تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
من بعد از امتحانات بسم الله (از هشتم)
اخه شاید مجبور بشم تقلب برسونم!!
علی جون وسط کار سوتی دادیم چی کار کنیم توبه و ادامه یا از 0 شروع کنیم؟
یا حق
بسم الله

علی جان بنده هم همین حرکت رو انجام دادم همون روزی که چهل روز مونده بود به تولد آقا امام زمان

ولی مگه میشه علی جان؟
نمیشه که دل امام زمان رو نشکوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یجورایی انگار وظیفه مونه روزی دوسه بار دلش رو بشکونیم.
شایدم بیشتر.

بی شوخی میگم و بی تعارف
امثال بنده کجا لیاقت داره نام مبارک آقا رو بنویسه یا بزبون بیاره؟ بخدا آقا خیلی خیلی زیاد داره بمن لطف میکنه که من دم از انتظار میزنم و وضعم اینه و آقا دعا نمیکنه من خشک بشم. یعنی اگر این کارو بکنه من مستحقش هستم.

وقتی بقول محمد با چسب دوقلو میچسبی به زمین
واسه نماز صبح که سهله برای اینکه یادت رفته آلارم بزاری واسه نماز و اینکه میخوای پاشی آلارم بزاری و دوباره بخوابی(در این حد....و حتی بدتر...)

ولی از اونجا میگن مومن باید امیدوار باشه و من هم باید همونجوری باشم و خودموشبیه مون ها بکنم یه گریزی میزنیم توی امیدواری...
میشه سعی کنی دل آقارو نشکونی بعدش هم هروقت شکستی بگی خدایا غلط کردم یا مولا غلط کردم (شخص خودم رو عرض میکنم) خر شدم ... خرابکاری کردم... و بقولی دل امام رو بدست بیاری هرچند که دل شکسته شده دیگه مثل اولش نمیشه ولی چه میشه کرد.
صد بار اگر توبه شکستی باز آی

صد بار کنایه از بی نهایت بار هست!Smile

اما خداییش راهش این هست که بگیم من یک ساعت آینده نمیخوام گناه کنم

بعد که یک ساعت تموم شد

یک ساعت بعد

پیشنهادم اینه که به پدر و مادر بیشتر خدمت کنیم دراین چند روز

اگه فقیر یا گرفتاری هم باهاش مواجه شدیم دلشو نشکنیم

خلاصه به هر کی میرسیم بهش رحم کنیم

تا توی این ماه رحمت ویژه که ابر و باد و مه خورشید فلک در کارند خدا اون توفیق خوشگل، باحاله رو نصیبمون کنه
ان شالله
ای بابا

بابا جون من که نگفتم به قول داداش کوچولوم پیغمبر صل الله بشیم یه شبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا جون صایران بشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صایران بشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

املاش رو هم مطمئن نیستم

هر روز بهتر از دیروز

ولو شده یه وجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امام زمان محبانشون جز ما که نیستند

بنده ی خدا باید با مشتی گاگول بسازه

بابا جون از مریخ که نیستند

من و شماییم دیگه

حالا هی این شیطون لعنتی بیاندازه توی دهن شما ، شما هم تکرار کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا ما گاگول و ضعیف و بی معرفت و .....

قبول

اما دلمون نمیخواد اینجوری باشیم

همین رو به خدا و امام زمان بگیم دیگه

همه شدن مثل اون یارو توی گالیور

اگه اینجا بود میگفت: من میدونم که ما آدم نمیشیم!!!!!!!!!!!!!!

من هم جواب بهش میدادم غلط کردی به کوری چشم خودت و شیطان و با تکیه به لطف کرم خدا
شده یه قدم به سمت آدم شدن گام برمیداریم

بابا خدا کمک میکنه بهمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

اگه این قدر که به نفس و شیطان بدبین بودیم

یک صدمش به لطف خدا خوشبین بودیم(واقعی) و سعی میکردیم رفته بودیم

آقا ما بسم الله رو بگیم

تلاش هم بکنیم

آقا وحید هم از همین امروز بگو

که وعده ی فردا از طرف کس دیگه ای به ما القا میشه که خیر ما رو نمیخواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان مقداری از وب گردی هم کم کنیم بد نیست

قرآن تلاوت کنیم و نماز بخونیم و حدیث بخونیم و به خانواده و آشنایان و نیازمندان خدمت کنیم و سعی کنیم خوش اخلاق باشیم و....
منم دوست دارم اينكار و انجام بدم
ولي نمي دونم چيكار كنم HuhHuhHuh
بسم الله

نقل قول:بابا خدا کمک میکنه بهمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
علی آقا اول 1 رو رها کن بعد شیفت رو!!!!Big GrinBig GrinWink

خیلی خب علی آقا محمد رو که باید فکر کنم بری از شمال بسم الله کتبی بگیری ازشBig Grin ولی من الان یه بسم الله اینجا مینویسم ولی ایکاش این بسم الله رو میشد روی قلبم داغ کنم که همیشه بسوزه و منو یاد عهد هایی که شکستم و بسم الله هایی که گفتم بندازه و این یکی دیگه فراموشم نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاشکی این بسم الله که الان میخوام بنویسمش واقعا منجر به عهد شکنی و غضب خداوند نشه.
انشاالله اگه خدا بخواد نمیشه.

راستش میترسم بگم بسم الله و زیرش بزنم.

خدایا خودت شاهد اینجا مینویسم برات که سندش مکتوب باشه بتونم بیام یادآوری کنم عهدی که باهات بستم رو.
خدایا ایندفعه شدیدتر هوامو داشته باش یکمی محکمتر پس گردنی بزن. عیب نداره اگه جاش کبود بشه ولی فقط نزار عهد شکنی کنم. خدایا از من حرکت از تو برکت. خدایا به امید تو گفتم ها...
علی 110 اینقد گفت فضل و کرم و بخشش داری که دیگه ماهم دلو زدیم به دریا گفتیم اگه داره چرا ما استفاده نکنیم؟ مفتی هم هست تازه. مگه نه؟

پس خدایا بسم الله به عشق خودت و حجتت و بهشتت و عوامل دست اندر کار دیگه که ردیف کردی که ما نانی به کف آریم و به غفلت نخوریم.
بسم الله

در ضمن یک نکته مهم برای برادر وحید عزیز و بزرگوار وحید جان و ایام امتحانات تقلب حق الناسه ها... خودتون هم که واقف هستید... امان از حق الناس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امان از حق الناس!!!!!!!!!!!!!!!!!! امان از حق الناس!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته این کاملا مشخص هست که شما ازین قضیه باخبر هستید و تقلب در حد شما نیست ولی خب گفتم که این فصل امتحانات این موضوع بیان بشه بهتره چون من خودم یه زمان میرسوندم ولی بعد که فهمیدم دیگه دیدم ای بابا این حق الناس بود که و من فکر نکرده بودم تا حالا بهش.....
البته بنده کوچیکتر ازین هستم که این حرف رو بزنم وحید جان ولی چه میشه کرد نگیم هم نمیشه برادر.
اگه یکی یکدفعه رک و راست بگیه تقلب نمیدم مطمئن باش دفعه های بعدش مشتری میشیه....Smile

نقل قول:منم دوست دارم اينكار و انجام بدم
ولي نمي دونم چيكار كنم
انجام واجبات، ترک محرمات. همین و بس. خونه پُر ِ پُرش نماز شب.

یا الله
هیچ کار خاصی نمیخواد انجام بدی

فقط میگی خدایا میخوام یه جوره دیگه با تو باشم

اگه خاصی یکم خاص ترش کنی

میتونی بری یه غسلی انجام بدی
دو رکعت نماز بخونی
توی سجده بگی

خدایا خیلی شده تاحالا دل مهدی فاطمه به خاطرم به درد اومده

کمک کن لحظه به لحظه کمتر آقارو برنجونم

کمکم کن لحظه به لحظه بیشتر بندگیت رو بکنم و معصیتت رو انجام ندم

بعدم بگو یا علی تا عشق آغاز بشه
محمد ۷۹۰ عزیز تقلب رو شوخی کردم . از وقتی شنیدم مشکل داره به ترفندی دارم از زیرش در میرم !
به بهانه اینکه خوب نخوندم !!
گمونم نتایج که در بیاد برادران همیشه در صحنه ازم دلخور بشن!
اما خوب بهتر از حق الناس هست.
موفق باشی
با سلام خدمت علی و دوستانی که این مطلب می خوانند
چند روزی هست که محل و ساعت کارم عوض شده
در شرایط جدیدی که دارم، Full Time به اینترنت وصل هستم
ولی دریغ از لحظه ای آرامش و تمرکز
اصلا نمی تونم در خدمت تالار، حتی در خدمت خودم و از اون بدتر در خدمت خدای خودم باشم اونطوری که اون دوست داره و البته من هم می پسندم
اگه مشکل عدم حضور مفید در تالار را هم در نظر نگیریم، مشکل بزرگتر اینه که دیگه نمی تونم مثل قبل نمازم را اول وقت بخوانم
البته نمازم را در اولین وقت که بتونم بخوانم، می خوانم
که اکثر روزها، نماز ظهر و عصر موکول می شه به ساعت 2 و نماز مغرب و عشاء نیز در ساعت 11 شب
فقط به لطف و یاری خدا و چیزهایی که از دوستان یاد گرفتم مخصوصا دوستان تالار بیداری اندیشه، نماز صبح را در اول وقت می خوانم
که خدا را از این بابت شکر می کنم

منظورم از گفتن این حرفها اینه که، بیایم قدر فرصت عبادت و بندگی کردن را بدونیم
شاید دیگه هیچ وقت این لحظاتی که الان داریم را نداشته باشیم
شاید در ادامه زندگی های مان اینقدر گرفتار گرفتاری های زندگی بشیم که حتی درست زندگی کردن هم یادمون بره.
خودمون را فراموش کنیم
و "خدا یا" را از یاد ببریم

هنوز چند روز بیشتر از این شرایطم نمی گذره ولی احساس دلتنگی عجیبی نسبت به آن روزها می کنم.

هر وقت خوش که دست دهد، مغتنم شمار
کس را وقوف نیست که انجام کار چیست

دوستان برام دعا کنید، خیلی زیاد
یا علی مدد
بسم الله

محمد جان این که تو میگی خیلی خوبه نماز صبح انسان سازه متاسفانه من چند وقتیه بطور مکرر دارم نماز صبح رو قضا میخونم

نمیدونم دیگه میترسم عادت بشه

باید یه ضربه اساسی و مهلک بزنم به این حس تنبلی مزخرف..

محمد جان همون نماز صبح رو بچسب ول نکن

نمیدونی چه حس بدیه که آدم نماز صبح رو قضا بخونه

یجورایی خجالت میکشی دیگه اصلا بخونیش.
یک تجربه بگم خالی از لطف و شباهت نیست: وقت برای خواندن یک درس داشتم اما گذاشتم تا 2 روز مانده به امتحان. بعد که خواستم درس خواندن را شروع کن ناگهان سیستمات بدنم بهم ریخت و حالم خراب شد. در واقع انتظار نداشتم که دچار مشکل اینچنین شوم اما شدم!

شده بعضی وقت ها به بهانه اینکه وقت هست کارها را به بعد موکول کردم. اما در آن بعد مزبور اتفاقی خارج از برنامه افتاد که حسابش را نکرده بودم. در مورد مرگ هم همین است برادر. "می دانیم" که باید کاری کنیم اما "منتظر" یک زمان هستیم تا "آدم بودن" را شروع کنیم. (بعضی هامان هم منتظر چیزی هستیم که یک دفعه از بیرون بیاید و ما را راه بیاندازد! آیا این اتفاق ماورایی خواهد افتاد؟) اما آنقدر معطل هستیم که انگار کل زمان های عالم در دست ماست... آیا حقیقتا می دانیم تا کی توانایی داریم؟ به قول طرف که می گفت جوان بودم قوی بودم و جاهل، پیر شدم دانا شدم و ناتوان!.... اینکه تازه خوب است! اصلا مگر قرار است همه ما کلی زنده بمانیم و پیر شویم؟! طوری زندگی می کنیم که انکار تا ابد زنده ایم... برای همین است که می گویند "مرگ اندیشی" دل انسان را بزرگ می کند...

محمد790 سن شما که بودیم با خدا قرار می گذاشتیم، نمی دانم چه می شد وقت نماز صبح که می شد بدون کوچکترین صدایی خودبخود بیدار می شدیم. تازه اگر بچه مثبت تر هم می شدیم در خواب صدای اذان مسجد محل را گوشمان هم می شنید... از وقتی برای محکم کاری ساعت کوک می کنم دیگر به طور اتومات صبح ها بیدار نمی شوم! انگار آن موقع که اتکای ما به خدا بود، بیدار شدن صبح ما هم بر عهده خدا بود و الان که به ساعت متکی شدم خدا هم ما را به ساعت واگذار کرده.... چقدر خدا را قبول داریم؟ چقدر او اتکای ماست؟ آیا اندازه یک ساعت قراضه به خدا اطمینان داریم؟! آدمی که رشد نکند مستعد ریزش کردن است. آبی که جاری نباشد مستعد گندیدن است.... خدایا توفیق بده تا لحظات سحر را همه درک کنند.... آسمانش عاشق کش است. نسیمش قاتل است. دلت را می گیرد و می برد....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع