لطفا به دور از توهین و تنش بحث کنید و بحث رو منحرف نفرمایید.
اجازه بدید بحث با آرامش پیش بره تا نتیجه بخش باشه.
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۷:۲۹)mohammad reza نوشته است: [ -> ]ما هم مسلمان کشکی نیستیم برادر درست پسند
اونکه گفتم مسلمون مشقی خطاب به اونهایی بود که شدیداً معتقدند که باید احترام گذاشت به کسی که به امامشون توهین میکنه.

(۱۸/آبان/۹۳ ۱۷:۲۹)mohammad reza نوشته است: [ -> ]و از زرتشتی صحبت میکنه که خیالیه نه زرتشت واقعی
یعنی میگین زرتشت ِ حقیقی پیامبر الهی نبوده؟
اگر اینطوره پس چطور در
سوره حج آیه 17 زرتشتیان از مشرکین جدا شدن و در کنار دیگر ادیان ابراهیمی ِ تحریفشده قرار میگیرند؟
از تفسیر نمونه در همون صفحهی تبیان:
نقل قول:واژه ((مجوس)) فقط يك بار در قرآن مجيد در همين آيات مطرح شده و با توجه به اينكه در برابر مشركان و در صف اديان آسمانى قرار گرفتهاند چنين بر مىآيد كه آنها داراى دين و كتاب و پيامبرى بودهاند.
...
در روايات اسلامى آنها از پيروان يكى از انبياى بر حق شمرده شدهاند (كه بعدا از اصل توحيد منحرف گشته و به افكار و عقائد شركآلود روى آوردهاند).
در بعضى از روايات مىخوانيم مشركان مكه از پيامبر(صلى اللّه عليه و آله و سلّم) تقاضا كردند از آنها جزيه بگيرد، و اجازه بتپرستى به آنها بدهد! پيامبر(صلى اللّه عليه و آله و سلّم) فرمود: من جز از اهل كتاب جزيه نمىگيرم ، آنها در پاسخ نوشتند تو چگونه چنين میگویى در حالى كه از مجوس منطقه ((هجر)) جزيه گرفتهاى ؟!
پيامبر(صلى اللّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ان المجوس كان لهم نبى فقتلوه و كتاب احرقوه : ((مجوس پيامبرى داشتند و كتاب آسمانى ، پيامبرشان را به قتل رساندند، و كتاب او را آتش زدند))!.
در حديث ديگرى از ((اصبغ بن نباته)) مىخوانيم كه على(عليه السلام) بر فراز منبر فرمود: سلونى قبل ان تفقدونى ((از من سؤال كنيد پيش از آنكه مرا نيابيد)).
((اشعث بن قيس )) (منافق معروف) برخاست و گفت : اى امير مؤمنان چگونه از مجوس جزيه گرفته مىشود در حالى كه كتاب آسمانى بر آنها نازل نشده و پيامبرى نداشتهاند؟ على(عليه السلام) فرمود: آرى اى اشعث قد انزل الله اليهم كتابا و بعث اليهم نبيا: ((خداوند كتابى بر آنها نازل كرده و پيامبرى مبعوث نموده است)).
و در حديثى از امام سجاد على بن الحسين(عليه السلام) مى خوانيم كه پيامبر فرمود: سنوا بهم سنة اهل الكتاب ، يعنى المجوس : ((با آنها طبق سنت اهل كتاب رفتار كنيد، منظور پيامبر اسلام مجوس بود)).
ضمنا بايد توجه داشت كه واژه ((مجوس)) جمع است و مفرد آن ((مجوسى)) است .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آقای درست پسند ما جاماسب رو پیامبر میدونیم پیروان ایشان مجوس هستن
تو تفسیر نمونه هم حرفی از زرتشت نشد
طبق اعتقاد ما زر تشت فقط در جهت تصحیح دین جاماسب قدم برداشت
این شخص آن چنن کم اهمیت بود که هیچ اطلاع دقیقی از سال و محل تولدش در دسترس نیست
هرکی یک زرتشت رو قبول دارزه با دلایل خودش
امروز هم که زرتشت نوین جدیدترین زرتشت به بازار ؟آماده با آیینی سراسر یکتاپرستی و توحید
شما به کدام زرتشت تاریخ عقیده مندید؟
با چه تاریخ زادروزی
در چه محلی؟
این رو مشخص کنید
ادامه بدیم
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
التماس دعا
بحث حمله اعراب چه ربطي به زرتشت داره؟؟؟
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۸:۴۳)mohammad reza نوشته است: [ -> ]آقای درست پسند ما جاماسب رو پیامبر میدونیم پیروان ایشان مجوس هستن
شما به کدام زرتشت تاریخ عقیده مندید؟
با چه تاریخ زادروزی
در چه محلی؟
این رو مشخص کنید
ادامه بدیم
بنده چنین بحثی نداشتم.
(میدونم که اینها رو میدونید، دارم برای واضح شدن بحث عرض میکنم)
اون کاربر میگفت:
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۳:۲۵)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]دین زرتشت یک دین کاملا الهی و بدور از شرک هستش این یک واقعیت کاملا بزرگی هستش که حتی توی اسلام و علمای اسلام هم بر اون تاکید دارند.
و شما گفتید از زرتشت خیالی صحبت میکنه نه زرتشت واقعی.
اما بحث بنده بحث ِ تمام اشخاصی که در تاریخ اسم «زرتشت» داشتهاند نیست.
بحث آیین زرتشتی حقیقی هست.
همونطور که شما میفرمایید، بنده هم میگم آیین زرتشتی حقیقی الهی بوده.
البته همگی میدونیم که آیین زرتشتی حاضر اون آیین حقیقی که پیامبر ِ حقیقیشون آورده بوده نیست و دچار تحریف شده. حداقل از جنبهی ثنویت(دوگانهپرستی).
اینجا رو هم اشتباه میکنن:
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۳:۲۵)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]اما این بوده که سرچشمه ی خوبی ها و بدی ها در زرتشت وجود داشته باشد و که خدای یگانه سرچشمه همه ی خوبی ها و شیطان و اهریمن سرچشمه ی بدی ها بوده است...اهریمن خدا نبود ، همانطور که در اسلام دو مبحث الله ...و ابلیس وجود دارد.
در دیدگاه اسلام، ابلیس و هیچکس دیگری در برابر الله هیچ قدرتی ندارن و دقیقاً صفر هستن.
در حالی که در ثنویت، جناح شرّ وابسته به جناح خیر نیستن و از خودشون قدرت دارن و دفعشون برای جناح خیر زحمت داره.
چگونگی وجود شرّ از منظر اسلام، در ادامهی
فرمایشات استاد شهید مطهری توضیح داده شده(
البته بنده از نحوهی بیان حافظ(و کلاً شعرای بدیعیه) در بسیاری از اشعار بیزارم و برائت میجویم. چون حضرت محمد مصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و امام علی(علیه السلام) و تمام ائمه هیچکدوم منظورهاشون رو در قالب ِ بهظاهر باطل بیان نمیکردهاند.
«فماذا بعد الحق الا الضلال»(سوره یونس، آیه 32)
)
توضیحات دیگری هم در قسمت دوم
این ارسال موجود هست.
از خوندن پست های بعضی از شما کاربرها که اینجا سابقه دار هستید ، خجالت می کشم .
حالا برویم سراغ بحث ...
دوستان گرامی
هر کدامتون که میتوانید از تقویم مناسبتهای جهانی عکس بگیرید بیاورید ببینیم روز جهانی کورش چه روزی هست؟

همچین روزی در هیچ تقویم جهانی موجود نیست .
نمی دونم قبر کورش رو دیدید یا نه ؟
جلویش یک نوشته ای هست که در اون مرقوم شده اینجا به اسم قبر مادر سلیمان (علیه السلام) نامیده میشده یعد اگر اشتباه نکنم یک خانومی از آن طرف دنیا می آید و می گوید ایشون کورش شماست .
من به شخصه سوال برام پیش اومد !
اینکه چرا ایرانیان که اینقدر قدر شناس هستند یادشون رفته که این قبر چه کسی هست و این اقدامات مهم ایشون رو که الان براش بر می شمریم رو هیچ کس یادش نمی آید یعنداستانی یعنی هیچ پدربزرگی اونجا رو به نوش نشون نداده و هیچ داستان نیکی برای نوش تعریف نکرده ؟
چون حتی یک کتاب یا یک نوشته از آقای کورش باقی نمانده که کسی واقعا درست بخواهد بخواند رویش چه نوشته شده چون چند نفر !
زرتشتیان گرامی هم همینطور .
یک کتاب واقعی یا سرگذشت درست از جناب زرتشت باقی نمانده که بخواهیم بهش استناد کنیم و بگیم واقعا یکتا پرست بودند یا نه . یا این اهریمن رو خدا می پنداشتند یا نه . گرچه که تا من مطالعه کردم معتقدند اهورمزدا فقط نیکی ها رو پدید آورد و اهریمن بدی ها رو پدید آورد .
آن آبه از قرآن هم که می فرمایید فقط راجع به دین خاص هست اصلا اشاره به زرتشت نشده .
خوب غیر ممکن هست برای ایران پیامبری نیامده باشد منظور قرآن هم به همین هست و نه زرتشت و دینش .
برادر گرامی
شما خودتون بریدید و دوختید و تن ما کردید
ویکی پدیا رو نگفتم لینک بدید ، توی ویکی کلی دروغ هست این هم مثل همان .
این هم یک لینک از ویکی
اگر ویکی رو قبول دارید پس بخوانید
مادر سلیمان یا کورش
هنوز هم معلوم نیست اونجا واقعا قبر چه کسی هست !
عرض کردم از تقویم جهانی عکس بگیرید . همچین مناسبتی توش نیست .
اسلام به عنوان یک دین جهانی باید برقرار بشود تا نتیجه بگیرد و ما منتظر امامون هستیم تا اون رو محقق کند .
اصلا بیشتر احکام اسلامی هم در جامعه بودن ِحکومت هست که معنی پیدا می کند و اسلام فردی به درد نمی خورد .
چون هدفش برقراری جامعه اسلامی به معنای ناب هست چون بدون حضور ولی معصوم اسلام واقعی اتفاق نمی افتد .کسی هم در زمان حاضر ادعایش را ندارد .
اما
بابت بحث از حضورتون تشکر می کنم .
حالا موضوع تاپیک هِچ!
چرا روز کوروش رو تخریب می کنید؟
بر فرض که ویکی پدیا دروغ بگه
بر فرض که روز جهانی کوروش نباشه(که نیست)
ما که ایرانی هستیم نباید یاد و نام این پادشاه نیک نام رو زنده نگه داریم؟
مثلا اگه چهانی بود با اومدن این موضوع به داخل تقویم موافقت می شد؟
خیر سرمون کوروش مال ما هست
چرا نباید یه روز از روز های سال ما متعلق بهش باشه
ما که روز بزرگداشت کارگرمون رو دیگه از آمریکایی ها کپ زدیم
اونوقت عارمون می یاد برای پادشاه خوش نام خودمون یه روز بزرگداشت بگذاریم؟