|
انتخابات و ارزش رای زن با توجه به ارزش شهادت زن در اسلام
|
|
۱۲:۱۸, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
ابتدا بگویم این تاپیک سیاسی نیست. یک پرسش است که برایم پیش آمده و تاکنون جواب قانع کننده ای نشنیده ام. اگر پاسخ مناسبی داشتید ممنون می شوم آن را بخوانم. فقط لطفا از برچسب زدن و حاشیه رفتن خودداری کنید. همانطور که همه میدانیم طبق سوره بقره شهادت دو زن مساوی شهادت یک مرد قلمداد شده است. حال پرسش من این است: با توجه به اینکه در انتخابات وقتی به کسی رای می دهیم به اصلح بودن آن کاندیدا نسبت به بقیه کاندیداها، یا به سخنان و برنامه های آن فرد رای میدهیم لذا رای دادن فرقی با شهادت دادن به اصلح بودن فرد یا صحیح بودن سخنان آن فرد ندارد. پس چرا رای یک زن برابر رای یک مرد است؟ آیا این خلاف شرع نیست؟ آیا این عملکردی سیاسی نیست؟ چرا وقتی برای گزینش مراجعه می کنیم صفحه انتخابات شناسنامه های مرد و زن یکسان بررسی می شود؟!! بهتر نیست زنان از هر دو انتخابات فقط در یکی شرکت کنند؟!!! یا اصلا رای زنان در پایان تقسیم بر دو شود؟!! یا راهکار بهتری پیشنهاد می کنید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۰, ۲۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۴۲ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دوستان من دارم از نت خارج میشم. اگه چیزی نوشتین شب پاسخ میدم.
![]() آقای بیداری هم بیان افتخار بدن نظرشون را بگن خوشحال میشم. (۲۰/دی/۹۱ ۱۷:۵۶)وحید110 نوشته است: خواهر بی سواد من آقا وحید شما که قبلا گفتی اینجا شهادت زن و مرد یکی است!!
الان که گفتم هدفم این بود که شما و بقیه (مثل آقای خیبر110 ) این حرف را بزنید میگویید که شهادت نیست و قسم است؟؟؟ این طرز مناظره به نظر شما صحیح است و به جایی می رسد؟ بهر حال این قسم جایگزین شاهد است.
|
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۵۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ببینید این سوگند به تنهایی معنی نمیدهد
سوگند بر شهادت داریم سوگند بر ادعا بنده از کلمه خود شما استفاده کردم . ادعا و وزن گفته زن و مرد اینجا یکی است در واقع وقتی شهود هم مقابل هم قرار میگیرند بحث تعداد و زن و مرد مطرح نیست . ببینید خواهر من برای تفسیر قران باید به تمام ایات و روایات وارد و مسلط بود . طبق خود قران ایات را فقط راسخون فی العلم میتوانند تاویل کنند . بحث اثبات حکم شرعی اصلا و ابدا اینگونه نیست . این که شما برای هدفتان میجنگید خوبه ولی .... در ضمن والا ما نه توی فامیلمون دیدیم کسی زنش رو کتک بزنه نه ظلمی به کسی میشه . توی صف همیشه خانوم رو مقدم میذاریم . توی واحد هم همیشه لند میشیم تا خانوما بشینن داداشه رو هم کتک بزنیم (در نقش پدر و داداش) ابجی و دختر خونه همیشه عزیز دردونه هست . مامنمون رو هم نمیزاریم بره خرید که خسته نشه . کلا داره خوب میگذره همه هم راضی . حالا این وسط هی میان شر راه میندازن بین خانواده ها به اسم حقوق زن این دیگه درست نیست کلا در فرهنگ ایرانی و اسلامی همیشه خانوما محترم بوده و هستند . منتها چون غرب وضع فرق میکرده الان این ماجرا ها راه افتاده تو خیابونم اگه یه خانمی با یه اقا حرفشون بشه 10 نفر خانوم رو پشتیبانی میکنند. حالا خورده فرهنگ هایی هم هست که به قول شما دختر به زور شوهر میدن و ... که کسی باهاش موافق نیست . چه زن باشی چه مرد ان شا الله در هیچ کاری تند روی و کند روی نباشه در پناه خدا نقل قول:بهر حال این قسم جایگزین شاهد است. نه خواهر من برای رد قذف است. اصولا بحث قسم در حقوق مبحثی جداست . باز در همین ایه مورد نظر شما . وقتی عملی اتفاق نیفتاده که زن برش شهادت نمیده . بلکه ادعا رو با قسم رد میکنه . شهادت بر عدم که نمیشه! |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
دوستانی که میخوان در بحث شرکت کنند توجه کنند:
وظیفه ی ما جدال احسن هست (طبق نظر قرآن) حتی اگر توهینی شنیدید نباید جواب رو با توهین بدید ، اگر بحث از حدود خارج شد بهترین کار سکوت هست: چون به قرآن و سخن ز او نرهی آن است جوابش که جوابش ندهی سعدی |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۱ ۱۷:۰۶)ایرانی نوشته است: شما کل ارسالها و نوشته ها را مطالعه کردی؟چی باعث شد فکر کنید نخوندم؟ اتفاقا برام جالب بود و بحث رو دنبال کردم... بایت پاسخی که بعدش داده بودین فکر کردم ارسال آقای بیداری اندیشه رو نخوندین خانم عزیز فقط همینو بگم که همون فکری که شما در مورد من و برخی خانم های تالار میکنین، من هم در مورد شما همون فکر رو میکنم! خانم ایرانی نمیدونم تا حالا متوجه شدین یا نه... اما تو این تالار اهانت به دیگران و بی درک و فهم خطاب کردنشون، هیچ ارزشی نداره! چیزی که در اکثر پست های شما به وضوح مشاهده میشه ...اینجا کسانی که به اصطلاح کم میارند به این جور حرف ها رو میارن... شما اگر میخواین پست هاتون موجه و مقبول اعضا باشه این اهانت ها رو کم و حذف کنید و با دلیل و برهان حرف بزنید لطفاً... با تشکر |
|||
|
|
۷:۱۳, ۲۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۸:۴۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۱ ۱:۱۳)آرین (الهه.ع) نوشته است: چی باعث شد فکر کنید نخوندم؟ اتفاقا برام جالب بود و بحث رو دنبال کردم... وقتی معاون نمیداند حکم دیه در قران نیست یا فلان آیه در قران است یا فلان ناظر نمیداند تاریخ انقلاب چیست بعد بنده را بیسواد خطاب می کند این حق من است که از خودم دفاع کنم. وقتی پستهای مرا از روی لجبازی (مثل حدیث ناظر فلان تالار) حذف میکنند یا پاسخ ندارند و حاشیه سازی می کنند مشخص است چه کسی بدون دلیل حرف می زند. تمامی نوشته ها و دلایل من مستند است و دیگران عاجزند که پاسخ مرا بدهند. نقل قول: حتی اگر توهینی شنیدید نباید جواب رو با توهین بدید ، اگر بحث از حدود خارج شد بهترین کار سکوت هست: این شما و دوستان شما بودند که ابتدا بنده را بیسواد خطاب کردند در حالی که خودشان نمیدانستند که آیه ای که من آوردم درقرآن است و تصور می کردند که از خودم درآورده ام. |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۲۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول: قران رو قبول داری خوب بابا خود خدا گفته شهادت زن باس اینزوری باشه که دو نفر باشن خوب حالا خدا گفته دیگه چه کنیم؟ ببینید برادر گرامی مشکل ما این است: 1. از یک طرف به ما می گویند فلان قانون درقرآن آمده و باید عین آیه قرآن اجرا شود: 4 همسری - شهادت و .... 2. از طرف دیگر درباره مسئله ای مثل صیغه که غیرمستقیم است به ما میگویند باید به تفاسیر و احادیث و روایات رجوع کرد نه فقط قرآن چگونه است یک جا باید عین آیه قرآن اجرا شود اما در جای دیگر با توجه به تفاسیر و احادیث و روایات؟
اگر در مسئله شماره دو تفسیر می تواند مسئله را حل کند در مسئله شماره یک تفسیر هم می تواند امروزی شود و مثلا 4 همسری را با توجه به اینکه در قسمت دوم آیه گفته شده که کسی نمی تواند عدالت را اجرا کند باید حذف کرد.پس یا باید درهمه چیز فقط قرآن مبنا باشد یا چون ما شیعیان به تفسیر معتقدیم درهمه چیز باید تفسیر برقرار باشد. آنهم تفسیر صحیح و امروزی.آیا توانستم منظورم را خوب بیان کنم؟ متوجه شدید؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Mohammad.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۱ ۱۸:۰۷)ایرانی نوشته است: ببینید برادر گرامی مشکل ما این است: ببینید خواهر من وقتی در قرآن یک حکم بصورت واضح و شفاف نقل شده باشه دیگه هیچ حرف و حدیثی رو نمیتوان اقامه کرد. مثل بحث چند همسری و... اما اگر در قرآن عملی ذکر نشده باشه و پیامبر گرامی اسلام آنرا بعنوان سنت از خودشون بجا گذاشته باشند اونوقت باید برای اثبات آن سنت به احادیث و روایات صحیح رجوع کرد... مثل اینکه در قرآن گفته نشده که طلا برای مرد حرام است اما طبق روایات و احادیث از پیامبر منقول است که طلا برای مرد حرام است. امیدوارم که جواب شما را بخوبی داده باشم. |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۲۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
جمعبندی تاپیک:
قیاس در شیعه مذموم هست. نقل قول: ... امام صادق علیه السلام بعد از آن خطاب به ابو حنيفه كرد و فرمود: حكم قتل ، شديدتر و مهمّتر است، يا حكم زنا؟ در مورد نظر علما راجع به حق رأی زنان و تبیین تفاوت شهادت و حق رأی : نقل قول:بعضی از علما در زمان مشروطیت با حق رأی زنان مخالفت کردن از جمله آیت الله مدرس اما این به خاطر وضعیت حکومت فاسد اون زمان و نیات پلید اونها بود. حتی خود امام خمینی رحمه الله علیه هم اوایل با لایحه انجمنهای ايالتي و ولايتي مخالفت کردن که بخشی از اون بحث حق رأی زنان بود. اما ایشون بعد از انقلاب چنین حقی رو خیلی واضح بیان کردن که اینجا دلیل این تفاوت نگاه امام و علما رو توضیح میدیم: از مشارکت خوب دوستان تشکر می کنیم. تاپیک بسته میشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارزش انسان به چيست؟ | III I III | 9 | 3,354 |
۴/اسفند/۹۵ ۱۴:۲۱ آخرین ارسال: Mforootaghe |
|
| توجه اسلام به عواقب تهمت و اشاعه فحشا در جامعه اسلامی | آیات | 0 | 1,080 |
۱۳/خرداد/۹۴ ۰:۲۵ آخرین ارسال: آیات |
|
| ارزش و فضيلت انتقادپذيري در سخن امام هادي (علیه السلام) | I AM SHIA | 1 | 1,003 |
۶/مهر/۹۳ ۲۰:۰۶ آخرین ارسال: Fatemeee |
|