۲۷/مهر/۹۴, ۱۱:۴۶
(۲۶/مهر/۹۴ ۱۴:۲۷)تسنیـم نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان با این طرز تفکری که به ازدواج فکر می کنید، خب مشخصه که تقریبا آخر و عاقبت اون ازدواج چی می شه
وقتی من با این طرز تفکر به مقدس ترین بنیان هستی پا بذارم که اگه فردا طرف خیانت کرد، اگه مرد، اگه چی کرد و چی شد و ....
خب مطمئنا من از همون روز اولش نه آرامشی ندارم
و نه اون آرامش و رزق معنوی همسرم رو می تونم تامین کنم
از طرفی یه خورده پای توحیدم هم می لنگه
اگه از اول خودم خوب باشم و با توکل بر خدا و با شناخت درست انتخاب کنم و باقی رو : افوض امری الی الله
دیگه این حرفهای 8 صفحه ای پیش نمیاد
اینکه من همش بگم بالاخره اون مذهبی مذهبیاشم ممکنه یه روزی خیانتی چیزی کنن، من که تا جایی که بر عهدم بوده و وسعم رسیده کار خودم رو انجام دادم، مابقیش هم با توکل بر خدا پیش رفتم
اینکه بیام با استثنائات مبنا رو شروع کنم و پیش برم، اصلا موفق نخواهم شد
سلام دوست عزیز
کاش قبل از اینکه با خوندن یه پست افکار یه کاربر رو به طور کامل قضاوت کنید زحمت می کشیدین واین 8صفحه رو مطالعه می کردین

موضوع تاپیک چی بود؟
طرز فکر ما به ازدواج !!!
موضوع تاپیک ازدواج اسانه از اولش هم اقای عمار وبیسری از کاربرها موضوع رو با بحث مهر پیش بردن وگفتن مهر جزو مسائلیه که ازدواج رو سخت می کنه وماهم در ادامه داشتیم بحث می کردیم که چرا اینطور شده
پس باید خدمتتون عرض کنم خود من هم برای ازدواج سالم درست واصولی طبق موازین کامل شرعی واسلامی ارزش بسیارباالایی قائلم وکلا تنها به این نوع ازدواج معتقدم
واصلا با نیت خیانت مرد یا طلاق یا فوت اون ازدواج نخواهم کرد
یعنی اگر کسی با این افکار ازدواج کنه توصیه می کنم به یک روانشناس حتما مراجعه کنه
اون مطلب خیانت در جایی مطرح شد که یکی از کاربرها فرمودن اگر اقایی که شما انتخاب می کنید مذهبی واقعی باشه باید خیالت راحت باشه پاش رو کج نمیزاره
منم عرض کردم که شیطان ونفس اماره به کسی چک سفیدامضا نداده که سراغش نمیره حتی خودمن
شاید براتون جالب باشه بدونید تو سن نوجوانی وقتی به ازدواج فکر می کردم از خدا می خواستم همسر خوب وصالح وباتقوی قسمتم کنه گاهی به فکر فرو می رفتم که اگر من ارزش اون ادم رو نداشته باشم چی !!
اینو گفتم که اقایون فکر نکنن خیلی از خود متشکر هستم من خودم بیشتر نگران دین وایمان خودم هستم

منم قبول دارم مهم ترین واولین کار برای اغاز زندگی با یک انسان در وهله اول اعتماد به خدا وتوکل به او هست که می تونه بزرگترین تضمین عاقبت بخیری ما بشه
اما در وهله دوم عقل هم وجود داره
نشیم مصداق اون ادمی که می گه خب روزی من دست خداس بلاخره هرجوری هست خودش می فرسته دیگه چرا پاشم بیخودی به خودم زحمت بدم می شینم تابرام بفرسته
بعد اونقت خدا هم میفرماید بشین تا برات بفرستم

در ازدواج هم همینه یه ضرب المثل هست که می گه قبل ازدواج چشمات رو کامل باز کن بعد تقریبا ببند
یعنی اقای محترم خانوم محترم باچشم وگوش وعقل سالم انتخاب کن هممممه جوانب اون زندگی رو هم بسنج اگه دیدی تا حدود 70درصد همه چیز تطابق داره بگو بسم الله
اگر نه
نگو توکل بخدا میرم خدا درست می کنه مثلا می دونم هیچ جوره نمی تونم 200تاسکه رو بدم ها اما قبول می کنم چون می دونم خدا کمک می کنه نمی ذاره مشکلی بوجود بیاد
خدا که کمک می کنه منتها معلوم نیس ما خودمون درست زندگی کنیم وبه خطا نیفتیم
القصه خدمتتون عارضم که امار بالای طلاق بخاطر مهر زیاد وکم نیس بخاطر عدم سازگاری بسیار پایین زوجین وفقدان گذشت وفداکاری تو زندگی های امروزیه
وگرنه به قول خود اقایون مهر 1000تا سکه باشه یا 10تا فرقی به حالشون نمی کنه چون اگر نخوان بدن نمی دن خیلیییی راحت
پس برای تاخیر در ازدواج خیلی بهانه نتراشین

ودر اخر هم به همه وخودم توصیه می کنیم به ایات ابتداییه سوره نساء مراجعه کنید البته از اواخر صفحه دوم
ومن الله توفیق
![[تصویر: %D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87_%D8%A8%D8...%D8%A7.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8218032126/%D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87_%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7.jpg)
)