|
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
|
|
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟ من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود) مشخصات گرافیکی و بصری: بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید ".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید. البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!) به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟ البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم. بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن. البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن. سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست. خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد. منتظر یاری گرمتون هستم! تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!! یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۰, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #261
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۳۰)hamidjon نوشته است: سلام اینجا سایته یا چت رومه؟برادر عزیز،شما به جای این حرفها،بیا عضو گروه شو ![]() -------------------------------------------------------------------- خب دوستان،من اومدم،اگه خدا بخواد دیگه هم رفتنی نیستم ![]() خب،بحث سایت تا اینجا پیش رفته که آقا سینا که برنامه نویسمون هست،میگه یوزر پسوردی هاستی که آقا پرشیا داده غلطه.درحالی که پرشیا میگه من چکش کردم و درسته! برای اینکه وضع تا ابد به همین حالت نمونه،آقا پرشیا گفته که نم شنبه که اومدم،احتمالا اطلاعات رو از آقا سینا میگیرم و خودم آپلود میکنم گرافیستمون هم که یه روز هست،یه روز نیست ![]() اما به هر حال پاتوق اصلیشون رو پیدا کردیم،اصلا نگران نباشید![]() ![]() فعلا هم که هیچکدوم از مشترکین مورد نظر در دسترس نمیباشند یعنی هم آقا سینا،هم آقا پرشیا، هم گرافیست محترم
|
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #262
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده گرافیست و طراح وبم مایل باشید میتونم تو بعضی قسمتها کمکتون کنم به اینها تسلط دارم php,javascript,jquery,css,photoshop,3d s max,after effects,premiere ,.... |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #263
|
|||
|
|||
نقل قول:با سلامخیلی خیلی ممنون که به ما پیوستید ![]() داش محمود،فکر کنم ترکیب ایشون با شما،چیز خفنی در بیاد،نه؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها دقت کنید==> داش محمود:پرشیا
|
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #264
|
|||
|
|||
|
سلام......
آقا خفن چیه.......؟؟؟ ![]() ![]() ![]() فارسی را پاس بداریم طالاقانی را زاپاس...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دقت کنید.... خارج از شوخی کی آمادست......؟؟؟ آنتی دجال کجاست؟؟؟؟.... |
|||
|
|
۶:۵۶, ۱۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۱ ۷:۰۹ توسط babak12_124.)
شماره ارسال: #265
|
|||
|
|||
|
داداش چندتا نکته بگم که تجربه ام توی وب سایت و این حرفاست
صفحه اولت خیلی شلوغه و مهمتر انکه سنگین !!!! سنگین بودن صفحه کافیه تا طرف حوصله اش سر بره و بره این نکته کوچیکه اما بسیار بسیار پر اهمیت ! دوم اینکه صفحه ارتباط با ما خالیه چی جوری بهت ایمیل بزنیم بدون اینکه بخوایم توی سایت عضو بشیم و این کارا. صفحه اولت هم لنگ می زنه بهترش کن نمی دونم چه جوری اما می تونی یه فلش بزاری ( سبک البته ) بعد صفحه خودت همون آبیه که شامل ورود به سایت ( صفحه اولش که می تونی اسمش رو بزاری اخبار و غیره )یکی مال تالار گفتمان و بقیه هم همین طور . اگه خیلی به سایت بیداری اندایشه و دیگر سایت های می تونی کنار همون صفحه آبی دوتا صفحه بزاری یکی چپ یکی راست که وقتی موس رو روش بری یا انتخاب می کنی اون کادر بزرگ می شه و میره به وب سایت مذکور الان چیزی یادم نمی یاد یادم اومد می گم خواستم توی سایتت بگم اما ایمیلت رو ندیدم !!!! اینام به درد نمی خوره فقط صفحه سنگین می شه !!! آمار پرشین استت ساعت Flash نرخ ارز ( این چیه آخه ؟!!!) یه چیز دیگه که خیلی جالبه اینه که سه متر مطلب نوشتی بعدشم هم گفتی ادامه مطلب !!!! یه کوچولو می نویسند بعد میگن ادامه مطلب که ببینده بره اونا رو بخونه !!! توی صفحه اول کمتر از مطلب استفاده کن و از تیترهای خوب استفاده کن که خواننده تحریک بشه بره اونو بخونه مطالبت تا اونجایی که می تونی خلاصه کن یا اگه مجبوری که یه مطلب طولانی بزاری یه زرنگی بهت یاد میدم مثلا توی مطلبت مجبوری ایلومناتی رو توضیح بدی می تونی اونو بزرگ با یه رنگ دیگه بنویسی که خواننده متوجه لنک دادنت بشه ( یعنی لنکش بدی ) اینجوری مطمئن باش خواننده چون رفته دنبالش حتما نمی دونسته و مطالب زیاد رو هم حوصله می کنه می خونه اما افرادی مثل بنده و شما که ایلومنتای رو می دونند دیگه وقتشون رو تلف نمی کنند . حتما حتما از برپسب استفاده کن یادت نره چون توی گوگل که یه مطلب رو سرچ کنی توی صفحه اول میای !!! بازم یادم اومد میام . این ایمل منه اگه ناراحت شدی و خواستی فحش بدی بیا اونجا فحش بده ناراحت نمی شم فقط اینجا جلوی جمع نگو که خیلی زشته و سایت شیلتر می شه !! babak12.124@gmail.com این یکی بین 12 و 124 نقطه داره! babak12_124@yahoo.com اینم اندرلاین داره !!! ناراحت نشیا چون ازت خوشم اومد اینارو واست نوشتم گفتم کمکی کرده باشم آخرت شرمنده امام علی (ع ) و فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و شهدای گران قدر نشم . |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #266
|
|||
|
|||
|
برادر مثل اینکه شما در جریان قضایا قرار ندارید!
![]() این توضیحی که شما دادید،احتمالا از وبلاگ woir.vcp.ir بوده!! اون فقط یه وبلاگ سادست.قالبش هم آماده بوده! خودم هم قبول دارم حرفهای شما رو.بحث اینجاست که خودم هم چند ماهه توش نمیرم.اون،از یه وبلاگ ساده هم ساده تره و اصلا بحث اون نیست
|
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۱۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۰ توسط persia.)
شماره ارسال: #267
|
|||
|
|||
|
دلم سوخت
![]() بنده خدا نشست یه مقاله نوشت ![]() در ضمن برادر mehdi_t اگه به تمام این موارد مسلط باشید که خیلی برامون کمک خوبیه ![]() آیدی بنده رو اد کنید:Lordern_76 در ضمن برادر سینا رو پیدا کنید که پیر شدیم زووووووووووود ![]() اینهم یادم رفت بگم که به شدت دارم کار میکنم روی امکانات جدید flash cs6 و امکانات جدیدش که فوق العاده پیشرفت کرده احتمالا جند هفته بعد از آغاز به کار رسمی سایت app ش رو هم برای اندروید و i o s داشته باشیم. ![]() در ضمن تا یادم نرفته بگم اگه کسی لینک دانلود CreateJS رو پیدا کرد یا اطلاعاتی داشت دریغ نکنه. ممنون
|
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۱۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #268
|
|||
|
|||
نقل قول:در ضمن برادر سینا رو پیدا کنید که پیر شدیم زووووووووووودداش سینا رو من که چه عرض کنم،FBI هم نمیتونه پیداش کنه ![]() ![]() آخرین بازدید آقا سینا: دیروز ۱۶:۳۲ معلومه که هست اما نشون نمیده خودشو ![]() اعضا همه دسته جمعی بهشون پیام بدید که چیشد،چرا اینقد دیر شد؟؟! |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۱ ۱۰:۵۶ توسط persia.)
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۱ ۱۹:۰۸)فدايي ولايت نوشته است:دیشب به کمک MI6 پیداشون کردیمنقل قول:در ضمن برادر سینا رو پیدا کنید که پیر شدیم زووووووووووودداش سینا رو من که چه عرض کنم،FBI هم نمیتونه پیداش کنه ![]() قرار شد امروز قالب رو رو هاست نصب کنن با تشکر از MI6 که در این شرایط بحرانی به کمک هموطنان شتافت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #270
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی.خدارو شکر که بالاخره شنیدیم:
کد قالب بندی شده: قرار شد امروز قالب رو رو هاست نصب کننکد قالب بندی شده: دیشب به کمک MI6 پیداشون کردیم[img]http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif[/img]![]() ------------------------------- داش پرشیا،هروقت سایت درست شد،یه اس ام اس بهم بده.(این حرفو باید تو پیام خصوصی بدم اما شرمنده،وقت ندارم: ==> من شارژ ندارم.انتظار نداشته باش جواب استو بدم )قابل توجه همه،من فردا سه شنبه چهاردهم،یک روز باید برم برا مسابقات حفظ قرآن سمپاد مرحله قطبی.خواهشا دعا کنیدبرا همه ![]() ![]() ------------------------------- بعد از ساخت نسخه آزمایشی سایت،باید یه جلسه بذاریم و ببینیم اولویت های کاریمون چیه.من هم چند برنامه دارم که باید گفته بشه.بعد از اونهم یه تقسیم کار موقت باید بشه تا زمانی که نسخه اصلی سایت رونمایی بشه. یاعلی-التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایده ای برای سایت مهدوی دارید؟ | pelaq | 20 | 9,094 |
۸/تیر/۹۴ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: میکا |
|
| ایده شما برای کار فرهنگی چیست؟ | فدايي ولايت | 17 | 11,569 |
۲۸/تیر/۹۲ ۰:۲۸ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| فراخوان عضویت در پایگاه ظهور | فدايي ولايت | 3 | 3,058 |
۲۰/تیر/۹۲ ۱۸:۱۰ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| نیازمندکمک در پایگاه ظهور | فدايي ولايت | 16 | 8,144 |
۵/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۰ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| سایت های مستهجن ; گردابی برای کودکان! | haji13 | 0 | 1,833 |
۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: haji13 |
|

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)