(۱۵/مهر/۹۴ ۱۶:۳۷)del@ نوشته است: [ -> ]سوال من رو خانمهای محترم ، میشه جواب بدهند !!
حداقل و حداکثر تعداد مهریه ،مورد نظر شما چقدر میتونه باشه !!؟
بیشتر از 14 تا که مد نظرتون نیست !!
-----
جدای پاسختون ، من احساس میکنم ، شما ازدواج رو بنگاه اقتصادی می بینید !؟
1)مهریه میگیرید که اگه پسر طلاق گرفت .. شما خرج تون پیش برود و
شما بزرگوارها ، در تمام مثالهاتون ، دخترها رو مظلوم و
پسرها رو آماده و دست به طلاق ( شیطان ) می بینید !!
خیر ما مهریه نمی گیریم که اگه اقا طلاق دادن خرجمون دربیاد
مثله اینکه شما کلا فلسفه گرفتن مهر رو نمی دونید!!!!!!
من واقعااا متوجه نمی شم برای چی انقدر این موضوع مهریه برای اقایون غیر قابل هضمه ؟؟؟؟
می تونم مطمئن باشم که اگه دستورش در قران نبود کلا از صفحه روزگار محو می شد؟؟؟
حالا شما بفرمایید در قران میزان تعیین شده
غیر از اینه که گفتن باید در شان دختر وخانواده اش باشه
شما برو خواستگاری دختری که اصلن چند شاخه گل مهرشه
واقعا چه اشکالی داره ؟؟؟
quote='del@' pid='352204' dateline='1444219661']
تازه شم ، نیمه دیگه لیوان رو نگاه نمیکنید که ، اگه دختر باعث مشکلات ازدواج شد و
تازه شم طلاق نمیخواد و مهریه هم نمی بخشه ، اون پسر باید چکار کنه !؟ (( باید بسوزه و بسازه یا مهریه رو بده))
[/quote]
اولا ما که ندیدیم اقایی بسازه وبسوزه

البته با عرض نعذرت
بیشتر خانومها هستن که می سازن ومی سوزن

اون خانومی که مهربخواد ومهرش هم سنگین باشه شما شک نکنید همون اقا خیلی شیک اون خانوم طلاق می ده
مسلما اطلاع که دارین حق طلاق با اقایونه

2) اگه ازدواج تداوم داشت ... شما انتظار به نام شدن خونه و ماشین رو هم دارید !!
در حالی که برای بله گفتن ، مثلا 110 تا سکه خواستین !!
[/quote]
یجور می فرمایید 110تا سکه ادم یاد بنگاه معاملاتی املاک میفته

بعله درست می فرمایید بلاخره اون خانوم رو باقیمت بالاتری از خونه وماشین معامله کردین
کجای این ازدواج ، مهر و عطوفت و عشق دیده میشه !!!
[/quote]
پس نتیجه این می شه هرچی مهر کمتر وعطوفت بیشتر

عجب معادله جالبی
شما قبل ازدواج ، غصه بعدش رو میخورید ...
[/quote]
دقیقا مثله شما که قبله تعیین مهر غصه دادنش رو می خورید
بلاخره تو غصه خوردن باید شریک بشیم

quote='del@' pid='352204' dateline='1444219661'
امیدوارم همه تون و هممون ، عاقل و عاقبت به خیر بشیم و
امیدوارم همه خانمها ازدواج کنند با مهریه خوب و حتی خیلی خووب ...
[/quote]
ماهم امید واریم اقایون ازدواج کنن خیلی خوب با تعیین مهریه ای که در توانشون باشه

که شاید این مهریه قلقک شون بده ،[b]( امیدوارم اینطور نشه ولی هست متاسفانه )
که طلاق بگیرن و مهریه شون رو بگیرن و فیس و افاده یک پسر لوس و نُنور رو نشنوند !![/b]
[/quote]
؟؟؟؟؟؟

----------
[
(۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۹)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]چقد مطالبی که میفرستین بدتر از من طولانیه...
اینی که فکر کنیم مهریه واسه این خوبه که زن بعد از طلاق یا فوت شوهر فقیر نشود اشتباهه... چرا که مهریه زیاد در احادیث هم هست که اشتباهه یعنی احتمالا در طلاق گرفتن تاثیر گذار باشه دوما ما اعتقادمون اینه که رزق ما بدست خداست با اندازه ای مشخص در نزد خدا چه با شوهر چه بی شوهر چه بی مهریه چه با مهریه و ....
در هر حال کار اشتباه اشتباهه و مورد رضایت خدا نیست و همه چیز به دست خداست.
احسنت برادر
حالا این روایات مذکور میزان مهر مورد رضایت پروردگار رو هم ذکر کردن عایا
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
وایا در همین روایات نیومده که مهریه عندالمطالبه اس یعنی اقای بزرگوار هرچی مهر می کنی بدون باید پرداخت کنی چه14تا سکه چه110تا چه هزاروسیصد واندی
ودر ادامه همون روایات نیومده اگر اقای نداشت سرمایه ای وبانیت ندادن مبلغی رو مهر کرد مورد غضب پروردگاره ؟؟؟
(۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۹)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]مشکل دیگه ای هم که وجود داره درسته جهیزیه متعلق به دختر هست ولی فراهم کردنش باید به پای پسر باشه نه به پای دختر که میشه همون به پای پدرخانم... واقعا رسم غلطیه چه معنا داره که وسایل زندگی آدم رو پدرخانمش تهیه کنه!!!! خیلی اشتباهه، من حاضرم تمام پول وسایل خونه رو با هزار تا قرض و قسط و کار سخت و بیل زدن جور کنم ولی اینجور نباشه...
بعد میگن چرا بچه کم میارن، آخه پدر بیچاره چه جوری این همه وسایل رو جور کنه، اگه دختر زیاد داشته باشه باید چیکار کنه؟
امام علی (علیه السلام) هم خودش زره اش رو فروخت و وسایل زندگی رو فراهم کرد.
والا این رسم تو همه جای کشور نیست اما من دقیقا نمی دونم مشکل اقایون چیه
الان از پس مهرو کارای عروسی و خونه وکار بر اومدین دوست دارین جهازم بدین

؟
(۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۹)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]تا کی باید رسم های غلطی رو که از پدرانمون بهمون رسیده رو ادامه بدیم؟ این همه آیه و قصه ی پیشینیان ما که در قرآن اومده که میگه همشون به خاطر این دچار عذاب شدن که به آیین(روش و شیوه زندگی) پدرانشون بودن و از آیین پدرانشون برنگشتن و به پیامبران ایمان نیاوردن. متاسفانه الان از پدرانمون هم تقلید نمیکنیم و از مردم تقلید میکنیم... 
اووو برادر یعنی الان هرکی جهاز می ده مورد غضبه پرودگاره ؟؟
خب شما عندالمطالبه مهر رو بپردازید پدر دختر خانوم باهمون مبلغ برن جهاز بخرن
(۱۷/مهر/۹۴ ۱۳:۴۸)soshiant نوشته است: [ -> ]سلام به همگی دوستان .
ظاهرا تنها مانع ازدواج آسان همین مهریه شده !!
صحبت حقیر با خانمهاست ...
شما حرف درستی میزنید که میگید خانمها بعد از ازدواج زندگی به مراتب سختتری رو دارن تا آقایون ،
تصور کنید یه آقایی که از صفر شروع کرده و رو پای خودش ایستاده و از راه حلال به مرحله ای رسیده تا بتونه زندگی تشکیل بده
( مثلا یه ماشین معمولی داره و میتونه یک جای معمولی خونه ای رو رهن کنه برای زندگی )
این آقا برای بدست آوردن این موقعیت سالها زحمتها کشیده و دوست داره همسرش از قلمرویی که این آقا براش درست کرده لذت ببره .
حالا همسر این آقا میگه مهریه مثلا 300 تا سکه میخوام .
اگر این آقا تن به این مهریه بده و خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد و نتونن زندگی رو ادامه بدن ایشون باید نتیجه چندین سال تلاش رو به اضافه چندین سال تلاش آینده رو بر طبق قانون تقدیم همسرش کنه .
میدونید چه اتفاقی میفته ؟
این آقا کل جوونی و زحمتش رو با یه ازدواج تقدیم یک خانمی کرده که زحمتی نکشیده و قرار بود همسر و آرامش دهنده این آقا باشه .
خانمها شما خودتون این ریسک رو میکنید ؟
شرایط آقایون متفاوت هست میدونم ، یکی پول زیاد داره و یکی واقعا نداره اما فقط لطفا این سناریو رو جواب بدید .
لطفا جواب بدید تا شرایط عکس این رو هم با هم باز کنیم در مورد خانمها .
خب من جواب سناریو شمارو بدم با اجازه

اول بگم این وسط یه موضوع خیلی مهم که کاملا برمی گرده به اقایون کاملا عامدانه نادیده گرفته می شه واونم اینه
که اقای محترم به هیچ وجه در این موضوع یعنی مهریه برای انتخاب والبته عقل خودشون در پذیرش شروط ازدواج ذره ای ارزش قائل نیستن
ببخشیدااا شرمنده
اون اقایی که سرمایه جمع کرده رفته خواستگاری 300تا سکه نداشته درسته؟
بعد با نیت نپرداختن وبخشید خانوم اون مهر رو قبول کرده ؟؟
الان کار این اقا در ابتدای راه درسته که ما بریم سر این موضوع که کار خانوم صحیحه یا نع ؟
این اقا کارشون شرعی واسلامیه که با دروغ خانومی رو عقد می کنن مهری رو می پذیرن که در استطاعتشون نیست ؟؟؟؟
خوشحال می شم جواب اینارو بدنم
البته نفرمایید دختری سراغ ندارید که مهر کم قبول کنه یا مهری در استطاعت شما

اما بعد یجوری میفرمایید اون خانوم کل زندگی اون اقا رو می گیره ادم یاد نزول خور ها میفته

شما مطمئنی در موضوع طلاق همه تقصیر ها وقصور ها از جانب خانوم بوده وکلا ظالم ماجرا ایشونه الانم که خونه وزندگی اقای داماد رو بالا کشیدن دارن برای خودشون کیف می کنن؟؟؟
صرفا جهت اطلاع
اون خانوم هم برای این اقا از جوانیش پاکیش وارمشش گذشته وپذیرفته باهاش زندگی کنه والبته فکر می کنم مبلغ جهیزیه بعضی خانومها از مهرشون کمی تا قسمتی بالاترم باشه
منتها با این تفاوت که این مبلغ تو زندگی خرج شده واز دست رفته ولی مهر نع
اون خانوم بعد طلاق می شه یه مطلقه که فرصت های ازدواج بعضا کارش کاملا محدود می شه در بعضی شرایط خانواده ها پذیرای مجدد دختر نیستن ویا اگرباشن شرایط به مراتب برای اون خانوم سختتره بگذیریم از برخوردها و نوع نگاه اطرافیان و غیره
بگذیره از موضوع حضانت فرزند
بگذریم ....
اقای عزیز شما بفرمایید کدوم یک از این شرایط برای اقایون متصوره ؟
اقایی که 5تا زن هم بگیره طلاق بده کسی بهش خرده نمی گیره کسی تو جامعه بهش انگ نمی زنه
از کلی حقوق هم محر.وم نمی شه
با همه این تفاسیر من با یه اصل موافقم اونم
استطاعتهیعنی اقای عزیز اول شرایطتت رو بسنج در هرسطحی که هستی بعد بگرد وهم کفو خودت رو پیدا کن
وبعددددد اینو بدون که به قول معروف خدا جای حق نشسته ...به نیت ادما حداقل خدا اگاهه
باعرض معذرت بخاطر اطاله کلام