| نظرسنجی: مهمترین ضعفهای تالار بیداری اندیشه در کجاست؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 247 رأی | 100% | |
|
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
|
|
۱۴:۵۹, ۲۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه این تالار هدفش بیداری انسانهاست و در نهایت سعی میکنه که قدمی کوچک در راه اسلام و منجی آخرالزمان برداره و تالار رو متعلق به ایشون میدونیم همیشه سعی کردیم همه جوانب امر رو رعایت کنیم و بستری رو فراهم کنیم که هر کسی در حد و توان خودش در این امر فعالیت کنه حالا یکی در زمینه دشمن شناسی. یکی در زمینه مسائل مهدوی. یکی در زمینه مسائل تاریخی یا عقلی و ... البته محدودیتهایی هم گذاشتیم که واقعا هم نیاز بوده، هم اینکه خود ما هم تابع محدودیتهایی هستیم........ به هر حال احساس کردم به جای اینکه انتقادها پراکنده باشه و در پیام خصوصی و ... باشه، یک نظرسنجی عمومی بکنیم و اگر واقعا نیازه، یک بازنگری در مسائل داشته باشیم 1- دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید. الکی هم همرو تیک نزنید 2- اگر انتقاد مبسوطی دارید بنویسید ولی تا حد امکان اسم کسی رو نبرید که اصل انتقاد شما نادیده گرفته نشه (بهترین انتقاد شما انتقادی است که همراه با راهکار مشخص و عملی باشد) سعی می کنیم نهایت سعه صدر را به خرج دهیم التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی
من خیلی وقت پیش ها ، یه تاپیکی زدم عکس های مهدوی ؛ سریعاً جم و جورش کردن و گفتن این تالار جای عکس نیست ! این عکس ها اصلاً مناسبتی ندارن ! بعد الآن تاپیک تصاویری که باید دید ، به پنجمین تاپیکش با +20 صفحه در هر پستش رسیده !!! من خودم از اون تاپیک حداقل یه بار در هفته دیدن می کنم و مشکلی با هیچ قسمت سایت ندارم ، ولی وقتی به عکس های مهدوی می گن مناسبت خاصی نداره ، به عکس های شیر دادن به بچه ی آفریقایی با سانسور کم و عکس های دیگه ای که بعضاً مأیوس کننده هستن و غیره که اصلاً مناسبتی ندارن و کاش در بحث گذاشتن عکس ها ، عدالت رعایت می شد . در هر حال بنده تشکّر می کنم از مدیرای سایت جدی مهدوی بیداری اندیشه و گذاشتن و نذاشتن عکس های مهدوی ، سبب نمی شن که در اعتقادات مهدوی و فراگیری معارف مهدوی لطمه ای وارد بشه ، ولی خوب به هر حال منظورم رو إن شاء الله رحمان گرفتین ... یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۵:۰۴)ANTI MASON نوشته است: سلام بر دوستان گلم در تالار بیداری اندیشه سلام حرف شما تا حدودی درسته ولی خوب خیلی مسائل دیگه هم هست (در جواب بازدید سایت هم هست) ببینید ما یکی موجی داشتیم به اسم موج فراماسونری و مهدویت. دقیقا سال 90 اوجش بود.... کمی بعد از انقلابهای منطقه و جهان هر کی یک سخنرانی دیده بود، سریع میرفت از هرم بغل خونشون عکس میگرفت که وا اسلاما بالاخره چندین مستند همزمان به جامعه تزریق شدن چندین سخنران کارشون شد همین که فقط راجع به نمادها و فیلمها سخنرانی کنن الان این موج خوابیده و هر کسی مانده، واقعا به دنبال حقیقت است و تحت تاثیر جو نبوده.... واقعا دیگه کاربران جدید بسیار کم دنبال نمادها هستن ولی در هر صورت آغوش تالار بازه برای هم مطلبی.... در مورد تشکرها ببینید بحث تشکرها چیزی نیست که با قانون و دستور حل بشه. همانطوری که نمیشه کاربران رو مجبور به تشکر کرد، ناظران و مدیران هم همینن من خودم شخصا هر جا یک پستی که کلیت درستی داشته باشه و کامل بخونمش، تشکر میکنم. جای دیگران هم صحبتی نمی تونم بکنم اما جزو وظائف ناظران و مدیران حمایت از کاربران فعال بخش خودشون هست در مورد رنگ کاربران شما وقتی میرید تو خیابون، میگید چرا فلانی لباس سبز و اسلحه داره؟ خوب این جزو الزامات اون پلیسه ناظرین هم پلیسن. باور کن اگر این رنگها نباشه، کاربران تازه وارد به شدت به مشکل بر میخورن که مشکلشون رو باید به کی بگن من خودم رفته بودم یکی از این تالارهای مذهبی و به سختی تونستم مدیرشو پیدا کنم چون رنگی نبود!!!!
|
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۸:۲۸)pcyord نوشته است: تولید محتوا کمه بیشتر از سایت های دیگه کپی هست مطالب بیشتر چه محتوایی مد نظرتونه؟ (۲۳/مهر/۹۱ ۱:۵۴)black نوشته است: سوالم از شما آقا مهدی گل مدیر سایت اینه: بنده مخلص شما هستم ![]() اما نظر رهبری رو اول در مورد مصلحت بدونیم: نقل قول:مصلحت هم شده يك اسم منفور؛ آقا مصلحتگرائى ميكنند! خب، اصلاً بايد ملاحظهى مصلحت بشود. هيچ وقت نبايد گفت كه آقا حقيقت با مصلحت هميشه منافات دارد؛ نه، خود حقيقت يكى از مصلحتهاست، خود مصلحت هم يكى از حقايق است. اگر مصلحتانديشىِ درست باشد، بايد رعايت مصلحت را كرد؛ چرا نبايد رعايت مصلحت را كرد؟ بايد مصالح را ديد.http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=20686 اما این مصلحت مد نظر شما باید تعریف بشه. باید تحلیل بشه اگر منظورت اینه که مدیران چرا با هم بحث نمیکنن، خوب منم جواب میدم شاید ترجیح میدن بحثها خصوصی مطرح بشه اگر نکته دیگه ای هست، بیشتر باز کن قضیه رو (۲۳/مهر/۹۱ ۱۱:۴۶)جانثار مهدی نوشته است: سلام بر همگی سلام دوست گرامی رویه تالار بر اینست که شما دلیل ناظر رو بشنوی! اگر قانع شدی که هیچ وگرنه اینجا اعتراضت رو بیان کنی: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html از این به بعد شما تست کن، ببین رسیدگی میشه یا خیر |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:اما این مصلحت مد نظر شما باید تعریف بشه. باید تحلیل بشهمنظور من از بحث دعوا کردن با همدیگه در ملا عام نیست. بحث های با آرامش و منطقی هست. بعضی وقت ها تاپیک ها رو یه جوی برمیداره که من احساس میکنم تو مجلس شعر نشستم. یه شاعر شعری میگه. بقین میگن بــــــــــــه بـــــــــــــه. یعنی همه عقاید و نظرات یکسان دارن همیشه؟ من که بعید میدونم. |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۶)black نوشته است:نقل قول:اما این مصلحت مد نظر شما باید تعریف بشه. باید تحلیل بشه من منکر این نیستم ![]() ولی خوب نمی تونم کاری بکنم که دوستان بحثاشون رو بیارن در ملا عام شاید دوست دارن حضوری یا تلفنی یا تو چت به طور خصوصی بحث کنن قبول کن این انتقادت خیلی انتقاد کاربردی نیست. چون اینجا آزادیه دیگه........ هر کسی هر جا لازم می دونه حرف میزنه
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۳:۰۴)Mahdy2021 نوشته است:(۲۳/مهر/۹۱ ۱:۵۴)black نوشته است: سوالم از شما آقا مهدی گل مدیر سایت اینه: بحثو عوض کردن به سبک دکتر احمدی نژاد!!
|
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم وقتی بنده میگم دوستان عزیزم و یا دوستان خوبم ،نمیدانم چطور برداشت عصبانی بودن بنده را کرده اند؟؟ شما دوستان رک گفتید و بنده هم شنیدم و بنده هم کلام خود را گفتم و حداقل ، توقع شنیدن از دوستان را داشتم . در هیچکدام از ارسالهای بنده لحن عصبانیتی درکار نبوده و نیست و بالعکس در کلام شما دوستان . اینکه از چند خط جوابیه بنده این برداشت را داشته اید نمیتوانم کاری کنم ولی اگر اینها را حمل بر بی ادبی بنده میدانید پوزش میخواهم . دوست عزیز ،جناب رنجستان . اگر شما بچه چاله میدانید ما بچه دروازه دولابیم . افتخاریمون اینه که پایین شهر بدنیا اومدیم . بنده هم به شما نگفتم بی ادب ، گفتم ادبیات شما جایگاهی در رشد و بیداری اندیشه شما ندارد . لطفا بجای اینکه شوید ارسالات را به دقت بخوانید . دوستان ،کمبودها را با لحن بد گفتن ،کمکی به پیشرفت هیچیکس نخواهد کرد . بنده به تمام ارسالات در حد چند سوال و جواب ،پاسخ دادم ولی گویا عزیزان بجای جواب دادن ، بخود گرفته اند و بعدِ پاسخ دوستی ،همگی بر سر بنده ریختند که : "لطفا سریع جبهه نگیرد یک مقداری در برابر چند نفر که جرئت کردن نقد بکنن صبور باشید هم شما و هم ناظر قبلی که به خاطر اینکه یکی دو نفر از اینهمه ارسال به ناظرها نقد میکنن سریع عصبانی شدن و این رو به همه نسبت دادن در حالی که من همه ی ارسال ها رو خوندم و خیلی از نقد ها حتی به ناظر ها مربوط هم نمیشد بهتر بود توی این تاپیک هیچ ناظری پستی نمیزد " جناب آنتی میسون ،همین چند وقت پیش بود که از دست یکی ازکاربران عصبانی شده بودید که اگر طرف در نزدیکتان بود سر از تنش جدا میکردید و بنده شما را به صبوری دعوت نمودم و حالا .. نمیخواهم بحث انتقاد را منحرف نمایم و در اینجا به بحثهای شخصی بپردازم . ولی دوستان را دعوت مینمایم که بدون غرض و با این چشم که ما هم مثل شماییم و هر لحظه ممکن است این وظیفه را بیکی از شما دوستان بسپارند بنگرید . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱:۳۸, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱:۳۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۰:۰۷)Agha sayyed نوشته است: جناب آنتی میسون ،همین چند وقت پیش بود که از دست یکی ازکاربران عصبانی شده بودید که اگر طرف در نزدیکتان بود سر از تنش جدا میکردید و بنده شما را به صبوری دعوت نمودم و حالا .. خوب بگید کی بودش مطمئن باشید غیبت نمیشه ![]() اینطوری فکر میکنن با یک کاربر معمولی تند صحبت کردم برای محض اطلاع میگم اون کاربر محترم!!!! سنت یا همون اسیموی مشهور بودش که اتفاقا همین الان هم ببینمش سر از تنش جدا میکنم ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
رویه تالار بر اینست که شما دلیل ناظر رو بشنوی! اگر قانع شدی که هیچ وگرنه اینجا اعتراضت رو بیان کنی: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html از این به بعد شما تست کن، ببین رسیدگی میشه یا خیر [/quote] عزیز داداش ، من گفتم نظر ناظر رو که عزیز دلم miley(میلاد) ، مدیر جدی و دلسوز مهدویّت در این تالار بود ... من شکایتی ندارم و فقط ابراز کردم کاش عدالت در این بحث مد نظر گرفته می شد و ولش کردم و دوست ندارم ادامش بدم . یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه. |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
کاربران گرامی که از معاونت شکایتی دارند ، ما رو مطلع بفرمایند ،
حاضرم با شننیدن شکایتشان ; ضمن تقدیم صلوات برای سلامتیشان ، از ایشان عذر خواهی کنم!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه | nafas | 151 | 40,699 |
۲۳/بهمن/۹۶ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| اطلاعیه وعده صادق در خصوص تالار بیداری اندیشه | alizard | 2 | 3,173 |
۲۷/مهر/۹۵ ۰:۵۹ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید | وحید110 | 55 | 38,942 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۶ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| هدف سایت بیداری اندیشه ؟؟؟؟؟؟؟ | papillon | 18 | 13,369 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| انجمن بیداری اندیشه می تونه فرهنگ ساز باشه | soheyl68 | 9 | 6,296 |
۹/تیر/۹۳ ۹:۵۷ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی بنرهای سایت های مرتبط با هدف بیداری اندیشه | soheyl68 | 5 | 4,079 |
۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟! | فاطمه خانم | 46 | 24,042 |
۲۸/دی/۹۲ ۵:۰۳ آخرین ارسال: درست پسند |
|

شوید ارسالات را به دقت بخوانید .