۱۳/مهر/۹۴, ۲:۰۶
(۱۲/مهر/۹۴ ۲۲:۳۷)چــمران نوشته است: [ -> ]من حس می کنم تنها کسی که حرفاش تو جامعه آشناست خانم zahra11 هستند.یک مسئله مهمی هست این هست که ما رضای خلق رو به رضای خداوند ارجهیت میدیم.
بقیه حرفها فقط تو فضای مجازی و یا از طرف افراد غیر پای کار (!) دیده و شنیده می شه.
واقعا چرا؟
یا به جای اینکه ببینیم خدا ازمون چی میخواد، بگیم مردم چی میگن!!
شاید ما زیادتر از خدا مردم رو در نظر میگیریم؟!؟
حالا اگر من واقعا رضای خداوند رو ترجیح بدم و طرف نه! چطور میشه؟ انتخاب سخته واقعا .
این جامعه است که جوونها رو داره هل میده به سمت زندگی که باید چشمها رو از کاسه دربیاره! و اگر دوجوان(به لحاظ فیزیکی و روانی هم سالم هستند واقعا ) بخوان زندگی رو ساده شروع کنند تا خداوند برکت عنایت کنه باید به نوعی برخلاف جامعه عمل کنند. این هم کار سختی هست. اگر شکست بخورند سرکوفت ها رو چطوری تحمل کنند؟؟
.
.
.
الان از بیشتر مذهبی ها بپرسی دوست داشتند مهریه شون 14سکه باشه اما پدر و مادر نگذاشتند چون بنده خودم دیدم که خانمی که پنج سکه مهرش بود و شوهرش در کمد اون پنج سکه رو نگه میداشت و هر وقت دعواشون میشد میگفت برو پنج سکه رو بردار و برو خونه بابات.(این موارد اگر از ده هزارتا یکی هم اتفاق افتاده باشه، کار ده هزار نفر بعدی رو خراب میکنه) خوب بزرگترها با افزایش مهریه داماد رو با همون به قول شما سفته های بی پشتوانه میتونن بندازند در زندان! یا لااقل نگذارند آب خوش از گلوش پایین بره.. همون صد و ده تا مهریه که دخترا اگر منت بگذارند قبول کنند میشه صدو ده ملیون. کم نیست!
.
.
مواردی هم بوده که با یک سکه هم خوب زندگی کردند.
اینها همه به طرف مقابل و خود آدم بستگی داره که چطور بخواد برخورد کنه اما راه برای اذیت کردن برای هر دو طرف بسیار فراوان هست. در واقع الا من رحم ربی
خیلی پیچیده است.
مجرد بودن یک غمه
اما تعهل اگر بخواد بذاش مشکل پیش بیاد هزار غم هست.

) دیده و شنیده می شه.

![[تصویر: 139307031716330862_27754.jpg]](http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/27754/H/139307031716330862_27754.jpg)