(۲۰/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۶)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
ممنون از تذکرتون ولی منظور بنده از خشک و تر، انسانهای مومن و پرهیزگاری میباشد که متاسفانه کاری انجام نمیدهند یا نمیخواهند انجام دهند و سکوت را به تذکر، ترجیح میدهند. یعنی اکثر ما میگوییم به ما چه، چرا خودمون رو درگیر کنیم، یا مثلا اینکه چه بر سر ناهیان از منکر آمد ؟؟؟؟؟
خب مسأله همینه!
آیا آدم مؤمن دست از امر به معروف و نهی از منکر بر میداره!؟؟؟؟؟؟؟
الآن به نظر شما اون شهید خلیلی عزیز که رفت و تکلیفش رو انجام داد ایمانش تکمیله یا امثال من که همش حرف امر به معروف رو میزنن!
خب اصن من و امثالم مؤمن نیستیم که شما فکر کنید من مؤمن دارم میسوزم!
شهید آوینی جمله معروفی دارن: هنگامی که شیپور جنگ نواخته میشه، مرد از نامرد مشخص میشود!
اتفاقا امر به معروف و نهی از منکر با شرایطش هم از جمله مسائلی هست که مرد رو از نامرد تمییز میده!
لقمه حرام را کم اثر ندونید !
این همه مراجع دارند میگن دیرکرد بانک ها ربا محسوب میشه و جنگ با خداست نتیجه اش میشه همین که نسل اون آدم ها میشن فاسد.
خواهشا بحث فقر مادی را از این موضوع جدا کنید . یه بچه راهنمایی یا دبیرستانی که داره فساد انجام میده اونم از نوع همجنسبازی چه ربطی به فقر داره!!!
خیلی از کارهای که ما در طول روز انجام می دهیم معلول علت هایی است که قبلا انجام شده ، مثلا یه محبی به مادرمون می کنیم خداوند در اون روز جلوی پای ما یک اتفاقی را قرار می دهد یا موقعیتی برایمان پدید می آره که در صورت استفاده درست ما برایمان ثواب داشته باشد. یعنی اون محبت به مادر واسطه به وجود آمدن این شرایط برای ما شده و به همین شکل عکس این ماجرا صادق است.
حالا تو این موضوع هم همین استدلال در اکثر موارد درست است.در اکثر موارد با علم به گناه بودن عملشون افراد دارن گناه انجام میدهند . دقت کنید اینجا غرب وحشی نیست اینجا ایران است و حتی محروم ترین افراد جامعه و لاایک ترین افراد جامعه هم مسائل مربوط به حلال و حرام را حتی برای یکبار هم که شده یا شنیدن یا خواندن و اگر اظهار بی اطلاعی می کنند واقعا دارند فیلم بازی میکنند.افرادی که دین را قبول ندارند که هیچ !!!! ولی افرادی که دین را می شناسند و یا حتی ادعای دین داری هم دارند ، بچه هاشون و خودشون دارند مرتکب گناه های جنسی می شوند .
علت اینها بر میگرده به رواج حرام خوری سیستماتیکی که متاسفانه به نام بانکداری اسلامی در جامعه به وجود آمده. نه اینکه بانک ها به طور مستقیم تاثیر داشته باشند نه . ضعف در ایمان ، فراموشی مرگ و روز حساب ، محیط فاسد و لقمه حرام نتیجه اش میشه زنا .
نقل قول:این همه مراجع دارند میگن دیرکرد بانک ها ربا محسوب میشه و جنگ با خداست نتیجه اش میشه همین که نسل اون آدم ها میشن فاسد.
خواهشا بحث فقر مادی را از این موضوع جدا کنید . یه بچه راهنمایی یا دبیرستانی که داره فساد انجام میده اونم از نوع همجنسبازی چه ربطی به فقر داره!!!
من به مسئله حرام لقمه بودن ایمان کامل دارم چون تجربه کردم و سعی می کنم ازش دوری کنم(حالا همچین می گم دوری انگار هفت هشت سر عائله مند هستم. خرج خودمم به زور در میاد!)
اما نمی دونم این بحث فقر مادی به مضمون تاپی ربطی نداشت. اگه بحثی شد فقط خیلی کوچولو بود و رفت. کسی سعی نکرد ربطش بده به مشکلات اخلاقی در مدارس.
دوستان من نمیخوام حاشیه سازی کنم اما عنایت داشته باشید :
این مسئله همجنسگرایی که توی مدارس شایع شده و شخصا هم شاهدش بودم و واقعا هم توی کشور اسلامی و شیعی خیلی خیلی حال به هم زنه ، عوامل متعددی داره.
انصافا،به دور از تعصب که نگاه کنید می بینید توی خیلی از کشورها که مدارس از لحاظ جنسیتی مختلط هستند اینقدر فساد ندارن!
یعنی الان توی ایالات متحده ش هم بیست درصد دانش آموزها همجنس گرا نیستن!
چرا اینطوریه؟
من خودم همزمان با مدرسه از قدیم،کلاس زبان هم میرفتم.کلاس زبان مختلط بود...ولی انصافا اونطور که توی اون کلاس ها جو،خوب و به قولی مثبت بود توی مدرسه یک درصدش هم شاهد نبودم.
من نمیگم کلاس های قاطی اصلا فساد نداره،اما انصافا اگه یه پسر با یه دختر ارتباط داشته باشه بهتر از همجنس گرایی نیست؟
بازم میگم یه کم که با ذهن بازتر به این مسئله نگاه کنید متوجه منظورم میشید.
قبل از انقلاب همین بچه شیعه ها مدارسشون قاطی بود.مقایسه نمیکنم اما همین پدر و مادرای ما توی مدارس مختلط درس خوندن... .
حالا خودتون ببینید تفاوت هاش رو دیگه
تکلمه :نمیدونم چرا مسئولین و روشن فکرهای ما دلواپس همه چیز هستند،جز این چیزها...این شیب ملایم فساد که سالها داره همینطوری میره بالا،کسی رو نگران نمیکنه؟
الان اینجا صحبت میشه،چهارتا جای دیگه هم صحبت میشه،چهار تا هم تحلیل کارشناسی (!) ارائه میشه...اما هیچ اقدامی نمیشه.به نظر میاد ، مسئولین منشا این فساد رو در اختلاط کارمندان شهرداری پیدا کردن...دمشون گرم انصافا :|
نقل قول:دوستان من نمیخوام حاشیه سازی کنم اما عنایت داشته باشید :
این مسئله همجنسگرایی که توی مدارس شایع شده و شخصا هم شاهدش بودم و واقعا هم توی کشور اسلامی و شیعی خیلی خیلی حال به هم زنه ، عوامل متعددی داره.
انصافا،به دور از تعصب که نگاه کنید می بینید توی خیلی از کشورها که مدارس از لحاظ جنسیتی مختلط هستند اینقدر فساد ندارن!
یعنی الان توی ایالات متحده ش هم بیست درصد دانش آموزها همجنس گرا نیستن! ![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
من اطلاع تخصصی و تحقیق شده ندارم اما با پرس و جو متوجه شدم که تو اون کشور ها تقریبا یک و نیم دهه هست که مدارس تمام دخترانه یا مدارس تمام پسرانه(دقیقاً به این اسم خطاب می کننش) تشکیل دادن که نشان از همون مشکلات اخلاقی هست. ولی باز خبر آنچنانی ندارم.
اما اونا که مدارسشون مختلط هست درسته که وسط کلاس از این کار ها نمی کنن اما اگه پای صحبت یکیشون بشینی می فهمی که این بچه ها برنامه زندگیشون خیلی کثیفه. بعضی وقت ها دلم به حالشون می سوزه.
خداییش من مدرسه غیر مختلط رو خیلی دوست دارم. مطمئن هستم اکثر پسرا همچین حسی دارن. چون اگه مدرسه مختلط بود اون شیرینی دبیرستان به دل ما نمی نشست. منظور کلاس درس ها و تیکه اندازی ها و شوخی پشت وانتی ها و مسخره بازی ها و ... هست.
اگه مختلط بود همه دنبال جلب توجه می رفتن هیشی بهش خوش نمی گذشت.
معلم ها راحت نبودن واقعاً. معلم های آقا هم دخترانه درس می دن هم پسرانه و شوخی هاشون هر کدوم مال یه طرفه! یعنی کلاس مختلط خیلی خشک می شد.
اما مشکل همجنسبازی مشکلی هست که استدلال شما رو قبول دارم. 80 درصد همجنس بازی در ایران مربوط به عدم دسترسی به جنس مخالف و تحریکات بیرونی هست. که راه حلش حل مشکل اول نیست. حل مشکل دومه(تحریک ها)
ببخشید پا برهنه میام وسط بحثتون!
شاید شاید یکی از دلایل اینکه تو مدارس ایران همجنسگرایی مختلط نبودن مدارس باشه!!
اما علت اصلیش اینه...(البته به نظر من و طبق دیده های خودم در دوران تحصیل!)
1-نبود آموزش جنسی در کشور! هیچ نهادی یا سازمانی در ایران وجود نداره که به بچه هایی که تازه وارد دوران بلوغ جنسی
و طوفان شهوت شدن آموزش بده!! نوجوانی که سطح هورمونهاش آب روغن قاطی کرده

و همه چیز براش جذابیت جنسی داره!!!!! تجربه ی نداره...میخواد یاد بگیره و کنجکاوی خودش رو ارضا کنه!
تنها چیزی که دم دستشه فیلمها و عکسهای توی گوشی هم سنهای خودشه...
خیلی از این بچه ها (دختر و پسر ) که رابطه با همجنس برقرار میکنن اصلا همجنسگرا نیستن و فقط برای رفع شهوت و یا کنجکاوی دست به این کار میزنن...خیلی از این افراد بعدا که تجربه دوستی با جنس مخالف رو پیدا میکنن اصلا طرف همجنس نمیرن!!
در این بین درصد خیلی خیلی خیلی کمی واقعا گرایش به هم جنس داره....!!
البته دوره نوجوانی دوره خیلی خیلی مهمی هست..چونکه تمایلات جنسی و فانتزی های ذهنی و تصویر ذهنی اون بچه از رابطه جنسی دراین دوره شکل میگیره!
خیلی از مشکلاتی که الان گریبان گیر زوجهای دهه 60 شده!! همین هست...طرف اصلا یه تصور دیگه از رابطه در ذهنش هست بعد ازدواج میکنه و میبینه کلا یه چیز دیگه اس!! و کم کم نارضایتی جنسی به وجود میاد و بعد از مدتی خیانت و طلاق.....
یه آماری خوندم(راست یا دروغش رو نمیدونم) بالای 70 درصد طلاقها در ایران بخاطر نارضایتی جنسی یکی از طرفین هست!!
بعد این اعتیاد آمار زیادی داره....
مختلط بودن مدارس توی ایران جز این که بچه های - معذرت میخوام - حرامزاده رو زیاد کنه و دختر رو تو جامعه کم کنه، هیچ فایده ای نخواهد داشت...
ولی آمار همجنس گرایی کم نمیشه...
متاسفانه پدر و مادر های ما بی مهبابا همه جور رسانه ای رو در اختیار بچه هاشون قرار میدن...
این همجنس گرایی بعد از اون فیلمی که توی ایران درباره دو تا دختر بچه مدرسه ای همجنس گرا ساخته شد، زیاد شد...
بی بی سی هم خیلی تعریفش رو کرد...
یعنی رسانه تبیلغ این رفتار رو کرد و متاسفانه چون بچه های ما دم دستشون همه جور امکاناتی هست، گرفتن این خطا رو...
متاسفانه مدارس ما به محلی تبدیل شده واسه نشر عقاید خراب...
نقل قول:-نبود آموزش جنسی در کشور! هیچ نهادی یا سازمانی در ایران وجود نداره که به بچه هایی که تازه وارد دوران بلوغ جنسی
و طوفان شهوت شدن آموزش بده!! نوجوانی که سطح هورمونهاش آب روغن قاطی کرده
و همه چیز براش جذابیت جنسی داره!!!!! تجربه ی نداره...میخواد یاد بگیره و کنجکاوی خودش رو ارضا کنه!
تنها چیزی که دم دستشه فیلمها و عکسهای توی گوشی هم سنهای خودشه...
خیلی از این بچه ها (دختر و پسر ) که رابطه با همجنس برقرار میکنن اصلا همجنسگرا نیستن و فقط برای رفع شهوت و یا کنجکاوی دست به این کار میزنن...خیلی از این افراد بعدا که تجربه دوستی با جنس مخالف رو پیدا میکنن اصلا طرف همجنس نمیرن!!
در این بین درصد خیلی خیلی خیلی کمی واقعا گرایش به هم جنس داره....!!
دقیقاً این دلیل اصلی ترین دلیل همجنس گرایی تو ایران هست.
متاسفانه نمی تونم اما اگه می تونستم حتما آدرس یه تاپیک تو یه فروم رو اینجا می گذاشتم تا برید مطالعه کنیدش. فروم مربوط به یه موسسه (فارسی زبان و ایرانی) بود که به حل مشکلات جنسی زوج ها می پرداخت. یه تاپیک توش راه افتاده بود که همجنس گرا ها و خصوصاً مرد ها می یومدن و دلیل تمایل خودشون به همجنس گرایی رو می گفتن و بعدش همه اشون به این نتیجه که آقا علی گفتن رسیدن. دلایل به الویت اینجوری بود:
1- کنجکاوی... باید پشت پرده بگم

: تصور کنید یه نفر علاقه داره کاپوت ماشین روشن رو بزنه بالا و نگاه کنه که فن ماشین چجوری می چرخه... فکر کنم منظورم رو رسونده باشم.
2- عدم دانایی لازم نسبت به چگونگی لذت جنسی... این یکی رو پشت پرده هم نمی شه گفت. فقط بدونید که این افراد لذت جنسی رو با لذت ناشی از چیز دیگه ای اشتباه می گرفتن(مثلاً خوردن یخ در بهشت!)
3- عدم دسترسی به جنس مخالف... همه می گن اینه اما عنوان دلیل ناکامله. کاملش می کنم:
عدم دسترسی به جنس مخالف و تحریک شدگی شدید در محیط جامعه. یعنی شما رو تشنه می کنن و آب بهتون نمی دن.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه چند تا موضوع هست که باید به دوستان عزیزم حتما بگم . اینا رو میخواستم 2 ـ 3 شب پیش بگم ، دیدم ساعت 3 نصفه شبه ، گفتم کسی نمیخونه . ایشاالله فردا ! فردا شد امروز که الان خدمت شما هستم . بنده ی حقیر تمام پست ها رو خوندم و به قول آقای فردوسی پور اجازه بدین از بعضی از تحلیل ها قانع نشم !!!
اول از همه جواب این دو تا پست آخر بدم .
اختلاط جنسیتی در شرایط فعلی بدترین راه حله . یعنی اصلا راه حل نیست . پاک کردن صورت مسئله اس . اختلاط جنسیتی به درد اوایل انقلاب میخورد که اون موقع اینقدر فساد نبود . خونواده ها بیشتر بچه ها رو زیر نظر داشتن . به لحاظ اعتقادی قوی تر بودن . امروز اینکار نشدنیه . شاید بگین برای یه نسل جدید شروع کنیم که اونهم شدنی نیست . چونکه پدر و مادرهای نسل جدید ، بچه های دیروزن که متاسفانه توی بدترین شرایط اخلاقی دارن زندگی میکنن . این از این . . .
مورد بعدی ماهواره اس . یعنی یه آدم اینقدر احمقه که تحت تاثیر یه سریال مثل عشق ممنون قرار بگیره ؟ واقعا اینطور فکر میکنین ؟ نه خیر . صد البته اشتباهه . این بابا قبل از سریال ظرفیتش رو داشته ، اما شرایطش مهیا نبود که سریال این شرایط رو بهش نشون داد . البته قبول دارم که ماهواره حداقل داره قبح شکنی میکنه و اگه یه کم تفکر نکنیم ، امکان داره به بیراهه بریم . شما فکر میکنین که اگر ماهواره نبود ، سایت های ایرانی نبودن که جاش رو بگیرن ؟ همین الان یه سری سایت ها دارن داستانهای مستهجن می نویسن . خیلی ها هم میخونن . دروغ چرا بنده ی حقیر هم یه چند تا از این داستانها رو خوندم . اما یه چیز توی همه ی داستانها مشترکه . طرف به راحتی اغفال میشه که این اصلا لااقل برای بنده ی حقیر قابل درک نیست . اون کسائیکه با یه سریال ماهواره همه چیزشون بهم میریزه ، مثل اون احمقهایی هستن که داستانهای مستهجن رو باور میکنن . جالبه که وقتی گردانندگان سایت آ.و.ی.ز.و.ن رو گرفتن ، مشخص شد که 5 ـ 6 نفر هزاران داستان مستهجن با نامها و اتفاقات متفاوت ، نوشتن و این نشونه درجه ی تحمیق افرادی هست که این داستانها رو باور میکنن . اون کسی که با ماهواره یا سایت به ناموس خودش تجاوز میکنه ، از قبل زمینه داشته ؛ اما با این سریالها و داستانها ترغیب به انجام عمل شده . وگرنه چه بسیار کسانی هستن که سالیان سال ، ماهواره داشتن و هیچ اتفاقی هم توی زندگیشون نیفتاده .
دوستان عزیز :
اون موقعی که کسی نمی دونست ویدئو چیه ، ما داشتیم . اون موقعی که کسی نمی دونست دیش چیه ، ما داشتیم . خدا رو شکر هیچ اتفاقی هم توی زندگی مون نیفتاده . همینقدر بگم که ویدئومون که چند سال یک بار روشن میشه و فیلم های قدیمی خانوادگی مون رو می بینیم . ماهواره هم همینقدر بگم که بنده ی حقیر ، تلویزیون کل وقتم رو بیشتر از 2 ـ 3 ساعت نمیگیره . بعضی روزها که اصلا فرصت نمیکنم .
در مورد اینکه بعضی از دوستان میفرماین که توی روستاها وضعیت خیلی حاد نیست ، بنده ی حقیر باید بگم که حق دارن . پدر و مادر زحمت کش ، از صبح کله ی سحر میرن توی باغات و زمین های کشاورزی ، بچه ها هم که مفلص ! بیکار ! دنبال کثافت کاری و عرق خوری و هزار جور کوفت و زهرمار دیگه . دختر و پسر هم نداره ، تعارفم نداریم . متاسفانه توی روستاهای فساد بیشتر رواج داره . چون نظارت خیلی خاصی توی روستاها نیست . گشت انتظامی نیست . نیروی بسیج خیلی کمه و از همه مهم تر خیلی هوای هم رو دارن . البته سید ابراهیم عزیز هم حق دارن . همه اینطوری نیستن . ولی اینکه بگیم وضعیت شون از شهر بهتره ، خیلی نزدیک به واقعیت نیست .
توی شهر که دیگه اصلا صحبتش نیست . ما با خانواده میخوایم بیایم بیرون خجالت میکشیم . برای همین همیشه تنها میرم بیرون که راحت تر دید بزنم !
! جدا از شوخی واقعا وضعیت خیلی بدی شده . نسل به نسل داریم بدتر میشیم . نسل به نسل اعتقادات کمتر میشه . نسل به نسل اخلاقیات داره نزول میکنه . اینکه بگیم همه چی آرومه ، من چقدر خوشبختم ، حکایت کبکه . مواظب باشیم که کبک نباشیم . والله ما که تا 10 سال پیش مدرسه میرفتیم ، یادم نمیاد که کسی توی مدرسه لواط کرده باشه . حقیقتا یادم نمیاد . اگه هم بوده خیلی کم بوده . داشتیم توی توالت سیگار میکشیدن ؛ اما لواط رو حقیقتا نشنیدم . اما امروز متاسفانه بعضی از معلمان ما هم همچین کثافت کاری هایی دارن . شما معلمت که این باشه ، دانش آموزش چی میشه . دوره ی ما ، ابتدایی که بودیم ، معلم هامون یا ساواکی بودن
یا تریاکی
! ساواکی بودن از این لحاظ که به خاطر یه نمره و به خاطر تنبیه دانش آموز ، روش تنبیه ابداع میکردن !
! اون یکی بودن که همش داشتن سر کلاس چرت میزدن که به همون هاشم جرأت نداشتیم حرف بزنیم .الان ماشاالله کسی نمی تونه به دانش آموز حرف بزنه . دانش آموز میاد به معلم فلان کلیپ رو نشون میده ،معلم به جای اینکه تو دهنش بزنه ، تقاضای بلوتوث میکنه . اونوقت شما توقع تربیت از اینجور معلم ها دارین ؟ ماها فرهنگ استفاده از هیچ چیز رو نداریم . اوایل که گوشی های بلوتوث دار اومده بود ، همه افتاده بودن دنبال کلیپ های مبتذل صوتی و تصویری و این یعنی ضعف در فرهنگ سازی . بنده ی حقیر جدی عرض میکنم یکی از دلایل بالا بودن درصد فساد جامعه رو اپراتور دوم ، یعنی ایرانسل میدونم . شاید الان خیلی از دوستان به این حرفم بخندن . ولی به گفته ی خودم اطمینان دارم . وقتی ایرانسل با یه رانتی واگذار شد ، خود رانت فعل حرامه . فعل حرام پول حرام میاره و این همینطور سلسله وار میچرخه . تا کار به جایی میرسه که با 5 هزار تومن میتونین 2 تا سیم کارت بگیری . متاسفانه چون ماها فرهنگ سازی نشدیم و ظرفیت استفاده از هیچ چیز رو نداریم ، این میشه که مزاحمت هایی که آخرش به روابط جنسی با زن شوهردار میرسه . اگه هم که زنه پایه نبود ، سیم کارت رو می سوزنن و همه چی از اول با یکی دیگه .
دوستان عزیز :
باور کنین ، توی کوچه و خیابون که راه میرم ، بحث روز مردم (چه مرد ـ چه زن که توی مردان بیشتره) شده ، فلان زنه عجب هیکلی داره . فلانی با یکی ارتباط داره و شوهرش نمیدونه . اون یکی قبل از ازدواجش باهم رابطه جنسی داشتیم و . . . ! توی صف نونوایی ، اتوشویی ، عابر بانک ، دانشگاه ، تاکسی تلفنی ، سوپرمارکت و . . . که دیگه واقعا دو سه شب پیش واقعا دیگه وضعیت گوارشی ام بهم ریخت و حالت تهوع بهم دست داد !!! جامعه ی ما داره به لجن کشیده میشه . مجلسی های ما نشستن ، فقط دارن دری وری میگن . مشکلات داره مملکت رو داغون میکنه ، آقایون و خانوما نشستن دنبال ممنوعیت وازکتومی و توبوکتومی !!! که دیگه اینقدر حالیشون نمیشه که تا دیروز اگه یه زن فاحشه میرفت خودش رو نابارور میکرد ، از امروز خطر افزایش جمعیت حرومزاده رو دارن با این قانون های مزخرف بیشتر میکنن . وای به حال بعضی از آقایون !!! چه حرومزاده هایی که به خاطر سقط جنین ، به دنیا نیومدن . اما از این به بعد این آمار بیشتر میشه . به جای آموزش دارن صورت مسئله رو پاک میکنن . به جای کار فرهنگی دارن ما مملکت رو مسخره ی خاص و عام میکنن . این آموزش ها باید از یه جایی شروع بشه . بهترین موقع شروع بلوغ جنسی پسر و دختره . توی مدارس که جاش نیست . توی دانشگاه هم که شده جای مسخره بازی و دلقک بازی یه سری افراد . اینترنت که دیگه بندگان خدا اصلا وقت نمیکنن چهار مقاله درست و درمون بخونن . همش دنبال فیسبوک ، فلان سایت پورن ، چت و اینجور چیزا هستن .
دوستان عزیزم :
اینجور مشکلات با خودارضایی ، اختلاط پسر و دختر ، زنا و همجنسبازی حل نمیشه . خواهشا هم توجیه نکنین . ما هم آدمیم . حس داریم . شهوت داریم . بنده ی حقیر اگه زمانی که به بلوغ جنسی رسیدم ، ازدواج میکردم ، اصلا بچه ام 6 ـ 7 ساله بود . اما هنوز مجردم . شهوت ما رو هم بیچاره کرده . اونم با این وضعیت اخلاقیات و حجاب توی کشور . به قول یکی از دوستان عزیزم که یه مدت هر کی با یه پسری رابطه جنسی برقرار میکرد ، بهش میگفتن فاحشه . اما الان روابط جنسی یکی از آپشن های روابط دختر و پسرهاست . اینی که بعضی از دوستان می فرماین از سر کنجکاوی ، با عرض معذرت این میشه خودتون رو به کوچه علی چپ زدن ! دوست عزیزمون میگن برای کنجکاوی میرن با همجنس رابطه برقرار میکنن و بعدش که به جنس مخالف رسیدن دیگه اینکار رو نمی کنن . نه تو رو خدا ! برادر من ! اینکه نشد حرف ! همونها حاضرن از سر کنجکاوی مدفوع شون بخورن ببینن چه طعمیه !!!؟؟؟
خدائیش جواب بدین دیگه ! قرار نیست که از این رابطه به اون رابطه نقل مکان کنن !!! موضوع روابط جنسی قبل از ازدواجه که غلطه ! فرد رو تنوع طلب میکنه . بعدش که ازدواج کردم هم نمی تونه این کثافت کاری ها رو کنار بذاره . اینجوری باشه که ما از حیوون بدتریم که . حیوون لااقل با هنجنسش رابطه نمی گیره !!! یکی از دلایل انحراف ، جدی نگرفتن بحث عقد موقته که جاش نیست توضیح بدم چون بیشتر از این ، وقت دوستان گرفته میشه . با حلوا حلوا کردن هم دهن شیرین نمیشه . هر موقع اعتقادات مردم بالا رفت و هر موقع اخلاقیات توی جامعه رواج پیدا کرد ، تمامی مشکلات حل میشه . بعضی از افراد ، دین هم که ندارن هیچ ، انسان هم نیستن . رابطه با زن شوهردار ، از طرف اون کثافت میشه نامردی و از طرف اون هرزه میشه خیانت . این اصلا هم ربطی به دین و ایمون نداره . مشکل اینجاست که اخلاقیات هم توی جامعه ی ما مُرده .
شرمنده زیاد شد . خیلی از موضوعات هم یادم رفت . به بزرگواری خودتون ببخشین .
در پناه الله
یا مهدی مدد