(۱۹/آبان/۹۳ ۰:۵۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
ترک ، کرد،آذری ، لر ، گیلکی و مازندرانی ، ترکمن ، مغول (بربری یا خاوری) ، بلوچ ، سیستانی ، گرجی ، قزاق ، عرب ، اسرائیلی ، سیاه پوست ، سفید پوست ، این همه تنوع نژادی داره ایران که کافیه با هم ترکیب شده باشند و شلم شوروایی شده باشه! اون وقت چند درصد توش ممکنه آریایی بالای 50% پیدا کرد؟ اتفاقا نژاد آریایی توی ایران کمه ، بیشترشون توی اروپا هستند.
واقعا تشکر از خانم مصباح.
اگر یک دینی واقعا پیدا میشه بهتر از اسلام ما بهش رجوع میکردیم
خداوند حتی این مورد رو هم نیومده قومی و رنگی رو برتری نداده و فرموده بهترین شما باتقواترین شماست.
من هنوز هم معتقدم راسخا که این دین به این جامعیت واقعا همتا نداره.
خداوند رو شکر میکنم بابت نعمت اسلام.
نژاد ورنگ چه اهمیتی دارد؟ یعنی انسان میتونه بر فرض اینکه آریایی اصیل باشد مثلا برای خودش برتری در نظر بگیره واقعا این برتری جویی در شان انسانیت نیست. یا مثلا دونفر گرسنه باشند یکی اریایی و دیگری افریقایی. بخواهیم اریایی رو با فضیلت تر در نظر بگیریم که بهش غذا بدیم.
واقعا این چیزا خنده داره پرداختن به نژاد و...
همه انسان هستیم. چه فرقی میکند این حرفها اصلا زشت هست.
خداوند همه انسانها رو به یک چشم میبیند و میسنجد. ما هم همینطور باشیم
.....
نظام سرمایه داری هم امتحان خودش رو پس داده. الان شما تازه طرفداریش رو داری میکنید برادر من؟!
اگر تصحیح شده پس چرا رقم بدهکاری همانطور صعودی هست؟
یه نگاه به همون تابلو بدهکاری ایالات متحده بندازید دیگه حرفی لازم نیست.
.....
دوستان گرامی صحبت کنید و تصمیم گیری رو بسپارید به خواننده.
اون وقت دیگه دعوا گرفتن لازمتون نمیشه.
ممنون
منظور جمله اولتون رو متاسفانه متوجه نشدم...تقسیم راضی اختصاص هست و تقسیم ناعادلانه منابع..
.........................
این جمله بالا رو هم که فرمودید توضیح بدهم.
مرز بندی برای این هست که کسی در سهم دیگری شریک نشود.
دین اسلام از طریق ایه رحمه للعالمین خواسته مرز رو برداره و اختصاص رحمت خداوند از طریق پیامبر اکرم رو عمومی اعلام کنه.
یعنی همه مردم دنیا از رحمت خداوند برخوردار میشوند. همه بهره میبرند.
حالا صهیونیزم جناح مخالف این هست. مرز رو برداشته تا همه منابع رو مال خودش اعلام کند.
بازهم چیزی مبهم هست بفرمایید.