|
تاپیک جامع تفریح به سبک زندگی اسلامی
|
|
۲۱:۴۵, ۲۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۰:۴۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۲ ۱۱:۵۲)Night moans نوشته است: نقل قول بسم الله الرحمن الرحیم "سلام بر مهدی یاوران عزیز" در این تاپیک قصد داریم نظریات خود را درباره تفریح در سبک زندگی اسلامی ارائه دهیم. تمامی آیات مرتبط و احادیث در این باره باید جمع آوری شوند. جمع آوری احادیث بخشی از کار ما است، باید در هر زمینه ایده بسازیم. ****************************************
بسم الله الرحمن الرحیمسلام خدمت تمامی دوستان عزیزم شاید این پستو جای مناسبی نزدم اما از طرفی هم جای مناسب تری پیدا نکردم!در عین حال تفریح و سرگرمی موضوعیه که مدتیه ذهنمو به خودش مشغول کرده و به نظرم در مورد چگونگی و میزانش در زمان های مختلف واقعا باید فکر کرد مخصوصا تو وضعیتی مثل حالا که بسیاری از گردانندگان صنعت سرگرمی درصدد منحرف کردن جوونا هستن(حالا به هر شکلی از ترویج فحشا که ابتدایی ترین شکلشه بگیر تا از بین بردن اعتقادات درستشون که شاید مخفی ترین و خطرناک ترین حالتش باشه) در حدیث داریم که جوان باید تفریح کند... اما این تفریح بایدی شامل چه چیزهایی میشه؟ ببینید چیزی که معلومه اینه که وقت طلاست و باید ازش به نحو احسن استفاده کرد و به نظرم مهم ترین تفریح ها ورزش کردن و مسافرت کردنه که تو احادیث و آیات هم(فسیروا فی العرض...) اما به نظر میرسه کارهایی از قبیل دیدن فیلم و سریال هم کمابیش مفیدند اما در نهایت خوش خیالی اگه نگیم همشون و حساب احتمالات و البته ندیده های خودمونم در نظر بگیرم باز به جرات میشه گفت هیچ فایده ای ندارند البته در مورد فیلم ها و سریال هام هرچند طیف وسیع تری هستند ولی در کل وضع همینطور به نظر میرسه مثلا خود من بعد اطز مدت ها فیلم دیدن به این نتیجه رسیدم که هر فیلمیو ناید دید!باورتون میشه؟بعد فهمیدم برای دیدن یه فیلم خوب باید یه سری ملاک های فنیو در نظر داشته باشم حالا مساله مهم اینه که آیا این تفریحی که به عنوان یه جوون باید انجام بدیمباید حتما به یه دردیمون بخوره و حداقل تو یه زمینه ای مفید باشه یا نه همین که کار نادرستی یا گناهی نباشه کافیه؟ خواهش میکنم حتما رو این موضوع فکر کنید و این رفیقتونم در جریان نحوه برخوردتون با این مساله بذارید شاید شما هم بعد از فکر کردن رو این موضوع بعضی از برنامه هاتونو تغییر دادین (۱۸/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۱)ats نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام چند وقتیه دنبال تفریحاتی هستم که حلال باشه و بتونه روحم را قوت بده ولی به نتیجه خاصی نرسیدم مخصوصا برای ما خانم ها تفریح خیلی کمتر از آقایون هست و نم تونیم هر کاری را بکنیم وقتی دوستای مذهبیم را می بینم ،متوجه میشم تفریحات چندانی ندارن ،افراد غیر مذهبی هم که اصولا گوشه ای از تفریحشون غیر حلال هست با خودم گفتم یه تاپیک در این رابطه بزنم تا این موضوع مورد بحث قرار بگیره تا بیش تر راهنمایی بشم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۱, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۹)Hadith نوشته است: تفریح حلال! سلام . به نظر من تفریحی که انسان انجام میده باید براش یک فایده ای داشته باشه . یعنی اینکه از انجام اون تفریح هدف داشته باشه . انسان نباید در هیچ شرایطی وقتش رو با انجام کارهایی که فایده ای براش نداره تلف کنه . حالا این کار ها میتونه در قالب تفریحات باشه و یا ... . دوست عزیزمون گفتن که سینما رفتن یکی از تفریحات هستش . به نظر من این کار تفریح از نوع وقت تلف کردن هستش . در ضمن هر ورزشی که برای آقایون حلال باشه برای خانوم ها هم حلاله . فقط خانوم ها یک سری از تفریحات رو مثل بعضی ورزش ها رو باید در مکان های خاصی انجام بدن . |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سینما یک هنره و خیلی از حرفها رو میشه در قالب یک فیلم آورد.
البته که هر فیلمی ،ارزش وقت گذاشتن ندارد،اما فیلم خوب رو باید دید. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به قول بچه ها باید ببینید علاقه تون چیه ادم منفعلی هستید یا نه کارهای گروهی رو ترجیح میدید یا فردی تفریحات انتزاعی رو دوست دارید یا عملی الان که خدا رو شکر در هر محله ای کلی باشگاه ورزشی هست کتاب هم که اگه نخواید بخرید کتابخانه هست(خود من عاشق کتابم) اگه اهل مطالعه باشید هم میتونید یه فیلد خاصی که براتون جالبه مشخص کنید روش کار کنید زکاتش رو هم بدید به ما ![]() نقاشی خط و .... هم هست اگه اهل هنر باشید بگید علاقه تون چیه ما براتون تفریح درست میکنیم
|
|||
|
|
۲:۰۲, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
کلاسهای آموزشی
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۱۵:۱۳ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به شخصه برا من تفريحي كه بيشترين لذت رو ازش ميبرم كار هاي تحقيقاتيه پيرامون نماد هاي فراماسونري تو شهر و كشورم و دشمن شناسي و آگاهي بقيه!البته نه اينكه صرفا برام جنبه ي تفريحي داشته باشه،از اين كارم هدف دارم ولي كلا سعي كن هدفيو انتخاب كني كه در راه رسيدن بهش از همه چي حتي سختياش لذت ببري
اينجور تفريحا پايداره دوست من! ![]() در ضمن به شدت با اين حرف كه خيلي از تفريحا واسه ما دخترا به واسطه ي دينمون محدود شده مخالفم!
|
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:کلاسهای آموزشی بحث اینجاست که من همه ی اینهارو مادرزادی پاس کردم ![]() حالا چیکار کنم؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲۱/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۲۰ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آي گفتي!
![]() واسه ما خانما كه به لطف اين آقايون ورزش اصولي مثل ستاره ها صعب الوصول شده جايي نيس والله يا لا اقل بگم جاي نزديك و به درد بخوري نيس. نه ميشه دوچرخه سواري كرد نه اسكيت و نه تو بوستان ها از وسايل ورزشي نصب شده استفاده كرد . نه ميشه گيم نت رفت. نه تو خيابون لايي كشيد نه تماشا چي ورزشگاه شد نه با موتور تك چرخ زد. فقط بايد گلدوزي كنيم!! البته اينارو واقعا از ته دل دلم نميخواد؛ ولي ورزش... خودتون ورزشكاراي خانمو ديديد ديگه ! تو مسابقات غير رسمي و تمرين هم از شر ديد آقايون در امان نيستن همش بايد به فكر لباس محجبه باشن آخه كي با گرمكن شنا ميكنه يا با چادر ايروبيك ميكنه يا دور پارك ميدوه . ما خانما هيچ جا از دست شما آقايون راحتي نداريم. ميگيد با حجاب ورزش كن؟ والله تا شما هستين با حجابم نميتونيم راحت ورزش كنيم . زندگي عاديمونم كه ميكنيم نظرات و پيشنهادات و راهكارهاي فيلسوفانه تون!و كمك هاي بيدريغتون ! رو اعصابمون رژه ميره. بماند كه همه امكانات و بودجه هاي ورزشي هم به شما اختصاص داره و ما هي بايد از جيب خودمون بديم. (۲۰/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۵)hoorie نوشته است: به شخصه برا من تفريحي كه بيشترين لذت رو ازش ميبرم كار هاي تحقيقاتيه پيرامون نماد هاي فراماسونري تو شهر و كشورم و دشمن شناسي و آگاهي بقيه!البته نه اينكه صرفا برام جنبه ي تفريحي داشته باشه،از اين كارم هدف دارم ولي كلا سعي كن هدفيو انتخاب كني كه در راه رسيدن بهش از همه چي حتي سختياش لذت ببري چرا محدوده ولي اين صرفا به خاطر دين نيست به خاطر فرهنگ اشتباه مردمه.
|
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:نه ميشه گيم نت رفت.والا من که پسرم تاحالا سراغ هیچکدوم از اینا نرفتم ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۲۵)فدايي ولايت نوشته است:راست گفتی برادر ، من هم هیچ کدوم از این کارها رو نکردم ، اصلا به نظر من جذابیتی ندارند این ها!نقل قول:نه ميشه گيم نت رفت.والا من که پسرم تاحالا سراغ هیچکدوم از اینا نرفتم الانسان حریص علی ما منع ، خانم های ما چون از این کارها منعشون می کنند براشون شده آرزو. |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
بهترین تفریح حلال و سالم : مطالعه قران خوندن تو مجالس صمیمی و دوستانه نقل حدیث کنید همانگونه که در روایت داریم از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : [b] با يكديگر مذاكره و ملاقات و گفتگو كنيد زيرا حديث صيقل دل هاست همانا دلها مانند شمشير زنگار مى گيرد و صيقل آنها حديث است. اصول کافی جلد اول کتاب فضل و علم حالا این کار میتونه بیت دوستان تو نت باشه و تو مجالس خصوصی برای همدیگه از مناقب اهل بیت بگید ببین چقدر میشه کار حلال کرد یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۩۩الگوی زندگی اسلامی۩۩ | عبدالرحمن | 7 | 5,043 |
۲۵/فروردین/۹۷ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| طرح های زیبای سبک زندگی اسلامی | انتصـار | 0 | 1,652 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۱۶:۰۲ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| فراخوان داستان نویسی برای ساخت فیلم سبک زندگی اسلامی | عبدالرحمن | 43 | 18,889 |
۱/مهر/۹۳ ۰:۵۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مجله انگلیسی سبک زندگی اسلامی + پوستر | سیمرغ | 9 | 6,154 |
۲۶/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۴ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| کثیف و مضرترین تفریح جوانان | علمدار133 | 22 | 10,629 |
۲۱/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۶ آخرین ارسال: mohammadhadi |
|
| سبک زندگی اسلامی-پرجمعیت-بدون وام! | احمد شاکر | 105 | 49,785 |
۱۲/بهمن/۹۲ ۴:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تاپیک جامع سبک زندگی پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) | شهرام | 0 | 1,300 |
۲۹/دی/۹۲ ۱:۱۹ آخرین ارسال: شهرام |
|

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)