۱۸/آبان/۹۳, ۱۶:۲۴
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۵:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ممنون که عقیدتون رو بدون توهین فرمایید.
خوب تقسیم اراضی برای اختصاص هست و تقسیم ناعادلانه منابع.
وقتی یک یهودی در قانون اساسی خودش برای کشورش مرز تعیین نکرده. یعنی تمام جهان رو متعلق به خودش میدونه و این سیاست نژادپرستانشون هست که باقی انسانهای غیر یهود رو انسان در نظر نمیگیره. این که دیگه ثابت شده است.
اما در قرآن. خداوند رحمتی که از طریق پیامبر برای بشریت و عالمیان درنظر گرفته. یعنی رحمت خودش رو جهانی اعلام میکنه.
پس میبینیم که جهانشمولی تفکر در بهود و اسلام اصلا شباهتی نداره.
خداوند مرز رو برداشته تا رحمتش جهانی بشه و اسراءیل مرز رو برداشته تا همه چیز مال خودش بشه.
بله. در تاریخ و ادبیات ما میشه داستانهای بسیار زیبایی ءیدا کرد تا ازش داستان ساختو در این زمینه خیلی کوتاهی صورت گرفته.
منظور جمله اولتون رو متاسفانه متوجه نشدم...تقسیم راضی اختصاص هست و تقسیم ناعادلانه منابع...رو
در سیاستها و خواسته های پلید یهود هیچ شکی نیست و اثبات شده هستش...اما اینکه شما میگین اسلام جهان میهن هستش تا تمام دنیا رو آباد کنه ، خب این چیزی هستش که در تئوری تفکرات اسلامی آمده است اما واقعا چقدرش رئالیستی هست؟ شما فقط یک کشور پیشرفته جهان به من بگین که اسلامی باشه؟؟ اصلا آیا اسلام در پیاده سازی تئوری های خودش موفقه؟ یعنی شما به حکومت اسلامی اعتقاد دارین یا اسلام فردی؟؟ حکومت اسلامی ناقص هستش ...حالا دلیلشم میگم ...
دررابطه بابحثی که گفتین در تاریخ ما هم داستانهایی زیبایی میشه ساخت..من برای چنین مسئله ای اون بحث رو عنوان نکردم بخاطر این گفته بودم که بگم حکومت جمهوری اسلامی ایران ، برپایه قوانین اسلامی هستش و تفکرات اینترناسیونالیستی داره که الان ما سرمایه ملی نداریم و بهش کم توجهی میشه نه بخاطر بی توجهی مسئولین..اتفاقا این سیاست اسلامی اونها هستش که باید به ملی گرایی بی توجه باشن.
دررابطه با تفکرات و نوشته های جناب moflehoon ...
کوروش کبیر یک شخصیت جهانیست ، یعنی خدماتش بدور از مرزهای کشورها در جهان تاثیرگذار بوده و توهین به ایشون که پدر ایران زمین هستش توهین به منه ایرانی هستش حالا شما رو نمیدونم ایرانی هستین یا نه...من امام علی و کوروش کبیر رو باهم مقایسه نکردم اما شما اینکارو دارین میکنین.
شما درباره سرکوب شورشیان ایران توسط علی بن ابیطالب در گوگل سرچ کنین مطالب میاد چون اینقدر این موضوع واضح هستش که لازم به منبع نیست حالا اگه بعدش منبع خواستین میدم...