تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پيش به سوي ازدواج اسان....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
نقل قول:از نظر من هم كسي كه ظاهر ديني دارد مذهبيست ، مثلا كسي كه نماز ميخواند ، روزه ميگيريد ،قران ميخواند،زندگيش جداي از اهل بيت نيست ،دروغ نميگويد ،امين و قابل اعتماد است ، غيبت و سخن چيني نميكند ، اهل شكم پرستي نيست ، مشروب نميخورد ، تنبل و بي عار نيست ، غيرت دارد ،چشم چران نيست ، به والدينش احترام ميگذارد ، فحاش و بد دهن نيست ، از ارتكاب گناه خوشحالي نميكند و ناراحت ميشود ،وقت جهاد مرد ميدان است ،وقت مصيبت صبور است ......(البته به نظرم اگر ظاهر كسي هم كامل ديني نبود و ضعف هايي داشت ولي به داشتن چنين ظاهري معتقد بود باز جاي تامل دارد)

اگه دودی نبودن (سیگار و قلیون)و هم سطح بودن از نظر خانوادگی و اقتصادی رو هم بهش اضافه کنید دقیقا میشه همون داماد نیست در جهانی که گفتمBig Grin

آخه پسر جان شما چند تا دونه آدم میشناسی که کلیه ی این خصوصیات در او جمع شده باشه اصلا تا حالا دیدی؟؟
من ندیدم کسی که اصلا دروغ نگه! ندیدم کسی که اصلا غیبت و سخن چینی نکنه! در مشکلات صبور و شاکر باشه !! تازه اگر هم ببینم نمی تونم تشخیص بدم که آیا واقعا چنین خصوصیاتی داره یا خیر ؟

نقل قول:ولی این بزرگترین ظلم به دخترم هست که وظیفه تحقیق و بررسیم رو انجام ندم، بعد بیام سر مهریه بشینیم چونه بزنم. دیگه با 500 تا سکه خیالم از آینده دخترم راحت میشه!!!؟؟؟

شما فکر کردی وقتی خواستگار نسبتا مناسب پیدا بشه که جرائت کنی توی خونت راهش بدی چقدر وقت داری برای تحقیق؟
آقای خواستگار همزمان چهار پنج جای دیگه هم رفته...Big Grin تازه توی تحقیق چی می تونی بفهمی؟؟ اگر کتمان کنند چی؟
نهایت چیزی که بفهمی اینکه پدرش یا خودش اهل دود و دم و مشروب علنی نباشند! ظاهرا نماز خوان و روزه گیر باشن!!
سر و صدا و گستاخی های ایشون رو مردم نفهمیده باشه ! یا با این دختر و اون دختر درحال گردش یا بگو و بخند دیده نشده باشند!! تازه همه اینها که اثبات بشه خاستگار رفته سراغ دختر دیگه ایBig Grin در نتیجه خواهر شما باید بنشینه منتظر خاستگار بعدی و همین دور وتسلسلBig Grin

کی گفت پانصد سکه !! ؟؟پانصد سکه فقط باید مهریه ی دختری باشه که پدرش کارخانه دار یا جراح یا... صحبت سر مهریه ای بود که دختر بتونه اگر خدایی ناکرده به عبارتی که شما گفتید در تهران با چهل درصد احتمال زندگیش بهم خورد دوباره بتونه خودش رو سر و سامان بده خصوصا و حتما درصورتی که بچه داشته باشه حتما باید سر پناه مطمئن داشته باشه که مجبور نشه بعلت فقر مالی بچه اش رو بده نامادری بزرگ کنه و خودش یک عمر زجر و آسیب روحی رو تحمل کنه!!!

واقعا عجیبه دوستان تفکرشون نسبت به طلاق طلاق فردای روز عروسی هست نه پس از تولد دو یا سه بچه یا حتی یک بچه!!!

دوباره بازگشتن دختر به خانه ی پدر در صورت داشتن فرزند یا فرزندان آسیب های بیشمار و جدی برای فرزندان ایجاد میکنه !

موارد بسیار کودک آزاری بی توجهی نسبت به فرزندها و حتی رقم بالای خودکشی فرزندان دختر رو در چنین طلاقهایی ندید نگیرید !! اگر مادر این خانواده مجبور نباشه برای تامین معاش ساعتها بیرون کار بکنه برای این فرزندان هزار راه نرفته باز نمی شه.... بلکه میتونه با مبلغ مهریه تا حدی چاله چوله های زندگی رو مرتفع کنه و زمان و ارامش بیشتری برای رسیدگی همه جانبه به فرزندانش رو داره!!

دوستان خواهش میکنم دوبار پست بنده رو بخونید و انقد قضیه طلاق رو فقط به غیر مذهبی ها و ... نسبت ندهید

طلاق از آنچه تصور میکنید به شما نزدیک تر استSad

نقل قول:درست یا نادرست، همیشه ب این فکر میکنم ک زن، بعد از طلاقش، میتونه برگرده خونه پدرش و پدرش عهده دار مخارجش باشه، پس چ دلیلی داره از همین الان نگران ِ مسائل مالی بعد از ازدواجش باشه ؟

غلط ترین دیدگاه ممکن رو دارید در جامعه ایران دختر با زن مطلقه بسیار متفاوت هست !! اگر قرار باشه زن به خانواده برگرده خودش در معرض آماج سرزنشهای فامیل و هم محله ای قرار میده یا باید خودش رو توی خونه زندانی کنه! خواهی نخواهی هم باید مشکلات ناشی از تنهایی مجدد و اسیبهای اون رو تحمل کنه هم حرفها و تهمتهای یاوه مردم رو یا مجبوره ترتیبی بده که به والدین نزدیک باشه ولی داخل منزل اونها زندگی نکنه .....مسئله هم فقط خرج و مخارج نیست و پدر هم شرعا و قانونا و عرفا مسئول نیست وتازه خیلی ها پدر ندارند یا پدر پیر هست و تو این شرایط اقتصادی از پس زندگی خودش به زور برمیاد....
ما بخوایم به همه اما و اگرها و احتمالات بها بدیم، اصلا نباید زندگی کنیم
اگر فرد از در خانه بیرون برود احتمالات زیادی وجود داره که فوت کند!!! تصادف با ماشین. زورگیری و درگیری و ...
ولی واقعا ارزش این احتمالات چقدر است؟
گذشته از اینکه مرگ حق است و خداوند تضمینی نداده که قرار است همه 70-80 سال زندگی کنن

بزارید یک مثال شغلی بزنم. برخی مراکز که کارشان مهم است و مثلا اطلاعات مهم مردم دست کارمند است، مثل بانک، برای گزینش و استخدام افراد یک فرآیندی دارن. اهمیت کار این افراد کمتر از ازدواج نیست. یک فرد مشکل دار بیاید، با یک خرابکاری مثل سرقت یا اختلاس، آبروی کل بانک می رود.
خیلی خلاصه فرآیند شناخت از این اجزا تشکیل شده. معرف... بررسی سوابق و مدارک ....استعلام .... مصاحبه یا مصاحبه هایی با محتوای مذهبی، اخلاقی و روانشناسی ... سفته یا ضمانت .... دوره آزمایشی کوتاه مدت با دسترسی کم .... دوره آزمایشی بلندمدت مثلا یکساله با دسترسی بیشتر
تازه بعد از این فرآیند به این فرد اعتماد میکنن و کارها شخص جدی میشه

هر وقت برای فردی این فرآیند به خوبی انجام شده، هیچ مشکلی پیش نیامده. هر وقت این فرآیند دور زده شده، متاسفانه سرانجام خوبی نداشته
به جای مثلا 10 میلیون ضمانت، 100 میلیون هم ضمانت بگیری، هیچ کمکی نمیکنه.

تک تک این مراحل با شکل دیگر باید توسط طرفین ازدواج هم انجام شود. اگر شما همه تلاشتو کردی و باز طرف بد از آب درآمد، این دیگه تقدیر الهی بوده
زندگی انسان بر روی زمین پر است از آزمایشها و سختیها. راه فراری نیست و باید آماده بشیم برای زندگی بهتر
نقل قول:اگر فرد از در خانه بیرون برود احتمالات زیادی وجود داره که فوت کند!!! تصادف با ماشین. زورگیری و درگیری و ...
ولی واقعا ارزش این احتمالات چقدر است؟

هیچکدام از احتمالاتی که گفتید 40% نیست و بنابراین قابل تامل هم نیست !! ندید گرفتن احتمال 40% نقض منطق و عقل است

نقل قول:تک تک این مراحل با شکل دیگر باید توسط طرفین ازدواج هم انجام شود. اگر شما همه تلاشتو کردی و باز طرف بد از آب درآمد، این دیگه تقدیر الهی بوده

دقیقا نمی شه گفت طرف بد دراومده ولی چون تقریبا حدود یک چهارم ازدواجها در اقوام و دوستان ما به طلاق متاسفانه منجر شده (و همه تیپی بودند مذهبی خیلی مذهبی و لائیک و ...) و بعد از ازدواج خصوصا زنی که شاغل نباشه حق حیات و تمام حقوق انسانی رو داره مجبوره به وسیله ای امورات زندگی خودش رو بگردونه!

نمی دونم تعبیر شما از خوبی و بدی چی هست یکی از این موارد آقا پسری بودند که خوبی از ایشون می ریخت آقا مودب نه دست بزن داشت نه خسیس بود نه فحش میداد و خودش و خانوادش هم بسیار اهل دین و مذهب و ... ولی ایشون و خانوادشون رفتاری با دختر کردند که دچار بیماری روانی شد و مجبور شد طلاق بگیره ( همسرشون می خواستن از حقوق مذهبی شون استفاده کنن جهت تجدید فراش)

الان این خانم چند خواهر و برادر مجرد دارن و پدرشون هم بازنشسته و بیمار هستن ! شرایط رو در نظر بگیرید !! دوستان برای حرفهاشون مصداق عینی ندارن ولی من دارم

دوست عزیز یکم بی انصافی نیست که احتمال یک به چهار رو تقدیر الهی بدونیم بهتره یکم بیشتر فکر کنیم و تامل کنیم ببینیم راه حل چیه و چه طور می شه از آسیبهایی که دو طرف می خورند پس از طلاق کاست! اگه راه حل واقعا این هست که مبلغ مهریه بسیار کم بشه بسم الله ولی متاسفانه دو مورد ازین طلاقها مربوط به دخترانی بود که هم بچه داشتند و هم مهریه 14 سکه!!!!! و خانواده ها هم شرایط خوبی برای پذیرش مجددشون ندارن!!
سلام

ببینید اصلا دیدی که ما نسبت به مهر داریم غلطه
هیچ جا گفته نشده که مهر می شه سرمایه ی زن برای احیانا بعد از طلاقش

به آقایون هم حق بدیم وقتی خانوم ها همچین دیدی رو نسبت به مهریه دارند، یعنی به دید اقتصادی و سرمایه ای به ازدواج و طلاق نگاه می کنند یعنی اونها رو یه به عنوان یه بانک و منبع کسب برای بعد از طلاق می بینیم، اونها هم خانوم ها رو به دید یک کالا ببینید که باید معامله شه

وقتی ما همش داریم چونه می زنیم نه، دختر بعد طلاق چی، خب اونها هم به خودشون حق می دن که یه دید مادی به زندگی داشته باشن
زندگی که قراره برای رسیدن به خدا شروع شه، زندگی که قراره بشه بیت الهی و محل دریافت رزق خدا، بیتی که قراره توش اتحاد جمال و جلال اتفاق بیفته، وقتی از همون اول از هر دو طرف سر مادیات بخواد شروع شه، حالا یکی برای خود زندگی یکی هم با فکر زندگی بعد از طلاق، معلومه باید هم همین حرفها زده شه
چون اون زندگی به همون طلاقه 90 % کشیده می شه

اصلا چرا انقدر تو این تاپیک داره در مورد طلاق بحث می شه؟
اصلا چرا طلاق که بعد بخوایم برای دوران بعد از طلاق فکر و آینده نگری شه؟

چرا هیچ معصوم الهی، از ائمه و پیامبران از طلاق استفاده نکردن با وجود اینکه بعضیهاشون همسران بسیار خبیثی داشتن مثل برخی از ائمه خودمون و حتی پیامبر خودمون.

برخی هاشون به دست همسرشون به شهادت رسیدن اما هرگز به سمت طلاق نرفتن با وجود اینکه طلاق یک امر حلال بود و هست؟؟؟!!!!

البته این رو بگم که طلاق نگرفتن ائمه و انبیا به این معنی نیست که کسی که طلاق گرفته خلاف سنت الهی رفتار کرده.
من میخواستم ذهنها رو به سمت دیگری بفرستم
آقای مرعشی نجفی که از علمای بزرگ شیعه بود اولین ازدواجش منجر به طلاق شد.

گفتم مطرحش کنم که روی این مسئله فکر بشه... که چرا خدا فرمود ابغض الاشیاء عندی الطلاق

متاسفانه امروزه طلاق خیلی رایج شده و قبحش هم ریخته.
البته نمیشه گفت همه کسانی که طلاق گرفتن اشتباه کردن ولی میشه گفت اکثرا عجله می کنن و این آخرین راه رو همون اول انتخاب میکنن.
و من مقصر رو والدین میدونم. فرزندان رو خیلی رویایی و راحت طلب و بی تدبیر بار آوردن نتونستن.
وقتی علت طلاقها رو بررسی میکنی می بینی اکثر طلاقها سر مسائل بسیار بچه گانه ای بوده.
اینکه معصومین رو مثال زدم چون اونها برای ما معیار هستن... بعضیا میگن اونا که معصوم بودن با ما فرق داشتن.. در حالی که این تفکر بسیار اشتباست... با این تفکر یعنی نمیشه اونا رو الگو قرار داد

بهتر نیست قبل از ازدواج سر چک و چانه زدن رو این مسائل که بعدها چه اتفاقی میفته صبر و سعه ی وجودی و مسئولیت پذیری رو به بچه ها یاد بدیم؟
البته این یاد دادن باید از همون اول بچگیشون شروع شه
نه اینکه من کاستی های تربیتی خودم رو بخوام با مهریه و یا خواستن جهیزیه بالا و ... جبران کنم
اگه من دخترم رو صبور و مسئول بار آورده باشم، سر کوچیکترین مسئله نمی ره دنبال طلاق
اگه من پسرم رو طوری بار آورده باشم که اگه نقصی تو ازدواجش می بینه یه طرف مشکل به خودش برمی گرده و ایشون هم باید سعه ی وجودیش رو بالا ببره، اون وقت این آمار وحشتناک طلاق رو نداریم

که بگیم من مصداق خیلی دیدم
مشکل به شخص من برمی گرده در درجه اول که نه به دختر و نه به پسرم، درست زندگی کردن رو یاد ندادم
بچه هامون هنوز تو مراحل اولیه بلوغ موندن (مسئولیت پذیری) دیگه چه برسه بلوغ عاطفی و عقلی
دوست عزیز تسنیم !
حرفاتون کاملا متین و درسته و ما برای رسیدن به کمال و انتخاب راه درست در زندگی، ازدواج میکنیم
اگر آمار جدایی تا این حد هولناک نبود اصلا قابل تامل نبود (خودم اصراری به مهریه نداشتم)همچنین اگر شما موارد عینی به هم خوردن زندگی ها یا تنفر زوجین نسبت به یکدیگر(طلاق عاطفی) رو دیده بودید کاملا با من هم عقیده بودید

ببنید هدف ایجاد تاپیک مطرح کردن یک مسئله نیست که همه بیان دور هم به به چه جه کنن و به هم آفرین بگن اینجا تالار اندیشه هست می خواییم از زوایای مختلف مسائل رو بررسی کنیم

نقل قول:مشکل به شخص من برمی گرده در درجه اول که نه به دختر و نه به پسرم، درست زندگی کردن رو یاد ندادم
بچه هامون هنوز تو مراحل اولیه بلوغ موندن (مسئولیت پذیری) دیگه چه برسه بلوغ عاطفی و عقلی

بخواییم دنبال مقصر بگردیم که کاری نداره الان نمی خواهیم بچه تربیت کنیم !الان می خواهییم جوانمون ازدواج درست داشته باشه
هر چقدر هم دنبال مقصر بگردیم نمی تونیم جلوی اسیب ازدواج غلط رو بگیریم ولی اگر ازدواج رو سرسری بگیریم و همه چیز رو به خدا بسپریم یا با این تحقیقهای آبکی اکتفا کنیم نتیجش همین آمار وحشتناکی هست که می بینیم!

فقط خانم تسنیم شما اگر بچتون کوچک هست می تونید با توجه به مسائل پیش رو تربیت لازم رو بهش بدید !!
اصلا هم نمی تونیم بگیم این جوان بلوغ یا صلاحیت ازدواج رو نداره چون اینها مواردش در شرع و قانون مشخص شده و تنها عده خاصی مستثنا شدن و تقریبا همه می تونن ازدواج کنن ولی ازدواجهای خیلی ساده و بی سرو صدا بی سر و صدا هم تموم می شه!

چرا وقتی صحبت مسائل مادی میشه همه تصور میکنن که زن کالاست یا ازدواج معامله هست !!! اصلا چنین نیست اگر این طور بود خدا در قرآن این همه درباره حقوق مادی زن در قرآن صحبت نمی کرد
(۴/آبان/۹۴ ۱۶:۰۲)zahra11 نوشته است: [ -> ]اگه دودی نبودن (سیگار و قلیون)و هم سطح بودن از نظر خانوادگی و اقتصادی رو هم بهش اضافه کنید دقیقا میشه همون داماد نیست در جهانی که گفتم

شما وقتي ميگوييد نيست يعني تك تك 4مليارد ذكور زمين را بررسي كرديد نيافتيد كه ادعاي بزرگي است .
البته قرار نيست به دنبال معصوم باشيم ،ايمان داشتن و حركت به سمت اين ايمان كافي است .
ضمنا نميبينم يا نميتوانم ببينم با نيست تفاوت دارد .

(۵/آبان/۹۴ ۲:۲۱)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]آخه پسر جان شما چند تا دونه آدم میشناسی که کلیه ی این خصوصیات در او جمع شده باشه اصلا تا حالا دیدی؟؟
تو اين سايت حداقل 5-6 نفر نديد همين طورند . دور و اطراف هم زياد هست

نقل قول:بزارید یک مثال شغلی بزنم. برخی مراکز که کارشان مهم است و مثلا اطلاعات مهم مردم دست کارمند است، مثل بانک، برای گزینش و استخدام افراد یک فرآیندی دارن. اهمیت کار این افراد کمتر از ازدواج نیست. یک فرد مشکل دار بیاید، با یک خرابکاری مثل سرقت یا اختلاس، آبروی کل بانک می رود.
مثال درستي هست

(۵/آبان/۹۴ ۱۵:۵۵)zahra11 نوشته است: [ -> ]نمی دونم تعبیر شما از خوبی و بدی چی هست یکی از این موارد آقا پسری بودند که خوبی از ایشون می ریخت آقا مودب نه دست بزن داشت نه خسیس بود نه فحش میداد و خودش و خانوادش هم بسیار اهل دین و مذهب و ... ولی ایشون و خانوادشون رفتاری با دختر کردند که دچار بیماری روانی شد و مجبور شد طلاق بگیره ( همسرشون می خواستن از حقوق مذهبی شون استفاده کنن جهت تجدید فراش)

الان این خانم چند خواهر و برادر مجرد دارن و پدرشون هم بازنشسته و بیمار هستن ! شرایط رو در نظر بگیرید !! دوستان برای حرفهاشون مصداق عینی ندارن ولی من دارم
اينجا شما طرف دوم را در نظر نگرفتيد ! اگر قراره تابع باشيم ، قرار نيست كه گزينشي انتخاب كنيم . (وقت داشتين جواب بدين مشكل داشتن همسر دوم با رعايت شرايط چي هست؟يعني الان آشناتون كه طلاق گرفته شرايطش بهتر از اينه كه همسرش زن دوم هم داشت)

(۵/آبان/۹۴ ۱۵:۵۵)zahra11 نوشته است: [ -> ]اگر آمار جدایی تا این حد هولناک نبود اصلا قابل تامل نبود (خودم اصراری به مهریه نداشتم)همچنین اگر شما موارد عینی به هم خوردن زندگی ها یا تنفر زوجین نسبت به یکدیگر(طلاق عاطفی) رو دیده بودید کاملا با من هم عقیده بودید
باور كنيد ما هم تو همين جامعه زندگي ميكنيم

(۵/آبان/۹۴ ۱۵:۵۵)zahra11 نوشته است: [ -> ]چرا وقتی صحبت مسائل مادی میشه همه تصور میکنن که زن کالاست یا ازدواج معامله هست !!! اصلا چنین نیست اگر این طور بود خدا در قرآن این همه درباره حقوق مادی زن در قرآن صحبت نمی کرد
اتفاقا اين كه نظر ماست ، زن كالا نيست ازدواج هم معامله نيست .
سلام ..
من به طور کل با بحث کردن در دنیای مجازی ارتباط برقرار نمیکنم ..
اصلا به نظر من بحث شکل نمیگیره ... بگذریم !!

زهرا خانم درست میگه .. تسنیم ( فکر کنم خانم باشند ) ایشون هم درست میگویند .. علائم ظهور هم درست میگه ..
( یوزها یه جوریه ، نمیتونیم به جنسیت طرف پی بیریم ، من واقعا نفهمیدم میعاد آقاست یا خانم )

شما همتون از زندگی های خودتون دارید حرف هاتون رو میزنید ..
دغدغه زهرا خانم باید طلا گرفت ... حرفهای تسنیم خانم رو هم باید طلا گرفت ...

نمیدونم چرا همدیگر رو درک نمیکنیم .. منم درک نمیکنم ( من موافق 14 سکه هستم )

مسئله در مورد ترس هست .. مثله اینه که " تر و خشک باهم می سوزند " در چنین اتفاقاتی ..
یه عده ترسیدن ... ترس و لب تیغ زندگی کردن رو دیدن .. ترسیدن بی گدار به آب بزنند ..
حالا شما بیا ، از پسرها تعریف کن ...

چجوری میخوای با تایپ کردن مفهوم رو برسونی ، حتی با حرف زدن هم از این ترس خلاص شدن ، خیلی خیلی سخته ..

من مثال بزنم ...از وضعیتهایی که پسرها رو دچار شک میکنه !

اگر باز بخواید مثال بزنم ، که زنها خونه های زیادی رو خراب کردند ..
مادری از همسرش برای پول مدرسه بچه چک میگیره ولی به همسر میگه مبلغ چک رو ننویس و فقط امضا کن ، من مدرسه خودم پر اش میکنم ... بعد از سه روز مرد رو بهخاطر چک برگشتی زندانی میکنن و زن هم طلاق میگیره ...

آیا زهرا خانم ، حالا منه عادل ، هم باید بترسم ؟! آیا نباید اعتماد کنم !؟
(( از این داستان ها زیاده )) (( تازه به اونجاش نرسیدم که زنها و مادرها ، دوست پسر میگیرند ))

و ...............
(۵/آبان/۹۴ ۱۳:۲۰)تسنیـم نوشته است: [ -> ]سلام

ببینید اصلا دیدی که ما نسبت به مهر داریم غلطه
هیچ جا گفته نشده که مهر می شه سرمایه ی زن برای احیانا بعد از طلاقش

به آقایون هم حق بدیم وقتی خانوم ها همچین دیدی رو نسبت به مهریه دارند، یعنی به دید اقتصادی و سرمایه ای به ازدواج و طلاق نگاه می کنند یعنی اونها رو یه به عنوان یه بانک و منبع کسب برای بعد از طلاق می بینیم، اونها هم خانوم ها رو به دید یک کالا ببینید که باید معامله شه

اصلا چرا انقدر تو این تاپیک داره در مورد طلاق بحث می شه؟
اصلا چرا طلاق که بعد بخوایم برای دوران بعد از طلاق فکر و آینده نگری شه؟
بسیار عالی گفتید

فکر نکنم بنیان این بحث مستقیما به طلاق مربوط باشه ولی
دلیل اینکه بنده وارد این بحث شدم این بود که همین نگاهی که شما اشاره کردید رو در برخی پستها دیدم. که استمرار ازدواج یا حتی زندگی خانم پس از طلاق، به مهریه وابسته است!!
در پستهای مختلف هم توضیح دادم که نه اسلام چنین کارکردی برای مهریه قائله و نه در عمل چنین ضمانتی عملی شده

ازدواج صحیح و اسلامی چندین شاخصه داره. سادگی، رعایت اخلاق، توجه به احکام اسلام، کفویت و ...
ازدواج زمانی می تونه ساده باشه که دستورات اسلام ملاک قرار بگیره. نه پیشفرضهای شخصی و خانوادگی و قومی و قبیله ای ما
باید جهیزیه فلان باشد ... باید جشنی بگیریم با چند صد نفر مهمان... باید مهر چند صد سکه باشد ... خانه و ماشین و شغل و ....

وقتی این موارد محور بحث باشه، ازدواج آسان بیشتر شبیه آرزوی دست نیافتنیست
نقل قول:ينجا شما طرف دوم را در نظر نگرفتيد ! اگر قراره تابع باشيم ، قرار نيست كه گزينشي انتخاب كنيم . (وقت داشتين جواب بدين مشكل داشتن همسر دوم با رعايت شرايط چي هست؟يعني الان آشناتون كه طلاق گرفته شرايطش بهتر از اينه كه همسرش زن دوم هم داشت)

مشکل داشتن زن دوم این هست که هیچ مردی شرایطش رو نداره!!! به طور قاطع میشه گفت 90% مردهایی که زن دوم میگیرند ابتدا با آن زن دوست هستند و رابطه دارند بعد صیغه یا ازدواج میکنند. این یعنی پیش فرض زن دوم گرفتن کار حرام و خلاف هست مضاف بر اینکه برای هر زنی هم قابل تحمل نیست همچنانکه برای حضرت ساره مادر حضرت اسحاق (علیه السلام) قابل تحمل نبود. و هیچ ایرادی هم بهش نیست.با اینکه شرایط مساعد خودشون و همسرشون هم ایرادی نداشت.
( شما کلا با هر آیه ای در قرآن که به نفع زنهاست مشکل داریا Big Grin)
هم قران بخونید هم گزینشی نخونید

بله فامیل ما الان شرایط خیلی بهتری داره چون دیگه کسی نیست براش جایگزین ردیف کنه و شکر خدا از نظر روحی حالشون خیلی بهتر از زمانی هست که با اون مرد ستکار و آزارگر روحی زندگی می کرد ....خیلی خیلی بهتر !!
(۱۱/مهر/۹۴ ۲۰:۰۷)السا نوشته است: [ -> ]مسئله این نیست ک ازدواج رو سخت بگیریم
اما مسئله اینجاست ک وقتی مردی، زنی رو ب راحتی ب دست میاره ، قدرش رو نمیدونه ...
مطمئنا استثنا هم داره، اما اکثر مواقع همینطوره
(۱۱/مهر/۹۴ ۱۵:۱۷)zahra11 نوشته است: [ -> ]مسئله ی مهمی اینجا هست اونم این هست که :

هر چیزی که آدمیزاد بابتش هزینه نکنه و زحمت نکشه قدرش رو نمی دونه و این در مورد "زن گرفتن" به شدت صدق می کنه به

طور فراوان و از گوشه و کنار می شنویم که دامادهایی که مهر بسیار کم دادن یا هزینه های عروسی تقسیم شده یا اصلا

خانواده عروس به علت تمکن مالی بالاتر و ...پرداخت کردن پسر بعد از مدت کوتاهی به قول قدیمی ها خوشی زیر دلش زده و یا

دچار توهم شده که خودش یه تیکه ایBig Grin هست یا عروس بنجل بوده و خلاصه سر ناسازگاری و بی تعهدی و بی وفایی و

(خدا نکنه )هرزگی هم مشاهده شده .
با سلام خدمت دوستان ،[/i]
[b]سوال من اینجاست ، چرا شما خانم ها فکر می کنید مردان باید برای ازدواح و بدست آوردن خانم ها هزینه کنند ؟؟؟!!!![/i]
[b]اصلا چرا فکر می کنید که مردان باید زنان را بدست بیاورند ؟؟؟؟!!!!
چرا خودتان به خودتان به عنوان یک کالا نگاه میکنید ؟؟؟؟؟!!!!!![/i]

[b]چرا فکر می کنید مردان باید در تلاش باشند تا یک کالای گران قیمت به نام زن را بدست آورند و قدرش را بدانند ؟؟؟؟؟[/i]
[b]چرا خودتان برای خودتان ارزش قائل نیستید؟؟؟؟؟؟؟[/i]
[b]
[/i]

[b]ازدواج پیوندیست که در آن هم زن و هم مرد منفعت می برند، نه کمتر نه بیشتر.[/i]
[b]
[/i]

[b]اون قسمت هایی که بزرگ کردم تو نقل قول ها رو بخونید ، دقیقا فکر می کنید دارید کالا می خرید ..........[/i]
[b]برام جالب بوده که خانم ها نسبت به خودشون یه همچین دیدی دارند .[/i]
(۱۱/مهر/۹۴ ۱۷:۴۶)عمار94 نوشته است: [ -> ]شايد حال مناسب باشد اين قضيه را مورد بحث قرار : [b]ضمانت اجرايي ازدواج چيست ؟

کاملا موافقم[/u]
[b]در پناه حق .
یاعلی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع