کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ياران رجعتی امام زمان عليه السلام چه کسانی هستند؟!!!
۱۲:۱۶, ۲۲/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۷ ۱۲:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در مقاله آخرین دولت، اشاره شد که اجرای عدالت فقط و فقط از افراد عادل بر می آید!

در این پست می‌خواهیم به لطف خدا مقداری درباره‌ی ويژگي‌های یاوران عدالت گستر حضرت، که به 313 نفر معروفند اشاره کنیم:

در روایات آمده است که در بین 313 نفر ، 50 زن وجود دارد.

«و يجئي و الله ثلاث مائه و بضعة عشر رجلا فيهم خمسون امرئة يجتمعون علي غير ميعاد» .

سوگند به خدا، سيصد و اندي نفر، بدون وعده پيشين گرد مي آيند در ميان آنان پنجاه زن است.

«بحارالانوار»، 52: 223.

علاوه بر اين‌ها تعدادی از ياران حضرت، بزرگان و قله‌هاي عبوديت و بندگي در طور تاريخ هستند كه از ميان اينها طبق روايات‌13 زن رجعت کننده وجود دارند.

امام صادق فرمود: همراه قائم (آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم ) سيزده زن خواهند بود. گفتم آنها را براي چه کاري مي‏خواهد؟
فرمود: به مداواي مجروحان پرداخته، سرپرستي بيماران را به عهده خواهند گرفت.
عرض کردم: نام آنها را بفرماييد.

فرمود: قنواء( دختر رشيد هجري)،
ام ايمن،
حبابه والبيه،
سميه( مادر عمار ياسر)،
زبيده ام خالد احمسيّه،
ام سعيد حنفيه،
صيانه ماشطه،
ام خالد جهنّيه.
و...(دلائل الامامة، ص260)

صيانه ماشطه در زمان حضرت موسي مي‏زيسته است و مادر عمار ياسر در ابتداي بعثت به شهادت رسيد.حبابه در زمان علي عليه السلام و قنواء در زمان امام حسن و امام حسين عليه السلام و بقيه در زمان‏هاي ديگر زندگي مي‏کرده‏اند.

اين گروه سيزده نفري، رجعت خواهند کرد و خداوند براي قدرداني از آنها، به برکت امام زمان آنها را زنده
خواهد کرد.

حال درباره ی یکی از این ياران رجعتي حضرت که شاید کمتر درباره اش شنیده باشید یعنی صیانه ماشطه مطالبی عرض می کنم.
صيانه ماشطه
او يکي از همان سيزده بانويي است که در دولت حضرت مهدي عليه السلام زنده شده، به دنيا رجعت می کند. وي همسر حزقيل، پسر عموي فرعون، و شغلش آرايشگري دختر فرعون بود.
او همانند شوهرش به پيامبر زمان خود، حضرت موسي، ايمان آورده بود امّا همچنان ايمان خود را پنهان مي‏کرد.
نوشته‏‌اند: روزي وي مشغول آرايش دختر فرعون بود که شانه از دستش افتاد و بي اختيار نام خدا را بر زبان جاري ساخت. دختر فرعون گفت: آيا نام پدر مرا بر زبان آوردي؟ گفت: نه، بلکه نام کسي را بر زبان آوردم که پدر تو را آفريده است. دختر فرعون ماجرا را نزد پدر بازگو کرد و فرعون صيانه را احضار کرد و گفت: مگر به خداييِ من اعتراف نداري؟ گفت: هرگز! من از خداي حقيقي دست نمي‏کشم و تو را پرستش نمي‏کنم.
فرعون دستور داد تا تنور مسي برافروزند و همه بچه‏‌هاي آن زن را زنده زنده در حضورش در آتش افکنند. چون نوبت به طفل شيرخوارش رسيد صيانه مي‏خواست به ظاهر از دين برائت جويد که کودک شيرخوارش به زبان آمد و گفت: مادر صبر کن که تو بر حق هستي!
به دستور فرعون ابتدا سر نوزاد را روی سینه ی مادر گوش تا گوش بریدند و سپس آن زن و بچه شيرخوارش را در آتش افکنده، سوزاندند و خداوند در اثر صبر و تحمل آن زن در راه دين، او را در دولت امام مهدي زنده مي‏گرداند تا هم به آن حضرت خدمت کند و هم انتقام خود را از فرعونيان بگيرد.

درباره حضرت سمیه، مادر عمار هم حتماً می دانید که ابوجهل بر تن او و همسرش زره آهنین کرد آنهم در زیر تیغ آفتاب صحرای سوزان عربستان تا دست از اعتقاد خود بردارند و پیامبر را ناسزا گویند اما آنها هرگز چنین نکردند در نهایت به دست ابوجهل بعد از شکنجه های فراوان به شهادت رسیدند.

(نمی دانم آیا دوستان مایلند درباره ی رجعت و چرایی اش هم مطالبی ارئه شود یا نه؟!!)

آری، اینها تنها نمونه هایی از یارانِ عدالت گسترِ دولت عدلند که قبلاً امتحان خود را پس داده و بر سر اقامه کلمه توحید رنج‌ها کشیده اند.
در روایات نام بعضی از مردها هم که رجعت خواهند کرد، آمده که از آنها می توان به اصحاب کهف، سلمان و مالک اشتر نخعی، مقداد و... اشاره کرد.

این‌ها عصاره و برگزیده‌ی موحدان و عدالت ورزانِ تاریخند
که توحید و عدل را به رهبری حضرت حجت اقامه خواهند کرد.
آری، ثبت نام شدن در لیست یاوران حضرت نیاز به پشت سر گذاشتن امتحاناتی دارد تا عیار ایمان افراد مشخص شود.
امام صادق عليه السلام فرموداند: بخدا قسم شما شيعيان همچون شيشه شکسته ميشويد، و شيشه را بعد از شکستن ميتوان ذوب کرد و بصورت نخست برگرداند، به خدا قسم شما مانند سفال شکسته ميشويد. سفال بعد از شکسته شدن ديگر بصورت اول بر نمي گردد. به خدا قسم شما امتحان ميشويد و غربال خواهيد شد تا نيکان در غربال مانده و غير نيکان بيرون بريزند چنانکه دانه تلخ از ميدان گندم جدا ميشود.

بحارالانوار ج52 ص101

از اين سه تشبيه چنين استفاده مي شود که
شيعيان در زمان غيبت امام زمان، جمعي سخت گمراه مي شوند و سپس توبه کرده و مثل شيشه شکسته بصورت نخست بر مي گردند
و دسته اي وقتي منحرف گشتند مانند سفال شکسته ديگر بصورت اول در نمي آيند
و گروهي غربال شده خوبان و بدان از هم جدا مي شوند.

دو ویژگی بسیار اساسی و مهمِّ تمام یاران عام و خاص حضرت صاحب الزمان یکی خلوص ایشان است و دیگری تواضع حقیقی اینان. اگر خداوند توفیق دهد در باره این دو صفت وآثاری که این دو صفت درپی خواهد داشت نیز مطالبی ارئه خواهد شد.
خدایا مارا یاری فرما تا دینت و ولی ات را یاری فرماییم.

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سلمان ، ELENOR ، S.A.Motallebi ، بیداری اندیشه ، احیاء ، فرهاد ، Ramin_Ghn ، Amir ، پرنده بهشتی ، parisan ، مسافر ، Ali302 ، سبز سفید قرمز ، chista3 ، جوینده حق ، InsomniAc ، محمداحسان ، Seyed Mohsen ، Hadith ، khadem ، r_bashiri89 ، sarbedarebidar ، taleb

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۰, ۲۶/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۸۹ ۱۶:۳۵ توسط The Arrival.)
شماره ارسال: #21

این انجمن بوجود اومده برای دشمن شناسی و شناسایی راه های مقابله با اون نه جواب به شبهات

کسانی که به وجود و عمر طولانی امام زمان شک دارند به داستان اصحاب کهف شک دارند و کسانی هم که به اصحاب کهف اعتقادی ندارند قران رو قبول ندارند (یا حد اقل مقداری از اون رو قبول ندارند)

مورد بالا عقیده و نظر شخصی من بوده و هیچ حدیث و دلیل و مدرکی الا عقل و تفکر برای اثبات اون ندارم

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، Amir
۱۸:۰۴, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۶/آبان/۸۹ ۱۶:۳۰)The Arrival نوشته است:  این انجمن بوجود اومده برای دشمن شناسی و شناسایی راه های مقابله با اون نه جواب به شبهات
دشمن شناسی .
1. دشمن گمراهت می کنه که ندونه کی هستی و قراره چیکار کنی وقتی که دشمنی طولانی باشه .
2. مبارزه بدون رهبری بی معنی هست .و لازم که امام و ولی رو بشناسی .
3. شما هم برای اینکه از زیر چیزی در بری . اسم شبهه نذار روش . بگو این سخنان شنیدنش برام سنگیه و حتی نمی خوام بهشون فکر کنم .
همینطور که در آخر الزمان شنیدن آواز لذت داره . اما اندیشیدن به معانی قرآن اکراه داره .

(۲۶/آبان/۸۹ ۱۶:۳۰)The Arrival نوشته است:  کسانی که به وجود و عمر طولانی امام زمان شک دارند به داستان اصحاب کهف شک دارند و کسانی هم که به اصحاب کهف اعتقادی ندارند قران رو قبول ندارند (یا حد اقل مقداری از اون رو قبول ندارند)
من به داستان اصحاب کهف شک نداره .و اون رو قبول دارم .
ولی دلیلی برای غیبت امام زمان به این شکل نمی بینم .
پس از اینگونه دلائل سخیف پرهیز کنید.

شما مثل اقوام جاهلی هستید که چون پدرانشون بر موضوعی بودن شما هم بر اون اسرار دارید .
خدا رو شکر حداقل فهمیدید دجال کیه ! و گرنه باید دنبال بشری تک چشم و ... می گشتید .

و امام زمان هم به همین گونه .
و اگر شما به درستی و خالصانه در احادیث و روایات گشته بودید . اینطوری چشمانتان به مسائل بسته نبود.

امام صادق آیا نمی داند که مهدی کیست ؟ که میخواهد برای او خود را نگه دارد ؟
آیا گفته نمی شود که سلمان از اهل بیت است ؟ آیا نسبت فامیلی با پیغمبر دارد ؟
چگونه ممکن است اکثر یاران مهدی فارس باشند و خود فارس نباشد و یا از فارس برنخیزد ؟
یعنی شما مهدی را عاجز می دانید و می گوید او 1100 لنگ ظهور و مردم بوده ؟
یا خدا را عاجز می دانید .
الا که مهدی نبوده باشد و این به حکم غیبت او باشد .
آیا می دانید که مهدی مقامش از اولیا و انبیا و همه ائمه بالاتر بوده و مقام ربوبیت دارد ؟
آیا فکر نمی کنید که حتی فراماسون ها زیر دست مهدی باشند و او بخواهد شما را بیازماید ؟
چگونه در ذهن شما انسان کامل وجود ندارد وقتی که پیغمبر به قاب قوسین می رسد . مطمئن باش که مهدی از قاب قوسین گذشته .

آیا انسان کامل بواسطه نسب کامل می شود و یا بواسطه ذات خویش .
شما چطور مسئله زمان (Time) را درک نکرده اید و میخواهید معنای امام زمان را بدانید .
امام زمان یعنی کسی که کنترل زمان در اختیار اوست . او صاحب الزمان است و با ولی عصر هم معنایش فرق می کند که ولیعصر هم هست .
پس می تواند در آخرالزمان متولد شود و به قبل تر ها برود . ( آیا او را محدود می دانید ؟)
تنها ملاک شناسایی مهدی دانش اوست و بس !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، Amir
۱۸:۲۴, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:آیا می دانید که مهدی مقامش از اولیا و انبیا و همه ائمه بالاتر بوده و مقام ربوبیت دارد ؟
آیا فکر نمی کنید که حتی فراماسون ها زیر دست مهدی باشند و او بخواهد شما را بیازماید ؟

ای بابا.چه زود دست خودتو رو کردی Smile
این روایت معروف رو شنیدی؟ معصوم فرمودند "الحمد لله الذی جعل اعدائنا من الحمقا"

امیدوارم دوستان هم فهمیده باشن شما با چه نیتی داری اینجا پست میدی و به حرفهای مسخره ای که میزنی پاسخ ندن Big Grin
فکر نکن تا حالا هم کسی نفهمیده بود هدفت رو.اما خوب نمیشد همون اول با قاطعیت در مورد شما نظر داد.

راستی بزار سوالی رو که قراره آخر بحث بپرسی من زودتر بگم که زحمتت کم بشه
آیا اگر مهدی فقط یک افسانه باشد برای گول زدن شما چه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، آوای انتظار
۱۹:۲۹, ۲۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #24
آواتار
ببین دوست من شیطان قرار نیست همه رو به یک شکل منحرف کنه کافران را به یک شکل مسحیان را به شکل دیگر برادران اهل سنت را باز به شکلی دیگر و نهایت شیعیان را به شکلی دیگر بسوی خود فرا میخواند مطمئن باشید هیچ وقت شیطان خود را معرفی نخواهد کرد و نقش منجی بشریت را برای این عده بازی خواهد کرد شما چرا نمی اندیشید این دوره دوره ی فتنه انگیزی شیطان هست چرا نمی اندیشید شیطان است که دارد این مطالب را مینویسد چرا نمی اندیشید که این شیطان است که دارد به فکر ما جهت میدهد .....
ایا شما فکر میکنید تنها حذب و متحدان شیطان کسانی هستند که به آشکاری پرچم شیطان را برداشتند
چرا شما نمی اندیشید نفاق از بزرگترین حیله های شیطان است بله شیطانیان منافق هستند
دوست من چرا هر کس شکل غربیان بود و مثل انان اندیشید یا عمل کرد منافق است ایا نشانه ی نفاق غربی بودن است ایا امام از مردمان ساکن در غرب یارانی ندارد ایا تمام یاران امام مسلمان زاده هستند
غیر از این خلفای اموی اسلام را گسترش دادند نماز خواندند ایا انها منافق نیستند
دوست من اگر دولت و قدرتی وجود داشته باشد که بتواند نظم الهی را در جهان حاکم کند دیگر چه نیازی به قائم است
غیر از این است که قائم نخواهد امد تا زمانی که تمام گروه ها به قدرت برسند و در ان شکست بخورند تا هیچ کس در برابر حجت خدا نتواند زبان درازی کند و بگوید ما بحق بودیم و برمردم حکومت میکردیم در قبل از شما
برادر من چرا شما همه مسایل را قاطی میکنید اینها شبهات نیست اینها همان دشمن شناسی هست چرا ما نباید دشمن را در نزدیکی جستجو کرد
ایا کسانی که در اواخر عمر پیامبر اسلام از دستورات او در جمع شدن در لشکر اسمه سرپیچی میکردند منافق و دشمن نبودند ایا انها بعدا اسلام را گسترش ندادند

مهدی جان اگر شما باور داری که در زمان ظهور قرار داری با هیچ چیز تعصبی برخورد نکن
سعی کن هیچ مطلبی به فکرت جهت دهی نده براستی نگفتی شما از کجا قائم را بشناسی از روی نشانه های ظهورش از روی یارانش از روی گفتمانش یا از روی تعصبت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، Amir
۱۹:۴۹, ۲۶/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۸۹ ۱۹:۵۲ توسط arnh.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۶/آبان/۸۹ ۱۸:۲۴)مهدی نوشته است:  
نقل قول:آیا می دانید که مهدی مقامش از اولیا و انبیا و همه ائمه بالاتر بوده و مقام ربوبیت دارد ؟

ای بابا.چه زود دست خودتو رو کردی Smile
این روایت معروف رو شنیدی؟ معصوم فرمودند "الحمد لله الذی جعل اعدائنا من الحمقا"
احمق این همه سوال . تو فقط توی اون دوتایی که درکت نمی رسه . میخوای چیزی رو معلوم کنی .

امام خمینی در کتاب آداب نماز می فرمایند . در باب تفسیر سوره حمد می فرمایند .
که هر کدام از این مقربین یکی از اسما خدا هستند .
رحمان . رحیم . رب و مالک .

و ما در قرآن داریم حاملان عرش هشت تا هستند .
و یکی از این حامل ها همون رب هست .
مهدی بودن بخشی از رب بودن است .

و شک داری که مهدی مقام مربی دارد !
و باز نمی دانستی که آدم اسما خدا را به فرشتگان ..
و باز بدان که مقام آدم از فرشتگان بالاتر است ( حداقل مهدی )
و حال که خدا می گوید حامل عرش هشت فرشته اند .
آیا مهدی نباید یکی از اینها باشد وقتی که از فرشتگان مقامش بالاتر است .
و آیا شایسته نیست رب باشد و کسی که رب است مقام ربوبیت دارد .
و آن هشت حامل . که چهار تای آنها از اولین هستند و چهارتای آنها از ...
میکائیل . ( حسن . مهدی ) . جبریل ( حسین . مسیح ) . اسرافیل ( حسینی . محمد ) . عزرائیل ( علی و ..

و اما اینکه فراماسونی خیر دارد .
مگر شیعه نیستی ؟
و مگر نمی دانی در مکتب تشیع همه چیز خیر است !
والله که ماسون ها از جماعت علمای شیعه در ترویج مکتب مهدی استوارترند .
و اما تو قرار نیست که اشتباه کنی .
و بدان که دجال . به سرزمینی اطلاق می شده در قبل از اسلام که هم اکنون آنرا بیضا خوانند .
دیو چال .. یا به اصطلاح امروزی . کلنی جن ها .
و این سرزمین در آخرالزمان محل جنگ نهایی یا همان به اصطلاح آرماگدون است .
و چگونه است که در حکومت مهدی . همچون سلیمان . اجنه فرمان بردار او هستند .
و اجنه امروز تشکل های ماسونی شکل می دهند . و تو نمی دانی ....
امروز شیطان دست اندازی کرده بر نفس ها و تو دشمنت را بشناس .

(۲۶/آبان/۸۹ ۱۸:۲۴)مهدی نوشته است:  امیدوارم دوستان هم فهمیده باشن شما با چه نیتی داری اینجا پست میدی و به حرفهای مسخره ای که میزنی پاسخ ندن Big Grin
فکر نکن تا حالا هم کسی نفهمیده بود هدفت رو.اما خوب نمیشد همون اول با قاطعیت در مورد شما نظر داد.

راستی بزار سوالی رو که قراره آخر بحث بپرسی من زودتر بگم که زحمتت کم بشه
آیا اگر مهدی فقط یک افسانه باشد برای گول زدن شما چه؟
چه زود قضاوت می کنی .
مگر تو داوود (علیه السلام) هستی .
یا به حکم مهدی قضاوت می کنی .
آیا خدا داوود را به دو خصم (نیازمود) نیاموخت . و داوود به جهت پیش داوری از خدا ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، Amir
۱۹:۵۳, ۲۶/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۸۹ ۱۹:۵۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۶/آبان/۸۹ ۱۹:۲۹)فرهاد نوشته است:  ببین دوست من شیطان قرار نیست همه رو به یک شکل منحرف کنه کافران را به یک شکل مسحیان را به شکل دیگر برادران اهل سنت را باز به شکلی دیگر و نهایت شیعیان را به شکلی دیگر بسوی خود فرا میخواند مطمئن باشید هیچ وقت شیطان خود را معرفی نخواهد کرد و نقش منجی بشریت را برای این عده بازی خواهد کرد شما چرا نمی اندیشید این دوره دوره ی فتنه انگیزی شیطان هست چرا نمی اندیشید شیطان است که دارد این مطالب را مینویسد چرا نمی اندیشید که این شیطان است که دارد به فکر ما جهت میدهد .....
ایا شما فکر میکنید تنها حذب و متحدان شیطان کسانی هستند که به آشکاری پرچم شیطان را برداشتند
چرا شما نمی اندیشید نفاق از بزرگترین حیله های شیطان است بله شیطانیان منافق هستند
دوست من چرا هر کس شکل غربیان بود و مثل انان اندیشید یا عمل کرد منافق است ایا نشانه ی نفاق غربی بودن است ایا امام از مردمان ساکن در غرب یارانی ندارد ایا تمام یاران امام مسلمان زاده هستند
غیر از این خلفای اموی اسلام را گسترش دادند نماز خواندند ایا انها منافق نیستند
دوست من اگر دولت و قدرتی وجود داشته باشد که بتواند نظم الهی را در جهان حاکم کند دیگر چه نیازی به قائم است
غیر از این است که قائم نخواهد امد تا زمانی که تمام گروه ها به قدرت برسند و در ان شکست بخورند تا هیچ کس در برابر حجت خدا نتواند زبان درازی کند و بگوید ما بحق بودیم و برمردم حکومت میکردیم در قبل از شما
برادر من چرا شما همه مسایل را قاطی میکنید اینها شبهات نیست اینها همان دشمن شناسی هست چرا ما نباید دشمن را در نزدیکی جستجو کرد
ایا کسانی که در اواخر عمر پیامبر اسلام از دستورات او در جمع شدن در لشکر اسمه سرپیچی میکردند منافق و دشمن نبودند ایا انها بعدا اسلام را گسترش ندادند

مهدی جان اگر شما باور داری که در زمان ظهور قرار داری با هیچ چیز تعصبی برخورد نکن
سعی کن هیچ مطلبی به فکرت جهت دهی نده براستی نگفتی شما از کجا قائم را بشناسی از روی نشانه های ظهورش از روی یارانش از روی گفتمانش یا از روی تعصبت

دوست عزیز بزار یک چیزی بگم تا خیالت راحت بشه!
تمام علما و افراد متخصص در زمینه مهدویت مهمترین منبعشون برای بحث در این زمینه احادیث و روایات معتبر هست

من فهمیدم شما چرا از ریشه با احادیث مخالفی.این حقیقت تلخی است و شما نمی خوای بپذیری.ولی بزودی امام خواهد آمد.او را هم می خواهی انکار کنی؟
شما نشستی آخرین حکومت حق و شیعه شکست بخوره تا امام بیاد؟ Smile باشد . بشین تا صبح دولتت بدمه

اما یادت باشه امامان معصوم برای من و شما اینهمه حدیث فرمودند تا روزی نگوییم من از کجا باید درست را از غلط تشخیص میدادم.تفسیر به رای یا اینکه شما چی می پسندی ربطی به اسلام و احادیث نداره

والسلام علی من تبع هدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، Amir ، فرهاد
۲۰:۲۰, ۲۶/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۸۹ ۲۰:۳۴ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #27
آواتار
مهدی جان من با هیچ کدوم از احادیث مشکلی ندارم و انها را در کنار قران قبول دارم و نمیدانم شما چطور به چنین نتیجه ای رسیدید یا من کجا چنین چیزی نوشتم
ولی این رو بپذیرید خیلی ها از این احادیث برداشت اشتباه میکنن و گمراه میشوند

[/quote]

شما نشستی آخرین حکومت حق و شیعه شکست بخوره تا امام بیاد؟ Smile باشد . بشین تا صبح دولتت بدمه

[/quote]
دوست من اگر پادشاهان صفویه شیعه بودن اگر معاویه مسلمان بود !!!!
اینها هم شیعه هستن !!!؟؟
این حکومت هم خیلی وقته شکست خورده و بزودی هم مطمئن باش تا قبل از ظهور بدست مردمی خشمگین که به شدت منحرفن و با اهل بیت دشمن سقوط خواهد کرد
انگار شما در این جامعه زندگی نمیکنی و چشمانتان را بر محیط اطراف بسته اید این رو بدون مردم در این انحرافات همان قدر مقصرند که دولت مقصر هست
و منتظر واقعی کسی هست که در این فتنه های اخرالزمانی وارد نشود که تمام اینها از عذاب های الهی بر دشمنان امام عصر در قبل از قیام هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، Amir
۲:۳۶, ۲۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #28
آواتار
باشه دوست عزیز.نیازی به بحث بیشتر نیست

انشا الله تا ظهور هر دوی ما زنده باشیم و ببینیم چه کسانی سقوط می کنند و چه کسانی پایدارتر خواهند شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، فرهاد
۳:۵۰, ۲۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام دوستان
آقا مهدی،آقا فرهاد، arnh جان، The Arrival جان....آرام آرامتر مبادا صدای این تفرقه شما به گوش شیطان برسد.
چنان با همدیگر جدال میکنید انگار نه انگار که همگی همسنگریم.دوستان من چه چیزی میان شما تفرقه انداخت جز غرورتان.عزیزان من مگر نه اینکه خداوند در قرآن فرمود گرامیترینتان نزد خدا با تقواترینتان است پس چه جای بحث و کشمکش است؟!!!!
دوستان من آیا دلتان میخواهد مهدی موعود برسد و همچنان همگیمان در حال جدال باشیم؟
دوستان من به خودمان بیاییم...اینجا سنگری برای دفاع است،اینجا همگی برادریم و همرزم.جنگ نرم را جدی بگیریم،خدای تبارک و تعالی بر اعمال ما ناظر و گواه است مبادا به سخن تلخی برادر و همرزم خود را بیازاریم که اگر مومن به روز قیامتیم و اینکه اوست شنوای دانا،پس هرگز با یکدیگر جدال نکنیم که این از حیله های شیطان است که اهالی حق را به تخم نفاق دچار میکند و در میانشان بوسیله غرورشان تفرقه می افکند.
یادمان باشد:

ذهنمان را بیدار نگه داریم زیرا دشمن ما هرگز نمی خوابد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Ramin_Ghn ، arnh ، فرهاد ، بیداری اندیشه
۱۰:۰۳, ۲۷/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۸۹ ۱۰:۰۴ توسط The Arrival.)
شماره ارسال: #30

(۲۷/آبان/۸۹ ۳:۵۰)asier نوشته است:  
سلام دوستان
آقا مهدی،آقا فرهاد، arnh جان، The Arrival جان....آرام آرامتر مبادا صدای این تفرقه شما به گوش شیطان برسد.
چنان با همدیگر جدال میکنید انگار نه انگار که همگی همسنگریم.دوستان من چه چیزی میان شما تفرقه انداخت جز غرورتان.عزیزان من مگر نه اینکه خداوند در قرآن فرمود گرامیترینتان نزد خدا با تقواترینتان است پس چه جای بحث و کشمکش است؟!!!!
دوستان من آیا دلتان میخواهد مهدی موعود برسد و همچنان همگیمان در حال جدال باشیم؟
دوستان من به خودمان بیاییم...اینجا سنگری برای دفاع است،اینجا همگی برادریم و همرزم.جنگ نرم را جدی بگیریم،خدای تبارک و تعالی بر اعمال ما ناظر و گواه است مبادا به سخن تلخی برادر و همرزم خود را بیازاریم که اگر مومن به روز قیامتیم و اینکه اوست شنوای دانا،پس هرگز با یکدیگر جدال نکنیم که این از حیله های شیطان است که اهالی حق را به تخم نفاق دچار میکند و در میانشان بوسیله غرورشان تفرقه می افکند.
یادمان باشد:

ذهنمان را بیدار نگه داریم زیرا دشمن ما هرگز نمی خوابد.

جناب Asier عزیز - بنده یکی از طرفداران نوع فکر کردن شما هستم و همیشه از خوندن پست های شما لذت می برم اما این موضوع رو نمی تونم به راحتی نبینم و چشم پوشی کنم

سوالاتی پرسیده میشه که دقیقا عین شرک و اعتقاد نداشتن حتی به کوچکترین مسائل شیعه است

بنده نظر خودم رو گفتم و نظر من هم هنوز عوض نشده

دو نوع عمل کردن داریم

1- عملی که با آگاهی انجام میشه
2- عملی که با اعتماد انجام میشه

عمل دوم همون ایمان است , ایمانی که موسی داشت و به دیدن فرعون رفت و نترسید چون خدا گفتن و اون هم اعتماد کرد
عمل دوم همون ایمان است , ایمانی که محمد داشت و برای راهنمایی عرب های وحشی رفت و حتی ذره ای هم شک نداشت (با اینکه یک آدم معمولی حد اقل از جون خودش می ترسه)

من نمی گم موضوع مهدویت و تمامی مسائل مربوط به اون رو از روش دوم قبول کنید - موضوع اینه که انقدر حدیث و نشانه از انسان های بزرگ (محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علی (علیه السلام) و یک یک معصومین) برای ما گفته شده که با کمی مطالعه تمامی چیزی که می خوایم رو می تونیم پیدا کنیم

باز هم می گم روش دوم اجباری نیست اما بزارید 1 مثال بزنم

امام زمان ظهور کرد و گفت که همین الان فلان کار انجام بشه - شما می خواهید 1000 سوال بپرسید که چرا و چگونه و چرا من و ... ؟!!!

اینی که در پایین می خونید باز هم نظر من است

ایمان : انجام هر عمل دستور داده شده توسط خدا و حجت های او سپس تحقیق در مورد آن !

ما در آخرت نیستیم که ابدی باشیم - ما در دنیا با بعدهایی مانند زمان و مکان روبرو هستیم که این محدودیت ها ما رو مجبور می کنه که همیشه فقط یک گزینه رو انتخاب کنیم
و مهمترین بحث هم دشمن شناسی است
بحث مهدویت باید برای ما حل شده باشه (حداقل اصل موضوع باید حل شده باشه ! بابا حداقل واسه مایی که عضو همچین انجمنی هستیم)

دوست عزیز arnh
موفق باشید و اگه کسی از دست من ناراحت شد , من عذر خواهی می کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، فرهاد ، Ramin_Ghn
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]