با اجازه من یدونه اسپم بدم
نقل قول: اگه بدونن اون زن هنوز مال اونا نشده زبونشون خوب کار میکنه.
همچین که میفهمن زنه دیگه عشق و قلبش مال اونا شد دیگه میرن پی کارشون.
مردها در دراز مدت از این که یکی عاشقشون باشه و هی ابراز کنه، بدشون میاد.
فکر میکنن یه چیزی آویزونشون شده.
حذف شد :|
مردها عایا ؟؟!
اینها دیگه ربطی ب زن و مرد بودن نداره، بر میگرده ب جنبه «انسان» بودن افراد ...
طالبانم آرزوست ...

از برخی ارسال ها اینطور نتیجه گرفته می شود که باید در وهله اول تعریف درستی از عشق ارئه بدهیم
این فرمایشی که نقل کردید از این جهت صحیح است که متاسفانه برخ اینگونه اند و اما اشتباه اساسی این است که چه کسی گفته این عشق است ؟ به عشقش رسید رفت پی کارش ؟ کدام کار ؟ این فرد فقط یک خواسته آرزو و تمنا نفسانی را برآورده کرده و گرنه که عاشق نشده
همه ما این چنین هستیم که که محض اینکه به آرزویمان می رسیم آنرا حقیر و نامقدار در میابیم و می رویم سراغ آرزوهای بزرگتر (ذات کمال جوی انسان) من آرزو و رویا داشتن فلان مدل گوشی را دارم برای ولی وقتی آنرا بدست می آورم از چشمم می افتد. اما عشق که آرزو نیست حصولش باعث سردی شود . عشق است
متن دیگری هم مد نظر داشتم اما چون محل تلاقی با ارسال برخی کاربران دارد و ممکن است بی احترامی شود از قرار دادن آن خود داری می کنم
تعریف عشق چیست ؟ (0.25)
بچه ها!
میخواین رویایی بحث کنیم یا واقعی.
من اون چیزی رو گفتم که واقعیت بین زن و شوهرای امروزی تو زندگی های امروزیه.
منظورم عشقای بین همسرانه.
من اگه تب کنم همسرم میمیره. اما اگه بهش بگم نیم ساعت زودتر بیا خونه بریم فلان جا نمیاد.
عشق مثل قالی کرمونه...
هر چی بیشتر بگذره ازش جا افتاده تر میشه و شکلش عوض میشه.
میگین نه؟
4 سال بعد از عروسی بیاین اینجا پست بدین.
والا
سلام!أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأه! کلی نوشتم پاک شد!بیخیال!در کل نظر مثل نظر م(محمد).حسین.الف هست!تو عشق زمینی:اگر از جانب معشوق نباشد کششیکوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد.نه در تمام موارد، اگه از جانب معشوق هم چراغ سبزی نشون داده بشه خیلی زیباتر و عمیق تر می شود!----------------------------------------------------------------------------این هم عشق خدایی و آسمونی!
« من طلبني وجدني و من وجدني عرفني و من عرفني احبني و من احبني عشقني و من عشقني عشقه و من عشقه قتله و من قتله فعلي ديته و من علي ديته فانا ديته»
...آخرش هم تو رو جدا می کنه برا خودش، و دیگر موجودات رو هم عاشق تو می کنه!
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۰:۱۴)یاســین نوشته است: [ -> ]حالا سوالای بعدی
1-اگه همسر(یا دوستتون) شما قدر محبت شما رو ندونه،دیگه بهش محبت نمیکنید؟
2-اگه همسر شما به شما خیانت کرد(در هر سطحی) شما چه برخوردی دارید باهاش؟
3- به طور کلی جواب بدی رو با خوبی میدید یا بدی؟
4-اینو اقایون بگن،از سرکار اومدین خونه،خسته،بعد همسرتونم خونه نیست و مهمونیه و ظرفای دیروز و پریروز هم شسته نشده،شمام میخواید اب بخورید؟چیکار میکنید؟همسرتون اومد چه برخوردی باهاش دارید؟
(تصور کنید بعد جواب بدید)
5-براتون مهمه کسی تشکر کنه؟مثلا به یکی از دوستانتون یه لطفی کردید که در واقع زندگیش نجات پیدا کرده،این کارو اه شرایطش رو داشته باشید مخفیانه انجام میدید یا اشکار؟دوستتون بفهمه شما کمکش کردید که بعدا بخواد جبران کنه یا فکر کنه خود به خود کارش درست شده؟
6-تا حالا به پرنده ها دونه دادید؟ در بچه گیتون به عروسکتون چقدر محبت کردید؟
1-نه. بازم محبت میکنم بهش.
2-ندارم.
3-بستگی داره بدی از طرف کی باشه.
5-دوست دارم بدونه کمکش کردم نه از این لحاظ که منت سرش بذارم از این لحاظ که متوجه بشه چقدر دوسش دارم و چه کاری واسش کردم.
6-پرنده هااا که بعععله..ما هر روز دونه های برنج یا غذاهای زیاد اومده رو به پرنده هامون میدیم دیگه برامون عادی شده.
عروسکهامو خیلی دوست داشتم.

زینب خانوم منم واقعا میخوام دنیای واقعی رو ببینم
میخوام بدونم واقعا اینهایی ک گفتین بالاتر، واقعا همونه ؟
حالا بخش اولش قبول، بعد از ی مدت، عشق درونی تر میشه، گرچه ب نظر من درونی تر شدن با اونی ک شما گفتین فرق داره
اما این ی تیکه ش دیگه خیلی زوره :
نقل قول:مردها در دراز مدت از این که یکی عاشقشون باشه و هی ابراز کنه، بدشون میاد.
فکر میکنن یه چیزی آویزونشون شده.
بالاتر سوال پرسیدین ک اگه قدر محبتت رو ندونه(قدر ندونستن، با بد اومدن فرق می کنه)، گفتم بازم محبت می کنم
اما اگه منظورتون این بوده ک از محبتت، برداشت کنه ک آویزونش شدی،و بدش بیاد مسلمه ک نه!
این آدم از همون ابتدا هم لایق دوست داشتن نبوده
حالا واقعا جامعه آماری مرد ها اینطوریه ؟
دقیقا منم از اون آرمان شهر نمیپرسم، دارم از واقعیت میپرسم
اگه اینطوریه ک بازم طالبانم آرزوست

ممنون