تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آمار تکاندهنده یا اغراق آمیز؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
وااای .چه دل پری...Smile
میدونین بچه ها!
دیشب اخبار داشت اشاره هایی میکرد به اشتباه بودن این آمارها...
توی "حساس نشو" یه تیکه هایی انداخت، اما متن خبر نداشت.
من قبلاً هم گقتم که میتونه این آمار صحیح باشه...
اما شاید هم گزافه گویی کرده...
مثلاً 4 تا دوست با هم رفتن استخر و همدیگه رو دیدن، از بس تبیلغات شده، یکی فکر کرده که از دوستش خوشش اومده...
نمیدونم...
حالا برای من یه سوالی پیش اومده...
این جامعه آماری که ازش آمار گرفتن کجا بوده؟
بچه های کدوم مدارس رو جمع کردن و این سوالات رو ازشون پرسیدن...
مثلاً از 4 تا بچه مدرسه ای پرسیدن " آیا شما به دوست خود کشش دارید؟"
ما که توی سن دبیرستان، یه جوجوی به خصوصی داشتیم که به همه سوالا واسه رد گم کنی، دروغ جواب میدادیم...
نمیدونم هنوزم اون جوجو توی وجود بچه مدرسه ای ها فعاله یا نه!
این که توی مدارس فساد هست رو منکر نمیشم...
اما واااقعاً نمیدونم این آمار واقعیه یا الکی...
اینقدر هم آقای گودرزی رو ربط ندین به گل شقایق...Big Grin
والا...
در زمان حضرت ابراهیم (علیه السلام) بت پرستی گناه مردم و قوم ایشون بود...
گناه قوم حضرت شعیب (علیه السلام) کم فروشی بود...
گناه قوم حضرت نوح (علیه السلام) این بود که تا با چشم نمیدیدن، چیزی رو باور نمیکردن...
گناه بنی اسرائیل در زمان حضرت عیسی (علیه السلام) زنا و ربا بود...
گناه مصری ها در زمان حضرت موسی (علیه السلام) نژاد پرستی و شکنجه بنی اسرائیل بود...
گناه قوم لوط (علیه السلام)، لواط بود...
گناه قوم رسول الله هم جهل و شریک گرفتن برای خدا بود...
اما متاسفانه امروز، سر هر کوچه ای، سفره همه این گناه ها با هم بازه...
چه برسه به یه شهر و یه قوم...
هر کس اسباب گناه بخواد، دیگه لازم نیست بره شهری که اون فساد رایجه...
کافیه از خونه اش بیاد بیرون...
اینها هم همه به لطف رسانه است و تحمیق نسل بعدی...
200 بار به هر کدوممون گفتن فلان دعا رو بخون، فلان اتفاق میفته...
اگه بدی کنی، خدا سوسکت میکنه...
مردم هر کثافت کاری ای کردن، دیدن اصلاً هم تبدیل به سوسک نشدن...
پس نتیجه گرفتن، کل این حرفا مزحرفه...
در حالی که یه آدم عادی باید به این نتیجه برسه، شاید اون حرف که من شنیدم اشتباه بوده و شاید گوینده اون حرف جوجو داشته که خواسته منو منحرف کنه...
رسانه هم فقط ماهواره نیست...
اولین بدآموزی رو توی فیلمای ما، این قاسم جعفری داشت که هر چی فیلم میساخت، یارو مولتی تریلیاردر بود...
الآن هم بدآموزی توی همین سریال های تلویزیون خودمون هم هست...
رسانه شامل اینترنت، موبایل، واتس آپ، وایبر و ... میشه.
نمیدونم والا...
یا ما گاگول بودیم یا بچه های امروزی خعلی زرنگن...
ما هر سال از راه شمال میرفتیم مشهد، و هر سال بابام واسه این که ما رو نبره لب دریا، میگفت "بچه ها! دیشب که خواب بودین، اخبار گفت یه نهنگ دمش گیر کرده به این اوشتولکی که باعث میشه آب دریا پایین نره، کندتش و آب دریا هم رفته از اون سوراخه پایین..."
به خدا قسم، هر سال هم باورمون میشد و سال بعد که بابامون میگفت، بهش میگفتیم پارسال هم همینو گفتی و حرفت چاخانه، میگفت که دوباره از پارسال دریا پر از آب شده...
یه همچین بچه هایی بودیم ما...Angel
بچه های این دوره و زمونه بگی ف میرن فرحزاد...
والا...
آقای جویای حقیقت ترکوندن رفت پی کارش!!!Big Grin
نمی شه رو حرفشون حرف زد.
نقل قول:این جامعه آماری که ازش آمار گرفتن کجا بوده؟
بچه های کدوم مدارس رو جمع کردن و این سوالات رو ازشون پرسیدن...
مثلاً از 4 تا بچه مدرسه ای پرسیدن " آیا شما به دوست خود کشش دارید؟"
من وقتی دوم دبیرستان بودم (یا شاید اول. دقیق یادم نمی یاد!) یه جلسه در هفته کلاس پرورشی داشتیم و یه ماشور میومد تو کلاس حرف می زد. می گفت می تونه یه پرسشنامه به شما بده در باره شغل مورد علاقه اتون و از طریق پاسخ ها تشخیص بده که پدر و مادرت با هم مشکل دارن یا نه!
روانشناسی در این حد یعنی حل شدن در چای تلخ
مشاوران می تونن متوجه احساسات خاص بشن. من خوب می شناسم افراد لواط گر رو. به خاطر یه حرکاتی که ازشون دیدم و خودم هم چند بار امتحانشون کردم! یعنی گذاشتمش لای منگنه یه حرکتی کرده که گاف داده.
من می تونم به جرأت بگم که وقتی سال چهارم رو تموم کردم تمایل های جنسی 80 درصد افراد کلاسم رو به خوبی می شناختم. بعضی وقت ها خودشون گفته بودن. بعضی وقت ها که داشتن فلش ... رد وبدل می کردن رفتم اتاق کامپیوتر شنود کردم و متوجه شدم. یا اینکه مثلا من چون رو بیدل صدا می کردن یعنی هیچ احساس نداشتم راحت تر باهام حرف می زدن. کار دخترونه ای هست اما بعضی هاهم مثل دخترا میومدن و درد دل می کردن و من متوجه می شدم.
شما می تونید از طرز لباس پوشیدن یک فرد به تمایل جنسی اون پی ببرید. اگه کسی ناراحت نمی شد دو سه تا مثال می زدم.
نقل قول:رسانه هم فقط ماهواره نیست...
اولین بدآموزی رو توی فیلمای ما، این قاسم جعفری داشت که هر چی فیلم میساخت، یارو مولتی تریلیاردر بود...
الآن هم بدآموزی توی همین سریال های تلویزیون خودمون هم هست...
رسانه شامل اینترنت، موبایل، واتس آپ، وایبر و ... میشه.
نمیدونم والا...
اهم...اهم... یه بار با یه پسری اروپایی داتشم چت می کردم می گفت دو تا خواهر داره. از مدرسه که میان می شین پشت موبایل تا ته شب که خوابشون ببره! می گفتم ما هم از این اوضاع داریم. اون پسر یه الگوریتمر بود و معمولاً الگوریتمر ها دنیاشون تو اینترنت و کامپیوترشون خلاصه می شه. می گفت همه دوستاش بعد مدرسه می گردن که خونه کی پارتی هست تا برن اونجا عشق و حال. می گفت بچه های اینجا اصلاً برای هیچ کار تخصصی ای آماده نمی شن. شاید بعدش برن تو یه کارخونه، کارگری و ... یعنی آموزشات مدراس رو در حد پشیز هم اثر نمی دن تو مغزشون مگر چند تا استثناء می گفت نسل بعدی ما یه مشت کارگر خواهد بود. توهین به قشر کارگر نشه. اما جامعه پزشک و مهندس و معلم و حقوق دان و ... هم می خواد.
الآن که فکر می کنم یاد ن.ن.ن و هرمش می افتم. اینکه نسل بعدی داره یه راست می ره ته هرم.
بگذریم!
این برنامه ها برای همین کاره. دارم بهش ایمان میارم. بچه ها و اطرافیان من با اینکه 27 به بالا هستن تو خونه مامان جون نشستن و همه اش تو وایبر هستن.
*************************************
اسمش یادم نمی یاد اگه کسی می شناستش بیاد بگه تا همه استفاده ببرم. کسی که می گم می خواسته برای کاستن فساد مدرسه ای برنامه های خارج از مدرسه بگذاره به شکلی کاملاً کنترل شده. نهاد کلیسا در آمریکا این مسئله رو مدیریت کرد اما به دلیل ضعف اوضاع بدتر شد و مسبب تشکیل گروه های ZAT خیابانی(یه جور گنگستر محله ای اما خیلی قوی تر) شد. بعضی وقت ها می گم که همچین برنامه ای برای ما هم(از ما گذشت) هم باشه و مساجد بیان و کنترلش کنن.
این برنامه ها منظورم مسابقه و سخنرانی و تحقیقات و تولید محتوی مثل مستند و مجله و کلاس های آموزشی مهم مثل آداب معاشرت و مسائل اجتماعی و ... هست.
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۳)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]
اینی که بعضی از دوستان می فرماین از سر کنجکاوی ، با عرض معذرت این میشه خودتون رو به کوچه علی چپ زدن ! دوست عزیزمون میگن برای کنجکاوی میرن با همجنس رابطه برقرار میکنن و بعدش که به جنس مخالف رسیدن دیگه اینکار رو نمی کنن . نه تو رو خدا ! برادر من ! اینکه نشد حرف ! همونها حاضرن از سر کنجکاوی مدفوع شون بخورن ببینن چه طعمیه !!!؟؟؟ Huh
از سر کنجکاوی نیست از سر نیازه.مسلما کسی به این نیاز نداره که مدفوع خودش رو بخوره... Smile
نیاز انسان که ارضا نشه،ممکنه فرد رو به هر سمتی بکشه.
من معتقدم که اگه توی مدارس ما،آموزش و تربیت درست باشه مشکلی پیش نمیاد.
منتها توی کشوری که ازدواج دچار مشکل بشه،قهرا فساد به راحتی پیشرفت میکنه.

(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۹)moze84 نوشته است: [ -> ]حالا برای من یه سوالی پیش اومده...
این جامعه آماری که ازش آمار گرفتن کجا بوده؟
بچه های کدوم مدارس رو جمع کردن و این سوالات رو ازشون پرسیدن...
مثلاً از 4 تا بچه مدرسه ای پرسیدن " آیا شما به دوست خود کشش دارید؟"
چندین ساله که از دانش آموزهای دبیرستان آزمون های آماری میگیرن.
البته ما که همه ش رو دور همی زدیم رفت Smile
مثلا یکی از سوال هاش این بود که آیا تا حالا خودکشی کرده اید؟
ما هم زدیم نه
بعد گفت اگر بله چند بار ( گزینه ها : یه بار،دو بار،سه بار،بیش از سه بار Cool )

من فقط نیم ساعت داشتم فکر میکردم چند بار تا حالا خودکشی کردم یعنی؟HuhBig Grin
آخه چرا بعضی افراد راضی میشن که کاملاً بدون توجه و دقت نتیجه‌گیری کنن؟! چرا اسمش رو میذارن «فکر کردن»؟!
واقعاً اصلاً وقت و حوصله ندارم دوباره وارد چنین گفتگویی بشم. خیلی کوتاه میگم.

(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]3- عدم دسترسی به جنس مخالف... همه می گن اینه اما عنوان دلیل ناکامله. کاملش می کنم: عدم دسترسی به جنس مخالف و تحریک شدگی شدید در محیط جامعه. یعنی شما رو تشنه می کنن و آب بهتون نمی دن.
شما بدون اینکه اثبات کنید چنین حرفی می‌زنید،
و از دو طرف نقض میشه:
1. چرا جایی که دسترسی به جنس مخالف اصلاً محدود نیست این مسئله اینقدر رواج یافته؟(غرب)
2. چرا جایی که دسترسی به جنس مخالف بسیار بسیار محدودتر از الآن بود این مسئله اصلاً رواج نداشت؟(20 سال پیش در ایران)

(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]1- کنجکاوی... باید پشت پرده بگمConfused: تصور کنید یه نفر علاقه داره کاپوت ماشین روشن رو بزنه بالا و نگاه کنه که فن ماشین چجوری می چرخه... فکر کنم منظورم رو رسونده باشم.
2- عدم دانایی لازم نسبت به چگونگی لذت جنسی... این یکی رو پشت پرده هم نمی شه گفت. فقط بدونید که این افراد لذت جنسی رو با لذت ناشی از چیز دیگه ای اشتباه می گرفتن(مثلاً خوردن یخ در بهشت!)
البته «پروا داشتن» تمام ارزش انسان هست...SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad

(۲۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]انصافا،به دور از تعصب که نگاه کنید می بینید توی خیلی از کشورها که مدارس از لحاظ جنسیتی مختلط هستند اینقدر فساد ندارن!
یعنی الان توی ایالات متحده ش هم بیست درصد دانش آموزها همجنس گرا نیستن! Dodgy

چرا اینطوریه؟
من خودم همزمان با مدرسه از قدیم،کلاس زبان هم میرفتم.کلاس زبان مختلط بود...ولی انصافا اونطور که توی اون کلاس ها جو،خوب و به قولی مثبت بود توی مدرسه یک درصدش هم شاهد نبودم.
من نمیگم کلاس های قاطی اصلا فساد نداره،اما انصافا اگه یه پسر با یه دختر ارتباط داشته باشه بهتر از همجنس گرایی نیست؟

بازم میگم یه کم که با ذهن بازتر به این مسئله نگاه کنید متوجه منظورم میشید.
قبل از انقلاب همین بچه شیعه ها مدارسشون قاطی بود.مقایسه نمیکنم اما همین پدر و مادرای ما توی مدارس مختلط درس خوندن... .
حالا خودتون ببینید تفاوت هاش رو دیگه
اولاً آمار رو از یک منبع میدن. شما خودتون منبع آمار آمریکا و "خیلی کشورهای دیگه" هستید؟

ثانیاً این نتیجه‌گیری‌ای که بدون دلایل اثبات‌کننده صورت میدید، به همون دلایلی که گفتم رد میشه:
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]1. چرا جایی که دسترسی به جنس مخالف اصلاً محدود نیست این مسئله اینقدر رواج یافته؟(غرب)
2. چرا جایی که دسترسی به جنس مخالف بسیار بسیار محدودتر از الآن بود این مسئله اصلاً رواج نداشت؟(20 سال پیش در ایران)


(۲۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]تکلمه :نمیدونم چرا مسئولین و روشن فکرهای ما دلواپس همه چیز هستند،جز این چیزها...این شیب ملایم فساد که سالها داره همینطوری میره بالا،کسی رو نگران نمیکنه؟
الان اینجا صحبت میشه،چهارتا جای دیگه هم صحبت میشه،چهار تا هم تحلیل کارشناسی (!) ارائه میشه...اما هیچ اقدامی نمیشه.به نظر میاد ، مسئولین منشا این فساد رو در اختلاط کارمندان شهرداری پیدا کردن...دمشون گرم انصافا :|
اگر کارمندان شهرداری مختلط کار کنن این مشکل حل میشه؟؟!!
کار کردن خانم و آقا در کنار هم در حالی که اگر بخوان در کنار نامحرم راحت باشن بسوی قهقراء میرن، و حتی هیچ لزومی هم براش نیست، چرا برای شما مایه‌ی دست انداختن هست؟
تا موقعی که نامحرم اینقدر عادی نباشه برای بعضی بنی‌بشرهایی که مثل باقی بنی‌بشر در این مورد ضعیفند، فساد زیاد نمیشه. اون وقت افرادی که فاسد نباشن بجای حبّ ِ مطابق فطرتشون، دنبال تجاوزکاری نمیرن.
نقل قول:. چرا جایی که دسترسی به جنس مخالف اصلاً محدود نیست این مسئله اینقدر رواج یافته؟(غرب)
اون قسمتی که بولد کردم، طرف دومش توجه نمی شده و این اتفاق افتاده
نقل قول:. چرا جایی که دسترسی به جنس مخالف بسیار بسیار محدودتر از الآن بود این مسئله اصلاً رواج نداشت؟(20 سال پیش در ایران)
چون اون عبارتی که بولد کردم از هر دو طرف مورد توجه بود.
تصور می کنم اشتباه خوندین اون قسمت رو. گفتم که دو طرفش هست و اگه یکیش رعایت نشه خراب میشه.
عدم دسترسی هم منظورم این بود که در قالب عرف بتونه دسترسی داشته باشه. یه جا معنی کاباره رفتن می ده. یه جایی معنی صیغه می ده. یه جا هم معنی ازدواج در سن مناسب رو می ده.
نقل قول:البته «پروا داشتن» تمام ارزش انسان هست...
منظورتون رو نمی فهمم. تو دلیل اول که توضیح ندادم اینجوری کردین. حالا که یه مثال می زنم می گین زیاده روی کردم؟
نقل قول:دوست عزیزمون میگن برای کنجکاوی میرن با همجنس رابطه برقرار میکنن و بعدش که به جنس مخالف رسیدن دیگه اینکار رو نمی کنن . نه تو رو خدا ! برادر من ! اینکه نشد حرف ! همونها حاضرن از سر کنجکاوی مدفوع شون بخورن ببینن چه طعمیه !!!؟؟؟
هر سنی کنجکاویهای خودش رو داره! شما جلوی یه بچه 9 ماهه مدفوع بزار برمیداره میزاره دهنشBig Grin
کسی که 15 سالشه بچه نیست که بهش بگی دست نزن به بخاری دستت جیز میشه...!خودش میدونه نباید مدفوع بخورهBig Grin نیازی به کنجکاوی نداره چون جوابش رو میدونه!
در این سن بخاطر سطح بالای هورمون جنسی...و نداشتن هیچگونه تجربه جنسی...اون نوجون کنجکاو یه چیز دیگه میشه! یه نیاز درون خودش میبینه که دوس داره رفعش کنه! به سمتش کشیده میشه...

هیچ طوری نمیشه این گندی که زده شده رو جمع کرد فقط و فقط با آموزش میشه عوارضش رو کمتر کرد...!

بعضی بیماریها درمان ندارن...مثل مرض قند! فقط باید کنترلش کنیWink...این مسئله هم همینه!

آخه قبلا یکی دوتا بود...میشد جمعش کرد!طرف از خانواده اش حیا داشت! میترسید!! از برادره و پدر میترسید!

الان دیگه برادر و خوهر با دوست دختر و دوست پسرشون قرار چهارتایی میزارنBig Grin میرن رستوران...اینو دیگه کجای دلم بزارم؟
مادره دختره میبره سر قرار...

با هزارتا گشت ارشاد هم خوب نمیشه!!!
موتور سوار امر به معروف و نهی از منکرم نمیتونه کاری بکنه!
فقط باید به بچه های نسل جدید آموزش داده بشه...که حداقل هر روز با یکی نباشن!! به فساد و هرزگی کشیده نشن!
تو خارجش هم اینجوری نیست دیگه...طرف کل دوران دبیرستانش رو با یه نفره!! حالا بعدش یا عروسی میکنه با اون یا بهم میزنه...تو دوره دانشگاه با یکی دیگه آشنا میشه بعدشم عروسی میکنه!!
اما اینجا دوست پسر/دوست دخترشون رو زودتر از پوشک بچه عوض میکنن....!
آخرشم عروسی میکنه بعد عروسی هم میره با یکی دیگهConfusedConfused

یه زمانی تنها راه حل این مشکل ازدواج بود! اما الان به نظرتون میشه یه دختر و پسر 15 ساله عقد کرد؟؟واقعا میشه؟!
نقل قول:تو خارجش هم اینجوری نیست دیگه...طرف کل دوران دبیرستانش رو با یه نفره!! حالا بعدش یا عروسی میکنه با اون یا بهم میزنه...تو دوره دانشگاه با یکی دیگه آشنا میشه بعدشم عروسی میکنه!!
تو خارجش از این بدتره. یه کوچولو بررسی کنید متوجه می شید منشأ بی بند و باری تو ایران و این نوع رفاقت های دوره ای هم از کجا هست.
اونجا یه نفر با ده نفر می گرده و واسه توجیه اش اصطلاح می سازه که این just friend اون best friend این یکی fun friend اون یکی misstress هستش.
به معنی واقعی کلمه یک فرد با جوشش درونی داره به چندین سمت کشیده می شده و در انتها دچار افسردگی خواهد شد.
به نام خدا

دوستان به این نکته هم توجه کنند که در شرایط امروز، پایداری ازدواج هم بسیار سخت است و متاسفانه به دلیل ولنگبازی که در حال همه گیر شدن است، خیانت دیگر عادی شده و خیلی از خانومهای متاهل با نوع پوشش خود باعث جلب توجه آقایان متاهل دیگر میشوند و همسران اگر زن باشند به دنبال مقایسه اقتصادی همسر خود با دیگران و اگر مرد باشند در حال مقایسه جنسی همسران خود با زنهای دیگر هستند و دیگر فکر و ذکرشون فقط همسرشون نیست . یعنی منظورم این است که یک عده از مثلا کارشناسان دائم میگویند ازدواج ازدواج، نخیر ازدواجی که سرانجامش خیانت و طلاق و چند فرزند بدون سرپرست و افسرده باشد، بسیار بدتر از تجرد است.

مشکل با ازدواج حل نمیشود، بلکه در شرایط امروز شاید ازدواج بیشتر هم بر مشکل دامن بزند. همانطور که شاهد هستیم که آمار طلاق به چه صورتی بالا میرود و خیلیها هم طلاق عاطفی دارند و خیلیها هم به زور پول با یکدیگر زندگی میکنند و چشمشان را بر روی خیانت همسرشان میبندند یا حتی لذت هم میبرند از خیانت همسرشان.

به نظر بنده، کار از کار گذشته و متاسفانه هیچ جور نمیشود آب رفته را به جوی برگرداند مگر اینکه خداوند عنایتی کنند و عذابی بر سر این قوم فاسد و کافر، وارد کنند بلکه اینها از خواب بیدار شوند که البته تجربه تاریخی ثابت کرده که کافران و مفسدین حتی اگر عذاب و معجزه خداوند را هم ببینند، باز هم بر طبل کفر خود خواهند کوبید و تنها راه نابودی کامل آنها ورود دسته جمعی آنها به جهنم برای عذاب ابدیست.

خودمون رو گول نزنیم، مشکل نه با کار فرهنگی درست میشه نه با امر به معروف نه با خشونت،‌ چون نسل جدید، نسلی میباشد که پدر و مادرشان آنهارا درست تربیت نکرده اند و به جای تربیت آنها را لوس بار آورده اند و تنها مسئله را برای این نسل، درس خواندن و رفتن به دانشگاه،‌ مطرح کرده اند، خوب پس حالا که نود درصد جمعیت جوان ایران به دانشگاه میروند چرا انقدر بی فرهنگ و بی فکر و بی اعتقاد هستند و در کنار آن امواج ماهواره و اینترنت هم قوز بالا قوز شده. به نظر تنها منجی میتواند وضع موجود را اصلاح کند و غیر از این هر روز بدتر از دیروز خواهد شد و هیچ کاری هم نمیشه کرد. باید دعا کنیم تا منجی بیاید.
قبح عمل زشتی بریزه رواجش خیلی اسونتره.
یه زمانی این کار واقعا زشت بود،حداقل 20 سال پیش
یادمه با دوستام تو دانشگاه که بحث میکردم،میگفتن چه اشکالی داره یه عده این مدلی اند و ... (حرفای تکراری)
در حالیکه این ادمایی که ژنتیکی اختلال دارند خیلی کمند(که تو اینم ان قلت وجود داره که کاری باهاش ندارم) و بقیه عملن دارن گناه اشکار میکنن،چیزی جز هوسرانی نیست.

اگه بحث دوری زن و مرد از هم هست،به قول دوستان چرا زمان ما، همون 15-20 سال پیش این مسائل خیلی کم بود،تازه اون موقع پسر و دختر خیلی دورتر از هم بودن.پس موضوع این نیست.شاید موثر باشه اما ازش حکم صادر نمیشه.

همون فیلمایی که برای دفاع از این افراد میسازن،همون روانشناسای کله خرابی که تو برنامه هاشون میارن،که از حقوق اینا دفاع کنن و اینا رو افرادی مظلوم نشون بدن ..... همه باعث ریختن قبح اش میشه و رواج دادنش.

در مورد شهرداری بهترین کار رو انجام دادن،چند نفر از اقوام ما در شهرداری هستند و متاسفانه خیلی اوضاع خوب نبود،اختلاط زن و مرد و در شرایطی که خانوما مثل عروس بیان سرکار ،نتیجه جالبی نخواهد داشت.بخاطر قبح شکنی مثال نمیزنم.ولی فسادش کم نبود.

ایکاش اون موقع که دانشجو بودم تفکیک جنسیتی بود ایکاش ....
نقل قول:اگه بحث دوری زن و مرد از هم هست،به قول دوستان چرا زمان ما، همون 15-20 سال پیش این مسائل خیلی کم بود،تازه اون موقع پسر و دختر خیلی دورتر از هم بودن.پس موضوع این نیست.شاید موثر باشه اما ازش حکم صادر نمیشه.
لطفا یه نقل قول بگیرید بدونیم کی تو این تاپیک این حرف رو زده.
من مثال زدم. گفتم تشنه می کنن آدم رو آب بهش نمی دن. می تونن آب رو دراختیار فرد بگذارن
می تونن کاری کنن که طرف تشنه نشه تا آب رو به اندازه کافی بخوره
اسلام می گه کاری نکنید که طرف تشنه بشه.
اما چیزی که امروزه اینه که هم تشنه می شیم و هم آب نیست که بخوریم.
آب هست ها! ولی آب چرکین
نقل قول:در مورد شهرداری بهترین کار رو انجام دادن،چند نفر از اقوام ما در شهرداری هستند و متاسفانه خیلی اوضاع خوب نبود،اختلاط زن و مرد و در شرایطی که خانوما مثل عروس بیان سرکار ،نتیجه جالبی نخواهد داشت.بخاطر قبح شکنی مثال نمیزنم.ولی فسادش کم نبود.

ایکاش اون موقع که دانشجو بودم تفکیک جنسیتی بود ایکاش ....
تفکیک جنسیتی فقط صورت مسئله رو پاک می کنه
الآن که تو مدرسه ها تفکیک جنسیتی شده مشکل حل شد؟
تازه! لواط نبود که اون هم اضافه شد!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع