تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حمله اعراب به ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
تجربه به من ثابت کرده این بحث ها دراکثر مواقع بی فرجام هستBlush

بعد از 8 صفحه هنوز زننده ی تاپیک مینویسن درودAngel

اینجور که معلومه ایشون حتی یک ذره موضعشون رو تغییر ندادن .... ما هم که مثل شیرCoolپشت عقایدمون هستیم....

پس اگه یه نفر به من بگه این بحث چرا و با چه هدفی دنبال میشه از سردرگمی درمیام.

با تچکرBig Grin
(۱۹/آبان/۹۳ ۰:۵۵)mahpare نوشته است: [ -> ]تجربه به من ثابت کرده این بحث ها دراکثر مواقع بی فرجام هستBlush

بعد از 8 صفحه هنوز زننده ی تاپیک مینویسن درودAngel

اینجور که معلومه ایشون حتی یک ذره موضعشون رو تغییر ندادن .... ما هم که مثل شیرCoolپشت عقایدمون هستیم....

پس اگه یه نفر به من بگه این بحث چرا و با چه هدفی دنبال میشه از سردرگمی درمیام.

با تچکرBig Grin

به شما چه من چرا مینویسم درود...مگه این بحث برای درود بودش خانم گرامی؟؟؟ شما با درود مشکل داری؟ من برای احترام به فردی که دارم جوابشو مینویسم این احترام رو میگذارم... حالا به شما احترام نمیزارم...لطفا پیام تبلیغاتی وسط بحث نرین...
بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید اسلام اومد گفت :
امتیاز و برتری نه به رنگ پوسته، نه به پول و مقامه، نه به ژن و جنسیته ....
ملاک امتیاز و برتری تون پیش خدا، چیزی که باهاش بتونید روز قیامت سرتون رو بلند کنید و با افتخار ازش یاد کنید و بهش بنازید، تقواتونه.
ان اکرمکم عندالله اتقاکم...

چیزی که فردا روز به درد من می خوره، دینمه، تقوامه.

یه چیز دیگه :
تا حالا از این ور قضیه نگاه کردید، که این همه قومیت، همگی از نشانه های عظمت خداست.. چرا اینطوری نگاه نکنیم به قضیه و با حصار کشی دور خودمون از این زیبایی ها غافل شیم. اصلا این تفاوت رنگها و قومیت ها برای اینه که تفکر بهشون به معرفت خدا برسیم نه بهش بنازیم.

و من آیاته خلق السموات و الارض و اختلاف السنتکم و الوانکم، ان فی ذلک لایات للعالمین.
و از نشانه های او، آفرینش آسمانها و زمین و تفاوت زبانها و رنگ های شماست. در این نشانه هایی است برای عالمین.
روم - 22

اگه من اومدم به قومیتم، به ژنم انداختم و باهاش شروع کردم به تفاخر، اونجاست که قرآن می گه :

الهاکم تکاثر، حتی زرتم المقابر...

این حرف های مقام معظم رهبری هم میارم، ان شاءالله که فصل الختامی باشه بر این بحثهای نژادی :

این بناها محصول سرپنجه هنرمندایرانی است، محصول فکر راقی و روشن بین ایرانی است درسالها و قرنها پیش از این ، این جنبه مثبت قضیه است.
همه بناهایی که از لحاظ تاریخی - چه در اینجا، چه در اصفهان، چه در بقیه نقاط کشور - وجود دارد، از این قبیل است. اما خالق و آفریننده این مجموعه ها کیست؟ ذهن ایرانی است، سرانگشت هنرمند ایرانی است، روحیه بلند نظر ایرانی است، ابتکار و ذوق ایرانی است ، این برای یک ملت افتخار است. با این دید وقتی نگاه بکنیم، می بینیم اینها مثبت است.

اعتقاد راسخ و جازم و علمى دارم كه آنچه ايرانى بعد از آمدن اسلام كرده، اصلاً قابل مقايسه نيست با آنچه در طول تاريخ گذشته ى خودش داشته.

ايران در دوران اسلامى، در قرن سوم و چهارم و پنجم هجرى، در قله ى دانش و تمدن و سياست و اقتصاد جهانى قرار داشته. هيچ جاى دنيا - از شرق و غرب، از آسيا و اروپا - در اين حد نبودند؛ اين به بركت اسلام بوده. ايران قبل از آن هرگز چنين اوجى را نداشته. در دوران سلسله هاى گوناگون ايرانى - از آل بويه بگيريد تا غزنويان و سلجوقيان و بقيه، تا دوره ى صفويه -
اين بخش از تاريخ ايران قابل مقايسه نيست؛

(۱۹/آبان/۹۳ ۱:۰۴)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]

به شما چه من چرا مینویسم درود...مگه این بحث برای درود بودش خانم گرامی؟؟؟ شما با درود مشکل داری؟ من برای احترام به فردی که دارم جوابشو مینویسم این احترام رو میگذارم... حالا به شما احترام نمیزارم...لطفا پیام تبلیغاتی وسط بحث نرین...

من که به شخصه با آدمی که آداب معاشرت رو یاد نگرفته ترجیح میدم بحثی نداشته باشمSmile

خطاب به دوستانم :

از ف بروید به فرحزاد

دیدم که میگمSmile

درود به جای سلام یعنی .... یک دنیا معنی دارد...

این کل متن است و حاشیه نیست...
(۱۹/آبان/۹۳ ۰:۵۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
ترک ، کرد،آذری ، لر ، گیلکی و مازندرانی ، ترکمن ، مغول (بربری یا خاوری) ، بلوچ ، سیستانی ، گرجی ، قزاق ، عرب ، اسرائیلی ، سیاه پوست ، سفید پوست ، این همه تنوع نژادی داره ایران که کافیه با هم ترکیب شده باشند و شلم شوروایی شده باشه! اون وقت چند درصد توش ممکنه آریایی بالای 50% پیدا کرد؟ اتفاقا نژاد آریایی توی ایران کمه ، بیشترشون توی اروپا هستند.

واقعا تشکر از خانم مصباح.
اگر یک دینی واقعا پیدا میشه بهتر از اسلام ما بهش رجوع میکردیم
خداوند حتی این مورد رو هم نیومده قومی و رنگی رو برتری نداده و فرموده بهترین شما باتقواترین شماست.
من هنوز هم معتقدم راسخا که این دین به این جامعیت واقعا همتا نداره.
خداوند رو شکر میکنم بابت نعمت اسلام.
نژاد ورنگ چه اهمیتی دارد؟ یعنی انسان میتونه بر فرض اینکه آریایی اصیل باشد مثلا برای خودش برتری در نظر بگیره واقعا این برتری جویی در شان انسانیت نیست. یا مثلا دونفر گرسنه باشند یکی اریایی و دیگری افریقایی. بخواهیم اریایی رو با فضیلت تر در نظر بگیریم که بهش غذا بدیم.
واقعا این چیزا خنده داره پرداختن به نژاد و...
همه انسان هستیم. چه فرقی میکند این حرفها اصلا زشت هست.
خداوند همه انسانها رو به یک چشم میبیند و میسنجد. ما هم همینطور باشیم Smile

.....

نظام سرمایه داری هم امتحان خودش رو پس داده. الان شما تازه طرفداریش رو داری میکنید برادر من؟!
اگر تصحیح شده پس چرا رقم بدهکاری همانطور صعودی هست؟
یه نگاه به همون تابلو بدهکاری ایالات متحده بندازید دیگه حرفی لازم نیست.
.....

دوستان گرامی صحبت کنید و تصمیم گیری رو بسپارید به خواننده.
اون وقت دیگه دعوا گرفتن لازمتون نمیشه.
ممنون

منظور جمله اولتون رو متاسفانه متوجه نشدم...تقسیم راضی اختصاص هست و تقسیم ناعادلانه منابع..
.........................

این جمله بالا رو هم که فرمودید توضیح بدهم.
مرز بندی برای این هست که کسی در سهم دیگری شریک نشود.
دین اسلام از طریق ایه رحمه للعالمین خواسته مرز رو برداره و اختصاص رحمت خداوند از طریق پیامبر اکرم رو عمومی اعلام کنه.
یعنی همه مردم دنیا از رحمت خداوند برخوردار میشوند. همه بهره میبرند.
حالا صهیونیزم جناح مخالف این هست. مرز رو برداشته تا همه منابع رو مال خودش اعلام کند.

بازهم چیزی مبهم هست بفرمایید.
(۱۹/آبان/۹۳ ۲:۳۰)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]نظام سرمایه داری هم امتحان خودش رو پس داده. الان شما تازه طرفداریش رو داری میکنید برادر من؟!
اگر تصحیح شده پس چرا رقم بدهکاری همانطور صعودی هست؟
یه نگاه به همون تابلو بدهکاری ایالات متحده بندازید دیگه حرفی لازم نیست.
استدلالتون ضعیفه!

تابلوئه بدهکاری امریکا چه رابطه ی همانی با نظام سرمایه داری می تواند داشته باشد؟
آیا آمریکا به کشور های سوشیالیست بدهکار شده؟ اغلب کشور های جهان کاپیتالیست هستند. از این جیب گرامی کاپیتالیست به اون جیبش نقل مکان کرده!
قصد من این نیست که از سرمایه داری دفاع کنم، ولی این نظر شما دقیقا مثل نظراتیست که می گویند اقتصاد اسلامی اگر درست بود مملکت ما انقدر مشکل اقتصادی نداشت.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آریایی ههههههههههههههههههههه
http://www.aparat.com/v/Cus9M
لطفا به این سایت برید و ببینید علم ژنتیک چطور اثبات کرده در تاریخ دروغ بزرگی به اسم کوچ آریایی ها داریم
تمام کسانی که در مرزهای فعلی ایران زندگی می کنن پدر یکسان در ده هزار سال پیش دارن
آریاییییییییییییییییییی کجا بود
البته اون حفهایی که در مورد حمله اعراب هم زده میشه میره زیر سوال حالا به بینید.
راست میگی منم یادم رفت از این بنده خدا چندتا سوال شد
اما
سوال اول منظور از اون عکس عزاداری چی بود تو پست اول؟
سوال دوم کوچ اون صهیونها به حجاز و پیوستن به یهودیان و شروع به ساخت دژهای جنگی برای چی بود؟
و چندتا سوال که بی جواب موند و احتمالا کلا بی جواب خواهد ماند.
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
التماس دعا
به نام خدا

سلام

این بی بی سی رو بیخیال شین
یه زمانی میگفتن که سید ها رو نمیشه با دی ان ای رد یابی کرد چون رو کروموزم y هم جهش ژنتیکی رخ میده و غیره و از این حرفا
حالا دیدن چون یه عده شجره نامه دارن و قطعیه طرف اومده میگه یه عده رو بعله ما تایید میکنیم سید هستند اما یه عده دیگه رو واسشون سندی پیدا نکردیم
خوب این چه حسی به جامعه منتقل میکنه
در ثانی این ژن سیدها در حمله عربا منتقل نشده که پشت بند اون میگه
کلا در زمان تمام خلفا که شیعه کشی وجود داشته خیلی از امامزاده ها به ایران فرار میکنن و خیلی ها به درخواست مردم از امام معصوم،فرزندانشون رو ایران میفرستن که این این طریق سید ها زیاد شدن(مثل اردهال)
ما که تعجبی از زیاد شدن سیدها نداریم
چون
انا اعطیناک الکوثر ......

نژاد؟ چقدر این جمله برام اشناس........

خلقتنی من نار و خلتقته من طین

امروزتون رو بچسبید یعنی باید بشینیم کار مردمی که 1000 سال پیش انجام دادن رو هم کنکاش کنیم
حالا کنکاش کنیم عبرت بگیریم یه چیزی....
اما چه کنیم
که عبرت گیرندگان....
به نام پروردگار جان

درودبر شما

یکسری از دوستانمون و اکثرا البته فقط شعار میدن... مثلا برفرض مثال میگن نظام سرمایه داری و کاپیتالیستی ضعیف شده و نقص هایی داره ، خب من این رو قبول دارم عزیزمن...اما بحث مهمتر این هستش که شما دارین این نظام اقتصادی در جهان رو نقض میکنین در حالیکه جایگزینش رو ندارین...

وقتی من میتونم نظریه ای رو رد کنم که جایگزینش رو حتی ضعیفتر رو بتونم به وجود بیارم ...ادعاهای شما کاملا پوچ و بر سر توهمات است...شما میگین نظام اقتصادی سرمایه داری ضعیفه درحالیکه الان ایالات متحده و چین بزرگترین اقتصاد دنیا رو دارن و من نمیتونم مثل شما خودمو گول بزنم....

یکی از دوستان میگفت ما با اسلام به فلاح میرسیم Big Grin آخه چقدر یک فرد میتونه در توهمات خودش دست و پا بزنه... توی این حکومت اسلامی که داریم نظام اقتصادی ما از ضعیف ترین ها در جهان هستش تازه داریم از همون نظام اقتصادی سوسیالیستی و سرمایه داری استفاده میکنیم و چیز جدیدی ابدا نکردیم که بخوایم پزشو بدیم.

بحث فرهنگی ما داغونه... برین تو استادیوم های مملکت اسلامیمون تا ببینین عزیزان مسلمان چه فحش هایی به زن و خانواده داور و ورزشکاران نمیدن ...اما توی کشورهای اروپایی و امریکایی که به ظاهر کافر هستند ما اخلاق و ادب رو درشون میبینم.

استاد دانشمند یک جمله ی خوبی میگفت: میگفت اروپایی ها یه گلاس مشروب میزنن ...تو ایران تو خفا چهار لیتری بر میدارن مینوشن و چشاشون از کاسه در میاد...

همین بحث اسید پاشی که در ایران شکل گرفت به جرات در هیچ جای جهان وجود نداره مثل این نمونه... ما خیلی فقر فرهنگی داریم...حالا هی بریم اسطوره های عربی رو بزرگ بکنیم به هیچ جا نمیرسیم و نخواهیم رسید.

هیمن بحث عاشورا در شهرمون من دارم میبینم کسی بخاطر امام حسین به دسته و مراسم عزاداری نمیره و این واقعیته...شاید شما بخواین خودتو گول بزنین ولی من واقعیت رو میگم... عزاداری برای اون افرادی هست که از اسم امام حسین استفاده سیاسی میکنند ، برای اون مداحی هست که شبی پنج میلیون پول میگیره برای اون افرادی هست که یک خیابون رو صف کشیدن تا یک پرس غذای نذری بگیرن...همه دیگ برمیدارن توی این جامعه به ظاهر اسلامی بر غذا صف میکشن...

اینم از فرهنگ جامعه اسلامیمون...

حالا شاید دوستان ادعا بکنندکه ما مسلمنان خوبی نیستیم و اسلام رو درست اجرا نمیکنیم که به نتیجه نمیرسیم...شاید این ادعا درست باشه اما اسلام رو اگر یک تفکر و تئوری بخوایم بدونیم ، پس اسلام در عمل دچار نقصان زیادی هستش و در حکومت استفاده ی لازم رو نداره چون هیچوقت در تمام سطوح موفق نبوده و نیست.

یعنی اسلام شاید تئوری قشنگی داشته باشه و در بعد فردی هم بشه ازش استفاده کرد اما در حکومت موفق نخواهد بود.
دوستان میگن امام زمان بیاد همه چیز رو درست بکنه ، پس بااین حرف عملا تئوری و تفکر اسلام زیرسوال میره... اگر اسلام یک تفکر برای زندگی و روش حکومتی هستش و کامل هم هستش پس هرشخصی که اطلاعات کاملی از این تفکر رو داشته باشه باید بتونه با ویژگی های سیاسی که داره موفق عمل بکنه ، هرکسی...اما دوستان فقط منتظر امام زمان هستنBig Grin

تفکری که فقط دنبال یک فرد هستش که بیاد و اون وضع تفکر رو بتونه پیاده بکنه که موفق نیست و نخواهد بود..ما جامعه رو منتظر بزاریم وپس وضع اقتصاد رو جیکارکنیم...کی شکم مردم رو سیر میکنه؟؟ کی به وضع فرهنگ میرسه؟ پس لذا اسلام در بعد حکومت نمیتونه عمل بکنه...

تفکراتی موفق هستن که بشه پیاده سازیشون کرد نه اینکه هفت خان رستم رو برای موفق شدن حکومت جلوی راه تئوریسین ها بزاره.
شما میگین اسلام اینترناسیونال هستش و میخواد مرزها رو برداره تا همه به عدل جهانی برسن ...آخه این جمله واقع گرایی هستش؟؟؟این ها رو فقط فیلم میسازن...حتی رویاشم قابل تصور نیست عزیزمن...حتی حضرت رسول مگر بعد از بنیانگذاری تفکر اسلام موفق بود؟ خیر...شما بعد از حضرت رسول میبینید که اسلام عملا دچار کج فهمی ها ، جنگ های داخلی ، جنگ های خارجی ، ظلم های زیاد و ...میشه که بعدش میان نوه رسول رومیکشن...پس میبینید که تئوری های پیاده سازی اسلامی بعد های زیاد و ناموفقی داره.
توی همون جامعه خودش نتونست موفق باشه حالا مرزها رو برداریم؟؟؟پس این تفکر هم رئالیستی نیست.و فقط حرفه

دوستان اصلا رئالیست نیستن و یکی میاد میگه تو چرا میگی درود...بعد بنده رو به نداشتن اداب معاشرت محکوم میکنه...عزیزمن من توی بحث های تئوری مدتهای بسیار زیادی هستش دارم فعالیت میکنم تابحال رفتاری بمانند شما ندیدم.توی صفحه هشتم پارازیت انداختین منم جوابتونو دادم...عذرخواهی هم نمیکنم.

دوستان جوابهای رئالیستی و واقع گرایی میخوام برایمن حدیث نیارین لطفا.
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]
به نام پروردگار جان

درودبر شما

استاد دانشمند یک جمله ی خوبی میگفت: میگفت اروپایی ها یه گلاس مشروب میزنن ...تو ایران تو خفا چهار لیتری بر میدارن مینوشن و چشاشون از کاسه در میاد...

به نام پروردگار جهان

سلام

درودما هم برشماSmile

امادر مورد جمله بالاییتون....

به نظرتون چرا در خفا در ایران مشروب میخورن؟

مسلما از ترس حکومت نیست.
دلیلیش اینه در غرب ی سری ارزش ها مرده. مثلا من اگه ب پدرم بگم ،(درغرب البته) . های ددSmile من اینقدر مشروب خوردم که حالم خوب نیست ، پدرم جوابی نداره ، چرا چون ایشون هم مست هستBig Grin

و مشروب نخوردن در غرب ارزش نیست....

اما در کشور ما الحمدالله هنوز مشروب نخوردن ارزش هست و به قول خودتون در خفا اینکار صورت میگیره...

مثلا برخی میگن دروغ در غرب کمه ... خوب بدیهیه کمه...

من (درغرب ) از راه میرسم خونه و پدرم میگه کجا بودی میگم با بوی فرندمBig Grin

میگه خوبه میای با دوست دخترمن بریم بیرون ؟Big Grinمیگم نه حال ندارمBig Grin

دروغ معنی نداره ...

در غرب ارزش ها مرده... خودمونو زدیم به خواب؟؟؟

اما درایران مردم قایمکی خطا میکنن چون هنوز ارزش ها زنده است...

(۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: [ -> ]همین بحث اسید پاشی که در ایران شکل گرفت به جرات در هیچ جای جهان وجود نداره مثل این نمونه... ما خیلی فقر فرهنگی داریم...حالا هی بریم اسطوره های عربی رو بزرگ بکنیم به هیچ جا نمیرسیم و نخواهیم رسید.

درهیچ جای جهان وجود نداره؟؟؟؟؟

این دیگه با عرض پوزش خیلی خنده داربودBig Grin

ودر مورد تیکه آخر همین پاراگراف بالاییتون؟؟؟

خدا میگه گرامیترین شما باتقواترینه...

شما هنوز حرف از عربو عجم میزنید؟؟؟؟

چند هزارسال عقبید؟( با لحن کاملا مسالمت آمیز)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع