سلام
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۱۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]به عنوان نمونه
احاديثي پيرامون ازدواج
هشت سنت غلط ازدواج از نظر رهبر
خیلی هم خوب
حالا مشکل کجاست
کجای این دو لینک نوشته مهریه بالای14سکه بسیارسنگینه جزو تجملاته ؟؟
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۱۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]دقيقا از كجا چنين نتيجه اي گرفتيد ؟
در ضمن يك سوال اگر قرار است به پسر در ازدواج فشار نا متعارف بيايد ، خوب عكس العمل طبيعيش اين است كه پسر هم توقعات نامتعارف از خانواده دختر داشته باشد ! اصلا فرض محال مهريه عامل گرو كشي از پسر شد ، به قول عادل عامل گرو كشي پسر چه باشد ؟
خودتونم خوب می دونید اقایان عوامل بسیاری برای گرو کشی دارن
اصلن هیچ عاملی هم نباشه فک کنم حق طلاق دادن اونم هررررررروقت که میلشون بکشه کافی وافیه
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۱۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]ببينيد قرار نيست كه همه يك مدلي باشند منتها صحبت من با كساني است كه امام خامنه اي رو قبول دارند
اقاي حداد عادل در مورد عروسي پسر امام نقل كردند :
در باب مهريه(امام) گفتند: «اگر ميخواهيد من عقد کنم، بيشتر از 14سکه عقد نميکنم چون ميخواهم ميزان مهريه در جامعه بالا نرود. اگر نميخواهيد من عقد کنم،هرچه شما و داماد توافق کرديد، يک کسي بيايد و عقد کند.» گفتم: «آقا! اين چه حرفي است که شما ميزنيد؟ من اولاً معتقد به اين هستم که بايد تلاش کنيم مهريه در جامعه بالا نرود. بعد هم همه آرزو ميکنند عقدشان را شما بخوانيد، آن وقت عقد پسر و عروستان را کسي ديگر بخواند؟»
صحبت شما با هرکی که هست بدونید این حرفتون کاملاااااا ناعادلانه اس
ودرواقع شماهم حرفهای رهبری رو مصادره به مطلوب می فرمایید
از خودشون اجازه دارین احیانا
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۱:۴۵)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]اصلا قصد ورود به این نوع بحثها رو نداشتم. ولی این مطلب شما خیلی بی انصافیه
من نه می خوام و نه می تونم که از کل مردای دنیا حمایت کنم. نه کل مردای ایران
ولی این نوع صحبت شما حداقل در مورد مردای متدین و مذهبی ایرانی، خیلی بی انصافیه. اغلب مردا اینطوری در مورد ماشینشون هم فکر نمیکنن که شما اشاره کردید
دقت کنید که گفتم مرد مذهبی. مذهبی رو کسی نگیرید که هر ... میکنه بعد به دلیل یکسری مناسبتهای خاص و برای ظاهرسازی یکسری اعمالی انجام میده. یا صرفا 20 سانت ریش میزاره
حداقل فرد مذهبی رو باید از اخلاق و رفتارش در طولانی مدت و نحوه صحبتش و غیرتش به خانوادش شناخت
تا جاییکه من در دوستان و فامیل خودمون دیدم، تنها یک مورد طلاق رو آقا خواسته و آن هم با اینکه مهریه بالا بوده، ولی به راحتی پرداخته. پس تا الان من شخصا حتی یک مورد ندیدم که مهریه ضامن زندگی باشه( البته چون من ندیدم دلیل بر این نیست که اصلا نبوده)
برعکس بسیاری از زوج ها اتفاقا در همین 7-8 سال اخیر با 14 سکه کنار اومدن و برخی دیگه زیر 100 سکه... اتفاقا مشکلات و بالا و پایین هم زیاد دارن
ولی اون مرد مذهبی با وجود همه مشکلات، بحثی از طلاق ازش نشنیدیم. برای یه مرد متدین برخی چیزها سنگین تر از پرداخت مهریه است
البته مسائلی مثل همسر دوم و ازدواج موقت و ... جزو دین ماست و هرکسی مشکلی با اصل اینها داره، پس باید در اعتقاداتش تجدید نظر کنه
ولی یک مرد عاقل و بالغ متدین ایرانی خیلی بعیده که به خاطر یکسری مشکلات ساده و پایین بودن مهر!!!!! بره همسرش رو طلاق بده که مجدد ازدواج کنه
یه چیزی بگم
واقعا وانصافا چقدر برای یه دختر خانوم مومن حق وحقوق اسلامی قائلین؟چه قدر برای یک اقای مومن ومذهبی؟
می شه بفرمایید برای کدوم اقای واقعا متدین ومذهبی سند امضا شده وجود داره که ایشون تا اخرکار با تقوا می مونن وخدای نکرده شیطان ونفس اماره سمت وسوی ایشون نمی رن !!!!!!
یکی از اشنا های خود ما دخترخانوم واقعا مومن وخانواده دار اقایی اومدن خواستگاری که در اون لحظه از لحاظ ایمانی اون اقا واقعا بالاتراز دختر خانوم بودن اعمال ورفتارشونم طبق ظاهر کاملا درست بود (فک نمی کنم در هیچ تحقیق وبررسی بشه ایمان قلبی رو ثابت کرد)بعد از 7-8سال زندگی
که بو.اقع این خانوم همه جوره برای این اقا زحمت کشید با داشتن 3تا فرزند زمانی که فرزند اخرشون تو سن خیلی پایین فوت می کنه واین خانوم در اوج نیاز به محبت همسرش بوده اقا خیلی راحت به ایشون خیانت می کنه
واگه برای اطرافیان باسندومدرک اثبات نشده بود امککککککان نداشت ذره ای به ایشون وایمان وتقوی شون شک کنیم
خب اگه این خانوم مهریه ی کمی داشتن اصن نیاز خیانت نبود !!!یا اگرم خیانت کردن با ناراحتی خانوم ساکش رو می داد دستش میفرستاد منزل پدرش
حالا شما بفرمایید این مرد عاقل وبالغ ومتدین ایرانی باید چیکار کنن اون خانوم چه کنن؟؟
یه خورده احتمالاتی که می فرمایید باعرض معذرت رویایی می باشد
بازم می گم منظور من مهریه بالای300-400تانیس
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۲:۰۱)علی املشی نوشته است: [ -> ]
مگه آقایون مذهبی چطور به ازدواج نگاه میکنند؟؟
در ضمن همه مثل هم نیستن که.مذهبی نما هم هست..جمع نبندید
آقای سدره المنتهی یه جایی حرف خوبی زد.
گفت که:ازدواج میکنم به خاطر این که باعث آرامش خانومم بشم حتی با گذاشتن دستم تو دستاش(اینه تفکر بچه مذهبی)
اقایون مذهبی به حق وحقوق اسلامیه خودشون که میرسن
باید تماممممممم وکمال از اون حقوق بهرمندبشن وخداییی نکرده ذره ای نباید بهشون خرده گرقت وگرنه از مسلمانی خارج شدی
مخصوصا بحث بسیار جذاب ازدواج موقت
اما خانوما یه مهر دارن یه نفقه
نفقه که هیچی اما مهر که از شیرمادربراشون حلال تره
باید به اندازه ای باشه که اقایون راضی بشن نه اون خانوم که حقشه در غیراین صورت بهتر برن در ایمانشون تجدید نظر کنن درسته؟
در نگاه اقایون خانوم باید تمام وکمال اعتماد کنه همه وظایفشم کامل وجامع انجام بده بعد اگر اقا درادامه زندگی ازایشون راضی باشن شاید ذره مرحمت به ایشون بفرمایند
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۶:۱۳)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]هر کاری میکنم پاسخ هام کوتاه باشن ولی نمیشه
....من همچین حرفی زدم؟!!!... اولا که شما خوشبختانه
نسبت به آقایون خیلی بد بین هستین.
دوما اعتقاد من بر اینه که خدا واسه هرکسی فردی رو در نظر گرفته و یا با هم آفریده که هم کفو هستن یعنی واسه هم ساخته شدن... چرا؟ چون که انتخاب خدایی هست که از پدر و مادر هم بیشتر مارو دوست داره... پس من به (قسمت) در ازدواج خیلی معتقدم(و از این بابت خیالم نسبت به همسر آیندم خیلی راحته و اصلا هم هیچوقت به طلاق و اینجور چیزها اصلا فکر نمیکنم) ولی آیا میشه با غیر از این فرد یا افرادی که خدا برامون درنظر گرفته و قسمتمون میکنه ازدواج نکرد؟ بله، خیلی هم شده... وقتی که طوری که خدا میخواد ازدواج نکنیم و به دستوراتش عمل نکنیم(یعنی همون ازدواج به سبک اسلامی که گفتم رعایت نشه یعنی مهر زیاد، دوستی قبل ازدواج، گناه قبل ازدواج و ...) اون موقع دیگه نباید توقع داشته باشیم که خدا هم خیلی خیلی هوامون رو داشته باشه.
نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه...
خواهرم کل حرف من اینه ما اگه به خدا اعتماد کنیم خدا هم قطعا هوامون رو داره... صد البته اگه مهریه زیاد موجب اعتماد میبود اهل بیت نمیگفتند که اشکال داره...
ادامه رو هم بخونید...
واژ ه بدبینی درست نیست بفرمایید واقع بینی
در تهران زندگی می کنم دیگه حالا متاسفانه

بعله اون که خدا برای هرکس قسمتی معین کرده ولی لزوما قرار نیست اون قسمت شما مایه ارامش باشه می تونه صرفا مایه کمال باشه

من تو حرفام حرف از بی اعتمادی به خدا زدم

من یخورده به اقایون عزیز جامعه کمی تا قسمتی بی اعتمادم
اونم شما بذار پای خیلی مسائل که حالا بماند
(۲۵/مهر/۹۴ ۱۶:۱۳)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]یه سوال ازتون داشتم... اگه یه آقایی که تقریبا از همه لحاظ (قیافه، دین، رفتار و شغل و ...) در سطح معمولی و خوب باشه و خاستگاری یک دختری بره ولی به خاطر اینکه آدم مذهبی هست بگه بیشتر از 20 تا سه مهریه نمیکنه. به نظر شما این دختر باید مهریه زیاد رو قبول کنه و یا ازدواج با پسره رو را
؟ (این اتفاق واقعا افتاده و والدین دختره هم قبول نکردن)
پاسختون چیه؟
یعنی چیییییییییییییییییییییی؟ چه ربطی داره ؟ مگه ملاک ازدواج مهره؟
همین الان که خیر ولی اگر بعد ها ببینم اون خانم همونی هست که من و خدا میخوایم آره میرم.
صادقانه بگم نمی دونم باید تو موقعیتش باشم

والبته حرف خانواده هم برام مهمه
والا شما اقایون ملاک ازدواج ومسلمانی وایمان وتقوی ما خانوما رو گذاشتین روی مهرزیاد وکم
نمی دونم دیگه والا