تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پيش به سوي ازدواج اسان....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۱۲/مهر/۹۴ ۲۲:۳۷)چــمران نوشته است: [ -> ]من حس می کنم تنها کسی که حرفاش تو جامعه آشناست خانم zahra11 هستند.

بقیه حرفها فقط تو فضای مجازی و یا از طرف افراد غیر پای کار (!Wink) دیده و شنیده می شه.

واقعا چرا؟
یک مسئله مهمی هست این هست که ما رضای خلق رو به رضای خداوند ارجهیت میدیم.
یا به جای اینکه ببینیم خدا ازمون چی میخواد، بگیم مردم چی میگن!!
شاید ما زیادتر از خدا مردم رو در نظر میگیریم؟!؟
حالا اگر من واقعا رضای خداوند رو ترجیح بدم و طرف نه! چطور میشه؟ انتخاب سخته واقعا .
این جامعه است که جوونها رو داره هل میده به سمت زندگی که باید چشمها رو از کاسه دربیاره! و اگر دوجوان(به لحاظ فیزیکی و روانی هم سالم هستند واقعا ) بخوان زندگی رو ساده شروع کنند تا خداوند برکت عنایت کنه باید به نوعی برخلاف جامعه عمل کنند. این هم کار سختی هست. اگر شکست بخورند سرکوفت ها رو چطوری تحمل کنند؟؟
.
.
.
الان از بیشتر مذهبی ها بپرسی دوست داشتند مهریه شون 14سکه باشه اما پدر و مادر نگذاشتند چون بنده خودم دیدم که خانمی که پنج سکه مهرش بود و شوهرش در کمد اون پنج سکه رو نگه میداشت و هر وقت دعواشون میشد میگفت برو پنج سکه رو بردار و برو خونه بابات.(این موارد اگر از ده هزارتا یکی هم اتفاق افتاده باشه، کار ده هزار نفر بعدی رو خراب میکنه) خوب بزرگترها با افزایش مهریه داماد رو با همون به قول شما سفته های بی پشتوانه میتونن بندازند در زندان! یا لااقل نگذارند آب خوش از گلوش پایین بره.. همون صد و ده تا مهریه که دخترا اگر منت بگذارند قبول کنند میشه صدو ده ملیون. کم نیست!

.
.
مواردی هم بوده که با یک سکه هم خوب زندگی کردند.
اینها همه به طرف مقابل و خود آدم بستگی داره که چطور بخواد برخورد کنه اما راه برای اذیت کردن برای هر دو طرف بسیار فراوان هست. در واقع الا من رحم ربی Smile
خیلی پیچیده است.
مجرد بودن یک غمه
اما تعهل اگر بخواد بذاش مشکل پیش بیاد هزار غم هست. Smile
یکی از دلایل علاقه من به این تالار همینه که افراد واقعااا می تونن حرف دلشون رو بزنن
واینکه خانوم واقا به طور کاملا حقیقی با بعد فکریه جنس مخالفشون هم اشنا می شن واین واسه من یکی که خیلی تجربه جالبی هستSmile
هرچند تو این چند صفحه که تقریبا بحث گم کردم ورسما نمی دونم دقیقا نظرمو راجع به چی بگمHuh
اما فک کنم موضوع مشترک همه بحث ها مهریه اس
من خودم معتقدم این بحث کالا بودن خانومها وقرار دادن مهریه به عنوان ثمن معامله رو خود اقایون با زیرکی تمام جا انداختن که مثلا خانومها رو باعرض معذرت گول بزنن که قیمت رو بیارن پایین وکار اقایون راه بیفتهConfused
اما
اما غافل از اینکه این حرکت مثلا زیرکانه اشون شد بلای جونشون Cool
چرا چون مثلا یسری از خانواده های دخترا گفتن عهههه مهریه ثمن معامله اس پس چرا انقدر کم
اصن بعله مهریه ثمن معامله اس اقایون حرفیه ایا؟ما می خوایم دخترمونو به قیمت روز معامله کنیم!!!!!!!Big Grin
خب حالا اگه شما اسم کالا نمی ذاشتی رو دختر از اول راست وحسینی حرف خدا رو می زدی که مهر هزینه وهدیه مهرعاطفه مرد به خانومشه که اصن تو مبلغ وسکه واین چیزا محدود نمی شه کسی حرفی داشت عایا؟Angel
باور کنید حداکثرش می شد همون110تا
اونقت طرف دختر نمی گفت هر چی سکه بالاتر مهروعاطفه بالاتر ...چون می دونست اگه مهروعاطفه ای نباشه سکه ها بشن 5رقمی ذره ای ارزش نداره
وقتی اقایون انقدددر مهریه رو می کنن مساله حاد ازدواج چرا توقع ندارن دختر مهریه رو نکنه تضمین یا به قول فاطمه خانوم بند دست؟
من با حرفهای زهرا خانوم موافقم چرا چون فک کنم اکثریت روح کلام ایشون رو نگرفتین اونم اینم بود
اقا پسر خوب برو دنبال دختر هم سطح یا پایین تر از خودت که توقعاتش تو رو از پا نندازهSmile
به ازدواج هم کلا نگاهتون رو عوض کنید
شرمنده ها ولی نگاه اقایون خیلی بعضی مواقع برای من یکی درداوره Sad
حالا بعدا بازش می کنم
درباره طلاق هم که من حرفهااااا دارم یعنی حرفهااااااااا
اما فقط بگم همین طلاق اسانننن در جامعه فعلی از دلایل مهم کوتاه نیامدن خانومها در مورد میزان مهریه اس
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را؟؟؟Big Grin
به نظرم همه قبول دارند كه مهريه ضمانت اجرايي مناسبي نيست حتي اگر مقدارش خيلي زياد هم باشد .
شايد هم به دليل چشم و هم چشمي از كانال خودش خارج شده .

البته بهتره همه جانبه به مساله نگاه كنيم اگر مهر تعهد عندالمطالبه از مرد است از آن طرف هم بحث جهيزيه مطرح است و بهتر است نگاهي هم به ان شود و ايا درست است براي تهيه اش فشاري بر خانواده عروس وارد شود؟
سلام
دوستان من بعد از چند سال تجربه زندگی با افراد مختلف به نتایج مهمی رسیدم... من چه در خونه مجردی و یا در خوابگاه و یا در خدمت سربازی و ... همیشه دنبال یک رفیق خوب بودم که خیلی با هم سازگار باشیم ولی هیچ وقت پیدا نمیشده و هر کسی یه عیبی داشته که باعث میشده من بهش زیاد نزدیک نشمConfused و یا اگه بچه خوبی بوده خیلی رو اعصاب بودهSad بعدها به این نتیجه رسیدم که من آدمی هستم که نمیتونم با کسی بسازمAngry
ولی الان فهمیدم که این مسئله طبیعیه چرا که همه ی ما دارای عیب های بیشماری هستیم که باعث میشه همیشه با هم مشکلاتی رو داشته باشیم و غیر از اون تفاوت سلیقه و عقیده ها هم دخیل هستند.Cool
ولی یه سوال برام پیش اومدHuh پس چطوری با این وضعیت باید با همسر آیندم بتونم کنار بیام؟ مگه میشه همه عیب هام رو درست کنم و با کسی ازدواج کنم که بدون عیب باشهDodgy
به نتیجه خیلی مهم رسیدم و اون هم سازش و مداراست!Cool شاید فکر کنین که سازش و تحمل عیوب دیگران و خوش اخلاقی در مقابل بد اخلاقی خیلی سخته! درسته خیلی سختهSad
ولی چیز جالبی که وجود داره اینه که فقط اولش سخته ولی بعدش خیلی لذتبخشهSmile ما تو خدمت یه ارشد از بین خودمون داشتیم بسیار بد اخلاق و روی اعصاب بود، طوری که بچه ها سایش رو با آرپی جی و نارنجک میزدنBig Grin ولی از همه سخت تر واسه من بود چرا که قبل از اون من ارشد بودCool تا دیروز اون به حرف های من گوش میداد ولی حالا باید من به حرف های اون گوش بدمSad
بعد از یه مدت سر ناسازگاری و بدبختی و دعوا و اعصاب خوردی به این نتیجه رسیدم که من دارم خیلی ضرر میکنم و چون با ارشد بحث میکنم اون از من بیشتر کار میکشه و .... و تصمیم گرفتم با ارشد خوب باشم و باهاش بسازم(و اولاش بسوزمConfused) ولی تحمل کردم حتی پیاز داغش رو هم زیاد کردم و گفتم ارشد نباید نگهبانی بده چون زحمت میکشه:dodgySadکه کم مونده بود به خاطر این حرفم بچه ها بریزن سرم یه دست کتک بخورمSad)
آقا بعد یه مدت سختی کشیدن ما شدیم دو تا رفیق خوب دیگه با من هم کاری نداشت و فقط تنها من بودم که با ارشد خوب بودم و بقیه به خون اون تشنهWink و همچنین محبوب سرگروهبان و فرمانده هم شدم و روز آخر با خوشی از هم خداحافظی کردیم. (البته سازش من به خاطر این نبود که بارتی بازی بشه و ...)

این تجربه واسم خیلی بزرگ بود و فهمیدم که سازش و مدارا که بعدا تبدیل میشه به علاقه همون عامل علاقه ی بین پدربزرگ ها و مادربزرگ های ماست که بدون هیچ تحقیقی ازدواج کردن و بهترین زندگی رو داشتن.
و بعد از اون با ارشد های بعدی راحت تر تونستم کنار بیامSmile

نقل قول: ضمانت اجرايي يك ازدواج موفق چيست ؟
1- تقوا و ایمان به خدا (درنتیجه کمتر بودن عیب ها و تفاهم)
2- سازش و مدارا (که توضیح دادم)
3- ازدواج در سن پایین!!!!
4- توکل به خدا

سازش و مدارا كه حتما لازم است اما بايد به درستي تعريف و تبين شود مثلا در مثال ارشد رفتار شما بيشتر نمايانگر تبعيت از قانون بود يعني قانون براي ارشد يكسري وظايف و اختيارات در نظر گرفته بود و كار شما هم انجام وظيفه و تبعيت از قانون بود نه كار اضافه بر سازمان . و نتيجه اي هم كه گرفتيد مزد تبعيت از قانون بود ، نه گذشت از حق خود .

در بحث سازگاري هم طرفين بايد به اصولي معتقد باشند و معيار سازگاري را هم همان اصول تعيين كند و ضمنا مدارا نتيجه مثبت بدهد نه عكس مثلا اگر همسر كسي مشروب خور بود زماني مدارا ارزش دارد كه اين مدارا منجر به ترك گناه شود ولي اگر مدارا باعث شد كه دوستان اوباش خود را هم در خانه جمع كند ،مدارا خود ضد ارزش ميشود .

در هر صورت به نظر ميرسد حتي مدارا براي بهبود شرايط زماني حاصل ميشود كه طرف مقابل داراي رگه هاي از تقوا باشد كه در مقابل مدارا ، مدارا كند نه گردن فرازي .
دوستان مهریه ضمانت اجرا برای ازدواج نیست!!!
این صد بار!!!!
برای این هست که اگر زن به هر دلیلی ادامه زندگی براش ناممکن شد یا شوهرش از دست رفت، فقیر نشود!!!

Do you understand? یا یوخ

مگر زن نعوذ بالله کالا هست که قیمتش مهریه باشه؟؟؟

نمیدونم والا دوستان چه اصرار ی دارند برای بدفهمیSadConfused

درباره مخارج هم گفتم مطابق شان خوب هست رسوم دینی و عرفی هست در ازدواج مثل ولیمه و قربانی و خرید .... که هیچ اشکالی نداره !!!و مباح هست اگر داری و میتونی خب 1000 نفر شام بده برای عروست طلا بخر اگر نداری همون قدر که داری (فقط یک حلقه بخر) زور که نیست وقتی رفتی خواستگار راست و حسینی بگو چقد توان داری یا آره یا نه!! نشد برو جایی که ممکن باشه!! نه ازدواج قراره تعطیل بشه نه کل رسوم!!
هر چیز سر جای خود و به قدر و اندازه
(۱۴/مهر/۹۴ ۱۹:۲۱)zahra11 نوشته است: [ -> ]برای این هست که اگر زن به هر دلیلی ادامه زندگی براش ناممکن شد یا شوهرش از دست رفت، فقیر نشود!!!

به نظرم مهريه براي تعين وضع مالي جدايي يا فوت همسر هم نيست چون مهريه عندالمطالبه است نه هنگام طلاق يا فوت همسر !(به نظرم در هنگام طلاق سازوكار مخصوص و هنگام فوت هم سازوكار ارث مطرح است)

(۱۴/مهر/۹۴ ۱۹:۲۱)zahra11 نوشته است: [ -> ]
درباره مخارج هم گفتم مطابق شان خوب هست رسوم دینی و عرفی هست در ازدواج مثل ولیمه و قربانی و خرید .... که هیچ اشکالی نداره !!!و مباح هست اگر داری و میتونی خب 1000 نفر شام بده

اگر بحث شام و وليمه باشه ، اخرين بار چند ماه پيش در يك رستوران خوب يك مهماني كوچك داشتيم هزينه هر سرويس حدود 15 تومان شد ! غذا هم مناسب ، يك شام و وليمه هزينه ي غير منطقي براي صاحب مجلس ندارد ، حتي براي كسي كه 25 اتوبوس(هزار نفر) مهمان دارد هم قضيه بحراني نيست .

بحث اينه ايا سرو پنج ،شش مدل غذا ، فيلم داستاني و گريم و اين مزخرفات ، شو لباس و خودنمايي و تفاخر خوب است يا بد ؟ ايا يكي پول داشت هر ادايي بلد بود دربياورد؟

(۱۴/مهر/۹۴ ۱۹:۲۱)zahra11 نوشته است: [ -> ]نه ازدواج قراره تعطیل بشه نه کل رسوم!!
ان شاءالله ازدواج كه هست اما رسوم ؟! به نظرم رسوم را هم با معيار دين بسنجيم و اگر رد شد بي تعارف بياندازيم دور
عمار عزیز تحریف نکن جانم!!!!

اگه شوهر به هر دلیلی زنش رو طلاق بده از شوهر ارث می بره؟؟؟

اگه شوهر فوت کنه و زن مالی نداشته باشه آیا بلافاصله به او ارث می رسه!! چقدر می رسه مثلا از یک باب آپارتمان 100 متری!!!

خواهش میکنم خواهش می کنم براساس واقعیتها صحبت کنید دوستان عزیز!!!

دین اسلام زن محتاج ! زن فقیر!! زن سرخورده که به خاطر نیازش تن به هر پستی بده نمی خواد! برای همین اینهمه در قرآن سفارش شده به اعاده حقوق زن!!!

آیا من گفتم اسراف ؟؟؟ چرا سوء برداشت می کنید یک کلمه بیاورید که نشان بده منظورم من از رسوم اسراف و تبذیر باشه!!

حالا یک چیز جالب: متاسفانه بیشتر افرادی که تمایل به اسراف دارند کسانی هستند که مال باد آورده دارند یا زمان طولانی

محرومیت رو تحمل کردند و بقول جناب شهاب مرادی قربتی هستند(گدا گشنه اند )که فیلم میسازند و ادا می آورند بعد هم

تازه ادا دراوردن اونها چه ربطی به بحث ما داره ؟؟ما دنبال راهکارهایی میگردیم تا هر کس به فراخور خانواده و مالش بتونه

همسر مناسبش رو پیدا کنه و حداکثر پسران تا بیست و پنج سال ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده نه نقد کار چار تا عقده ای مریض!

رسم اگر اسراف و پز و خود را بیشتر ازون که هستی نشان دادن باشه باید ملقی بشه چون حرومه!!! اگر نباشه برای چی باید

ملقی بشه!!! باید پسر در حد توان خودش برای همسرش سنگ تمام بگذاره مثلا به فراخور مالش منزل تهیه کنه !! از مهمان

پذیرایی کنه(ولیمه) نه اینکه داشته باشه(خودش یا خانوادش) وخسیس بازی دربیاره و بخواد همسرش رو خوار کنه!

مورد داشتیم پسره داشته و ادا دراورده که آی من ندارم و یک رینگ به جای حلقه ازدواج برای عروس خریده بعد عروسی برملا

شده که پولدار هستند و الان در حال حاظر درشرف طلاق..... خب این چه ازدواجی بود که دوماه نشده دختر حالش ازون پسر

داره بهم می خوره.... ازدواج آسان آخه به چه قیمت؟؟

منصفانه بگید ازدواج خیلی آسان مد نظر شما بهتره یاازدواج توام با آرامش و خوشبختی که بقول حافظ "ولی افتاد مشکلها"؟؟؟

دیگه چه کاری بی درد سره که ازدواج بی دردسر و بی هزینه و بی سر و صدا و .... باشه؟؟؟
نقل قول: اگه شوهر به هر دلیلی زنش رو طلاق بده از شوهر ارث می بره؟؟؟
دقيقا كجا چنين چيزي گفته شده؟ سازوكار هنگام طلاق مسئله ديگريست .

نقل قول: اگه شوهر فوت کنه و زن مالی نداشته باشه آیا بلافاصله به او ارث می رسه!!
قائدتا از لحظه ي وقوع مرگ ارث متعلق به وراث است .

نقل قول:ما دنبال راهکارهایی میگردیم تا هر کس به فراخور خانواده و مالش بتونه
همسر مناسبش رو پیدا کنه و حداکثر پسران تا بیست و پنج سال ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده نه نقد کار چار تا عقده ای مریض!
اين 25 سال رو از كجا كشف كرديد ؟شايد يك نفر ديگه گفت 35 سال؟ يكي هم گفت 20 سال !

نقل قول: منصفانه بگید ازدواج خیلی آسان مد نظر شما بهتره یاازدواج توام با آرامش و خوشبختی که بقول حافظ "ولی افتاد مشکلها"؟؟

شما هر طور دوست داريد عمل كنيد ، اما بهتره نظر معصومين و حتي بزرگان و علماي عصر حاضر رو بدونيم بعد عمل كنيم .

الان يك نفر كاملا به ازدواج اسان اعتقاد داره ، براي اينكه نتيجه بگيره واضحه طرف مقابل هم اعتقاد داشته باشه !

هدف من از تاپيك ابدا اين نبود كه نظر كسي رو عوض كنم ، اصلا در اندازه اي هم نيستم كه نظر كسي رو عوض كنم ! تمام حرف من اينه :

آقاي الف و خانم ب شما كه هر دو اين شرايط رو قبول داريد اسير جامعه و رسوم و فلان و بهمان نباشيد .

[تصویر: 139307031716330862_27754.jpg]

ببخشید سازکار مخصوص طلاق چیه دقیقا؟؟؟
اگه ما خانوم هستیم داریم خدمتتون عرض می کنیم یکی از دلایل بسیار مهمه سفت وسخت گرفتن مهر همین طلاق ناقابل هست واز اونجا که شرایط یک خانوم به مراتببببببب بعد از طلاق بسیار خاص تر اگه نگیم سخترConfused
تنها مساله ای که فعلا در جامعه ما می تونه از لحاظ مالی بعد از طلاق کمی تا قسمتی یه خانوم رو تامین کنه همین مهر ناقابلهBlush
دیگه نخوایم سرش بحث کنیم شرایط اقایون بدتره یا خانوما از هرلحاظظظظ......
واینکه اقای عمار فکر می کنم هیچچچ کدوم از افراد حاضر در این تاپیک اصلا وابدا منظورشون از مراسم ازدواج درشان دو خانواده اینای که شما مطرح کردین نیستDodgy
چون هیچ کدوم از اینا شانیت و ابرو نمیاره!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع