سلام علی اقا 110واقا محمد چون نامه هایتان عمومی بود این را برایتان می نویسم مشکل تالارمی دونید چیست من کل زندگی این مشکل داشتم درجای که افراد قدیمی می شوند مشکلات شروع می شود چون ادای انجارومیکن در اوایل کار قشنگ است چون همه تازه واردن همدیگرو نمی شناسن ولی زمانی که قدیمی می شود برای دیگران بت می شوند حتی توی یه پست مطلبی می گذارند بدون منبع بعد 10 نفر تشکر می کنن چند نفر هم مطلبی مگذارند درتائید اون داستانی هیچ مشکلی ندارد ولی تازه وارد مطلبی مگذارد بامنبع همه می خوان لهش کنن یکی مگه ماسونیه یکی مگه منبع مشکل داره بابا تا دیروزکه همه از این منبع استفاده می کردن مشکل نداشت .علی اقا میدانید که برچسب زدن ممنون وکاریست حرام گذاشتن مثل تازه وارد دیگه تازه وارد نیست گذاشتن ایه وحدیث مگذارم به عهده شما برچسب هارو وردارین حل میشه مگه نمیگید کار برای امام زمان.شما سن وسال واطلاعات بچه هارو در نظر بگیردبچه های هم که کارشناسی گرفتن 2واحدبیشترکه اخلاق اسلامی پاس کردن چه توقی دارین. می گن درخت هرچه پربارترباشه افتادهتر نه اینکه به 4تا اطاعاتش بنازه فخر بفرشه این بدون بچه ها فقط فقط به عشق امام زمان اومدن همین با این کارا تردشون میکنم صبر صبرصبرداشته باش درست می شه اقا خودش کمک می کنه.علی یارت
سلام محمد جان و سایر رفقا که این پست رو میخونید
داشتم تفسیر آیه شریفه ی سبحان الذی أسرا بعبده من المسجدالحرام إلی المسجد الاقصی... را میخوندم
آیات نخست سوره ی اسرا که شأن نزولشان معراج نبی اکرم هست
رسیدم به جایی که خداوند به محمد مصطفی صلوات الله علیه امر میکنه که نماز بخواند
در رکوع رسول اکرم 3 بار میگن سبحان ربّی الاعظیم و بحمده ، توجه کنید 3 بار میگن این ذکر شریف رو
و در سجده هم 3 بار میگن سبحان ربّی الاعلی و بحمده ، توجه کنید 3 بار میگن این ذکر شریف رو
حقیر در رکوع نمازم یا 3 بار تا قبل از این قضیه میگفتم سبحان الله یا یکبار میگفتم سبحان ربّی الاعظیم و بحمده، بعدش که این رو خوندم به نیت تبعیت از سنت رسول اکرم در رکوع و سجده سعی کردم 3بار ذکرهای شریف رو بگم
باور نمیکنی محمد جان یه حالت خضوع و عظمت عجیبی رو حس میکنم در رکوع و سجده هام که قبلاً نبود
شاید به علت تولی و تبعیت از رسول اکرم هست، شاید هم به خاطر 3 بار گفتنش و شاید به هر دوعلت، امّا اثرش فوق العاده هست و کیفیت نماز من رو و خشوع نماز من رو واقعاً متحول کرده
امتحان کن و این تحول رو به لطف خدا حس کن
یا علی
با تشکر از پست های خوب دوستان.
در مورد نماز شب یه چیزی رو میخواستم بگم. من خودم نماز شب نمی خونم اما به نظرم خوندنش خیلی اثرات میتونه داشته باشه به خصوص وقتی این مطلبو از یکی از دوستای اهل دل شنیدم. فکر میکنم گفتنش خالی از لطف نباشه.
این دوستمون وقتی دبیرستانی بوده اصلا نماز نمیخونده و کلا توی یه وادی دیگه ای بوده. یه روز معلمشون سرکلاس از فواید نماز شب میگه و ایشون هم شروع میکنن به خوندن نمازشب. اون هم فقط از روی حس کنجکاوی. شب اول که میخونن خوششون میاد و تا سه سال نماز شب میخوندن بدون این که نمازهای واجبشونو بخونن!!!!!! و الان همش میگن هر چی دارم از اون نماز شب هاست..
یه سوالی هم داشتم . شنیدم نماز نافله ای که بعد از نماز عشا خونده میشه، حکم نماز وتر (نماز یک رکعتی نماز شب) رو داره. درسته؟
از انسان بزرگی همچون ایت الله قاضی میپرسن :
من میخواهم به خدا نزدیکتر بشوم چه بکنم ؟؟؟
اقای قاضی میگویند : واجبات و مستحبات را انجام بده و حرامها و مکروه ها را انجام نده ...
بنده خدا میگه : اینها خیلی سخت است . آسانتر ...
ایت الله کمی فکر میکنن و میگن : نمازهای یومیه بخوان ...
بنده دوباره میگه : اینم سخته یکم آسانتر ...
ایت الله قاضی تعجب میکنند و در فکر فرو میروند یک دفه میگویند :اگر دنیا را میخوای نماز شب بخون ... اگر آخرت را میخوای نماز شب بخون ...
سلام محمد و تمام کسانی که این تاپیک رو میخونید
این فرازی از نامه ی شگفت انگیز امام حسن عسگری به علیّ بن بابویه هست که در آغاز کتاب صفات شیعه ی شیخ صدوق آمده
جدای از این نامه که اگه نگیم بی نظیر هست بسیار کم نظیر هست
مخاطب این نامه تمام کسانی هست که داعیه شیعه بودن دارن و امام دستور داده اند که ابن بابویه این نامه رو به سایر شیعیان ابلاغ کنند
این فراز نامه، مرا نماز شب خوان کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم بر شما نیز چنین تأثیری داشته باشه
و نماز شب را ترک مکن، زیرا پیامبر اکرم در وصیت خود به علی علیه السلام، سه بار فرمود: (بر نماز شب مواظبت نما ، بر نماز شب مواظبت نما ، بر نمازشب مواظبت نما و آگاه باش که هر کس نسبت به نماز شب بی اعتنا باشد، از ما نیست)
راستش این عبارت از ما نیست خیلی خیلی برام سنگین بود
اولین بار که خوندمش مثل پتک خورد توی سرم!
در مورد شیخ صدوق و کتاب گرانقدر صفات شیعه چی میدونی محمد؟
و سایر دوستانی که این پست رو میخونید
(۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۵۹)علی 110 نوشته است: [ -> ]در مورد شیخ صدوق و کتاب گرانقدر صفات شیعه چی میدونی ؟
سلام خدمت علی آقا و سایر دوستان که این مطلب را می خونن
راستش مطالعه من خیلی کمه
و همیشه باعث تاسف و حسرته
همیشه سعی می کنم در برنامه ریزی هام جایی را برای مطالعه خالی کنم ولی "نمیشه"
اینقدر کارهای متفرقه پیش میآد که به چنین مسائل مهمی نمی رسم
همین الان که دارم این مطلب را می نویسم باید برم "معادلات دیفرانسیل" بخونم و یک تحقیقی با موضوع "خداوند توبه کنندگان را دوست دارد" را تهیه و تنظیم کنم و ...
کلی هم کتاب دور و برم ریخته که می خوام بخونم ولی نمی رسم
هنوز کتاب "اسرار اصلاه" مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی را که بهم دادی را تموم نکردم و بهتره بگم که فقط شروع کردم.
خیلی از اوقات در تالار هم فقط نقش ناظر را دارم و فرصت خوندن دقیق مطالب و پاسخگویی را ندارم
همیشه در حال عجله هستم و به هیچ جا و کاری هم بصورت کامل نمی رسم
نمی دونم اشکال کار کجاست؟
اصلا اشکالی وجود داره؟
اگه می دونی لطفا منو راهنمایی کن
اما درباره شیخ صدوق:
نکته جالب درباره زندگی شیخ صدوق ، پیدا شدن آرامگاه و جسد ایشان، سالها پس از وفاتشان است.
در ویکی پدیا توضیحاتی داده شده است
و کتاب "صفات شیعه":
در این كتاب به ذكر روایاتی درباره ائمه (علیه السلام) ، صفات، ویژگی ها و خصوصیات شیعیان است.
این كتاب برای شناخت صفات شیعه واقعی كتابی بسیار ارزشمند و قابل توجه می باشد.
و چون این کتاب را مطالعه نکردم، چیز دیگه ازش نمی دونم
(دوباره باعث شرمندگی است)
سلام به محمد و سایر رفقایی که این تاپیک رو میخونند
اولاً اون دسته از رفقا که تازه با این تاپیک مواجه شدند !!!!::
پیشنهاد میکنم از ابتدا اون رو بخونند
یکی از ویژه های تالار هست این تاپیک و قدیمیای تالار از این تاپیک خاطرات جالبی دارند
اما برم سر اصل مطلب
محمد و سایر رفقا و منتظران عزیز
اگه پایه باشید، من اگه خدا توفیق بده
از امروز یه توبه ی جانانه میخوام انجام بدم
یه چهل روز دل امام زمان رو نمیخوام بشکونم
اگه پایه هستید
بسم الله بگید!
بسم الله؟
؟
؟
؟
!
!
...؟
آخه چجوری علی جان؟
مگه می شه؟
یکی از بچه ها می گفت: اگه امام زمان بیاد و به من بگه برو در تنور آتیش بشین، من بدون لحظه ای شک و درنگ این کار را انجام می دم (اشاره به داستان مردی از خراسان در محضر امام صادق که از این کار سر باز زد)
من بهش گفتم:
برو بابا! خدا می گه برو دو رکعت نماز بخون، صبح زورت میآد از جات بلند شی. فکر می کنی با چسب دوقلو به زمین چسبیدی و سنگینی یک کوه روت سوار شده.
اون وقت می خوای حرف بنده ی خدا را گوش کنی و بری توی تنور، حاشا و کلّا
علی جان به نظر من که نمی شه
اگه می شد که تا حالا این سیصد و سیزده سهله، سیصد و سیزده هزار نفر جمع شده بودند و خیلی وقت پیش از این کار تموم شده بود.
یه چیزی می گم راستش را بگو به خودت
چند بار تا حالا تو زندگیت، چهل صبح پشت سر هم نماز صبحت را خوندی و یک روز هم وسطش قضا نشده؟
به نظر من اگه بخواییم دل امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را نشکنیم، کافیه که انجام واجبات کنیم و ترک محرمات
همین
که البته همین کار ساده گره کار همه بشریت از ازل بوده تا به ابد

بسم الله...
-------------------------
یه چیزی بگم؟
اینجاکه همدیگرونمیبینیم که ترس از ریا باشه( یااصلا ریا بشه، حکایت همون نمازشب وترس از ریایی شدن...)
برای خودم برنامه داشتم از15 شعبان تا آخر ماه رمضان چهل روز خدایی باشم...
ولی هروقت باشه من هستم .
به چه جرأتی به فضل و کرم خدا توهین میکنی محمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گاگولی من و تو بیشتر هست یا فضل و کرم خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما فقیرانه و ذلیلانه و صادقانه طلب مغفرت میکنیم
استغفار میکنیم
من استغفار 70 بندی رو میخونم
بعد هم میگیم خدایا این تو و این منی که به گفته ی خودت ضعیفم
البته تمام زورم رو هم در حد توانم میزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگو بسم الله تا نیومدم شمال سراغت کتک رو نخوردی
امید ما که به عمل خودمون نیست برادر
امید ما به عنایت و فضل خداست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
که بی استحقاق میبخشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
محمد عزیزم
نمیگی بسم الله برادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلندشم بیام شمال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟