|
چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور)
|
|
۲۲:۰۴, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۱ ۹:۰۱ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
1.چرا مردان با زنان شاغل ازدواج می کنند؟
قرآن كريم در آيات فراواني از خانواده و وظايف هر يك از زن و شوهر سخن گفته است; تأمين معاش و نفقة زن: "الرِّجَالُ قَوَّ َمُونَ عَلَي النِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَيَ بَعْضٍ وَبِمَآ أَنفَقُوا مِنْ أَمْوَ َلِهِم...;(نسأ،34) مردان، سرپرست و نگهبان زنانند; به خاطر برتريهايي كه ]از نظر نظام اجتماع[ خداوند براي بعضي نسبت به بعضي ديگر قرار داده است و به خاطر انفاقهايي كه از اموالشان ]در مورد زنان[ ميكنند..." بدين وسيله، مرد و سرپرست خانواده وظيفه دارد كه در برابر زن و فرزندان خود، براي پرداختن هزينههاي زندگي و پرداخت مهريه و تأمين زندگي آبرومندانه آنها تلاش و فعاليت نمايد. 2.چرا سن ازدواج بالا رفته است؟ با این همه تاکید درمورد ازدواج در اسلام: 1. تاثیر ازدواج قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم: اذا تزوج الرجل احرز نصف دینه. پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: کسی که ازدواج کند، نصف دینش را حفظ کرده است. مستدرک الوسائل، ج 14، ص 154. 2. ازدواج در هنگام تنگدستی قال الامام الصادق علیه السلام: من ترک التزویج مخافة الفقر فقد اساء الظن بالله-عز و جل-، ان الله- عز و جل - یقول: «ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله.» (2) امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس از ترس فقر ازدواج نکند نسبتبه لطف خداوند بدگمان شده است. چرا که خداوند میفرماید: اگر آنان فقیر باشند خداوند از فضل و کرم خود بی نیازشان میکند. من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 251 3. ازدواج رحمت است قال النبی صلی الله علیه و آله و سلم: یفتح ابواب السماء بالرحمة فی اربع مواضع: عند نزول المطر، و عند نظر الولد فی وجه الوالدین، و عند فتح باب الکعبة، و عند النکاح. پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: درهای رحمت آسمانی در چهار وقت گشوده میشود: 1- موقع بارش باران. 2- زمانی که فرزند به چهره پدر و مادرش مینگرد. 3- هنگام گشوده شدن در کعبه. 4- هنگام برپایی مراسم عقد و عروسی. بحار الانوار، ج 103، ص 221 |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۳, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۸/آذر/۹۱ ۱۷:۱۴)Havbb 110 نوشته است: اگه یه کم توجه کنید متوجه میشید که این نیاز ها رو خودمون الکی برای خودمون تراشیدیم! من به اینها میگم بهانه ، نه نیاز! ببخشید میشه ترمز کنید از کجا ناراحتید که این طور تند پست می زنید چرا تر و خشک رو باهم می سوزونید فکر می کنم شما متن من رو خیلی سریع خوندید من که نگفتم خواستگار باید آخرین مدل ماشین و خونه بالا شهر و میز مدیرعاملی بزرگترین شرکت دنیا رو داشته باشه هر کسی می دونه که یه شبه بدست نمی یاد من نه بهشون نیاز می گم نه بهانه می گم هدف و هدف ارزش مدح رو داره منظور من این بود که شاید یکی از دلایل ترس از ازدواج و بی میلی بهش این باشه که طرف پیش خودش فکر می کنه شاید طرف مقابلش این اهداف رو درک نکنه یا مانعی برای رسیدنش به اهداف بشه یه جورایی ترس از دست دادن استقلال یکی دیگه از دلایل ترس هم بی هدفیه یعنی تکلیف خودمون با زندگی رو نمی دونیم من دو تا از دلایل ترس از ازدواج رو مطرح کردم البته من پسر نیستم که مشکلات اونها رو برای عدم ازدواج بدونم شاید اصلا اینها براشون مشکل نباشه (۲۸/آذر/۹۱ ۱۸:۱۳)mahdy30na نوشته است: برای تکمیل فرمایشاتون باید بگم که در تعریف یک ازدواج زمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیدم که داماد چیزی نداشت و برای مهریه فقط چون چیزی باشه به دستور حضرت با اندکی پول حلقه ای از جنس آهن تهیه کرد و به عروس هدیه کرد ![]() ![]() الان من اینو به مامان فلان عروس بگم چی میگه ![]() در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۳:۱۷, ۲۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۱ ۱۳:۲۹ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۲:۰۴)نرجس نوشته است: چرا مردان با زنان شاغل ازدواج می کنند؟ ابجی نرگس اولندش که سام علیک دویومندش جون ابجی ما مردا نمیریم با زنای شاغل ازدواج کنیم . اشتباه به عرز مبارک رسوند. این خانما هسن که خودشون شاغلن. فک کنم ما زن غیز شاغل نداریم جون آبجی. راسی تو قران واقعا چنین آیه ای هس؟!!!!!!!!!!!!!!!! بابا دمه خدا گرم عجب باحاله. اخ چه کیفی کردم . |
|||
|
۱۷:۳۵, ۳۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۱ ۱۷:۳۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۱ ۲:۰۳)جویای... نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم من تند حرف نزدم ، فکر میکنم شما بد برداشت کردید در هر صورت من معذرت میخوام. کلا چیزی که گفتم خطاب به نسل خودم بود! مطمئن باشید اگر پسری اطمینان داشته باشه که همسرش اینطوری نیازها و انتظارات زیاد نداره قطعا اون هم زود ازدواج میکنه و هم قانع هست ، بنده با اکثر پسر های مجرد سایت صحبت کردم با پسر های غیر مذهبی هم صحبت کرده ام. الان اینجا میبینم که خانمها میان میگن ما اگه قناعت کنم طرف مقابلمون قناعت نخواهد کرد و انتظاراتش زیاده ، در حالی که پسر ها هم دقیقا همین رو میگن!!! من احساس میکنم یه سوء تفاهم شده هر دو طرف فکر میکنن این طرف مقابله که انتظاراتش زیاده ![]() ولی انصافا دخترهایی که انتظاراتشون زیاده ، خیلی بیشتر از پسرهایی با این ویژگی هست. آخه پسر بدبخت چیکار داره الکی انتظارشو بالا ببره پسرها همگی از خداشونه که زود ازدواج کنند. اونایی هم که میبینید میگن ما خوشمون نمیاد از ازدواج و از دختر و... اینا حکایتشون حکایت همون گربه هه هست که دستش به گوشت نمیرسید میگفت اه اه بو میده =)) (لطفا سو برداشت نکنید!!!) |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۱ ۱۷:۳۵)Havbb 110 نوشته است: من تند حرف نزدم ، فکر میکنم شما بد برداشت کردید در هر صورت من معذرت میخوام. کلا چیزی که گفتم خطاب به نسل خودم بود!بنده هم ازجانب خانومانگفتم که اگه ازدواج کنم انتظارت طرف مقابلم زیاده اتفاقامن ازدیدآقایون گفتم این مسئلو....شماگفتیدطرفین صبورباشن و....منم گفتم آدمی باچنین خصوصیات واقعا کمه... |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
خب باید بگم که بنده آقایون رو بهتر از شما میشناسم. با قاطعیت میگم که شما اشتباه تصور میکنید
|
|||
|
|
۹:۳۵, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۱ ۱:۰۴)Havbb 110 نوشته است: خب باید بگم که بنده آقایون رو بهتر از شما میشناسم. با قاطعیت میگم که شما اشتباه تصور میکنیدواقعا! خیل خب پس لطف بفرماییدبگیدکه چراآقایون الان برای ازدواج کم پاپیش میذارن...من میگم به خاطرتوقعات اجتماعی وهمچنین افراد شمالطف کنیدبنده روقانع بفرماییدکه دلیل اصلی چیه... |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
به خاطر اینکه فکر میکنن دختر خوبی که انتظاراتش کم باشه دیگه نیست و ...
همه فکر میکنن با شرایط نامساعد مالی اونها هیچکس حاضر نیست باهاشون ازدواج کنه... اصلا خود آقایون حضور دارن در این تالار بیان بگن اینطور هست یا نه! باور کنید اگر پسری بدونه که همسر مورد نظرش قانع هست قطعا زود ازدواج میکنه. |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۱ ۱۶:۰۷)Havbb 110 نوشته است: به خاطر اینکه فکر میکنن دختر خوبی که انتظاراتش کم باشه دیگه نیست و ...بهتره بگم شماداریداشتباه میکنیددرموردشناختتون نسبت به آقایون!آقایون فکرمیکنن که دخترخوبی که انتظاراتش کم باشه نیست؟؟؟ اولااینکه دختری که انتظاراتش درحدنرمال باشه هست ولی خیلی کمه ودقیقاهم همینطوریه که الان کسی باشرایط بی پولی همسرش راحت نمیتونه بسازه پس معیارمیره روی وضعیت ودرآمدمالی خوب....منم که همینهاروگفتم! بله آقایون حاضردرتالاربیان بگن که اینطوری هست یاخیر...بعدش این یه تصورنیست که ملت تصورمیکنن همسرشون بااین شرایط نمیسازه اینوبگم ...این یه واقعیته که الان شمابایه درآمدمتوسط روبه پایین نمیتونیدازعهده ی مخارج زندگی بربیاین....غیرازاینه؟؟؟ خب وقتی من میدونم که بااین درآمدوشرایط اقتصادیم توهزینه های زندگیم میمونم بازم میرم سراغ ازدواج به نظرتون ؟؟؟ اینکه یه نفردیگه روبیارم بخوام خرجشم بدم؟؟؟؟نمیشه دیگه...پس این یه تصورنیست این یه واقعیته واگه الان رشدازدواج درکشورمون نرخ نزولی داشته به خاطرهمین شرایط دست وپاگیریه که هیچ نشونی ازمعنویت ومذهب دراون نیست ...بله اگه آقاپسرابدونن که همسرشون انتظارات بالایی ازشون نداره ازدواج میکنن...همه اینومیدونن...ولی برخلاف حرفی که زدیداین یه تصورنیست برای آقایون ...این یه واقعیت ازجامعه ی ماست.من نمیدونم شماتوچه شرایطی ادواج کردیداگه همسرتون یک فردقانع هستندکه خب خداروشکرقدرشونوبدونید...ولی الان یه همچین افرادی خیلی کم هستن یه جورایی نایاب شدن. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۱ ۲۰:۵۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
نقل قول:اولااینکه دختری که انتظاراتش درحدنرمال باشه هست ولی خیلی کمه خب منم که دقیقا همینو گفتم چند تا پست قبل شما گفتی نه اینطور نیست! اگه مایل باشید بنده با آقایون صحبت میکنم که خودشون بیان بگن! البته اگه نگید دوستاتو جمع کردی که حرفتو تایید کنند
|
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۱ ۲۱:۵۴ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۱ ۲۰:۵۴)Havbb 110 نوشته است: خب منم که دقیقا همینو گفتم چند تا پست قبل شما گفتی نه اینطور نیست!بله حتمابفرماییدکه تشریف بیارندونظرشونوبدن انسان منطق داره حرف درست روقبول میکنه... بنده بی منطق نیستم که بخوام بگم رفتیددوستاتونوجمع کردیدبیاریدبرای تاییدحرفاتون! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جلسه آشنایی سوال بپرسیم؟! نپرسیم؟! | علائم ظهور | 8 | 2,890 |
۱۶/بهمن/۹۵ ۰:۵۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| سوال از آقایونی که قصد ازدواج دارن | بهسا | 28 | 11,359 |
۲۴/شهریور/۹۳ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|
| یه سوال دارم: شغل خواستگار | fish | 22 | 9,136 |
۲۲/تیر/۹۳ ۲۰:۲۹ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,193 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,329 |
۳/بهمن/۹۱ ۱:۱۳ آخرین ارسال: parisan |
|