(۱۰/آذر/۹۵ ۱:۲۳)سعدی نوشته است: [ -> ]آقا سینا نظر شخصی من مهم نیست. مهم دلایلیه که برای نظرمون میاریم.
شما به این سوالات پاسخ بدید:
- آیا طبق متن اصلی حال پیامبر بعد از خوردن دارو خوب نشد؟
- آیا ام المومنین عایشه از اون دارو نخوردند؟
- آیا یهودیان واقعاً 300 سال پیش از تولد پیامبر جد ایشان را شناسایی کردند؟
- مجوس چه ربطی داره به یهود؟
- کارشناس دینی فرمودند اون روایت قابل استناد نیست. آیا دلیلی برای قابل استناد بودنش دارید؟
یه سوال هم باید از روازاده بپرسیم در مورد اینکه مزاج پیامبران رو بر چه اساس شناسایی کرده اند؟ آیا آزمایش و مشاهده بوده یا با تکیه بر منابع دینیه.
سلام
اتفاقا نگاه شما هم مهمه چون فقط تقلیدی دارید میگید شما .یا تحقیق کنید نظرتون رو بدید یا اینکه ...
حال پیامبر چه مدت خوب شد؟در چند روز پیش از شهادت دارد خورانده شد؟این رو شما بیان کنید .
متن حدیث که چنین مطلب رو اشاره نمیکنه . ایا شما برداشتتون این هست که از همون خوردند؟
برادر من تو بحث زذن ریشه و ترور کسینماد بگه من این کار رو کردم. مثلا برار با یه مثال برات بگم شاید درک کنی
تو تاریخ میبینی یهو یکی از مخالفین یهو میمیره مثلا چطور؟ میگن تو شام بوده این بنده خدا یهو اونجا طاعون میگیره و این یهو میمیره منبعش ؟
ازدی، تاریخ فتوح الشام، ص۲۶۷؛ بلاذری، فتوح، ج۱، ص۱۶۵؛ ابن عساکر، تاریخ مدینه دمشق، ص۳۱۹ ۳۲۲.
و نمونه های دیگه ! چرا چون دیگه خطر ساز میشدن. جناب خلیفه اول چطور از دنیا رفتن؟ منابعی که درباره مسمومیت ایشون میگن رو برات میارم فقط خودت ببین داستانش جیه
كانت وفاة أبي بكر، رضي الله عنه، لثماني ليال بقين من جمادى الآخرة ليلة الثلاثاء و هو ابن ثلاث و ستّين سنة، و هو الصحيح، و قيل غير ذلك، و كان قد سمّه اليهود في أرز، و قيل في حريرة، و هي الحسو، فأكل هو و الحارث بن كلدة، فكفّ الحارث و قال
لأبي بكر: أكلنا طعاما مسموما سمّ سنة، فماتا بعد سنة. و قيل: إ
نّه اغتسل و كان يوما باردا فحمّ خمسة عشر يوما لا يخرج إلى صلاة فأمر عمر أن يصلّي بالنّاس. و لما مرض قال له النّاس: ألا ندعو الطبيب؟ قال: قد أتاني و قال لي أنا فاعل ما أريد، فعلموا مراده و سكتوا عنه، ثمّ مات
او بوسیله یهودیانی که در غذایش سم ریخته بودند مسموم شد. برخی هم گفته اند او روزی غسل کرد و چون هوا سرد بود تب کرد و مریض شد و در اثر آن مریضی از دنیا رفت.
الكامل في التاريخ ، عز الدين أبو الحسن على بن ابى الكرم المعروف بابن الأثير (م 630)، بيروت، دار صادر - دار بيروت، 1385/1965،ج2،صص:419-418
خو شما تو منابع به داستان ترور برمیخوری ایا مشخصه که کی کشته ؟ درباره اینکه 300 سال قبل هم پدران نبی خاتم رو هم ترور میکنن پیشنهاد میکنم بری تاریخ بخونی و دنبال حدیث نباشی البته کنارش اینم یه چشمت بهش باشه خوبه.
حالا که بحث ترور شد شما بفرما چرا خلیفهاول ترور شد و مسموم؟ مگه مردم انتخابش نکرده بودن؟ چرا پس مسمومش کردن؟ کیا مخالفش بودن مگه؟ چون برخی همچون عمروعاص به امام حسن گفت، که پدر تو بود که ابوبکر را مسموم کرد . خو از طرفی ما میبینیم مخالفین دیگری هم بودن و (
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَاناً وَأَنَّهُمْ لا يَسْتَكْبِرُونَ) (المائدة:82)
این که دیگه ایه قرانه
(۱۰/آذر/۹۵ ۱:۲۳)سعدی نوشته است: [ -> ]- مجوس چه ربطی داره به یهود؟
- کارشناس دینی فرمودند اون روایت قابل استناد نیست. آیا دلیلی برای قابل استناد بودنش دارید؟
یه سوال هم باید از روازاده بپرسیم در مورد اینکه مزاج پیامبران رو بر چه اساس شناسایی کرده اند؟ آیا آزمایش و مشاهده بوده یا با تکیه بر منابع دینیه.
گرامی جناب هادی نظری کلامی که نقل قول داشتند رو شما باید از ایشون مستند میخواستین حال اینکه مجوس بکار نرفته بلکه یهود هست. الانم دوباره بخاطر این موضوع بنده فایل صوتیش رو گوش دادم . بحث مجوس نیست .
اینم فایل صوتیش . فقط بگم این برش اصی متن هست که درباره حلیمه وگرنه کل فایل رو پیشنهاد میکنم بگیرید.
اینم کل فایل - توش بحث ترور رو گوش کن حداقل نقل قول دیگه نیست.
این کارشناس گرامی علتشون برای قابل استناد نبودن چیه؟ البته بگم خدمت شما این مستندات شواهد و مدارک و امارات هست و تنها گواه هایی هستن که موضوع رو اشاره میکنه .
دیگه اون روازاده به من ربطی نداره ها
چقدر من خوبم؟