تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پيش به سوي ازدواج اسان....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۲۶/مهر/۹۴ ۱۴:۲۷)تسنیـم نوشته است: [ -> ]سلام

دوستان با این طرز تفکری که به ازدواج فکر می کنید، خب مشخصه که تقریبا آخر و عاقبت اون ازدواج چی می شه
وقتی من با این طرز تفکر به مقدس ترین بنیان هستی پا بذارم که اگه فردا طرف خیانت کرد، اگه مرد، اگه چی کرد و چی شد و ....
خب مطمئنا من از همون روز اولش نه آرامشی ندارم
و نه اون آرامش و رزق معنوی همسرم رو می تونم تامین کنم

از طرفی یه خورده پای توحیدم هم می لنگه
اگه از اول خودم خوب باشم و با توکل بر خدا و با شناخت درست انتخاب کنم و باقی رو : افوض امری الی الله
دیگه این حرفهای 8 صفحه ای پیش نمیاد
اینکه من همش بگم بالاخره اون مذهبی مذهبیاشم ممکنه یه روزی خیانتی چیزی کنن، من که تا جایی که بر عهدم بوده و وسعم رسیده کار خودم رو انجام دادم، مابقیش هم با توکل بر خدا پیش رفتم
اینکه بیام با استثنائات مبنا رو شروع کنم و پیش برم، اصلا موفق نخواهم شد

سلام دوست عزیز
کاش قبل از اینکه با خوندن یه پست افکار یه کاربر رو به طور کامل قضاوت کنید زحمت می کشیدین واین 8صفحه رو مطالعه می کردینWink
موضوع تاپیک چی بود؟
طرز فکر ما به ازدواج !!!
موضوع تاپیک ازدواج اسانه از اولش هم اقای عمار وبیسری از کاربرها موضوع رو با بحث مهر پیش بردن وگفتن مهر جزو مسائلیه که ازدواج رو سخت می کنه وماهم در ادامه داشتیم بحث می کردیم که چرا اینطور شده
پس باید خدمتتون عرض کنم خود من هم برای ازدواج سالم درست واصولی طبق موازین کامل شرعی واسلامی ارزش بسیارباالایی قائلم وکلا تنها به این نوع ازدواج معتقدم
واصلا با نیت خیانت مرد یا طلاق یا فوت اون ازدواج نخواهم کرد
یعنی اگر کسی با این افکار ازدواج کنه توصیه می کنم به یک روانشناس حتما مراجعه کنه
اون مطلب خیانت در جایی مطرح شد که یکی از کاربرها فرمودن اگر اقایی که شما انتخاب می کنید مذهبی واقعی باشه باید خیالت راحت باشه پاش رو کج نمیزاره
منم عرض کردم که شیطان ونفس اماره به کسی چک سفیدامضا نداده که سراغش نمیره حتی خودمن
شاید براتون جالب باشه بدونید تو سن نوجوانی وقتی به ازدواج فکر می کردم از خدا می خواستم همسر خوب وصالح وباتقوی قسمتم کنه گاهی به فکر فرو می رفتم که اگر من ارزش اون ادم رو نداشته باشم چی !!
اینو گفتم که اقایون فکر نکنن خیلی از خود متشکر هستم من خودم بیشتر نگران دین وایمان خودم هستمCool
منم قبول دارم مهم ترین واولین کار برای اغاز زندگی با یک انسان در وهله اول اعتماد به خدا وتوکل به او هست که می تونه بزرگترین تضمین عاقبت بخیری ما بشه
اما در وهله دوم عقل هم وجود داره
نشیم مصداق اون ادمی که می گه خب روزی من دست خداس بلاخره هرجوری هست خودش می فرسته دیگه چرا پاشم بیخودی به خودم زحمت بدم می شینم تابرام بفرسته
بعد اونقت خدا هم میفرماید بشین تا برات بفرستمBig Grin
در ازدواج هم همینه یه ضرب المثل هست که می گه قبل ازدواج چشمات رو کامل باز کن بعد تقریبا ببند
یعنی اقای محترم خانوم محترم باچشم وگوش وعقل سالم انتخاب کن هممممه جوانب اون زندگی رو هم بسنج اگه دیدی تا حدود 70درصد همه چیز تطابق داره بگو بسم الله
اگر نه
نگو توکل بخدا میرم خدا درست می کنه مثلا می دونم هیچ جوره نمی تونم 200تاسکه رو بدم ها اما قبول می کنم چون می دونم خدا کمک می کنه نمی ذاره مشکلی بوجود بیاد
خدا که کمک می کنه منتها معلوم نیس ما خودمون درست زندگی کنیم وبه خطا نیفتیم
القصه خدمتتون عارضم که امار بالای طلاق بخاطر مهر زیاد وکم نیس بخاطر عدم سازگاری بسیار پایین زوجین وفقدان گذشت وفداکاری تو زندگی های امروزیه
وگرنه به قول خود اقایون مهر 1000تا سکه باشه یا 10تا فرقی به حالشون نمی کنه چون اگر نخوان بدن نمی دن خیلیییی راحت
پس برای تاخیر در ازدواج خیلی بهانه نتراشینCool
ودر اخر هم به همه وخودم توصیه می کنیم به ایات ابتداییه سوره نساء مراجعه کنید البته از اواخر صفحه دوم
ومن الله توفیق
(۲۶/مهر/۹۴ ۱۲:۱۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]
اقایون مذهبی به حق وحقوق اسلامیه خودشون که میرسن
باید تماممممممم وکمال از اون حقوق بهرمندبشن وخداییی نکرده ذره ای نباید بهشون خرده گرقت وگرنه از مسلمانی خارج شدی
مخصوصا بحث بسیار جذاب ازدواج موقت
اما خانوما یه مهر دارن یه نفقه
نفقه که هیچی اما مهر که از شیرمادربراشون حلال تره
باید به اندازه ای باشه که اقایون راضی بشن نه اون خانوم که حقشه در غیراین صورت بهتر برن در ایمانشون تجدید نظر کنن درسته؟
در نگاه اقایون خانوم باید تمام وکمال اعتماد کنه همه وظایفشم کامل وجامع انجام بده بعد اگر اقا درادامه زندگی ازایشون راضی باشن شاید ذره مرحمت به ایشون بفرمایندWink

بازم جمع بستید....اصلا مرد و زن ازدواج میکنند همدیگرو کامل کنند.....خوب معلومه تو هرفردی یه اشکالی هست...با این دیدی که شما نسبت به آقایون مذهبی دارید (که نمیدونم منظورتون از مذهبی ها کیا هستن)دنبال این افراد نرید پس....

درضمن اعتماد هم باید دو طرفه باشه یعنی چی که خانوم فقط به آقا اعتماد کنه...هردو باید به هم اعتماد کنن.

دوما پدر و مادر عروس وخود عروس مهریه رو انتخاب میکنن...اگه میخوان براساس حرف های مقام معظم رهبری انتخاب کنن تا زندگی بهتری داشته باشند مهریه رو سبک میگیرن ولی هیچ اجباری نیست شما میتونید هر چقدر دلتون خواست مهریه رو انتخاب کنید.بستگی داره چقدر به فرد اعتماد داشته باشید.........

و اما سخنی از امام علی(علیه السلام)....در ضمن اگر بعضی آقایون میگن مهریه کم باشه به این علته (گفتم بعضی ها نه همه)

[تصویر: %D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87_%D8%A8%D8...%D8%A7.jpg]
این حرفی که میزنم رو اکثر خانواده های سنتی و مذهبی تایید میکنن. تا همین 20 و 30 سال پیش اصلا خبری از این اعداد و ارقام برای مهریه نبود. خیلی ها اصلا سکه مهر نمیکردن. خانواده های شهری یک مبلغ معقول و یا طلا و جواهر اندک. آنهایی که وضعشان بهتر بود شاید چند دنگ ملک
معمولا در خانواده های روستایی همین کم شهری هم نبود. در حد چند گاو و گوسفند و شاید تکه زمینی

اما مهریه در خانواده های اشرافی و سلطنتی و خان و تیمسار و ... که خیلی معتقد نبودند رقم بالایی بود. طرف دخترشو معامله میکرد! ازدواج های این افراد بار سنگین سیاسی و اقتصادی داشت و ..... البته این از دوران های قدیم و در همه کشورها وجود داشته

شخصا برداشتم اینه که بعد از انقلاب با اینکه این خانواده ها در جامعه هضم شدند ولی اثراتی گذاشتند. یکیش همین جشن های مفصل و مهرهای سنگین بود.
البته عوامل دیگری مثل افزایش مادی گرایی و صنعتی شدن هم در این قضیه موثر بوده!

ولی مگر میشه الان کسی ادعا کنه مذهبی هستم، ولی بگه من یک عددی مهر کردم! الکی؟؟؟ نمی خوام بدم!
مهر طبق قرآن و روایات حق زن است و اگر بگوید شب عقدم هم بده، مرد باید بدهد
وَآتُواْ النَّسَاء صَدُقَاتِهِنَّ نِحْلَةً
و مهرهاى زنان را با ميل قلبى و به عنوان هديه بدهيد

مثل اینکه پدری به بچش قول بده که به دلیل ازدواجت هدیه یک دستگاه پراید میدم. پسر بگه فعلا نمی خوام (البته بعیده Smile )
بعد 2 ماه بعد پسر بگه اگر زحمتی نیست هدیه منو بدید. بعد پدر بگه سر کار بودی!!!
قول و قرار که بازی و سرگرمی نیست

کسی ممکنه ادعا کنه شرایط روز ایجاب میکنه که مهر بالا بگیم و تجاری بیندیشیم!!!
این هم نظر نائب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که برای شرایط همین امروز فرموده:

بسمه تعالی
سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
به هر حال در اسلام حدّى براى مهریه به نحو لزوم معیّن نشده ولى هر چه کمتر باشد بهتر است و مستحب است که مقدار مهریه از مهر‌السنه که پانصد درهم است، زیادتر نباشد و اختیار تعیین مقدار مهریه به دست زن و شوهر است.
موفق و مؤید باشید.

هر کس ادعای دین و مذهب داره، باید کلاه خودشو قاضی کنه! نداره هم که اسم معاملات رو نزاره مهریه
تفاوتدیدگاههای بنده با سایر دوستان در این هست که بنده متعلق به اون گروهی از جامعه هستم که شما میگید آدم بزرگها در مقابل شما جوانها!!

قطعا نوع نگاه من با دوراندیشی بیشتری همراه هست با توجه به تجربیات بسیار بیشترم نسبت به همه شما دوستان

اینجا هم محل گفتگو هست نه محل منازعه

دوست عزیزی که حساب مذهبی ها رو از بقیه جدا کردی آیا منظورت این هست که ازدواج آسان فقط حق مذهبی ها هست ؟ باید بگم خیر اگر این ایده از طرف رهبر معظم مطرح شده پس حق هر جوان ایرانی است!!!نه فقط کسی که شانس این رو داشته که تربیت مذهبی بشه

مهمتر از همه اینکه ملاک مذهبی بودن رو چه میدونید؟؟؟ لطفا به این سوال واضح و صریح جواب بدین

بعد کی گفته که طلاق بین مذهبی ها کم هست !!! کی گفته زن و مرد مذهبی بد دهانی و زورگویی و بی انصافی و.... نمیکنند اصلا کی میتونه این چیزها رو تشخیص بده اونهم در خاستگاری به شیوه سنتی؟؟؟؟ فقط شاید در آدمهای مذهبی برای رفتارهای خارج از اخلاقشون یک راه حل مبتنی بر شرع پیدا کنند...باید خدمتتون عرض کنم طلاق عاطفی و تنفر زوجین از هم در زوجهای مذهبی بیداد میکنه

علت اینکه هیچکدوم از شما به طلاق فکر نمیکنید این هست که هنوز وارد زندگی نشدید همین وارد زندگی متاهلی شدن باعث میشه حتی اگر خودتون مشکلی نداشته باشید بتونید مشکلات بقیه رو بهتر درک کنید

مسلمه که همگی شما خواهان یک ازدواج توام با عشق و آرامش و خوشبختی تا آخر عمر هستید !!! بیشتر آدمها حتی اونهایی که طلاق میگیرند هم همین چیزها رو میخواستند

با توجه به اینکه آمار یک به چهار طلاق آمار واقعا زیادی هست و همه اقشار جامعه اعم از مومن و غیر مذهبی رو شامل میشه خواهشا اگر نظری دارید بفرمایید چه کار کنیم که هزینه ازدواجها در حد یک مهمانی کاهش پیدا کنه و زوجها هم به سال نکشیده درخواست طلاق ندن!!!؟؟؟؟
وقتی دعوا و اختلاف بین زن و مرد بالا بگیره و ب فکر طلاق بیفتن،
خداوند اونقدر پروسه طولانی ای رو برای طلاقشون در نظر گرفته (شرعا) ک اگه دارن تصمیمشون رو از روی عصبانیت میگیرن، از این تصمیمشون منصرف بشن ...

اینکه با مهریه خیلی کم موافق نیستم، اینه ک تا دو نفر دعواشون میشه، مرد میگه بیا مهریه ت رو بگیر طلاقت میدم!
اینکه مهریه خیلی کم نباشه، باعث میشه مرد موقعی ک پاش میلغزه، ی دست اندازی جلوی پاش باشه ب امید اینکه منصرف بشه.

مهریه، گروگانگیری نیست ... مردی ک بخواد همسرش رو بخاطر مهریه سنگینش نگه داره، یا زنی ک ب این فکر باشه ک بعد از طلاقش با اجرا گذاشتن مهریه ش، مرد رو ب خاک سیاه بنشونه، هیچ کدومشون ب بلوغ عقلی نرسیدن برای ازدواج
اینجاست ک ب این نتیجه میرسیم : مهمترین دلیل طلاق، ازدواجه ... :دی

و ی نکته دیگه : زن، موقعی ک توی خونه همسرشه، خرج و مخارجش ب عهده همسر و وقتی دختر خونه ست یا طلاق گرفته ست، خرج و مخارجش ب عهده پدرشه.
درست یا نادرست، همیشه ب این فکر میکنم ک زن، بعد از طلاقش، میتونه برگرده خونه پدرش و پدرش عهده دار مخارجش باشه، پس چ دلیلی داره از همین الان نگران ِ مسائل مالی بعد از ازدواجش باشه ؟

(میدونم خیلی ایرادات وارده ب این مسئله آخری ای ک گفتم، اما در حالت کلی و عموم مردم، این موضوع صادقه، مگه اینکه اون زن خودش تمایل نداشته باشه ک توی خونه پدرش زندگی کنه و بخواد "خانواده یک نفره" داشته باشه)

اگه دوستان فرصتش رو داشتن، ی تاپیک بزنن درباره "طلاق" و اینکه شرعا و عقلا چ زمانی میشه "طلاق" گرفت، لطفا (اگه هم کسی فرصتش رو نداشت، ان شاء الله در اولین فرصتی ک زمان آزاد پیدا کردم، میزنم تاپیکش رو)
(۲۸/مهر/۹۴ ۱۳:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ] اگر این ایده از طرف رهبر معظم مطرح شده پس حق هر جوان ایرانی است!!!نه فقط کسی که شانس این رو داشته که تربیت مذهبی بشه
ازدواج اسان حق همه نيست و اصلا حق كسي نيست تا حق ديگري نباشد ، ازدواج اسان يك انتخاب است و هر انساني به حكم انسان بودنش موجودي مختار و داراي حق انتخاب است .

متاسفانه بنده فرق بين جوان مذهبي (ولايي) و غير مذهبي را نميدانم ، رهبر انقلاب در مورد مسايل گوناگون نظريات خود را ارائه كرده اند ، حال كسي پيروي كرد ميشود ولايي و مذهبي....

(۲۸/مهر/۹۴ ۱۳:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]مهمتر از همه اینکه ملاک مذهبی بودن رو چه میدونید؟؟؟ لطفا به این سوال واضح و صریح جواب بدین
اين بحث زماني سودمند است كه اول صلاحيت را مشخص كنيم بعد شرايط احراز صلاحيت را برسي كنيم

(۲۸/مهر/۹۴ ۱۳:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]بعد کی گفته که طلاق بین مذهبی ها کم هست !!! کی گفته زن و مرد مذهبی بد دهانی و زورگویی و بی انصافی و.... نمیکنند اصلا کی میتونه این چیزها رو تشخیص بده اونهم در خاستگاری به شیوه سنتی؟؟؟؟ فقط شاید در آدمهای مذهبی برای رفتارهای خارج از اخلاقشون یک راه حل مبتنی بر شرع پیدا کنند...باید خدمتتون عرض کنم طلاق عاطفی و تنفر زوجین از هم در زوجهای مذهبی بیداد میکنه

متاسفانه بازهم متوجه عبارت زن و مرد مذهبي نشدم ! اگر منظور از مذهبي كسي است كه مقيد به دستورات مذهب است ، قاعدتا فرد مذهبي نبايد بددهني يا بي انصافي كند يا اگر اتفاقي انجام داد سعي كند جبرانش كند
ضمنا از كجا فهميديد كه طلاق عاطفي بين مذهبيون بيداد ميكند ! جنابعالي در حالت نرمال حداكثر با چهل-پنجاه و در شرايط خاص(مثلا مشاور بودن) شايد از اوضاع 200-300 خانواده مطلع باشيد و احتمالا هيچ امار گيري رسمي هم از جامعه ي اماري بسيار محدودتان هم نداشته ايد

(۲۸/مهر/۹۴ ۱۳:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]بیشتر آدمها حتی اونهایی که طلاق میگیرند هم همین چیزها رو میخواستند
مفاهيم ارامش و خوشبختي قابل بحث و بررسي است .

(۲۸/مهر/۹۴ ۱۳:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]با توجه به اینکه آمار یک به چهار طلاق آمار واقعا زیادی هست و همه اقشار جامعه اعم از مومن و غیر مذهبی رو شامل میشه خواهشا اگر نظری دارید بفرمایید چه کار کنیم که هزینه ازدواجها در حد یک مهمانی کاهش پیدا کنه و زوجها هم به سال نکشیده درخواست طلاق ندن!!!؟؟؟؟
اين كه همان پست اول تاپيك است ، ولي روي بعضي مفاهيم ميشود فكر كرد مثلا
قناعت ، ساده زيستي ، حسن خلق ،احترام به والدين ، تسليم شدن در برابر وظايف ، قانع بودن به حق ،پاكدامني ،دوري از صفات زشت اخلاقي مانند دروغ،غيبت و سخن چيني ، رعايت حريم خانواده ، كسب حلال ، بي توجهي به اختلاف سليقه در مورد كارهاي مباح .....
(۲۷/مهر/۹۴ ۱۳:۴۶)علی املشی نوشته است: [ -> ]بازم جمع بستید....اصلا مرد و زن ازدواج میکنند همدیگرو کامل کنند.....خوب معلومه تو هرفردی یه اشکالی هست...با این دیدی که شما نسبت به آقایون مذهبی دارید (که نمیدونم منظورتون از مذهبی ها کیا هستن)دنبال این افراد نرید پس....

درضمن اعتماد هم باید دو طرفه باشه یعنی چی که خانوم فقط به آقا اعتماد کنه...هردو باید به هم اعتماد کنن.

دوما پدر و مادر عروس وخود عروس مهریه رو انتخاب میکنن...اگه میخوان براساس حرف های مقام معظم رهبری انتخاب کنن تا زندگی بهتری داشته باشند مهریه رو سبک میگیرن ولی هیچ اجباری نیست شما میتونید هر چقدر دلتون خواست مهریه رو انتخاب کنید.بستگی داره چقدر به فرد اعتماد داشته باشید.........

و اما سخنی از امام علی(علیه السلام)....در ضمن اگر بعضی آقایون میگن مهریه کم باشه به این علته (گفتم بعضی ها نه همه)

[تصویر: %D9%85%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87_%D8%A8%D8...%D8%A7.jpg]
سلام
دیشب یه هیئتی بودم که حاج اقا نقویان سخنرانش بود داشتند درباره اخلاق در جامعه صحبت می کردن
بعد مثلا مقایسه می کردن میزان رعایت قانون در غرب وایران که همونطور که همه مطلعین اصلا قابل قیاس نیستBig Grin
بعد رسیدن به اینجا که غرب اخلاق رو هم البته تا حدودی نه کلش رو تونسته با قانون و جریمه نهادینه کنه
کاری که ما تو کشور خودمون با دین وشریعت باید انجام بدیم
یعنی اونقدر برای یک انسان کرامت وارزش قائل باشیم که با گفتن دستور پروردگار ازش توقع اجرا داشته باشیم
حالا همه کاملا دارن نمود این توقع رو تو جامعه می بینن کاری ندارم که اصلا دین تو جامعه درست تبیین شده یا نه
سازکارهای فرهنگی حساب شده واصولی داریم یانع
اصلا قوانین صحیح و کامل وجاامع وجود دارن یانه
اما اینو می دونم همه ما ها وجدان داریم همه می دونن بی انصافی دزدی مال مردم خوری بددهنی کتک زدن مظلوم حق مظلوم خوری صددرصد اشتباه حالا شما فرض کنید از بدیهیات مذهبه از بدیهیات فطرت انسانی هم هست پس اصن کاری به مذهبی وغیر مذهبی هم ندارم
لازم نیست طرف دین داشته باشه تا بدونه نباید به مظلوم ظلم کنه چون فطرت انسانی داره حالا تو غرب فطرب انسانی رو با قانون نگه داشتن ما با چی نگه داشتیم؟دین!!!!!
حالا ربطش به موضوع ما چیه اینه که یسری از کاربرای عزیز متوجه حداقل منظور من نشدن که که مذهب اگر راه حلی بود که اجرا می شد
الان ما مملکت گل وبلبل بودیم طلاق هم معنی نداشت
متاسفنه وجدان وانسانیت هم داره کمرنگ وبی مفهوم می شه
ودین ومذهب صرفا پوسته ظاهری جامعه رو تشکیل داده و در باطن خبری از دین واقعی نیست
بیشتر تفسیر به رای هست
واینکه اصلا نمی شه طلاق در جامعه رو به مذخهب وغیر مذهب تقسیم کرد وگفت مثلا تو فلان دسته بیشتره
وهمه ما اطرافمون نمونه اماری از کل جامعه اس
وفعلا داره نشون می ده مذهب هم مانع طلاق نیست
با زدن تاپیک طلاقم موافقم
جناب عمار خواهشا حرفهای خودتون رو نقض نکنید ازدواج اساسا حق همه هست!(قرآن بخونید)

برای جدل و دعوا و بی اعتبار کردن تجربیات و سواد بنده که تاپیک نزدید

وقتی ایده ای رو مطرح میکنید خصوصا از طرف شخص به این بزرگی باید و الزاما جنبه همگانی داشته باشه

تمام مفاهیمی که مدعی اون هستید تعریف کنید

مذهبی از نظر من کسی هست که در ظاهر دیندار به حساب بیاد

توصیه رهبر و سخنانشون برای تمام اقشار جامعه هست

جلسه خاستگاری همونطور که بارها گفتم ییشتر رفتارهای مصنوعی و حرفهای غیر واقعی رو به دنبال داره خصوصا زمانی که افراد از طریق معرفی با هم آشنا می شوند

اینها تمامشون چالشهای ازدواج هستن!

کل مطالبی که درباره ازدواج آسان خانوادها های مذهبی گفتید ایده آل و مربوط به آرمانشهر فانتزی هست یعنی با همه شرایطی که گفتید حدود یک درصد رو هم شامل نمی شه!!

پ ن : اگه قصدتون از تاپیک کوبیدن دیگری هست بگید که بنده دیگه اظهار نظر نکنم!!
نقل قول:جناب عمار خواهشا حرفهای خودتون رو نقض نکنید ازدواج اساسا حق همه هست!(قرآن بخونید)

بله ازدواج حق همه است اما نوع ازدواج واضحا يك انتخاب است

نقل قول: برای جدل و دعوا و بی اعتبار کردن تجربیات و سواد بنده که تاپیک نزدید
اين تاپيك را چند ماه پيش فقط با يك پست ارسال كردم ، بحث ها بعد از پست دوم وارد جزييات شد
نقل قول:وقتی ایده ای رو مطرح میکنید خصوصا از طرف شخص به این بزرگی باید و الزاما جنبه همگانی داشته باشه
تمام مفاهیمی که مدعی اون هستید تعریف کنید

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=27754

قاعدتا رهبر و نظراتشان انحصار به اشخاص خاصي ندارد و هر كسي دوست داشته باشد ميتواند نظريات ايشان را اجرا كند .

نقل قول:مذهبی از نظر من کسی هست که در ظاهر دیندار به حساب بیاد

از نظر من هم كسي كه ظاهر ديني دارد مذهبيست ، مثلا كسي كه نماز ميخواند ، روزه ميگيريد ،قران ميخواند،زندگيش جداي از اهل بيت نيست ،دروغ نميگويد ،امين و قابل اعتماد است ، غيبت و سخن چيني نميكند ، اهل شكم پرستي نيست ، مشروب نميخورد ، تنبل و بي عار نيست ، غيرت دارد ،چشم چران نيست ، به والدينش احترام ميگذارد ، فحاش و بد دهن نيست ، از ارتكاب گناه خوشحالي نميكند و ناراحت ميشود ،وقت جهاد مرد ميدان است ،وقت مصيبت صبور است ......(البته به نظرم اگر ظاهر كسي هم كامل ديني نبود و ضعف هايي داشت ولي به داشتن چنين ظاهري معتقد بود باز جاي تامل دارد)

نقل قول:کل مطالبی که درباره ازدواج آسان خانوادها های مذهبی گفتید ایده آل و مربوط به آرمانشهر فانتزی هست یعنی با همه شرایطی که گفتید حدود یک درصد رو هم شامل نمی شه!!

اصلا بر فرض محال امار رسمي گرفتيم و يك درصد شد !!! يك درصد هشتاد مليون ميشود هشت صد هزار نفر ! اصلا فرضا كسي در جايي باشد كه هيچ كسي در راه راست نيست ، ايا از او سلب وظيفه ميشود ؟
پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با پسرعمو(علیه السلام) و همسرش در برابر جهالت شبه جزيره عرب ايستاد ، ما با چه بهانه اي ناايستيم؟ (البته انصافا قياس براي سخت ترين حالت بود و شرايط غير قابل مقايسه است)
حس می کنم در مورد صحبتهای بنده سوء تفاهمی پیش آمده. هیچ جای صحبتهای من این نبود که چون فردی مذهبیه یا اینکه حالا که میخوایم ازدواج ساده برگزار کنیم، ماسمالی کنیم بره
خود من اگر دختر داشتم(ان شاء الله که خواهم داشت) به صرف ظواهر خوب خواستگار، نمیگفتم مبارکه! اتفاقا انقدر تحقیق میکردم که برام محرز بشه آقای الف که آمده خواستگاری دختر بنده، آدم معتقد و متدین و منطقیه. تا حدی که توان داشتم تحقیق میکردم. دانشگاه، محل کار، همسایه ها ... البته اینا امروز کمرنگتر شده
ولی این بزرگترین ظلم به دخترم هست که وظیفه تحقیق و بررسیم رو انجام ندم، بعد بیام سر مهریه بشینیم چونه بزنم. دیگه با 500 تا سکه خیالم از آینده دخترم راحت میشه!!!؟؟؟

نقل قول:با توجه به اینکه آمار یک به چهار طلاق آمار واقعا زیادی هست و همه اقشار جامعه اعم از مومن و غیر مذهبی رو شامل میشه خواهشا اگر نظری دارید بفرمایید چه کار کنیم که هزینه ازدواجها در حد یک مهمانی کاهش پیدا کنه و زوجها هم به سال نکشیده درخواست طلاق ندن!!!؟؟؟؟
عرض کردم که اتفاقا آمار بدتر از این حرفاست. آماری که شما میگید برای کل کشوره
در واقع طبق آمار رسمی ثبت احوال در سال 93، 22% تعداد ازدواج، طلاق داشتیم
اما آمار شهرهای سنتی، عمق فاجعه رو در جایی مثل تهران مخفی میکنه. در تهران نزدیک 40% بوده!!!
منبع: https://www.sabteahval.ir/Upload/Modules...t-sh93.pdf

چرا در تهران انقدر طلاق زیاده؟
فقط نیاید بگید ملت در شهرستانها بدبخت هستن و مجبورن با هر وضعی زندگی کنن و تهرانیا خوشبخت هستن که بالاترین درصد طلاق رو دارن. کسی ندونه فکر میکنه مرد و زن هزاران ساله دارن با هم میجنگن !!!
گفتم که برید دلایل طلاق رو بخونید. بسیاری از اینها در خانواده های مذهبی اصلا معنی نداره

نقل قول:واینکه اصلا نمی شه طلاق در جامعه رو به مذخهب وغیر مذهب تقسیم کرد وگفت مثلا تو فلان دسته بیشتره
آمار و دلایل طلاق در کشور بهترین سنده!!!
وضع فرهنگی تهران بهترین نشانه است

نقل قول:دوست عزیزی که حساب مذهبی ها رو از بقیه جدا کردی آیا منظورت این هست که ازدواج آسان فقط حق مذهبی ها هست ؟ باید بگم خیر اگر این ایده از طرف رهبر معظم مطرح شده پس حق هر جوان ایرانی است!!!نه فقط کسی که شانس این رو داشته که تربیت مذهبی بشه
ازدواج آسان اختراع رهبری که نبوده. جزئی از اسلامه
اسلام برای همه است. پیامبر برای همه است. «رحمة للعالمین»

هر که طاووس خواهد.... ازدواج آسان و زندگی اسلامی ملزوماتی داره.
دیگران اگر می تونن انجام بدن. کسی که جلوشون رو نگرفته

نقل قول:مهمتر از همه اینکه ملاک مذهبی بودن رو چه میدونید؟؟؟ لطفا به این سوال واضح و صریح جواب بدین
ازدواج برای خدا
زندگی برای خدا
کسی که برای خدا می خواد کاری بکنه، چونه نمیزنه. نق نمیزنه. نا امید نمیشه. بقیه رو بد نمی دونه. جشن ده ها میلیونی برگزار نمیکنه. به خاطر وضع مالی طرف ردش نمیکنه. به خاطر ثروت کم بابای دختر، پشیمون نمیشه

یعنی واقعا اطرافتون از این خانواده ها نیست؟
نمیگم هیچ مشکل ندارن. چرا هزار جور مشکل دارن. مسکن، بیماری، درآمد، برخی دخالت ها و ....

ولی میگن کار ما برای خداست. این مشکلات هم خواست خداست. خوشبختی از این بالاتر؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع