|
چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور)
|
|
۲۲:۰۴, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۱ ۹:۰۱ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
1.چرا مردان با زنان شاغل ازدواج می کنند؟
قرآن كريم در آيات فراواني از خانواده و وظايف هر يك از زن و شوهر سخن گفته است; تأمين معاش و نفقة زن: "الرِّجَالُ قَوَّ َمُونَ عَلَي النِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَيَ بَعْضٍ وَبِمَآ أَنفَقُوا مِنْ أَمْوَ َلِهِم...;(نسأ،34) مردان، سرپرست و نگهبان زنانند; به خاطر برتريهايي كه ]از نظر نظام اجتماع[ خداوند براي بعضي نسبت به بعضي ديگر قرار داده است و به خاطر انفاقهايي كه از اموالشان ]در مورد زنان[ ميكنند..." بدين وسيله، مرد و سرپرست خانواده وظيفه دارد كه در برابر زن و فرزندان خود، براي پرداختن هزينههاي زندگي و پرداخت مهريه و تأمين زندگي آبرومندانه آنها تلاش و فعاليت نمايد. 2.چرا سن ازدواج بالا رفته است؟ با این همه تاکید درمورد ازدواج در اسلام: 1. تاثیر ازدواج قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم: اذا تزوج الرجل احرز نصف دینه. پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: کسی که ازدواج کند، نصف دینش را حفظ کرده است. مستدرک الوسائل، ج 14، ص 154. 2. ازدواج در هنگام تنگدستی قال الامام الصادق علیه السلام: من ترک التزویج مخافة الفقر فقد اساء الظن بالله-عز و جل-، ان الله- عز و جل - یقول: «ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله.» (2) امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس از ترس فقر ازدواج نکند نسبتبه لطف خداوند بدگمان شده است. چرا که خداوند میفرماید: اگر آنان فقیر باشند خداوند از فضل و کرم خود بی نیازشان میکند. من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 251 3. ازدواج رحمت است قال النبی صلی الله علیه و آله و سلم: یفتح ابواب السماء بالرحمة فی اربع مواضع: عند نزول المطر، و عند نظر الولد فی وجه الوالدین، و عند فتح باب الکعبة، و عند النکاح. پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: درهای رحمت آسمانی در چهار وقت گشوده میشود: 1- موقع بارش باران. 2- زمانی که فرزند به چهره پدر و مادرش مینگرد. 3- هنگام گشوده شدن در کعبه. 4- هنگام برپایی مراسم عقد و عروسی. بحار الانوار، ج 103، ص 221 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۲, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نظر من آقایان خانم ها را وادار به کار می کنند:
1.چون فکر می کنند کاخانه کردن بی ارزش است .(حاضرند پول پرستار وخدمتکار بدهندولی زنشان کارکنه.) 2.باخودفکر می کنند چرا آنها فقط کار کنند خانم کار کنه خرج خودشو در بیاره. 3.با اسلام آشنا نیستند ونمی خواهند مسئولیتی که اسلام برایشان در نظر گرفته قبول کنند.(قرآن كريم در آيات فراواني از خانواده و وظايف هر يك از زن و شوهر سخن گفته است; تأمين معاش و نفقة زن: "الرِّجَالُ قَوَّ َمُونَ عَلَي النِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَيَ بَعْضٍ وَبِمَآ أَنفَقُوا مِنْ أَمْوَ َلِهِم...;(نسأ،34) مردان، سرپرست و نگهبان زنانند; به خاطر برتريهايي كه ]از نظر نظام اجتماع[ خداوند براي بعضي نسبت به بعضي ديگر قرار داده است و به خاطر انفاقهايي كه از اموالشان ]در مورد زنان[ ميكنند..." بدين وسيله، مرد و سرپرست خانواده وظيفه دارد كه در برابر زن و فرزندان خود، براي پرداختن هزينههاي زندگي و پرداخت مهريه و تأمين زندگي آبرومندانه آنها تلاش و فعاليت نمايد. ) 4.می خواهند نشان بدهند روشن فکرند که اجازه می دهند خانمشان کار کنه. . . . . . .شما چطور فکر می کنید؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۱۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۲:۳۵)Agha sayyed نوشته است: بسم الله دقیقا همینطوره که شما میفرمایید. نوع نگاه جامعه ما به زندگی از نگاه توحیدی به سمت نگاه سکولار در حال تغییره(یا بهتره بگیم تغییر کرده). ارزش های اصیل اسلامی در نگاه بیشتر ما چه زن و چه مرد تبدیل شدن به ضد ارزش. هدف غایی ما که خدایی شدن بود دچار سقوط چشمگیر شده و تبدیل شده به آباد کردن مادی زندگی دنیایی به هر قیمتی و در آخر پدیده ی شوم فمنیسم اسلامی که گریبانگیر بیشتر خانم های مذهبی ما شده و به قدری زیرکانه این مساله وارد مغزهای ما شد که خودمون هم باورمون نمیشه در عین دم از توحید زدن و در عین اینکه با افتخار میگیم الگوی ما حضرت فاطمه (سلام الله علیها) است،یک فمنیست هستیم از نوع اسلامیش. ............................................................................ پ.ن: بنده فقط به آسیب شناسی بحث های مربوط به خانوم ها میپردازم چون مطالعاتم بیشتر در این زمینه است و این به این معنا نیست که خانم ها مقصرند،بلکه خانم ها موثرترند و مباحث مربوط به آقایون رو میسپارم به سایر دوستان. ![]() (۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۰۲)نرجس نوشته است: به نظر من آقایان خانم ها را وادار به کار می کنند: به نظر من آقایون خانم ها رو وادار به کار نمیکنند،بلکه این خانوم ها هستند که دوست دارن کار کنند(در اکثر موارد). |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۲۰)meshkat نوشته است: ببینید من خودم یه مدت شاغل بودم و بنا به دلایلی فهمیدم که بهتره شاغل نباشم اگه اینطوره که شما می گید پس این همه زن شاغل متاهل با داشتن بچه توی جامعه چکار می کنند. واقعا اگه مردی نخواهد زنش می تواند کار کنه؟ |
|||
|
۱۳:۲۹, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۳۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۲۶)نرجس نوشته است: اگه اینطوره که شما می گید پس این همه زن شاغل متاهل با داشتن بچه توی جامعه چکار می کنند. واقعا اگه مردی نخواهد زنش می تواند کار کنه؟ بله میتونه کار کنه! خیلی از آقایون هم به اسم روشن فکری همسرانشون رو در اینکه بخوان کار کنن یا نه آزاد میگذارن. من خیلی از آقایون رو دیدم که واقعا دوست ندارن همسرانشون کار کنن اما از ترس اینکه زندگیشون از هم نپاشه مخالفتی هم نمیکنن. شما میتونید از یکی از همین خانم های شاغل متاهلی که بچه هم دارن بپرسید که آیا همسرشون آنها را وادار به کار میکنه؟یا خودشون میخوان؟ |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
انگار شما سوال منو فراموش کردید؟
چرا مردان با زنان شاغل ازدواج می کنند؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱۳:۵۰, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۳۴)نرجس نوشته است: انگار شما سوال منو فراموش کردید؟ دلیش اینست که این مورد بسیار کم است . حداقل بنده بندرت دیده ام (در بین همکاران ،بستگان و ..) که مردی بخواهد با خانوم شاغل کار کند و اصرار بر شاغل بودن همسر داشته باشد . دقیقا برعکس ، خانوم های بسیاری هستند که قید کار کردن را در عقدنامه خود می آورند و همسر خود را ملزم به امضاء و تایید آن میکنند . یا حتی بنده خانومی را میشناختم که چندین و چند تن از خواستگارهای ایشان بدلیل اینکه ایشان مصر بکار کردن بودند ، حاضر به ازدواج با ایشان نبودند . البته آقایانی هم هستند که بدنبال همسران ثروتمند ، و نه شاغل میگردند که آنهم باز میگردد به روحیه تنبلی برخی آقایان . که آنها هم بسیار اندکند . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۲۶ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۲:۱۶)علائم ظهور نوشته است: اتفاقا قشر مذهبی مردهایی که من میشناسم، از فعالیت زیاد اجتماعی و مخصوصا شاغل بودن زنهایشان نه تنها خشنود نیستند، بلکه حتی نگرانی هایی هم دارند (۲۷/مهر/۹۱ ۲۲:۲۶)meshkat نوشته است: تهاجم فرهنگی اول در اکثر جوامع سراغ زن ها میره.چون ایجاد تغییر در افکار و اعتقادات یک زن هست که موجب ایجاد تغییر در کل جامعه میشه و یه فرهنگ رو نهادینه میکنه.به دلیل اینکه این زن ها هستند که نسل بعد رو می سازند.(البته تا به حال اینطور بوده ولی از این به بعد مهد ها این وظیفه رو برعهده خواهند گرفت.) (۲۸/مهر/۹۱ ۱۱:۱۵)meshkat نوشته است: خانم ها به شدت موثر هستند! (۲۸/مهر/۹۱ ۱۱:۲۷)meshkat نوشته است: ولی اصولا آقایون مذهبی جامعه ما دنبال زنان شاغل نیستند.البته بهتره پاسخ این سوال رو آقایون بدن ولی در برخوردهایی که بنده داشتم،آقایونی که از لحاظ اعتقادی در حد معقولی قرار داشتن اگه با کار کردن همسرشون مخالف نبودن حد اقل این بود که بی تفاوت بودن یعنی دنبال همسر شاغل نبودن. (۲۸/مهر/۹۱ ۱۱:۵۸)Agha sayyed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۲۸/مهر/۹۱ ۱۲:۳۵)Agha sayyed نوشته است: "..یکسری عوامل دست بدست هم دادن تا وضعیت کمی غیر دینی جلو برود . " (۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۰۸)meshkat نوشته است: دقیقا همینطوره که شما میفرمایید. (۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۲۹)meshkat نوشته است: بله میتونه کار کنه! (۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۵۰)Agha sayyed نوشته است: بسم اللههم سنگران مشکلی ندارند. درنتیجه اگرخانمی شاغل متاهل بچه دار بود: 1.خانواده اش مشکل اقتصادی دارند. 2.برای چشم وهم چشمی کار میکنه .(شوهرش مخالفه ولی به خاطر تحکیم خانواده مخالفتش را اعلام نمی کنه.) 3.زن وشوهر زندگی تجملاتی را ترجیح می دهند. 4.نظرخودم است(فکر می کند کارکردنش صدمه ای به زندگی اش نمی زند بلکه مفیدهم است.) |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۶:۱۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۱۶)نرجس نوشته است: 5- این خانم هنوز نمی داند وظیفه اش به عنوان یک زن چیست. 6- به دلیل پیدا کردن شان اجتماعی. 7-برای اینکه به همه نشان بدهد هیچ چیز از یک مرد کم ندارد. 8-برای اینکه ثابت کند نیازی به مرد ندارد. و... |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مسلمه که اسلام مسئولیت تامین مالی خوانواده روبه عهده ی زن نذاشته اما خوب خیلی از خانومهایی که تحصیلات دانشگاهی هم ندارن به خاطر شرایط بد مالی مجبور به کار کردن شدن مخصوصا تواین سالهای اخیر واکثر خانومهای بی سرپرست یا بد سرپرست مجبور به کار کردن هستند که تعدادشون زیاده چرا فکر میکنید تعداد این دسته کمه؟اتفاقا خیلی هم زیاده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جلسه آشنایی سوال بپرسیم؟! نپرسیم؟! | علائم ظهور | 8 | 2,889 |
۱۶/بهمن/۹۵ ۰:۵۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| سوال از آقایونی که قصد ازدواج دارن | بهسا | 28 | 11,344 |
۲۴/شهریور/۹۳ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|
| یه سوال دارم: شغل خواستگار | fish | 22 | 9,136 |
۲۲/تیر/۹۳ ۲۰:۲۹ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,186 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,325 |
۳/بهمن/۹۱ ۱:۱۳ آخرین ارسال: parisan |
|