کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟
من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود)
مشخصات گرافیکی و بصری:
بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید
".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید.
البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!)
به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟
البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم.
بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن.
البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن.
سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir
که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست.
خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد.
منتظر یاری گرمتون هستم!

تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!!
یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، mhvvhm ، soshiant ، seyed ، seiied ، sina16 ، حقیر ، علی 110 ، m.hossein ، حسنیه ، محیصا ، persia ، taleb ، aleerz ، mahdi jan ، saloomeh ، nooromahdi ، Mitsonary ، Zegile ، مرقال ، 900742498 ، توحید ، بچه شیعه ، سرباز منتظر ، yamahdy ، amir-kratos ، محب الزهرا ، حوریه سادات ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، Ramin_Ghn ، farzad313 ، مجید املشی ، fiftynine ، h05531n ، kh-MAHDI ، soheyl68

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۶, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #121
آواتار
نه دوستان خیالتون راحت من در خدمتم ، اون سری هم یه دفعه تو یه بازه زمانی کم مشکلات ایجاد شده بود که به لطف خدا حل شدند تا حدودی ،
نقل قول:بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!​ داش سینای گل [تصویر: biggrin.gif]
چه خبرا؟ بالا خره یادی از ما کردی! تو آسمونا دنبالت میگشتیم،تو فضا پیدات کردیم [تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif] (منظورم فضای مجازیه [تصویر: wink.gif] )
اختیار داری برادر ما کوچیک شما هستیم این حرفا چیهHeart

یا علی دوستان ، انشاالله کارو شروع کنیم زودتر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۳۴, ۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۲۳:۴۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #122
آواتار
خب کی شروع کنیم؟؟
من که کلا بی کار مطلقمSmile
فقط بحث سر شما و دوستانه.هر موقع بگید من پایم!
راستی بچه ها،یه کم اعتبار به sina17 بدید.گناه داره،تازه وارده،دو تا ارسال بیشتر نداره ! Big GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWink

راستی سینا جان،نظرت در مورد اسمی که انتخاب کردیم چیه؟
اسم سایت: arrivalbase.ir پایگاه ظهور
اسم گروه: گروه ظهور
اسم شبکه اجتماعی ای که احتمالا یکی دو سال آینده ساخته خواهد شدBig Grin: شبکه اجتماعی ظهور یا ظهور نت !
و...
خلاصه همشون از مشتقات کلمه ظهورن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۲۳:۵۸, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #123
آواتار
به به ، اسما که زیبا هستن،جمعو جور هستن ،عالی ، من اتفاقا به صورت مهمان قضیه رو دنبال میکردم فقط یه دفعه دیدم تاپیک از جنگ نرم غیب شده که الان فهمیدم اسمش عوض شده بوده، اسم ها که عالین ، والا منم همیشه پایه ام فقط روزای فرد از 7 صبح تا 2 کلاس هستم بقیه روزا هم که کلا ازادم Blush

یا علی
۰:۰۶, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #124
آواتار
پس فعلا شب بخیر.البته دوستان میدونن که من هرشب تا ساعت 3 تو تالارم!Smile
اما امشب نمیتونم!
۰:۱۰, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #125
آواتار
نقل قول:پس فعلا شب بخیر.البته دوستان میدونن که من هرشب تا ساعت 3 تو تالارم![تصویر: smile.gif]
اما امشب نمیتونم!
شبت خوش برادر ، در پناه حق

دوستان من نظرم این هست که الان یک روزی رو معین کنیم تو همین یکی دو روز آینده ،برا این میگم سریع تر که یه کم عقب افتادگی های زمانی رو جبران کنیم ، به اتفاق فدایی ولایت عزیز و بقیه برادرا بریم یاهو یا سرویس های دیگه ای که برا دوستان راحت تر هست ، هرکدوم راحت تر بود من میام اونجا ، یه کنفرانس بزاریم اونجا هم دوستانی که یه کم باهم دیگه آشنایی کمی دارن اشنا بشن و هم کلا درمورد قسمتای سایت حرفامونو بزنیمو به امید خدا بعد اون با قدرت کارو شروع کنیم،
منم با اجازه دوستان کم کم برم بخوابم،فعلا شبتون بخیرHeart
۰:۱۶, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #126
آواتار
راستی،اسم تاپیک که عوض نشده.فقط یه تیکه به اولش اضافه شده!
شب خوش
۱:۲۳, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #127
آواتار
آقا چجوری میشه اعتبارکسب کرد؟فایدش چیه؟
راستی مارو یادتون نره هم برای ساخت سایت هم ملتمس دعاهستیم
فدایی ولایت میدونه ودرک میکنه چی میگم Big Grinراستی بیا واسه همدیگه وبقیه جوونای امثال خودمون دعا کنیم
۱۵:۳۷, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #128
آواتار
(۴/مرداد/۹۱ ۱:۲۳)Zegile نوشته است:  آقا چجوری میشه اعتبارکسب کرد؟فایدش چیه؟
دکمه اضضافه کردن اعتبار،در کنار تشکر وجود داره: [تصویر: 8cmxhpNPV1tHf0ulqiy2MAMBPkPrvUQABgzIAAAAASUVORK5CYII=] البته شاید هنوز برای شما فعال نشده باشه.به زودی فعال میشه.

(۴/مرداد/۹۱ ۱:۲۳)Zegile نوشته است:  راستی مارو یادتون نره هم برای ساخت سایت هم ملتمس دعاهستیم
میشه ترجمه کنید؟Smile من که نفهمیدم چی شد! Big GrinWink
۱۵:۴۱, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #129
آواتار
دیروقت بوده نفهمیدم چی نوشتم برای ساخت سایت روی ماهم حساب کنید وبرای من و فدایی ولایت و همه جوانان امثال ما(دوست دارن ازدواج کنن ولی مشکلاتی دارن)Wink دعاکنیدCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۵:۵۴, ۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #130
آواتار
(۴/مرداد/۹۱ ۱۵:۴۱)Zegile نوشته است:  دیروقت بوده نفهمیدم چی نوشتم برای ساخت سایت روی ماهم حساب کنید وبرای من و فدایی ولایت و همه جوانان امثال ما(دوست دارن ازدواج کنن ولی مشکلاتی دارن)Wink دعاکنیدCool
شما که از همون اوایل تو بحث بودید،معلومه که روتون حساب میکنیم.اصلا نمیتونیم که روتون حساب نکنیم،چون همونطور که میدوینید،تعداد اعضامون فعلا کمه!
امروز چهارشنبست؟
به بچه ها و آقا سینا خبر بدید که اگه میشه همین امروز شروع کنیم.دسترسی به یاهو راحت تره

راستی گفتید ازدواج! فکر ازدواج من که در افکار معمول جامعه نمیگنجه! تازه 14 سالمه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Zegile
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]