۲۳/آذر/۹۳, ۱۷:۱۸
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۳:۰۲)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
البته سوال 3 و 4 اختیاری بود
در جواب سوال سه ،کلیت حرفتون درسته،منتها فقط خود ادما میفهمن که اون موقع که دارند مخالفت میکنند واقعا دنبال دلیل هستند یا صرفا دارند بهانه میگیرند یا به رذیلت های اخلاقی دچارند.
مثال ساده تر
یه دوست دارید که همیشه سوالای حل تمرین اش رو میاد از شما ،اشکال میپرسه ،دیدی که شما نسبت بهش دارید اینه که شما از اون بیشتر میفهمید.
بعد یه روز استاد میاد و میگه از این به بعد دوست شما حل تمرین هست.
اغلب ادما این حس بهشون دست میده
-استاد عجب اشتباهی کرده،حیف من که وقت گذاشتم به این یاد دادم
-ممکنه وسط کلاس حل تمرین سوالایی بپرسیم که بقیه دوستامونم متوجه شن،این حل تمرین،به اندازه کافی نمیدونه و بعد از مدتی ،بقیه اعتراض کنن و استاد فرد بهتری بزاره،البته من نمیگم منو بزاره،نه بابا،من حوصله این کارا رو ندارم اما بهتره فرد با سواد تری انتخاب شه.(مصداق واقعی همز و لمز،اینجاش از همه خطرناکتره)
-یا سر کلاس حل تمرینش نمیریم،هر چی باشه ،هر چی بلده خودم بهش یاد دادم....
حالا ماجرا هم چیز دیگه ای بوده ها.استاد یه توانایی در این شخص دیده که ما خبرم نداریم.
منظورم اینه که حالا هر انتخابی
اصلا معصوم یا معصوم نبودنش مهم نیست،چه بسا قوم هر امام یا پیامبری ،با اینکه واقعا بر حق بودن اما اکثرا مورد انکار بودن.
یعنی اون حالتی که شما میگفتین کمتر پیش میاد.
تاریخ ثابت کرد ،ادما بیشتر مشکل داشتن.
مثل قوم عاد
گفتن ما یه چیزی بهت میگیم اگه از خدات بخوای معجزه کنه حتما ایمان میاریم.
بعد میشینن کلی فکر میکنن که یه چیز محیرالعقول درخواست کنن.مثل ناقه از دل کوه.
بعدم که ایمان نیاوردن و کشتنش.
خدا هم یه سنتی داره
اگه ادما بگن اگه عمل ایکس رو انجام بدی ،ما ایمان میاریم.اگه نیارن خدا عذاب میکنه.چون درخواست خودشون بود.
این نشون میده که تمام وجودشون عناد بوده.
اما سوال 4
در اینکه متاسفانه عده ای از مسئولین وظیفه شونو انجام نمیدن و عده ای خائن داریم،عده ای جیب پر کن داریم و ....
متاسفانه شکی نیست.من سوالمو بد مطرح کردم وگرنه حرف شما درسته.این وظیفه مردم هست که حقوقشون رو پی گیری کنن اما نیت های دیگه.
مثلا الان که من در موضع قدرت هستم باید جلوی فساد رو بگیرم که ادم مستضعف و مسکینی که نمیتونه بیاد از حقش دفاع کنه حقوقش پایمال نشه.یا هزار دلیل دیگه.اون دلیل ها و نیت هامون هم مهمه.
مثلا سر همین قضیه پالم،ادما اینقدر باید فشار میوردن که کارخانجات و وزارت بهداشت مجبور میشد غذای مردم رو طیب کنه.اما برام جالبه که ادما در جاهایی که مهمه صداشون درنمیاد و فقط جاهایی که در ماهواره و شبکه های اجتماعی جو میدن،شور اشون برانگیخته میشه.یعنی این مهمه که من قراره سپر گوشتی یه عده سودجو بشم و بازی بخورم یا واقعا کارم میتونه مفید باشه.
میدونید چی میخوام بگم.همش باید فکر کنیم(زندگی چقدر سخته)،عمل من در جز چه تاثیری داره،در کل چه تاثیری داره،کی میتونه سوء استفاده کنه .....
اما منظور کلی ام که بد مطرح کردم این بود.
قبل از اینکه بگیم فلانی برای من چی کار کرد،اول خودمون رو متهم کنیم.
من هر چی بیشتر توضیح بدم میشم مصداق عالم بی عمل.
سلام.
برای شماره 3 چه بهتر بود همونطور که خودتون گفتید مثلا یه دوست فرضی رو مثال میزدید.
بله اگه مثال این باشه میشه بهش گفت حسادت ولی حساب پیامبر یا کسی که خودشو فرستاده ی خدا معرفی میکنه با این فرق داره....خب اگه اینجوری باشه پس خیلی ها ممکنه که از این موقعیت سوء استفاده کنن و خودشون رو فرستاده یا پیامبر خدا معرفی کنن پس اگه ما بی چون و چرا نپذیریم یعنی حسودیم؟؟؟
برای شماره 4 هم من به طور فرضی دولت رو مثال زدم وگرنه به غیر از دولت که.........حتما متوجه هستید.
در مورد روغن پالم هم توی این یه مورد حالا به نظرم دولت خوب عمل کرد چون تا قبل از این دولت هم پالم وجود داشت ولی اینا اومدن جلوشو گرفتن(البته نمیدونم کاملا موفق به انجام این کار شدن یا نه)....ولی در کل خدا میدونه توی این مملکت چه خبره....
به هر حال هر مسئله ای برای یه عده ای مهمه نمیشه گفت چون فلان مسئله رو ماهواره هم عنوان کرد پس دروغه یا مردم هم حق ندارن در موردش اعتراضی داشته باشن.
به طور کلی ملت ما مثل یه عده مرده متحرک شدن(البته با پوزش از دوستان) هیچ جا صداشون در نمیاد چه مهم باشه چه غیر مهم.
و در مورد جمله آخرتون هم خب بله ما باید در ضمن توقعی که از دیگران داریم به کارهای خودمون هم نگاهی بندازیم.
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۳:۳۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]دوست عزیز شما الان از کجا می فهمین یه کسی فرستاده خداست؟!رو پیشونیش که ننوشته تو خود قرانم گفته مثه همه آدماس!!
پس چه جوری وقتی امام زمان بیان ما می فهمیم معجزه که نمی کنن؟!می گن من مهدی صاحب زمان ممکنه خیلی حرفهایی هم بزنن که خودشون رو معرفی کنن ولی بازم شما از کجا مطمءن می شی غیر از پیامبر چه کسی می تونه ایشون رو تایید کنه!؟
خب خانومی این که دلیل نمیشه چون مثلا ممکنه یک شخصی فرستاده خدا باشه(مثلا 50 درصد) و روی پیشونیش هم ننوشته پس ما هم بی چون و چرا قبول کنیم!
همونطور که برای خانوم یاسین هم گفتم خب ممکنه یه نفر بخواد از این موقعیت سوء استفاده کنه و به دروغ خودشو فرستاده خدا معرفی کنه اونوقت شما چون راهی نداری که بدونی راست میگه یا دروغ ترجیح میدی حرفشو باور کنی؟؟
امام زمان هم همونطور که همه میدونیم ظهورشون و خودشون علایم و نشانه هایی دارن که با بقیه فرق دارن....