(۱۲/آذر/۹۵ ۲۰:۱۲)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام مهدی عزیز
بیاید فرض رو بر این بگذاریم که برخلاف نظر کارشناس محترم، صحت این روایت قابل اثباته و ما به شیوه ای می تونیم مطمئن بشیم که خوراندن اجباری دارو اتفاق افتاده. اصلا هم برگشت نمی کنیم و این فرض رو کاملاً حفظ می کنیم.
حالا چطور اثبات کنیم که دارو سمی بوده؟
جناب سعدی من از شما میخوام هرچی سند برای این عبارت دارو خوراندن هست برید سر بزنید و پیدا کنید از منابع اهل سنت و وهابیت . ببینید چقدر هست_ کم هم نیست یعنی تواتر داره خبر جماعتی را گویند که فی حدّ نفسه (خود بهتنهایی) افاده علم کند و انسان از شنیدن آن قطع بهراستی مضمون حدیث پیدا کند_ . من براتون بیارم ممکنه به شما خوش نیاد چون دنبال مطلب رفتن خودش نوعی یافتن پاسخ هستشا.
این چند عبارت ک میگم رو شما اگه خواستی یه جستجوی جدا هم بزن شاید بهت کمک کرد برای یافتن مسیر .
فقط این هم بگم خدمت شما که پیامبر در ان روز طبق گفته خود امهات و صحابه حضرت ، روزه بودن ، حالا شما باتوجه به این کلام ببین که چرا به حضرت ....
اصلا شما به من بفرما این کلام ام المومنین رو اصلا تمام خرفایی که تو این مطلب الان گفتم رو ندید بگیریم . شما بگو جناب بخاری این حدیث رو که ام المومنین میگن رو تو بحث قصاص میارن. ایا دارو خوراندن ربطی به قصاص داره ؟ ایا نمیشه گفت از دستش در رفته؟ این کتاب رو که شیعه ننوشته عزیزم . خو این شخص معاصر با امامان شیعه بوده و اینم سال تولد و فوتش (۱۹۴ ـ ۲۵۶ ه ق)
اصلا شما بفرما پیامبر معصوم هست یا نه ؟ ایا کلامش حق هست در هر حال یا نه؟ چرا دارو به ایشان میدادن با اینکه ایشون مخالف بود؟

1مخالفت حضرت.2 وجود این موضوع در بحث قصاص . 3 ذکر این واقعه در حالی که حضرت روزه هستن . 4 به اجبار خوراندن .5 وضعیت پیشین و سابقه اعمال افرادی که در اون مجلس بودن ( باتوجه به سوره تحریم( مستنداتش از اهل سنت هست و به ما ربطی نداره ) و حوادثی که تاریخ گواهی میده و رفتار یکی یدونه های خدا و دستگاه نفاق و .... ) و ....که بازم بگم احتمالا تا فردا بنده رو نیست میکنن

این قرائن رو کنار هم بزارین به همراه خیلی از مطالب که اگه گفته بشه بقول شما باعث تخریب وحدت میشه .
اصلا یه موضوع فقهی و حقوقی کسی ایا گناه دیگری رو به دوش میکشه؟ وَ لا تَزِرُ وازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرى؟؟؟؟؟؟؟ ایا اینها شواهدی بر مسائلی نیست؟ البته بگم خدمت شما تاریخ ممکنه برای بعضیا سند باشه اما بنده فقط از کلام خود فرزندان ام المومنین دلیل لوردم که مادرشون رو متهم میکنن . وگرنه دستان پشت پرده بیشتر از این تاریخ رو برای ما ( منهای کالام معصوم رو عرض میکنم ) هویدا نزاشتن .
یه مطلب خدمت شما بگم تا ببینم وحدت رو شما اینجا چه میگی
جناب معاویه که برخی از کاربران همین تالار که الان نمیدونم این رو ببینن یا نه ، ارادت خاصی بهش داشتن توسط ام المومنین عائشه مورد لعن قرار میگیره . الان وحدت کجا میره؟ الاصفهاني، مقاتل الطالبيين، اسم المؤلف: أبو الفرج علي بن الحسين (متوفاى356هـ)، ج1، ص11 .
دنبال برسی سندیشم نباش چون چیزی ازشایراد نمیتونی بگیری .

یا تو بحث سجده شکر کردن جناب ام المومنین بر شهادت مولا امیر المومنین علی علیه السلام . ایا دوست دارید این موارد رو مطرح کنیم؟ این ما بچه شیعه ها هستیم که حیلی سکوت میکنیم و دوست نداریم وحدت بهم بخوره . یا موضوع فدک و ... در چنین ایامی رو میل دارین مطرح کنم ؟ میل دارین اینها رو بگیم تا متوجه بشید کیا دارن بخاطر وحدت سکوت میکنن؟ البته اینم بدونین که شیعه دنبال تفرقه نیست عزیزم . شیعه با اعتقاد مجکمش پاسخ میده و نیازی به شلوغ بازی نداره . حقانیت شیعه به حدی هست که به باورش یقین داره .
حالا شما شیعه یا اهل سنت و یا هر عقیده ای که دارین و یا دنبال یافتن حقیقت هستید کاری ندارم ولی نگاهتون که چیزدیگه ظاهرش نشون میده. ایکاش همونقدر که دنبال بحث اصالت سند بودید که نصفه رهاش کردین همونقدر بر گفته هاتون باور میداشتید.
در اخر امیدوارم مطلب بعدی ششما حالا میخواد ایراد باشه و یا پاسخ ، حدقل علمی و مستند و مستحکم باشه وگرنه ادامش بی نتیجه هست و کلش میمونه به عهده خواننده .. البته همینطوری هم بزم خواننده باید نتیجه بگیره .