آقا عمار، بحث شما اگر مربوط به اون تاپیک نباشه، قاعدتاً مربوط به این تاپیک هم نیست. پس از شما می خوام که به دوستان احترام بگذارید و سعی در خارج کردن تاپیک از موضوع اصلی خودش نداشته باشید. اگر خواستید می تونید سوال رو در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید.
(۱۹/آذر/۹۵ ۱۵:۵۰)سعدی نوشته است: [ -> ]مهدی گرامی
درست می فرمایید، امکان داره شما دلیل محکمی داشته باشید که به هر دلیلی مطرح شدنش رو صلاح نمی دونید. این دلیل اگر وجود داشته باشه برای شما حجت هست و می تونید بر اساسش نتیجه گیری شخصی داشته باشید. اما برای مخاطب شما که این دلایل رو نشنیده و درستی دلایل رو بررسی نکرده، این دلایل قابل استناد نیستند.
این ابهام فقط برای من نیست. تا زمانی که دلیل کافی برای یک ادعا ذکر نشه، درستیش رو با قطعیت نمیشه پذیرفت. مگر اینکه دلایلی داخل ذهن شما وجود داشته باشند و ابهام رو برای شما رفع کرده باشند.
به هر حال اگر بیان مطالب رو به صلاح نمی دونید، من هم اصراری ندارم. چه بسا شاید حکمتی در این نگفتنها وجود داشته باشد.
من هم این روز عزیز رو خدمت شما تبریک عرض می کنم. موفق باشید
گرامی شما هم به این دلیل که نرفتید دنبال مطالب و پیدا نکردید هم نمیتونین شونه خالی کنین که پاسخ نیست . شما هم کمی حرکت از خدا برکت
درباره دلایل یک نکته رو تکرار میکنم ، شما از کیلدهایی که تو این صفحات دادم استفاده میکردید حداقل ی قدم برای رفع ابهام برمیداشتید ولی اینقدر درگیر رفع اتهام از مادرتون بودید که اصلا کلام من رو متوجه نمیشدید . و اخر هم میگید که چی؟ بازم بخوایین براتون میگم ولی میدونم به برحیها برمیخوره و ممکنه درست هم نباشه گفتنش چون باعث جری کردن برخیها میشه .
فقط برادرانه به شما میگم برید مطالعه کنید و کمک بگیرید از مستنداتی که هست _ برسی رو هم شما بهتر بلدی که از کارشناسان ایک دین کنی_
لطفا جناب عمار و سعدی بحث حمله به ایران رو تو بحث خودش ایراد کنید و این موضوع رو بر خودش بزارید.
اما سوال بی پاسخ ما که منتظریم کسی پاسخ بده
بانو عایشه مادر شما ، چرا به پیامبر دارو خوراند ، اونهم به زور ؟
اهل سنت هم اگه میشه پاسخ بدن و کمک کنن به یافتن پاسخ .
وهابیا حرف نزنن چون ابروی ام المومنین براشون مهم نیست و میان یچی میگنم که نمیشه جمع کرد.
ببین حرف وسند زیاده اونم معتبر در نگاه اهل عامه .
نقل قول:فقط برادرانه به شما میگم برید مطالعه کنید و کمک بگیرید از مستنداتی که هست _ برسی رو هم شما بهتر بلدی که از کارشناسان ایک دین کنی_
به روی چشم
به هر حال تا اینجا می تونیم نتیجه بگیریم که نافرمانی از پیامبر انجام شده و مطالب ذکر شده برای این نتیجه گیری کافی است. اما اگر بخواهیم قاتل رو مشخص کنیم، با بحثهایی که در این تاپیک مطرح شده نمی تونیم به نتیجه قطعی برسیم.
موفق و پیروز باشید
(۱۹/آذر/۹۵ ۲۰:۱۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]لطفا جناب عمار و سعدی بحث حمله به ایران رو تو بحث خودش ایراد کنید و این موضوع رو بر خودش بزارید.
با اینکه تو این تاپیک هم مشکلی نبود !
اما مشکلی نیست و تو اون تاپیک مطرح میکنم