من الان میتونم برای تک تک مواردی که دربالا گفتیم ردیه بنویسم ولی واقعا حالش رو ندارم .

گرامی اصل برائت رو وقتی شما شواهد خلاف داری دیگه باید بزاری کنار
خود اصل برائت چی میگه ؟
دو کلمه یاد گرفتی اینقدر روش مانور نده گل من ، بجای ایقدر حاشیه رفتن پاسخ رو کوتاه بگو.
فقط درباره این عبارت :
(۱۷/آذر/۹۵ ۰:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]مسئله اینه که مقدار احتمال مقدم ما خیلی زیاد نخواهد بود. مگر چند درصد زنها، همسر خورد را مسموم می کنند؟ اگر این روایت وجود نداشت، شاید احتمال یک هزارم هم زیاد می بود.
یچی قبلتر گفتم ولی فکر کنم شما مثل همیشه نخوندی و نه دنبال عبارات رفتی. کتاب طب النبوی ابن قیم که بالا تصویرشم برات فرستادم زیر برخی قسمتها یه خطی هم کشیدم اونا کلید واژه هست ولی نمیخونی و میری دنبال حاشیه . اگه اونا رو میخوندی و میرفتی دنبالش متوجه میشدی که رسم کیا بود .
بگذریم
حال اینکه گفته شده طبق نقل عامه که پیامبر در ان روز روزه بودن . ایاپیامبر نمیدانسته روزه نگیرن یا بگیرن ؟
اینم یجا یاداشت کنین بگم کجا بکار گرفته میشه
من كذب عليّ متعمداً فليتبؤ مقعده من النار
هر گونه دروغ به پيامبر گناه است .
اینهم متواتره بدجور .
بعد من موندم با اینکه متنها ترحمه هم داره شما چرا برداشت خودتو انجام میدی ؟
(۱۷/آذر/۹۵ ۰:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]- اگر دارو سمی بوده باشد، دستور پیامبر تنها در صورتی عادلانه است که تمام اهالی خانه که شاهد خوراندن اجباری دارو بوده اند، از سمی بودنش هم مطلع بوده باشند. در نتیجه بایستی یک اجماع و همکاری در این مورد ایجاد شده باشه و هیچ یک از حاضران در آن خانه (به جز عباس) مخالف ترور پیامبر نبوده باشند. احتمال ایجاد این اجماع سخت تر از اتخاذ یک تصمیم شخصی است.
خود عبارت چی میگه شما چی میگی و روی چی نظزیه پردازی میکنی
قالت عَائِشَةُ لَدَدْنَاهُ في مَرَضِهِ فَجَعَلَ يُشِيرُ إِلَيْنَا أَنْ لَا تَلُدُّونِي فَقُلْنَا كَرَاهِيَةُ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ فلما أَفَاقَ قال أَلَمْ أَنْهَكُمْ أَنْ تَلُدُّونِي قُلْنَا كَرَاهِيَةَ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ فقال لَا يَبْقَى أَحَدٌ في الْبَيْتِ إلا لُدَّ وأنا أَنْظُرُ
إلا الْعَبَّاسَ فإنه لم يَشْهَدْكُمْ.
عايشه گفته است در دهان رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم در زمان مريضى ايشان به زور دوا ريختيم، پس با اشاره به ما فهماندند كه به من دوا نخورانيد، ما با خود گفتيم اين از آن جهت است كه مريض از دوا بدش مىآيد و وقتى حضرت بهتر شد، فرمودند: آيا من شما را از اين كه به من دوا بخورانيد نهى نكردم ؟ پس فرمودند: بايد در دهان هر كسى كه در اين خانه است، در جلوى چشم من دوا ريخته شود؛
غير از عباس كه او شاهد ماجرا نبوده است.
میگن که عباس در انجا نبود حال اینکه شما میگی موافق ترور نبود ؟ عحب ، گرامی داستان جنایی زیاد میخونیا ولی اشتباه داری میری جلو . خوبه شما کاراگاه نشدی چون ولش داستان میشه بیخیال.
دادا تبلیغ کلاس منطق نکن اینجا . من فقط سوالم رو پرسیدم و این سوال پاسخی حتما داره و اینجا محاسبات انچنان نداریم که شما اینقدر پیچیده میکنی . بقول یکی از هم بحثیها تو تالار میگفت شلوغش میکنی تا بحث از دست خارج بشه و ... ولی منکه با حوصله میخونم متن رو و ریزشم بات تحلیل میکنم پس زحمت خودت رو زیاد نکن.
- ببین مسئله راحته : دارو داریم و یه امر رسول خدا که خلاف وحی نیست یه انجام دستور آمر هست حالا اگه انجام نده میشه خلاف . من کاری به سمی بودن و نبودن ندارم . میدونم چون دلیلی نداری نمیتونی به نتیجه برسی پس از این یه پله اومدم پایین و این رو مطرج کردم که چرا طبق دستور ، فعل شد ترک فعل ؟
تو بحث عوامل رافع مسئولیت کیفری تو حقوق ایران ما این رو میبینیم ( شما کلاس منطق تلیغ میکنی ما حقوق جزا )
کسی که ازدستور پیامبر ( اصلا بگیریم از دستور مولای خودش نه اصلا بگیریم از دستور شوهر خودش نه اصلا بگیریم از دستور شرع ) سرپیچی کنه تکلیف چیه؟
دیگه اینو یه بچه کلاس 4 متوجه میشه حتما
شما با منطق میخوای به نتیجه برسی ولی مسیر رو اشتباه میری چون مصادیق رو یکم اشتباه میزنی .
اگه خود عبارات ( کاری به ترحمه هم نداریم چون یک گرامیی یجا خوندم در همین مورد نوشته بودن که بر اساس مقدمه و مواخره ای که در اون کمی شیطنت میشه میخوام اتهام وارد کنن ) برای همینم میگم بر اساس متن اصیل شما به من بفرما چرا این محبت زورکی انجام میشه؟
فقط اینم تکرار کنم شما زیاد درگیر ابهامات و اما و اگر نباش چون خودش بیشار باعث میشه بیشتر خلط بحث کنین.
- من همچنان پاسخ نگرفتم .

امیدوارم در مطلب بعد پاسخ رو به روشنی خورشید نیم روزی که اظهر من الشمس باشه برام بگین .
من نتیجه میخوام نه شاید و اما و اگر.
به قول معروف، "اذا جاء الاحتمال، بطل الاستدلال". یعنی وقتی حدس و گمان وارد توی کار میاد، استدلالها باطل میشن. بنابراین نتیجه قطعی نمیشه از این بحث گرفت.
اخ یادم رفت اینم بگم که اینهم زمانیه که شما موارد رو برسی و نقد نکنی و یهجا بلنگه ( البته بحثای شما همیشه یجاش میلنگه چون سغی میکنین بدون اشراف به موضوع طلب ارایه بدید . استاد راهنماتون چه میکشه و یا چه بکشه از شما برای پایان نامه )
سوال سختیه؟
بانو عایشه مادر شما ، چرا به پیامبر دارو خوراند ، اونهم به زور ؟

اهل سنت هم اگه میشه پاسخ بدن و کمک کنن به یافتن پاسخ .
وهابیا حرف نزنن چون ابروی ام المومنین براشون مهم نیست و میان یچی میگنم که نمیشه جمع کرد.