلوم شه،به هر حال اینا هم یا زن هستن یا مرد و اینا رو در دسته های همجنسگراها اصلا نباید قرار داد،اما به قول موزه جان تعدادشون کمه.
پاراگراف اول ِ بعد از نقل قول اول این ارسال.

پس تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که از پیش حرف بنده رو غلط فرض کرده‌اید و اصلاً اهمیت نداده‌اید که در خوندن حرفی که بنده مطرح می‌کرده‌ام دقت و حوصله به خرج بدید تا ببینید چی میگم، و بنابراین سختتون اومده که روی پیوند کلیک کنید(اگر به نظرتون اشتباه می‌کنم خودتون به بنده بگید انصافاً باید چه فکری داشته باشم!Dodgy ).
بنابراین بنده قسمت مورد ارجاع رو نقل‌قول می‌کنم که حوصلتون بشه بخونید! :
(۱۶/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]اون عمل جراحی‌ای که مجوز شرعی داره، عمل ِ دوجنسیتی‌هایی هست که بطور مادرزادی(یا بر اثر بلاهایی که سر خودشون بیارن، مثل مصرف استروید) هورمون‌های دو جنس در اونها از حالت تعادل خارج هست(چون هورمون‌های هر دو جنس در هر دو جنس هست، و فقط کم و زیاد داره). و البته اینها یک جنسیت اصلی دارن، که همونی هست که بطور فیزیکی جزئش هستن.
البته و صدالبته منطقاً اثبات میشه که هرگونه تغییر در میزان هورمون‌ها هیچ ربطی به تغییر در گرایش به یک جنسیت ِ دیگر نداره.
توی زیست‌شناسی به اینها bisexual میگن(که البته این معنا کاملاً متفاوت هست از کاربرد ِ عامیانه‌تر این واژه که در ارسال پیش شرح دادم(کسی که به هر دو جنس گرایش داره). با این وجود، هر دو کاربرد در جای خودشون رایج هستن).
این دوجنسیتی‌ها عمل جراحی میکنن تا میزان هورمون‌های دو جنس رو با میزان مناسب جنسیت اصلی‌شون تنظیم کنن.

حالا می‌رسیم به transsexual.
اونها تک‌جنسیتی‌هایی هستن که «از نظر احساسی و روانی حس میکنن به جنسیت مخالف تعلق دارن» و میرن عمل میکنن و خصوصیات ِ ظاهری جنس دیگر رو ایجاد میکنن. با تغییر ِ میزان ِ هورمون‌ها، یک دسته تغییرات خودش اتفاق می‌افته، اما این دیوونه‌ها اصولاً دنبال یک بدن با خصوصیات ِ بارز ِ جنس مخالف هستن، پس به اون تغییرات ِ‌خودبه‌خودی اکتفا نمیکنن و عمل‌های زیبایی نیز میکنن. تا همین‌جاش به حد کافی مفتضحانه و حال بهم زن هست. و اما می‌رسیم به آخرین مرحله. یعنی عمل کردن ِ چیزی که به‌هیچ‌وجه با تغییر هورمون‌ها تغییر نمیکنه. یعنی آلت تناسلی. البته اونها هرگز نخواهند تونست به عنوان جنس مخالف باهاش تناسل کنن. فقط با جراحی به شکلی درش میارن که بتونن به عنوان جنس مخالف باهاش آمیزش انجام بدن.ConfusedConfusedConfused بهش میگن sex reassignment surgery. یک عمل ِ مفتضحانه‌ی حال بهم زن.
به قول خودشون "تغییر جنسیت" میدن، ولی در حقیقت هیچ‌وقت نمیتونن تغییر جنسیت بدن، چون نمیتونن اندامهای داخلی رو تغییر بدن. چنین عمل‌هایی هم مسلماً صددرصد غیرشرعی هست. تنها جایی که میشه موافق ِ این دیوونگی‌های حال بهم زن فتوا داد، وهابیت هست.

و اما،
برای کسی که به حرف بنده شک داشته باشه در این مورد که تراجنس‌ها ابداً هیچ نشونه‌ی ظاهری بروز نمیدن و بدنشون کاملاً از نظر جنسیتی طبیعی و عادی هست، در همون ارسال در نقل‌قول ِ بعد، یک ارجاع داده شده به لغتنامه‌ها:
(۱۶/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]نمیدونم، شاید بعضی‌ها عبارت transsexual رو به کسانی که دوجنسیتی هستن و میخوان میزان هورمون‌هاشون رو متعادل کنن بگن، اما از نظر لغتنامه‌ها، چنین تعبیری در مورد اونها بکار نمیره.
که باز هم برای اینکه از اون اشکالات پیش نیاد، توضیح لغتنامه رو نقل‌قول می‌کنم! :

کد قالب بندی شده:
A person who emotionally and psychologically feels that they belong to the opposite sex: a pre-operative male-to-female transsexual

More example sentences
1.1  A person who has undergone treatment in order to acquire the physical characteristics of the opposite sex.

بنابراین:
کسی که در بدنش اشکالی می‌بینید، ابداً تراجنس نیست.
تراجنس‌ها کاملاً سالم هستن ولی میگن ما مغزمون از مغز ِ جنس مخالف هست و در بدن اشتباه به دنیا اومده‌ایم!
کسی که در بدنش اشکالی ببینید، مرد یا زنی هست که به واسطه‌ی نامتعادل شدن هورمون‌هاش، خصوصیات ِ ثانویه‌ی جنسی(اون خصوصیاتی که در زمان تولد وجود ندارند) مربوط به جنس مخالف در اون بروز پیدا کرده. تنظیم میزان هورمون‌ها برای این افراد، ابداً هیچ تغییر جنسیتی نخواهد بود، چرا که خصوصیات اولیه‌ی جنسی(اون خصوصیاتی که از زمان تولد وجود دارند) مربوط به جنسیت اصلی ِ خودشون رو از همون اول داشته‌اند، و در آخر هم خواهند داشت. برخلاف ِ تراجنس‌ها. تراجنس‌ها علاوه بر خصوصیات ثانویه، خصوصیات اولیه رو هم با عمل جراحی‌ای که توضیحش رو در اون نقل قول داده‌ام تغییر میدن.
انشالله خدا سلامتی رو چه جسمی ، چه فکری، چه عقلی و چه احساسی ، از آدمها نگیره.
آقای درست پسند!
اولاً این که زهرا خانم جای خواهر بزرگتر شما و شاید جای مادر شما باشن...
ثانیاً این که
(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]تراجنس‌ها کاملاً سالم هستن ولی میگن ما مغزمون از مغز ِ جنس مخالف هست و در بدن اشتباه به دنیا اومده‌ایم!

تا حالا امین آباد رفتین؟
یه عالمه آدمی که از نظر جسمی سالمن و روانشون مشکل داره...
طرف جسمش سالمه، اما خودش رو میکشه...
یا بچه اش رو میکشه...
جسمش سالمه، اما سیگار میکشه یا شیشه مصرف میکنه و بدنش رو داغون میکنه...
اینها همه مشکلات روانیه...
مشکلات روانی باعث ضربه زدن به جسم میشه...
اینم یه جور ضربه زدنه...
من قبلاً هم گفتم درصد بسیار بالایی از این آدما که میگن ما این مشکل رو داریم، در واقع جوجو دارن که تبدیل به جنس مخالف بشن و مشکل روحی و روانی ندارن و همجنسگرا هستن...
اما هستن آدمایی که مشکلات روانی دارن...
این مشکلات، اگه از لحاظ روانی درمان نشدن، باید برن سراغ تغییرات جسمی که مراجع هم اجازه اش رو دادن...
اما برای چندمین باره که میگم:
اینقدر تعداد این بیمارها کمه که ارزش اینهمه بحث کردن و جدل کردن رو نداره...
(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۵)Eve نوشته است: [ -> ]انشالله خدا سلامتی رو چه جسمی ، چه فکری، چه عقلی و چه احساسی ، از آدمها نگیره.
خداوند در قرآن کریم می‌فرماید:
قل هاتو برهانکم إن کنتم صادقین
بگو اگر راست می‌گویید، برهان خویش را بیاورید.

یعنی خداوند راه هدایت رو تکیه بر برهان بیان فرموده.

(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]آقای درست پسند!
اولاً این که زهرا خانم جای خواهر بزرگتر شما و شاید جای مادر شما باشن...
SurpriseSurprise
خانم محترم!!Surprise
گویا شما متوجه نیستید که اتفاقاً بنده دارم از سر احترام به ایشون اینطور میگم!!
وقتی ایشون ارسالی که این مطلب در اون بطور مبسوط توضیح داده شده رو میخونن و دوباره همون رو مطرح میکنن، بنده میدونم که با انسانی طرفم که خداوند بهش عقل عطا فرموده و توان فهم سخن من رو داره، بنابراین تنها احتمال ممکن این میشه که برای دریافتن ِ اون سخن اهمیت قائل نشدن.

(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]ثانیاً این که

تا حالا امین آباد رفتین؟
یه عالمه آدمی که از نظر جسمی سالمن و روانشون مشکل داره...
طرف جسمش سالمه، اما خودش رو میکشه...
یا بچه اش رو میکشه...
جسمش سالمه، اما سیگار میکشه یا شیشه مصرف میکنه و بدنش رو داغون میکنه...
اینها همه مشکلات روانیه...
مشکلات روانی باعث ضربه زدن به جسم میشه...
اینم یه جور ضربه زدنه...
من قبلاً هم گفتم درصد بسیار بالایی از این آدما که میگن ما این مشکل رو داریم، در واقع جوجو دارن که تبدیل به جنس مخالف بشن و مشکل روحی و روانی ندارن و همجنسگرا هستن...
اما هستن آدمایی که مشکلات روانی دارن...
این مشکلات، اگه از لحاظ روانی درمان نشدن، باید برن سراغ تغییرات جسمی که مراجع هم اجازه اش رو دادن...
اما برای چندمین باره که میگم:
اینقدر تعداد این بیمارها کمه که ارزش اینهمه بحث کردن و جدل کردن رو نداره...
خداوند در قرآن کریم می‌فرماید:
بگو اگر راست می‌گویید، برهان خویش را بیاورید.

یعنی خداوند راه هدایت رو تکیه بر برهان بیان فرموده.

شما اگر راست میگین که امکان ِ بروز این تمایل بخاطر بیماری وجود داره، برهانتون رو بیارید!
بگید چطور یک گناه رو بیماری حساب می‌کنید؟! دلیل شما چیه؟!
مثلاً کسانی که وسواس ِ شست و شو دارن، از نظر روانشناسان فاقد سروتونین هستن. اما آیا اسرافی که میکنن گناه نیست؟؟!!
میدونید چه کسانی میگن تراجنسی بیماریه؟؟!!
این ارسال رو ببینید. اونها حتی همجنس‌گرایی و دوجنس‌گرایی رو هم بیماری به حساب میارن!! و البته بدون آوردن کوچکترین دلیلی.
ببخشید من وارد بحثتون می شم ولی فک می کنم راجع به این آدما نمی شه راحت قضاوت کرد...به نظرم یسری انقدر به جنس مخالف علاقه پیدا می کنن و در ذهنشون خودشون رو پسر یا دختر فرض می کنن و در واقع زندگیش می کنن که نا خواسته بعد یه مدت فک می کنن دو جنسی هستن ومیرن دنبال جراحی یجورایی بعضی هاشون نسبت به جنسیتشون خودکم بینی پیدا می کنن....
من یه مثال بزنم ما تو سن راهنمایی دبیرستان که بودیم یسری از دخترا ها بودن که علاقه خیلی زیادی به فوتبال و فوتبالیست ها داشتن تا یه حدی به خاطر سنشون طبیعی بود اما یکیشون علاوه بر علاقه خودش رو شبیه اوناهم می کرد موهاش رو مدل فوتبالیست ها می زد لباسهای اسپرت و کفش های پسرونه پاش می کرد حتی حرف زدنش مثه پسرا بود شاید جالب باشه بدونید ما اونو پسر کلاسمون می دونستیم درحالی که در واقع هیچ نشان فیزیکی از پسر بودن نداشت و تنها همون خلاء شخصیتیش اونو به اینجا کشونده بود....
حالا من نمی دونم چه جور می شه با این آدما برخورد کرد اما فک می کنم نباید به این راحتی اجازه تغییر جنسیت بهشون داد
چند نفر حرف مطرح کرده بودن و زحمت کشیدیم و وقت گذاشتیم و پاسخ دادیم.
اما پاسخی نیومد که بگن موافقن یا مخالفن(البته با چرا).
همیشه ناامید میشم از کسانی که بدون ِ جواب دادن مخالفند!
بحث، فرصت پیشرفت هست، و ثمره‌ی اون رسیدن به نقطه‌ای هست که امکان نتیجه‌گیری رو بده، و بدون اون بی‌ثمر هست.
سلام
من فقط سوال یک رو از شما پرسیدم و بقیه رو از مخالفین شما،اما شما زحمت کشیدن همه رو جواب دادین
که اونا جواب ندادن
اما یه سوال رو که پرسیدم شما با ایه 151 سوره انعام جواب دادین که بنده متوجه ربطش نشدم
بالاخره پدر و مادر ها یا حتی فرزندان نامشروعی وجود دارن که شرایط صحیح در نطفه بستنشون رعایت نشده
(۲۲/شهریور/۹۳ ۸:۱۹)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
سلام

(۲۲/شهریور/۹۳ ۸:۱۹)یاســین نوشته است: [ -> ]من فقط سوال یک رو از شما پرسیدم و بقیه رو از مخالفین شما،اما شما زحمت کشیدن همه رو جواب دادین
که اونا جواب ندادن
آخه چیزهایی نبود که اونها پاسخش رو بدن. چیزهایی رو پاسخ دادم که موافق با نظر اونها بود.

برای من فقط این آزاردهنده هست که طرف ِ بحث مخالف باشه، ولی سعی در ادامه‌ی بحث و آوردن استدلال ِ خودش نکنه.
اینکه حدس زدم طرف بحث مخالف باشه برای اینه که وقتی موافق باشه معمولاً معلوم میشه.

(۲۲/شهریور/۹۳ ۸:۱۹)یاســین نوشته است: [ -> ]اما یه سوال رو که پرسیدم شما با ایه 151 سوره انعام جواب دادین که بنده متوجه ربطش نشدم
بالاخره پدر و مادر ها یا حتی فرزندان نامشروعی وجود دارن که شرایط صحیح در نطفه بستنشون رعایت نشده
اون آیه، تأیید ِ نکته‌ای از سخن شما بود، که کار فاحش تنها اونی نیست که در جهان خارج اتفاق بیفته.

اما در مورد اینکه فرزندی که نطفه بستنش به این صورت یا هر صورت ِ دیگه نامشروع شده باشه، بنده اونجا اظهارنظری نکردم. چون بنده حجت ِ قرآنی(شامل ِ حدیثی که به آیات استناد کرده باشه) بر این مسئله نیافته‌ام، و بنابراین باید بگم علمی به این مسئله ندارم و نباید تأیید کنم. شما اگر حجتی دارید، ممنون میشم بفرمایید. فکر کنم دیده‌ام که به آیه «شارکهم فی الاموال و الاولاد...» استناد بشه، اما تفسیرش باید اثبات‌گرایانه باشه. یعنی از کجا مطمئنیم که این شراکت به صورت ِ شراکت در نطفه هست؟ مثلاً وقتی شیطان بر اون فرد مسلط باشه، در واقع در اموال و اولاد باهاش سهیم شده. چطور میشه گفت که اون معنا معتبر هست؟
در مورد اون موضوعی که گفتین بنده هم خیلی اطلاعات تخصصی ندارم،اما این احادیث رو هم داریم
http://seyedhadi1.blogfa.com/cat-131.aspx

البته حکم فقهیشو هم نمیدونم که در برخورد با این ادما چیکار باید کرد مطمئنا صلاح جامعه به فرد اولی است اما مرزی که کمترین ظلم به طرفین بشه رو اطلاعی ندارم.
(۱۸/شهریور/۹۳ ۶:۱۷)Ali#59 نوشته است: [ -> ]به صورت علمی در این مورد تحقیق کنید.
http://www.narth.com/docs/disagree.html
http://www.narth.com/menus/interviews.html
کتاب : Sexuality: A Very Short Introduction
ویکی پدیا
همینجور روی هوا حرف زدن و روی هوا پیوند دادن و روی هوا علمی جلوه دادن، خیلی آسونه.
حداقل کاری که ممکنه بکنید اینه که مطلبی رو از منبعی که بهش ارجاع میدید نقل کنید،
و حتی در این صورت هم باز هم اگر نقل شما نتونه صحت خودش رو به اثبات برسونه(یعنی دارای دلیل نباشه) و شما هم برای اثباتش دلیل نداشته باشید، معلوم میشه که روی هوا قبولش کرده‌اید.
یعنی بهش علمی نداشته‌اید و براساس جهل، براساس اینکه «چیزی نمیدونم، اونها خارجی‌اند، خارجی نوشته، پس درسته» قبولش کردید.
در حالی که حتی وحی منزل که سخن خداست هم اولش با دلیل اثبات میشه که حق هست، و بعد بهش ایمان میاریم.

پس:
اگر راست میگید، برید و از متونی که ادعا می‌کنید علم درونش بوده و شما روی هوا نمیگید علم هست و واقعاً پی برده‌اید که علم هست، اونچه که ادعا می‌کنید رو نقل‌قول کنید، و دلایلتون رو هم همراهش بیارید.

بگو اگر راست می‌گویید برهان خویش را بیاورید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع