کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسى ديدگاه‌هاى اهل سنت در تفسير آيه غار(جالب)
۲۰:۱۶, ۱۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۰:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این مطلب در مباحثه ای در تاپیک بحثی ارام پیرامون خلافت قرار داده شد . با توجه به اینکه مطلب جالبیست تاپیک مجزایی برای ان ایجاد کردم .
حیف است از دست بدهید

خوب نکته بعدی مورد اشاره استناد به یار غار بودن ابوبکر است .
در این نوشتار برسی میکنیم که ایا کسی با پیامبر بوده یا نه؟! و ایه مورد استناد چه چیزی را میرساند و ایا همراهی پیامبر دلییلی بر خلافت بعد از ایشان و است؟!

دوستان این نوشتار را مطالعه بفرمایید
==================================================================

بسم الله الرحمن الرحيم

بررسى ديدگاه‌هاى اهل سنت در تفسير آيه غار

بررسي سند روايت

مقايسه حزن ابوبكر با خوف پيامبران

پيامبر، ابوبكر را به خاطر لو ندادن اخبار هجرت، با خود برد

مقايسه فضيلت ابوبكر با فضيلت اميرمؤمنان عليه السلام

ابوبكر در خدمت پيامبر حاضر و علي عليه السلام غائب بود

سختي عمل ابوبكر بيشتر از سختي عمل اميرمؤمنان عليه السلام

خشم كفار بر ابوبكر بيشتر از خشم آن‌ها بر علي عليه السلام بود

نزول أيه «وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْري نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّه‏» در باره اميرمومنان عليه السلام

http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?ba...han&id=139
این لینک هم خواندنی است

نتيجه:
اولاً: آيه غار در باره ابوبكر نازل نشده است و او به همراه رسول خدا صلي الله عليه وآله در غار نبوده است؛

ثانثاً: آمدن او با اجازه رسول خدا صلي الله عليه وآله نبوده است؛

ثالثاًٌ: بر فرض قبول اين مطلب كه آن شخص همراه رسول خدا ، ابوبكر بوده، اين آيه، جز اين كه ثابت مى‌كند ابوبكر در اين سفر دائم الحزن بوده و با بى‌تابي، اندوه ، گريه و ناله‌هاى پي در پي ، بر زحمت پيامبر مى‌افزود، فضيلتي را براى او به ارمغان نمى‌آورد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، AmirAli133 ، Blank Mind ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، hesam110 ، rastin ، peimane ، محب الزهرا ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، حفیظ ، meisamtiger ، دغویه ، قلب ، fafa* ، عشقم کربلا ، Ali#59

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۰, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۱ ۱۵:۲۷)jebreel نوشته است:  اصلا کی گفته این ضمیر به ابوبکر بر می گرده؟
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم
این سخن را بنده اولین بار زمانی که یکی از نزدیکانم از سفر حج برگشتند شنیدم!!!
میدانید که چند سالی است وهابی ها در مکه به تبلیغات گسترده علیه شیعیان دست زده اند. در آنجا جزوه هایی رو بین زوار ایرانی پخش کرده بودند که توش این مطالب رو نوشته بود. با استناد به این آیه (که در مورد هجرت مخفیانه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است) و اینکه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ابوبکر را برای همراهی خود در این سفر برگزیده میخواهند ثابت کنند که ابوبکر افضل بر بقیه صحابه هست
(جالبه اصلا اون قسمت تاریخ که مربوط به خوابیدن امام علی (علیه السلام) در بستر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود رو نقل نمی کنند!!!)
درحالیکه این انتخاب پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم طبق اسناد تاریخی از روی ترسو بودن ابوبکر بود و خوف این می رفت که قبل از خروج پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) موضوع هجرت را به مشرکان گزارش کند به همین دلیل بود که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ابوبکر را با خود برد که با این روش جلوی خطر خود ابوبکر را بگیرد!!!!!!!

لعنت خدا بر اولی و دومی

یا زهرا(سلام الله علیها)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میقات ، Agha sayyed ، peimane ، m.hossein ، azade
۲۱:۵۹, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12

نقل قول،
این سخن را بنده اولین بار زمانی که یکی از نزدیکانم از سفر حج برگشتند شنیدم!!!
میدانید که چند سالی است وهابی ها در مکه به تبلیغات گسترده علیه شیعیان دست زده اند. در آنجا جزوه هایی رو بین زوار ایرانی پخش کرده بودند که توش این مطالب رو نوشته بود. با استناد به این آیه (که در مورد هجرت مخفیانه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است) و اینکه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ابوبکر را برای همراهی خود در این سفر برگزیده میخواهند ثابت کنند که ابوبکر افضل بر بقیه صحابه هست
(جالبه اصلا اون قسمت تاریخ که مربوط به خوابیدن امام علی (علیه السلام) در بستر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود رو نقل نمی کنند!!!)
درحالیکه این انتخاب پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم طبق اسناد تاریخی از روی ترسو بودن ابوبکر بود و خوف این می رفت که قبل از خروج پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) موضوع هجرت را به مشرکان گزارش کند به همین دلیل بود که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ابوبکر را با خود برد که با این روش جلوی خطر خود ابوبکر را بگیرد!!!!!!!

لعنت خدا بر اولی و دومی

یا زهرا(سلام الله علیه)
------------------------------------------------------------------------------
من فقط موندم یعنی حضرت رسول نعوذ بالله ابوبکرو نشناخت ما شناختیم. آخه ما که ادعا داریم پیامبر غیب می دانست چرا با دختر همچین آدمی ازدواج کرد. چرا در زمین حیاتش از ابوبکر چیز بدی نمی گفت. نعوذ بالله ازش می ترسید؟
ضمنا سریع موضع نگیرید. جواب منطقی بدهید. من خودم شیعه ام.
۲۲:۱۱, ۲۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۲ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۹)MRFT1984 نوشته است:  من فقط موندم یعنی حضرت رسول نعوذ بالله ابوبکرو نشناخت ما شناختیم. آخه ما که ادعا داریم پیامبر غیب می دانست چرا با دختر همچین آدمی ازدواج کرد. چرا در زمین حیاتش از ابوبکر چیز بدی نمی گفت. نعوذ بالله ازش می ترسید؟
بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بارها درمورد فضیلت های امام علی(علیه السلام) نسبت به بقیه صحابه و نسبت به بقیه انسان ها!! سخن گفتند .(خطبه غدیرDodgy ! و ...)
و توی ماجراهای مختلف تاریخی شخصیت حقیقی ابوبکر و عمر رو برای ما مشخص کردن (مثل قضیه وصیت نامه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و...)

اگر ما تاریخ نمی خوانیم دلیل بر عدم شفاف سازی توسط پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست!

درضمن ازدواج با دختر ابوبکر سیاستی بود که شاید بشه به این وسیله این آدم رو به اسلام حقیقی کشوند و از دشمنی پنهان و آشکارش بر خاندان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به خاطر نسبت فامیلی که پیدا می کردند کم بشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane ، یوسف خان ، azade
۲۲:۲۲, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
ازدواج پیامبر در آن زمان فقط ازدواجی از روی مصلحت و برای نزدیکی قبایل و اقوام بوده , در ضمن خود ابوبکر از پیامبر خواسته بود که دخترش رو به عقد در بیارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، یوسف خان
۲۲:۳۸, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #15

نقل قول:
درضمن ازدواج با دختر ابوبکر سیاستی بود که شاید بشه به این وسیله این آدم رو به اسلام حقیقی کشوند و از دشمنی پنهان و آشکارش بر خاندان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به خاطر نسبت فامیلی که پیدا می کردند کم بشه...
------------------------------------------------------------------------
اینو از کجا میدونی؟ لطفا درباره چیزی که اطلاع نداری اظهار نظر نکن.
اگه این جور باشه که هر چیزی رو میشه جور دیگه ای برداشت کرد. مثلا خوبه سنی ها بگن ازدواج حضرت علی با حضرت فاطمه به همین دلیل بود؟
ضمنا من تاریخ خوندم. توی همین تاریخ خیلی جاها حضرت علی رفتار بسیار دوستانه ای با صحابه داشتن. توی همین تاریخ نوشته حضرت علی پسرهاش ( حضرت امام حسن و امام حسین) رو به جنگ ایران در زمین خلافت عمر فرستاده و .....
میشه بپرسم پیامبر بعد از این همه سال تبلیغ و رنج و سختی چند نفر رو مسلمان حقیقی کرد.
آخه ابوبکر بد، عمر بد، عثمان بد، طلحه بد، زبیر بد، ........
فقط پنج شش نفر شامل حضرت علی (علیه السلام)، سلمان، ابوذر و .. بعد از 23 سال تحمل رنج و سختی. آخه این توهین به پیامبر نیست؟
۲۲:۴۶, ۲۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۲:۳۸)MRFT1984 نوشته است:  اینو از کجا میدونی؟ لطفا درباره چیزی که اطلاع نداری اظهار نظر نکن.

الحمدلله این موضوع رو میدونم و اظهار نظر میکنم.

(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۲:۳۸)MRFT1984 نوشته است:  اگه این جور باشه که هر چیزی رو میشه جور دیگه ای برداشت کرد. مثلا خوبه سنی ها بگن ازدواج حضرت علی با حضرت فاطمه به همین دلیل بود؟

اگر بگن با یک لبخند این حدیث پیامبر رو براشون می خونمSmile

عن النّبىّ صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم: لولا علىّ لم یکن لفاطمة کفو.
پیامبر گرامى اسلام ، حضرت محمد صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم فرمودند: اگر حضرت على علیه السّلام نبود براى حضرت فاطمه علیهاالسّلام هیچ همتا و مانندى یافت نمى‏شد.
عوالم: 368/11 حدیث 5، بحار: 141/43 حدیث

(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۲:۳۸)MRFT1984 نوشته است:  فقط پنج شش نفر شامل حضرت علی (علیه السلام)، سلمان، ابوذر و .. بعد از 23 سال تحمل رنج و سختی. آخه این توهین به پیامبر نیست؟

نه توهین نیست
حضرت یونس 37 سال پیامبری کرد و تنها 2 نفر در این سالها به دینشون وارد شد
خود قرآن میگه اکثرهم لا یعقلون... اکثرهم لا یومنون
بله دقیقا عده مسلمانان واقعی کم بوده و هست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peimane ، یوسف خان ، روشنک جون ، azade
۲۲:۵۶, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۹)MRFT1984 نوشته است:  من فقط موندم یعنی حضرت رسول نعوذ بالله ابوبکرو نشناخت ما شناختیم. آخه ما که ادعا داریم پیامبر غیب می دانست چرا با دختر همچین آدمی ازدواج کرد. چرا در زمین حیاتش از ابوبکر چیز بدی نمی گفت. نعوذ بالله ازش می ترسید؟

اصل مطلب در لینک زیر وچود دارد و این یک بحث تکراری در تالار است
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-82...l#pid23885
با دقت به این مطالب توجه کنید پاسخ را إن شاء الله خواهید دید
(۷/خرداد/۹۰ ۲۲:۳۲)علی 110 نوشته است:  
(۶/خرداد/۹۰ ۰:۰۵)rahbar نوشته است:  عده ای از اهل تسنن اعتقاد دارند، حضرت علی حاکم ضعبف و بی سیاستی بوده، اما معاویه قدرتمند و با سیاست رفتار می کرده.
ظاهرا شما هم همین عقیده رو دارید!
چطور پیامبر و حضرت علی اینقدر ضعبف بوده اند که از پس چند نفر به قولی منافق بر نمی آمده اند و حتی با آن ها وصلت خانوادگی هم صورت می دادند. اما آن ها قدرتمندانه همه سیاست های خود را دقیق به پیش می برده اند؟

جوابتون :

اولاً جواب این یه عده از اهل سنت و سایر منافق پیشه گانی که در همه جا پیدا میشن در مورد این نظر که : علی حاکم ضعبف و بی سیاستی بوده، اما معاویه قدرتمند و با سیاست رو خود مولا علی بهتر از هر کسی در نهج البلاغه دندانشکنانه داده اند
امیر المومنین علی (علیه السلام) : " و الله قسم اگر ‏معاویه از من با هوش تر و سیاست مدارتر باشد،
معاویه مکر و نیرنگ می کند، اگر مکر و ‏نیرنگ زشت و نا پسند نبود ، من از او با سیاست تر بودم. "‏

تعریف ابلهانه ی و احمقانه ی سیاست در کتاب علوم سیاسی که ساده لوحان و احمقهایی که عقل ندارند امروز از سیاست میکنند میدانید چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سیاست در علوم سیاسی امروز این تعریف میشود: علم بدست آوردن ، حفظ و اعمال قدرت را سیاست گویند.

چرا میگویم این تعریف سیاست، مخصوص احمقها هست که اساتید سراسر جهان از جمله ایران آن را به دانشجویان سراسر عالم تدریس میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول ببینیم تعریف سیاست از نظر خدا و دین و اهل بیت چیست؟

امام حسن مجتبی علیه السلام میفرمایند :

سیاست یعنی تدبیر امور به گونه ای که حق خداوند، زندگان و مردگان حفظ شود!!!!!!

با توجه به این معنا
رسول اکرم و مولا علی سیاست مدار است
یا معاویه لعنت الله علیه و پیشیناین و پسینیان منحوسش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما چرا اون تعریف قبلی که بر اساس اون موجوداتی مانند معاویه، سیاست مدار معرفی میشوند مخصوص احمقهاست

چند تعریف از عقل:

مولا علی: هر که خانه ی ابدی خود را آباد کند ، او عاقل است.

مولا علی: عاقلترین شما، فرمانبردارترین شما از خداست

مولا علی: عاقل دروغ نمیگوید، گرچه دلخواه او در آن دروغ باشد.

مولا علی: عاقل جویای کمال است و نادان جویای مال.

ما خدایی داریم که دستور داده به هیچ وجه برای رسیدن و احیای یک امر حق نباید از باطل استمداد کرد
در راه احقاق حق نباید ظلم کرد

و ما رسولی داریم و امامی که بیش از هر کس باید به این فرامین عمل کنند و اسوه و الگوی عملی دین و فرامین خدا باشند.

بعلاوه برای چندین و چندمین بار:::::::::::::::
تمام انبیا و اوصیا موظف بودند که از آنجا که باید اسوه و الگو باشند در جوامع بر طبق علم ظاهری قضاوت و عمل کنند نه علم باطنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منافق یعنی چه کسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ظاهرش از باطن خبیثش خبر نمیدهد و کفرش پنهانش
کارشکنی هایش هم پنهانی
وگرنه که به او منافق نمیگفتند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این قائده در تاریخ دو استثنا بیشتر نداشته که اون هم به حکم خدا و بنا به مشیت و حکمت بالغه ی خدا بوده
یکی برای حضرت داود علیه السلام اون هم فقط در مسند قضاوت و دادگاه
یعنی ایشان برای حکم دادن به مدرک و شاهد استناد نمیکردند بلکه به علم باطنی خود مراجعه میکردند به امر خدا!!!!

و دیگری حضرت حجت ابن الحسن آقا امام زمان که ایشان هم مأمورند به علم باطنی خود در تمام امور عمل کنند
زیرا که دیگر وقتی ایشان میایند حجت تمام شده و محلت خدا به کافران مشرکان منافقان عالم برای طغیان پایان یافته!!!

(۶/خرداد/۹۰ ۰:۰۵)rahbar نوشته است:  اما آن ها قدرتمندانه همه سیاست های خود را دقیق به پیش می برده اند؟

احمق ترین و کودن ترین آدم کسی است که حاضر شود ابدیت خود را بفروشد و حرام خدا را به جا آورد و دروغ و فریب و تهمت و نیرنگ و ترور و کارشکنی و هزار جور کثافتکاری دیگه ای انجام بده به اسم سیاست که به فانی ترین و پست ترین چیز عالم که غلبه داشتن و سلطه داشتن و رسیدن به شهوات این دنیا هست دست پیدا کند

و از اون احمقتر کسی هست که این کار را سیاست و کیاست قلمداد کن

والسلام من التبع الهدی

(۹/خرداد/۹۰ ۲۳:۰۶)علی 110 نوشته است:  
(۹/خرداد/۹۰ ۲۲:۳۶)rahbar نوشته است:  اما می توانستند از اون ها دوری کنند. اون ها رو طرد کنند.

من نمیدونم مسئله ی به این سادگی رو چرا بعضی ها متوجه نمیشن
و خودشون حرف خودشون رو نقض میکنند؟

به چه بهانه و دلیلی از اونها رو طرد میکردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به جرم نفاق اونها؟
خوب اجازه شو نداشتن به علم باطنی عمل کنند و به علت نفاق پنهانشون اونها رو طرد کنند!!!

چون پیامبر و ائمه اسوه و الگوی عملی هستند
نمیتوانند با علم باطنی عمل کنند
کسی که علم باطنی ندارد و از اسرار آگاهی ندارد
بر اساس ظواهر باید عمل میکردند مگر در مواردی که خود خدا حکم میکردند که باید به علم باطنی عمل کنند!

(۱۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۲)mohamad نوشته است:  پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، داماد ابوبكر و عمر بوده و عثمان و علي(علیه السلام)، داماد پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و افراد بسيار نزديك به پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بودند و ايشان آنها را دوست مي داشت و مي ستود،
حال چرا پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با مرتدها يا كافران فاميل شده؟
2 حالت دارد:
الف) يا نمي دانسته
ب) يا مي دانسته، اين خود توهين بزرگي به پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است، چنان كه گفته اند اگر نمي داني اين يك مصيبت است و اگر مي داني، نمي گويي مصيبت بزرگتري است.

پاسخ: در پاسخ به این سوال شما باید عرض کنیم که فامیل بودن و قرابت به تنهایی نمی تواند باعث مزیت و منزلتی برای انسان شود، چون ملاک تقرب به خدا و پیامبرش تنها تقوی ذکر شده است (آنچنان که فرزند نوح و یا همسر لوط و یا همسر امام حسن مجتبی علیه السلام همه از اشقیای بزرگ تاریخند!!!!!)، حال اگر کسی این دو مزیت را با هم داشته باشد آنوقت از قرب بیشتری برخوردار است ولی قرابت به تنهایی هیچ سودی ندارد مثلا ابوجهل هم عموی پیامبر بود آیا می توان گفت که ابوجهل به خاطر قرابت با پیامبر از عذاب خدا رهایی می یابد؟
همچنین ازدواج پیامبر با دختران ابوبکر و عمر دلایل زیادی داشته است که این دلایل اختصاص به این دو نداشته است تا باعث نوعی منزلت برای اینان شود بلکه در اکثر ازدواجهای حضرت این دلایل وجود داشته است، ما برای روشن شدن مطلب به بعضی از این دلایل می پردازیم:

دلیل اول: علت ازدواج حضرت با ایشان سیاسی بوده است :
یكى از اهداف ازدواجهاى پیامبر(صلی الله علیه وآله) جهت سیاسى - تبلیغى بود ؛ یعنى با ازدواج موقعیتش در بین قبایل مستحكم گردد و بر نفوذ سیاسى و اجتماعیش افزوده شود و از این راه براى رشد و گسترش اسلام استفاده نماید.

حضرت به خاطر دست یابى بر موقعیتهاى بهتر اجتماعى و سیاسى ، در تبلیغ دین خدا و استحكام آن و پیوند با قبایل بزرگ عرب و جلوگیرى از كارشكنی هاى آنان و حفظ سیاست داخلی و ایجاد زمینه مساعد براى مسلمان شدن قبایل عرب ، به برخى ازدواج ها رو آورد .
در راستاى این اهداف پیامبر (صلی الله علیه وآله) با زنان ذیل ازدواج کردند :
عایشه دختر ابوبكر از قبیله «تیم».
حفصه دختر عمر از قبیله بزرگ «عدى».
ام حبیبه دختر ابوسفیان از قبیله نامدار بنى امیه.
ام سلمه از قبیله بنى مخزوم .
سوده از قبیله بنى اسد.
میمونه از قبیله بنى هلال.
صفیه از بنى اسرائیل .
ازدواج مهمترین پیوند و میثاق اجتماعى به ویژه در آن فرهنگ عرب آن زمان بود و تأثیر بسیارى از خود به جا میگذارد.
در آن محیطى كه جنگ و خونریزى و غارتگرى رواج داشت، بلكه به تعبیر ابن خلدون جنگ و خونریزى و غارتگرى جزو خصلت ثانوى آنان شده بود، ( مقدمه ابن خلدون (ترجمه)، ج 1، ص 286) بهترین عامل بازدارنده از جنگها و عامل وحدت و اُلفت ، پیوند زناشویى بود.
از این روی، پیامبر(صلی الله علیه وآله) با قبایل بزرگ قریش ، به ویژه با قبایلى كه بیش از دیگران با پیامبر (صلی الله علیه وآله) دشمن بودند ، مانند بنى امیه و بنى اسرائیل ، ازدواج نمود . اما با قبایل انصار كه از سوى آنان هیچ خطرى احساس نمیشد و آنان نسبت به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دشمنى نداشتند، ازدواج نكرد.
گیورگیو ، نویسنده مسیحى می‌نویسد:
محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ام حبیبه را به ازدواج خود درآورد تا بدین ترتیب داماد ابوسفیان شود و از دشمنى قریش نسبت به خود بكاهد. در نتیجه پیامبر با خاندان بنی امیه و هند زن ابوسفیان وسایر دشمنان خونین خود خویشاوند شد و ام حبیبه عامل بسیار مؤثرى براى تبلیغ اسلام در خانواده هاى مكه شد. ( محمد پیامبرى كه از نو باید شناخت، ص 207.)

ادامه مطلب در منبع اصلی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، مسافر ، peimane ، azade ، منادی حق
۱۳:۵۳, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام

اينم يه دروغ ديگه البته به زعم كاربر ابوبكر

كاربر ابوبكر مختار باور كنه يا باور نكنه زياد مهم نيست

فقط جهت اطلاع محققين و آزاد انديشان ارسال مي نمايم و هيچ قصد شبهه افكني هم ندارم

مجنون صفتیم و دم ز دلبر زده ایم
ما یک دلگان به سیم آخر زده ایم
دزدان فدک منافق و گمراهند
ما بوسه به خاک پای حیدر زده ایم

بعد نوشت: در مورد غصب فدک توسط خلفای غاصب زیاد گفته و نوشته شده و شما نیز زیاد خوانده و شنیده اید ولی به مناسبت شعر بالا مناسب دیدم که به معرفی یک کتاب مفید و مختصر در این زمینه بپردازم.«فدک در فراز و نشیب» کتابی است که توسط علامه محقق حضرت ایت الله سید علی میلانی در پاسخ یک محقق سنی به رشته تحریر در آمده است مهمترین شناسه این کتاب اختصار و استفاده از منابع تماما سنی است.
[تصویر: fadak.JPG]
این کتاب در چهار محور به بررسی ابحاث مختلف در مورد فدک میپردازد:1-ماجرای فدک و غصب شدن آن توسط ابوبکر2-نقد و بررسی حدیث جعلی و انحصاری ابوبکر مبنی بر ارث نگذاشتن پیامبران3-نگرش حضرت فاطمه زهرا نسبت به غاصبین فدک4-و در بخش اخر نیز به رفع چند شبهه میپردازد.
موفق باشيد
يا حق
۱۳:۵۷, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۷/اسفند/۹۱ ۱۲:۵۲)ابوبکر نوشته است:  محض اطلاع ایه غار را بخوانید که محکم ترین سند در فضیلت سیدنا ابوبکر صدیق هست.

از همه ی خوانندگان استدعا دارم بیایید بخوانید ببینید که آیه ی غار در فضیلت خیلفه ی اول است یا...

آیه ی همنشینی در غار، در فضیلت خلیفه ی اول است یا در.....؟!!

بسم الله الرحمن الرحیم
به این مناظره ی تاریخی بسیار روشنگر خوب توجه فرماید:

گفتم: من در اين باره چيزى نمى‏دانم ولى براى ابوبكر هم فضيلتى مى‏ باشد،
گفت: اگر ابوبكر فضلى نداشت نمى‏ گفتم على از آن افضل است.
اينك فضيلتى كه براى ابوبكر معتقد هستى كدام است،
گفتم: خداوند متعال مى‏فرمايد: ثانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُما فِي الْغارِ إِذْ يَقُولُ لِصاحِبِهِ لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنا، خداوند در اينجا ابو بكر را مصاحب رسول اكرم صلى اللَّه عليه و آله دانسته است،

مامون گفت: اى اسحاق من تو را در راه‏هاى سخت و دشوار حركت نمى‏دهم و تو را گرفتار مشكلات نمى‏كنم.
من مشاهده مى‏كنم كه خداوند متعال گاهى مصاحب افراد مورد نظر خود را هم كافر خوانده است
مگر نديده‏اى در قرآن مى‏فرمايد:
قالَ لَهُ صاحِبُهُ وَ هُوَ يُحاوِرُهُ أَ كَفَرْتَ بِالَّذِي خَلَقَكَ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ سَوَّاكَ رَجُلًا،
يعنى
هنگامى كه او با رفيق خود سخن مى‏ گفت و به وى اظهار داشت تو به خدايت كه تو را از خاك آفريد و بصورت نطفه در آورد و بعد چهره مردى به تو داد كافر شدى.
(پس به صرف مصاحب بودن یک شخص در قرآن نمیتوان برای آن شخص فضیلتی بر شمرد)

گفتم: اين مرد مورد نظر كافر بود ولى ابوبكر ايمان داشت،
مامون گفت هنگامى كه جايز باشد مصاحب شخصى كه مورد رضايت خداوند است كافر باشد ،
جايز است كه مصاحب پيغمبرى مؤمن هم باشد، ولى اين مؤمن لازم نيست كه از همه مؤمنين افضل باشد، و نه در مرتبه دوم حتى در مرتبه سوم هم قرار نمى‏گيرد.

مامون گفت اى اسحاق تو سخنها را قبول نمى‏كنى اكنون با تو از روى تحقيق بايد سخن بگويم.
اينك به من بگو ابوبكر چرا در غار محزون بود، آیا حزن او برای خدا بود یا برای نفسش بود؟
اسحاق گفت: ابوبكر برای خدا و جان رسول خدا محزون بود و دوست داشت گزندى به آن جناب وارد نشود،
مامون گفت: خداوند از حزن او راضى بود و يا اينكه رضايت نداشت،
گفتم: بلكه خداوند راضى بود.
مامون گفت: بايد رسولى مى‏ فرستاد و او را از اين عمل نهى مى‏ كرد؟
گفتم: به خداوند از اين سخن پناه مى‏ برم،
گفت: مگر شما گمان ندارى كه خداوند از حزن ابوبكر راضى مى‏ باشد،
پس اگر خداوند راضی میباشد و حزن او برای خداست و مورد رضای خداست پس چرا رسول خدا او را از این حزن نهی میکند؟
مگر در قرآن مشاهده نمى‏كنى كه رسول خدا به ابو بكر فرمودند: لا تَحْزَنْ، او را از حزن نهى فرمودند،پس مشاهده میکنی که مطلب آنچنان که شما میگویید و اعتقاد دارید نیست.
مگرآنکه معتقد باشی رسول خدا از چیزی نهی میکند که خدا آن را میپسندد
گفتم : به خدا پناه میبرم از این سخن.

مامون گفت: اى اسحاق، مذهب من اين است كه با تو مدارا كنم، شايد خداوند تو را از عقيده‏ ات برگرداند،
اينك به من بگو تفسير آيه شريفه فَأَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ چيست؟ خداوند در اين جا رسول اللَّه صلى اللَّه عليه و آله را اراده كرده و يا ابوبكر را؟
گفتم:
رسول خدا را
گفتم: درست است، به من بگو در آيه شريفه حنين كه مى‏فرمايد:
وَ يَوْمَ حُنَيْنٍ إِذْ أَعْجَبَتْكُمْ كَثْرَتُكُمْ فَلَمْ تُغْنِ عَنْكُمْ شَيْئاً وَ ضاقَتْ عَلَيْكُمُ الْأَرْضُ بِما رَحُبَتْ ثُمَّ وَلَّيْتُمْ مُدْبِرِينَ ثُمَّ أَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلى‏ رَسُولِهِ وَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ آيا مى‏ دانى مقصود از مؤمنان در اين آيه چه افرادى مى‏باشند
گفتم خير در اين مورد چيزى‏ نمى‏دانم،
مامون گفت: در روز حنين همه فرار كردند و با رسول خدا فقط هفت نفر از بنى هاشم باقى ماندند.
على در مقابل رسول خدا شمشير مى‏زد، عباس هم لگام استر او را گرفته بود، ديگران هم پيرامون رسول خدا را گرفته بودند كه كسى به او آسيب نرساند، تا آنگاه كه خداوند او را پيروز گردانيد، پس مقصود از مؤمنان در اين آيه على و كسانى كه با او بودند از بنى هاشم، گفته شده كه سلمان و عمار هم در ميان آن گروه بوده‏ اند و از رسول خدا حمايت مى‏كردند.
اكنون اى اسحاق بگوئيد آيا كسى كه با رسول خدا بود و سكينه بر رسول و او فرود آمد افضل است يا كسى كه با رسول بود و سكينه به او نازل نشد و او را اصلا به حساب نياورد،
اسحاق گفت: البته آن كس كه با رسول خدا حضور داشت و سكينه بر او فرود آمد،

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ZaHrA110M ، hesam110
۱۳:۵۸, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
جناب ابو تراب فقط بلدن شبهه فراکنی کنند با استناد به احادیث و روایات دروغی و یا با فیچی کردن روایات.

کتاب الامامیه و السیاسه همش کذب و دروغه و اینو به دروغ به ابن قتیبه دینوری ربط دادند.

محض اطلاع ایه غار را بخوانید که محکم ترین سند در فضیلت سیدنا ابوبکر صدیق هست.

افسانه ی یار غار، از نگاهی دیگر

آیا کسی که با پیامبر(صلی الله علیه و آله) درون غار بوده ابی بکر بوده است؟

مقدمه:
گاهی وقت ها برادران اهل سنت فضایلی را برای برخی اصحاب می شمارند که معلوم نیست توسط چه کسانی جعل و پرداخته شده اند. یکی از این داستان های ساختگی قضیه غار است که می گویند ابوبکر در شبی که پیامبر از مکه به مدینه هجرت کرده اند با پیامبر درون غار رفته است. و آیه 40 سوره توبه را به ابی بکر نسبت می دهند. و می گویند یکی از آن دو نفری که درون غار بوده ابی بکر است. شدت تبلیغات و تعصب روی این قضیه چنان تاثیری بر برخی از آن ها گذاشته که این را دلیلی بر افضلیت ابی بکر بر دیگر اصحاب و حتی جانشینی پیامبر می دانند.
اما با تحقیقی که استاد محترم جناب نجاح عطا الطایی در کتاب "صاحب الغار ابی بکر ام رجل آخر؟" انجام داده است ثابت کرده که این هم یکی دیگر از افسانه هایی است که در فضیلت ابی بکر ساخته شده است. که در این مقاله به برخی از این دلایل اشاره شده است. البته ما در این جا اشاره ای به نفر دوم که همراه پیامبر وارد غار شده اشاره نمی کنیم و خوانندگان محترم را به این کتاب ارجاع می دهیم. و لازم به ذکر است که من بارها این ماجرا را با برادران اهل سنت به بحث و مناظره گذاشته ام ولی آن ها هرگز نتوانستند به من پاسخ قانع کننده بدهند.
و اینک برخی از این دلایل را در پایین اشاره می کنم.

1-پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در طول حیاتشان نفرمودند که ابوبکر با من درون غار بوده است:بالاخره پیامبر به عنوان یکی از آن دو نفر که در غار بودند باید جایی به این مطلب اذعان می فرمود که من و ابوبکر با هم وارد غار شدیم اما هرگز چنین چیزی وجود ندارد. چرا؟؟؟

2-ابی بکر هم در طول حیاتش نگفته که من با پیامبر به غار رفته ام:
آن چه مسلم است این است که بالاخره یا پیامبر و یا ابی بکر که با هم در آن شب تاریک هجرت کرده اند باید بعدها بگویند و از خاطرات آن شب دیگر صحابه را آگاه کنند اما می بینیم که نه پیامبر به چنین مطلبی اعتراف داشته و نه خود ابی بکر چنین چیزی بیان کرده است. چرا؟ جز این است که به جعلی بودن این قضیه پی می بریم.

3-فرزندان ابی بکر هم نگفته اند که پدر ما با پیامبر درون غار رفته است:
و جالب تر این که فرزندان ابی بکر هم چنین قضیه ای را بیان نکرده اند و معلوم نیست که این قضیه را چه کسانی درست کرده و در امت اسلام پخش کرده اند. اما آن چه مسلم است این است که بعد از شهادت پیامبر باید چنین وقایعی ساخته شده با شد چرا که اسباب جعل فضیلت برای صحابه فراهم بوده است.

۴- کفار و مشرکین مکه هم به همراهی ابوبکر با پیامبر اعتراف نکرده اند:
به خصوص آنکه بلاذری در کتاب خودش روایت صحیحی را نقل کرده است که:"کرز قیافه شناس که تعقیب کنندگان را تا غار رسانده است آثار قدم پیامبر را در جلوی غار مشاهده کرده ولی او و عبدالعزی فرزند ابوبکر اثر قدم ابوبکر را در نزدیکی غار ندیده اند. "

این روایت را راوندی هم تایید کرده است (فتوح البلدان ج 1 ص 64) برادران اهل سنت باید روشن کنند چه کسی گفته ابی بکر با پیامبر صلی الله علیه و آله درون غار رفته است که عالم اسلام را پر از سر و صدای آن کرده اند؟؟؟
به خصوص آن که:

5-ابوبکر با عمر هجرت کرده بود نه با پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
درکتاب بخاری آمده است که:"ابوبکر و عمر و سالم غلام ابی حذیفه وابوسلمه و زید وعامربن ربیعه ازمکه به مدینه مهاجرت کردند و در راه نماز جماعت را به امامت سالم خواندند."
متن حدیث اولSad( حدثنا عثمان بن صالح: حدثنا عبدالله بن وهب: اخبرنی ابن جریج: ان نافعآ اخبره: ان ابن عمر رضی الله عنهما اخبره قال:
کان سالم مولی ابی حذیفه یوم المهاجرین الاولین و اصحاب النبی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فی مسجد قبا، فیهم ابوبکروعمر و ابو سلمه و زید و عامر بن ربیعه. ))
ترجمه: (( سالم غلام ابی حذیفه – روزی که مهاجرین هجرت کردند – و اصحاب پیامبر در مسجد قبا بودند که در میان آن ها ابی بکر و عمر و ابوسلمه و زید و عامر بن ربیعه بود. ))
کتاب بخاری رقم 7175 باب (( استقضائ الموالی و استعمالهم )).متن حدیث دوم:
(( حدثنا: ابراهیم بن المنذر قال: حدثنا انس بن عیاض، عن عبید الله، عن نافع، عن ابن عمر قال: لما قدم المهاجرین الاولون العصبه- موضع بقبا- قبل مقدم رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کان یومهم سالم مولی ابی حذیفه، وکان اکثرهم قرآنآ ))
ترجمه: (( هنگامی که اولین مهاجرین رسیدند به عصبه – موضعی در مسجد قبا – قبل از آن که رسول خدا بیایند سالم غلام ابی حذیفه ( بر اصحاب ) امام شد چرا که او از همه بیشتر قرآن را بلد بود. ))
کتاب بخاری رقم 692.توضیح دو حدیث بالا:
اگر با دید منصفانه ای نگاه کنیم می بینیم که حدیث 692 و حدیث 7175:
1-هر دو از نافع از ابن عمر هستند.
2-هر دو اشاره به امامت سالم غلام ابی حذیفه دارند.
3-هر دو در یک مسجد و آن هم مسجد قبا هستند.
4-مامومین هم در هر دو حدیث که به سالم اقتدا کرده اند مهاجرین اولین را دارند که ابوبکر هم
( طبق حدیث 7175 ) در میان آن هاست.
نتیجه:"حدیث 7175 مکمل حدیث 692 است. که نام تعداد بیشتری از افراد را ذکرکرده است و هرگز به بعد از هجرت ارتباط ندارد. و به راستی چگونه بعد از هجرت سالم امام مهاجرین و اصحاب در مسجد قبا باشد در حالی که پیامبر آنجاست. از این دو حدیث فهمیده می شود که ابن عمر اولی را زمانی بیان کرده که هنوز مسجد قبا ساخته نشده و در آن لفظ موضع بقبا را بیان کرده است. و حدیث دوم را زمانی بیان کرده که مسجد را ساخته بودند و او هم گفته
در همین جا یعنی (( فی مسجد قبا )) آن نماز جماعت اتفاق افتاده است."

6-اصلا آیه قرآنی در شان ابی بکر نازل نشده است:
با این که برادران اهل سنت خیلی متعصبانه روی داستان غار تکیه دارند و آیه40 سوره توبه معروف به آیه غار را به ابی بکر نسبت می دهند اما می بینیم که مادرشان عایشه چنین مطلبی را انکار کرده است.

از عایشه نقل شده است که گفت:
"هرگز در مورد ما ( خانواده ) قرآنی نازل نشده است. "
1-بخاری ج 6 ص 42 چاپ دارالفکر بیروت.
2- تاریخ ابن اثیر ج 3 ص 199.
3-البدایه و النهایه ج 8 ص 96.

که واضح است دارد این مطلب را تایید می کند که در شان و منزلت خانواده اش ( ابوبکر و . . . ) آیه قرآنی نازل نشده است. چرا که اگر منظور از (( ما )) در این گفته، او و پیامبر و . . . باشد که حرفش غلط است. زیرا خدا در قرآن پیامبرش را ستوده است. و آیه هایی نازل کرده است. اگر منظور به عنوان یکی از همسران پیامبر گفته باشد که باز غلط است چرا که خدا در قرآن گروه همسران را مورد خطاب قرار داده است. و آیه هایی برای آن ها نازل کرده است. چه به صورت دستوری و یا هر نوع دیگر. پس معلوم می شود که منظور او از (( ما )) خانواده اش است و آن هم از حالت گفتار پیداست که منظورش این است که در شان و منزلت آن ها آیه ای نازل نشده نه در مورد مطاعنشان. چرا که این عبارت را در مسجد و جلوی همه اصحاب بیان کرده و هیچ کس هم انکار نکرده است.

۷-پسر ابی بکر جزئ تعقیب کنندگان پیامبر بود و در خانه ابی بکر همراه ابی بکر بود:عبد الرحمان پسر ابوبکر که عبد العزی هم نامیده می شد یک فرد کافر معاند و محارب اسلام بود. (تاریخ ابن عساکر ج 13 ص 280) و در آن روزها که مرد بالغی بود یکی از مشرکین بود که پیامبر خدا را تعقیب می کرد. حتی در جنگ بدر هم در صفوف کافران بود. او هم جزئ تعقیب کنندگان پیامبر بود و در خانه ابوبکر هم زندگی می کرد. (مختصرتاریخ دمشق ابن منظور ترجمه عبدالرحمان ابن ابی بکر و نیز اسد الغابه شرح حال همین عبدالرحمان)

سوال: طبق داستان غار که اهل سنت می گویند پیامبر آن روز به خانه ابوبکر رفته و با او وعده گذاشته است. چگونه با وجود عبدالرحمان (عبد العزی ) چنین قضیه ای امکان دارد؟؟؟

سوال:
چرا علمای شیعه در کتاب های خود چنین قضیه ای را در ظاهر پذیرفته اند و نوشته اند؟؟در جواب باید گفت: شیعه از حق پیروی می کند و جز فقه و احکام در هیچ مقوله دیگری از کسی تقلید نمی کند مباحث اعتقادی و تاریخی در این مکتب باید تحقیقی پذیرفته شوند. و به صرف تقلید از علما و . . . هیچ مبحث تاریخی امکان وجود پیدا نمی کند. و مباحث فقهی و احکام فروع دین در تشیع تقلیدی هستند. این داستان که یک قضیه تاریخی است اصلا ارتباطی به دین و مذهب ندارد و باید با تحقیق صحت آن بررسی شود.
اما اگر علمای شیعه این حرف را زده اند بدلیل شدت تبلیغات اهل سنت بوده و (( الا آنان چنین قضیه ای را ثابت نکرده اند و موضوع اعتقادی قرار نداده اند. یا بر روی آن فتوی صادر نکرده اند و سندی برای آن ذکر نکرده اند. و مطالب بدون دلیل و سند که با قرآن هم مغایر باشد در مکتب شیعه جایگاهش معلوم است. ولی برای رد حرفهای اهل سنت و بدلیل کثرت گفته های آن ها نقل کرده اند در عین اینکه فضیلت بودن آن را انکار کرده اند و بر اساس اصول دینی آن را هرگز فضیلتی برای ابوبکر نمی دانستند. و واضح است مطلبی که این گونه بدون سند و درستی در کتاب ها نقل شود از اعتبار خارج است. و ممکن است هم خلاف آن بعدها ثابت شود. اما همان گونه که گفتیم بدلیل غیر مذهبی بودن قضیه و تاریخی بودن آن نقل آن در کتاب های شیعه ضرری به مکتب شیعه نمی زند و در عین حال برتری برای عقیده اهل سنت بوجود نمی آورد. چرا که بدون سند و صرف بیان گفتاری بدون تحقیق است.

اما اگر نگاهی به فضایل امیرالمومنین(علیه السلام) بکنیم - که شیعه اینقدر به آن ها اهمیت می دهد - همه به این خاطر است که از زبان مبارک پیامبر(صلی الله علیه و آله) نقل شده و با اسناد محکم و دلایل قطعی بدست ما رسیده است. نه بدلیل تبلیغات و یا ساخته های ذهنی موهوم. و از این رو مهم هستند چون ساخته دست برخی افراد عمری نیستند.

[/b]به نقل از سایت فطرت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]