تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حمله اعراب به ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۰۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اعتقاد اصیل و ریشه دار در این تالار و در جامعه شیعی هست که معصومین به هیچ وجه من الوجوهی اشتباه نمی کنند
حالا شما هی بگو ربطی به این نداره ربطی به اون نداره
اگر هم شورشی در میان بوده و حضرت سرکوبش کرد، مسلما شورش آزادی خواهانه نبوده.
یا شورش یاغی گرایانه بوده
این یک اصل رو دارید زیاده روی می کنید. چون این مسئله از اصول اسلام هست: امامت

این یه مورد شما رو که نمیشه شوخی کرد باهاشBig Grin منم وارد این بحث نمیشم چون نتیجه ای نداره...

حالا بحث تا اینجا باشه و ایشالله بریم سر موضوع جدید حکومت اسلامی یا فردی..

از عزیزان و دوستان گلم تشکر میکنم...برای هنرمند کشورمون مرتضی پاشایی هم که حالش بد شده و توی بیمارستانه و مردم هم جلوی بیمارستانش جمع شدن دعا کنید...ایشالله سلامتیش رو بدست بیاره...
(۱۸/آبان/۹۳ ۲۲:۲۸)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]
اصلا بحث درستی و غلطی نیست...ما ایرانی بودیم و باید زیر حکومت ایرانیان زندگی میکردیم هیچ دلیلی توجیه نمیکند که فردی بخواد به خاک افراد دیگری تجاوز بکنند اونهم با این جنگ وحشیانه...

دوستان حضرت علی درزمان خلافتش شورش ایرانیان رو سرکوب کرد....این چیزیه که ثابت شده ...شما مدرکی ضد این پیدا کردین بیارین تا بحث کنیم(مدارکش مثلا کتاب تاریخ ایران کمبریج یا دانشنامه ایرانیکا)... شما میگین جزو جامعه اسلامی بودن و میخواستن شورش کنن؟؟؟ خب اونها ازادی خواه بودند و میخواستند مملکت خودشون رو از بیگانه ها پاکسازی بکنند.

اخه چند نفر به یکنفر نفسم بند اومد Big Grin Big Grin

فکر نمکینم کسی از حمله اعراب به ایران دفاع کرده باشه؟ هرفشون گسترش اسلام بوده و راهشون اشتباه بوده چون از دین جدا شده بودن
شما خیلی داری روی ایران و ایرانی مانور میدی اصلا کارت درست نیست
شما فکر میکنی هرچی میگی درسته این که نشد حرف
خوب ما که نگفتیم اصلا سرکوب نکرده ولی سرکوب کرده در چارچوب دین بوده اقا یه سری دربیان شورش کنن نباید سرکوب بشن بیگانه چیه برادر من
شما مثل یه دشمن اسلام داری صحبت میکنی 8 صفحه بحث شده یه جا عقب نشینی نکردی حاضر نشدی حرف بقیه رو بپذیری
معلومه تا اخرش حرف خودت رو بدون دلیل و منطق میخوای به کرسی بنشونی و ثابت کنی
ما ایرانی هستیم و به این میبالیم و افتخار میکنیم ولی بالاتر از این اسلام و تشیع هست.این که سفیدیم و یا سیاه یا ایرانی یا کنایی اینا نزد خدا ارزشی نداره
فردای قیامت نمیگن ایرانی جز صالحین بودن برن بهست افریقایی جهنم
همانا نزدیک ترین و گرامی ترین افراد نزد خدا با تقواترین انسان هاس نه نژاد وقبیله...
ببینید توی حرفای شما بوی دین نمیاد چون هیچ وقت حرف دین این نیست حرف دین راه سعادت و درست زندگی کردنه ربطی به نژاد هم نداره
نمیدونم میخوای چه نتیجه ای بگیری ولی تمام دنیا توی زندگی به بن بست رسیدن شما حال رو درنمیابی چسبیدی به گذشته
تمام دنیا ریخته بهم همه اقتصاد و فرهنگ و سیاست تمام ملت ها دغونه بشر به قهقرا میره اینجور بحث ها فایده ندراه
مهم سعادت و خوب زندگی کردن افراده ببینم چیکار کنیم اون محقق بشه که با ظهور حجتش همه چی حله بخدا
من خودم ادم متخصصی نیستم ولی تا حدی دوست داشم جوابایی بدم
به هرحال بحث با شما نتیجه نداره یه خورده بیا پایین تر بشین...
الان برای من سوال پیش اومد.
چرا امام علی حکومت رو به خود ایرانی ها واگذار نکرد؟ یا مثلا یک حکومت نیمه مستقل اونجا میزاشت.
مگه ما نمیگیم که حمله عمر به ایران اشتباه بوده. ( این چیزی بود که تو این 8 صفحه فهمیدم )
پس به هر حال باید این اشتباه یک جوری درست میشده. امام علی (علیه السلام) برای ایران چه اقداماتی انجام داد؟

نقل قول:فردای قیامت نمیگن ایرانی جز صالحین بودن برن بهست افریقایی جهنم
همانا نزدیک ترین و گرامی ترین افراد نزد خدا با تقواترین انسان هاس نه نژاد وقبیله...
ببینید توی حرفای شما بوی دین نمیاد چون هیچ وقت حرف دین این نیست حرف دین راه سعادت و درست زندگی کردنه ربطی به نژاد هم نداره
نمیدونم میخوای چه نتیجه ای بگیری ولی تمام دنیا توی زندگی به بن بست رسیدن شما حال رو درنمیابی چسبیدی به گذشته
تمام دنیا ریخته بهم همه اقتصاد و فرهنگ و سیاست تمام ملت ها دغونه بشر به قهقرا میره اینجور بحث ها فایده ندراه
مهم سعادت و خوب زندگی کردن افراده ببینم چیکار کنیم اون محقق بشه که با ظهور حجتش همه چی حله بخدا
عزیزم تاریخ برای عبرت بشر هست و نمیشه همین جوری دورش انداخت. نمیشه تاریخ رو تحلیل نکرد و شبهات رو برطرف نکرد.
این امیر عزیز باید شبهاتش برطرف بشه دیگه. یکی از دلایلی که ایشون خواسته این شبهه رفع بشه این بوده که تو این انجمن عضو شده و این تاپیک رو ساخته. حالا شما میای دنیا ریخته بهم؟
(۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۴۰)amrtat71 نوشته است: [ -> ]فکر نمکینم کسی از حمله اعراب به ایران دفاع کرده باشه؟ هرفشون گسترش اسلام بوده و راهشون اشتباه بوده چون از دین جدا شده بودن
شما خیلی داری روی ایران و ایرانی مانور میدی اصلا کارت درست نیست
شما فکر میکنی هرچی میگی درسته این که نشد حرف
خوب ما که نگفتیم اصلا سرکوب نکرده ولی سرکوب کرده در چارچوب دین بوده اقا یه سری دربیان شورش کنن نباید سرکوب بشن بیگانه چیه برادر من
شما مثل یه دشمن اسلام داری صحبت میکنی 8 صفحه بحث شده یه جا عقب نشینی نکردی حاضر نشدی حرف بقیه رو بپذیری
معلومه تا اخرش حرف خودت رو بدون دلیل و منطق میخوای به کرسی بنشونی و ثابت کنی
ما ایرانی هستیم و به این میبالیم و افتخار میکنیم ولی بالاتر از این اسلام و تشیع هست.این که سفیدیم و یا سیاه یا ایرانی یا کنایی اینا نزد خدا ارزشی نداره
فردای قیامت نمیگن ایرانی جز صالحین بودن برن بهست افریقایی جهنم

من یک ایرانی هستم باید بر روی ایران و ایرانی مانور بدم...اصلا اینطور نیست که اشتباه نکنم در همین چند پست پیش اشتباهی کردم و پذیرفتم.
شما تفکرات جهان میهنی دارین و اینترناسیونال هستین...بایدم این حرفا رو بزنین...دنیا داره به بن بست نمیرسه..این جامعه ماست که دیگه سیاستی برای ادامه کار نداره عزیزمن...بایدم به شما بگن دنیا داره به بن بست برسه.
گفتم ایشالله در تاپیک جدید بحث حکومت اسلامی یا فردی رو صحبت میکنیم توی این تاپیک زیاد جالب نمیشه.

موفق باشید.
(۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۵۰)Kol نوشته است: [ -> ]الان برای من سوال پیش اومد.
چرا امام علی حکومت رو به خود ایرانی ها واگذار نکرد؟ یا مثلا یک حکومت نیمه مستقل اونجا میزاشت.
مگه ما نمیگیم که حمله عمر به ایران اشتباه بوده. ( این چیزی بود که تو این 8 صفحه فهمیدم )
پس به هر حال باید این اشتباه یک جوری درست میشده. امام علی (علیه السلام) برای ایران چه اقداماتی انجام داد؟
این حرف درست نیست ببینید دیدتون منصافنه و بی طرفانه نیست
اقا فکر کن شما اهل لوس انجلس هستی
چرا امام علی باید این کار رو برای ایران بکنه؟
اگه اینجوری باشه
اردنی میگه چرا امام علی اردن رو جدا نکرد؟...الی اخر
دیگه چی از مملکت اسلامی میمونه
اون موقع که طرفداری نداشت توی ایران....میتونستن حکومت کنن عدالت رو برقرار کنن....
مملکت اسلامی از هم میپاشید
نگاهتون باید به مسئله دینی و بی طرفانه باشه
بابا چرا ایران و ایران رو تافته ی جدا بافته میدونید....
تا زمانی که بخدا و ائمه هستیم بله در دنیا تکیم ولی اگه فاصله گرفتیم که دیگه ارزشی نداریم خدا با اون رکوهیه که برای دینش و ظهور حجتش تلاش میکنن حالا میخواد ایرانی باشه یا اعراقی

(۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۵۶)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]من یک ایرانی هستم باید بر روی ایران و ایرانی مانور بدم...اصلا اینطور نیست که اشتباه نکنم در همین چند پست پیش اشتباهی کردم و پذیرفتم.
شما تفکرات جهان میهنی دارین و اینترناسیونال هستین...بایدم این حرفا رو بزنین...دنیا داره به بن بست نمیرسه..این جامعه ماست که دیگه سیاستی برای ادامه کار نداره عزیزمن...بایدم به شما بگن دنیا داره به بن بست برسه.
گفتم ایشالله در تاپیک جدید بحث حکومت اسلامی یا فردی رو صحبت میکنیم توی این تاپیک زیاد جالب نمیشه.

موفق باشید.

شما انگار توی باغ نیستی و از زندگی واقعی توی کشورای دیگه خبر نداری
زیاد فیلم دیدی تحت تاثیر قرار داری عزیزم

دولتا یکی هزاران میلیارد بدهی دارن خود امریکا یه هفته کمپلت شات داون بود اینا بن بست نیست

درامد کل دنیا از بدهی کل دنیا کمتره این بن بست نیست نظریه پردازهای اقتصادیشون اعلام به شکست میکنن
الان نه کمونیست نه لیبرال نه .... توی چشم مردم دنیا وجه ی مثبتی نداره همه از این موارد زدن
شما فقط یه عده پوادار مرفه به چشمت میاد یا شیفته فرهنگ تجملاتی و به دور از واقعیت غرب شدی

شما عقایدتون نژاد پرستانس مگه میشه با شما بحث مذهبی کرد.نه دغدغه دین داری نه خدا
سلام
من یه چیز میگم دوستان ناراحت نشن
الان کی میتونه ادعا کنه که ژن خالص اریایی داره؟ هیچکی
اجداد خودم قفقازی بودن،خیلی وقت پیش اومدن ایران،اینطوری یعنی من ایرانی نیستم و میتونم به ایران خیانت کنم و برای کشور سابقم جاسوسی کنم؟

اصلا با کدوم مرز داریم حرف میزنیم؟
ایران مرز وسیعی داشته
اینطوری افاغنه هم ایرانی هستن چون به تازگی از ایران جدا شدن،غیر اینه؟
حالا اگه دوباره مرزشون ورداشته شه اینا ایرانی هستن؟

مرز فقط اعتباره
اینقدر به ژن هاتون ننازید
اینقدر از اقوام مغول و ترک و عرب با ایرانیا قاطی شدن که....
حرف منم نیست،یادم نیست کجا خوندم اما هیچ کس ژن خالص نداره

20 ابان سال 1284 در شمال خراسان،ترکمان ها حمله میکنند و بعد از غارت شصت و خورده ای از زن و دختر قوم کرمانج رو میدزدن و میبرن....(یه همچین روزی در سالها قبل)

من هنوزم برای همچین حادثه ای ناراحتم.
اینو گفتم که بگم کلا ایران خیلی دستخوش حمله بوده نه فقط حمله های بزرگ،همیشه در مرزها التهاب هست.

اگه اسلام نبود من ترک،من عرب،من کرد،معلومه که دوست داشتیم جدا شیم و با هم قومهای خودمون کشور بسازیم اما چیزی فراتر قلوب انسان ها رو بهم گره میزنه
(۱۹/آبان/۹۳ ۰:۰۰)amrtat71 نوشته است: [ -> ]این حرف درست نیست ببینید دیدتون منصافنه و بی طرفانه نیست
اقا فکر کن شما اهل لوس انجلس هستی
چرا امام علی باید این کار رو برای ایران بکنه؟
اگه اینجوری باشه
اردنی میگه چرا امام علی اردن رو جدا نکرد؟...الی اخر
دیگه چی از مملکت اسلامی میمونه
اون موقع که طرفداری نداشت توی ایران....میتونستن حکومت کنن عدالت رو برقرار کنن....
مملکت اسلامی از هم میپاشید
نگاهتون باید به مسئله دینی و بی طرفانه باشه
بابا چرا ایران و ایران رو تافته ی جدا بافته میدونید....
تا زمانی که بخدا و ائمه هستیم بله در دنیا تکیم ولی اگه فاصله گرفتیم که دیگه ارزشی نداریم خدا با اون رکوهیه که برای دینش و ظهور حجتش تلاش میکنن حالا میخواد ایرانی باشه یا اعراقی

شما انگار توی باغ نیستی و از زندگی واقعی توی کشورای دیگه خبر نداری
زیاد فیلم دیدی تحت تاثیر قرار داری عزیزم

دولتا یکی هزاران میلیارد بدهی دارن خود امریکا یه هفته کمپلت شات داون بود اینا بن بست نیست

درامد کل دنیا از بدهی کل دنیا کمتره این بن بست نیست نظریه پردازهای اقتصادیشون اعلام به شکست میکنن
الان نه کمونیست نه لیبرال نه .... توی چشم مردم دنیا وجه ی مثبتی نداره همه از این موارد زدن
شما فقط یه عده پوادار مرفه به چشمت میاد یا شیفته فرهنگ تجملاتی و به دور از واقعیت غرب شدی

شما عقایدتون نژاد پرستانس مگه میشه با شما بحث مذهبی کرد.نه دغدغه دین داری نه خدا

عزیزمن...گفته های تحمیل شده عباسی رو به خورد من نده ، چون من مثل شما زیر بار هر مسئله ای نمیرم...تا چهارنفر خوش زبان مثل عباسی بیاد چیزی بگه قبول کنم ، عباسی فقط حرفه... اگه میتونست یک راهکار میداد...با همه عالم و ادم درگیره.

الان بهترین اقتصاد دنیا رو سرمایه داری تشکیل داده و تمام کشورهای قدرتمند دنیا دارن از این روش استفاده میکنند ، شما و اسلامیون عزیزتون جدیدا خیلی دارین سرمایه داری رو میکوبونین ، درحالیکه هیچ چیزی توی چنته ندارین...توی اسلام اصلا مبحث اقتصادی و تئوری اقتصادی وجود نداره...بخاطر همین حاکمیت اسلامی کامل نیست...

و لذا سرمایه داری با ضعف های زیادی که داره و من خودم ضعف هاش رو قبول دارم اما الان بهترین روشه...من نمیتونم مثل شما الکی بیام و روشهای موجود رو زیر سوال ببرم و بچسبم به یکسری حرف...بله اگه بهترش اومد اون رو میپذیرم...چون رئالیست هستم نه احساساتی....

الان جمهوری اسلامی نمیدونه داره چکارمیکنه...اقتصادش دولتیه...و ضعف سیستم سرمایه داری رو داره و فاصله طبقاتی موجوده و ضعف سیستم کمونیستی رو داره و دولتی هستش و انرژی در تمام اقشار خصوصی ازاد نمیشه و درواقع بخش خصوصی خوابیده.... و لذا جمهوری اسلامی از ضعف های هردو استفاده میکنه اما الان سیستم ایالات متحده خیلی از این نواقصی که داشتند رو اپدیت کردند...و بهتر شده...اما این چیزیه که هست و من نمیتونم چیزی که وجود نداره رو ترجیح بدم به چیزی که هست.

من هرچی میگم توی این تاپیک این بحث رو راه نندازین .......

(۱۹/آبان/۹۳ ۰:۲۱)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
من یه چیز میگم دوستان ناراحت نشن
الان کی میتونه ادعا کنه که ژن خالص اریایی داره؟ هیچکی
اجداد خودم قفقازی بودن،خیلی وقت پیش اومدن ایران،اینطوری یعنی من ایرانی نیستم و میتونم به ایران خیانت کنم و برای کشور سابقم جاسوسی کنم؟

اصلا با کدوم مرز داریم حرف میزنیم؟
ایران مرز وسیعی داشته
اینطوری افاغنه هم ایرانی هستن چون به تازگی از ایران جدا شدن،غیر اینه؟
حالا اگه دوباره مرزشون ورداشته شه اینا ایرانی هستن؟

مرز فقط اعتباره
اینقدر به ژن هاتون ننازید
اینقدر از اقوام مغول و ترک و عرب با ایرانیا قاطی شدن که....
حرف منم نیست،یادم نیست کجا خوندم اما هیچ کس ژن خالص نداره

20 ابان سال 1284 در شمال خراسان،ترکمان ها حمله میکنند و بعد از غارت شصت و خورده ای از زن و دختر قوم کرمانج رو میدزدن و میبرن....(یه همچین روزی در سالها قبل)

من هنوزم برای همچین حادثه ای ناراحتم.
اینو گفتم که بگم کلا ایران خیلی دستخوش حمله بوده

اگه اسلام نبود من ترک،من عرب،من کرد،معلومه که دوست داشتیم جدا شیم و با هم قومهای خودمون کشور بسازیم اما چیزی فراتر قلوب انسان ها رو بهم گره میزنه

درود بر شما

بحث خوبی هستش... من طبق نظریات دانشمندان خارجی که میخوندم میگفتند که اکثریت نژاد ایرانی ها اریایی هستند و این ثابت شده هستش ، بله این رو منکر نمیشم که در بعضی نقاط خارجی ها به ایران وارد شدند و در طی حمله ها بخشی از این ناارامی های نژادی صورت گرفت اما یک مثال میزنم البته عذرخواهی میکنم اما در مثال مناقشه نیست و مثلا میگن با دهان زدن سگ دریا نجس نمیشه...
شما فرض کنید چند هزار نفر با نژاد مختلف وارد ایران شده باشند اما نژاد ایرانی ها بسیار بیشتر از اون بود که بخواد تمام یا اکثریت نژاد ما ایرانیان را دگرگون بکنه...
البته نژاد افغانی ها هم فکرمیکنم آریایی باشد...

موفق باشید.
(۱۹/آبان/۹۳ ۰:۲۱)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]درود بر شما

بحث خوبی هستش... من طبق نظریات دانشمندان خارجی که میخوندم میگفتند که اکثریت نژاد ایرانی ها اریایی هستند و این ثابت شده هستش ، بله این رو منکر نمیشم که در بعضی نقاط خارجی ها به ایران وارد شدند و در طی حمله ها بخشی از این ناارامی های نژادی صورت گرفت اما یک مثال میزنم البته عذرخواهی میکنم اما در مثال مناقشه نیست و مثلا میگن با دهان زدن سگ دریا نجس نمیشه...
شما فرض کنید چند هزار نفر با نژاد مختلف وارد ایران شده باشند اما نژاد ایرانی ها بسیار بیشتر از اون بود که بخواد تمام یا اکثریت نژاد ما ایرانیان را دگرگون بکنه...

موفق باشید.
بحث دگرگونی نیست
اما تو کل شجره شما یه ژن لهستانی بیاد،خب به هر حال میشه گفت 100 درصد ایرانی نیستین.99.9999 هستین
حالا خیلی کمتر از اینه
حالا هر کس از کجا مطمئنه که واقعا ایرانیه؟
الان ادمی مثل من خودشو ایرانی بدونه یا نه؟
و
اگه بحث اریایی هست
که میگن المانها هم اریایی هستن پس شما هر لحظه باید قلبتون برای اونا بتپه،از ناراحتی اونا ناراحت و از خوشحالیشون خوشحال بشید ....
از این دانشمندای خارجی منبع بزارید اطلاعات ماهم مثل شما زیاد بشه
(۱۸/آبان/۹۳ ۲:۴۰)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]چشم انشالله میخونمش... اما اینکه میگین نماینده مسلمان...شبهه ی بزرگیست...

ما تو تاریخ خودمون کتابی بعنوان تاریخ هخامنشیان نداریم که به فرزندانمون بزرگترین تاریخ ایران زمین رو عرضه کنیم ...اونوقت شما نگران اشتباه شناساندن مسلمانان هستین ؟؟ فکرنمیکنم این نگرانی شما درست باشه...ماشالله توی تمام دوران دبستان ما دینی داریم و خوندیم و پاس کردیم ، دوباره توی راهنمایی در تمام مقاطع دین و زندگی پاس کردیم.. دوباره توی دبیرستان همینطور... توی دانشگاه هم که نهج البلاغه و اخلاق اسلامی و اندیشه اسلامی میخونیم....

اما حتی یک کتاب واحد از زمان دبستان تا دانشگاه برای شناسایی شخصیت های بزرگ ایرانی و یا دوران بزرگ ایرانی وجود نداره ، حتی ما یک کتاب واحد برای شناسایی اثار باستانی ایرانی نداریم...روح ملی گرایی در مملکت ما کشته شده...
در یکی از کتاب دینی های دبیرستان در مورد حمله اعراب به ایران رو نوشته بود البته فک کنم بحث یکی از فرماندهان بود که با رستم فرخزاد بود که اخرش گفت در کشور ما کشاورز باید کشاورز باشه و... از اینها
سلام
ترک ، کرد،آذری ، لر ، گیلکی و مازندرانی ، ترکمن ، مغول (بربری یا خاوری) ، بلوچ ، سیستانی ، گرجی ، قزاق ، عرب ، اسرائیلی ، سیاه پوست ، سفید پوست ، این همه تنوع نژادی داره ایران که کافیه با هم ترکیب شده باشند و شلم شوروایی شده باشه! اون وقت چند درصد توش ممکنه آریایی بالای 50% پیدا کرد؟ اتفاقا نژاد آریایی توی ایران کمه ، بیشترشون توی اروپا هستند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع