| نظرسنجی: رای میدهم؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 200 رأی | 100% | |
|
و اما انتخابات !!
|
|
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل بیداری اندیشه
قرار نبود سیاسی کار نکنیم اما دیگه انتخابات ریاست جمهوری چیزی نیست که بشه ازش گذشت . و تیم مدیریتی بعد از بحث و بررسی تصمیم گرفت به صورت زیر چنین بحثی ایجاد شود چند شب پیش داشتم درس میخوندم و تلوزیون رو روشن کردم . فکر کنم ساعت 3 بود . ایت الله ناصری از اساتید بزرگ اخلاق داشتند در مورد ماه رجب خیلی زیبا صحبت میکردند . اخرش در مورد انتخابات میگفتن : رای بدین و شرکت کنید ... ولی به هیچ عنوان بد کسی رو نگید ... تخریب نکنید ... ایشون خیلی زیبا و اخلاقی بیان کردند که الان من یادم نمونده . به هر حال ما 2 ساله داریم حرف از اسلام میزنم . اخلاق میخونیم . حدیث میگیم . ختم قران و دعا . شاید وقتشه با رعایت اصل اسلامی نشون بدیم ببینیم ایا چیزی یاد گرفتیم؟ سعه صدر داریم . میتونیم اخلاق نیکو در گفتار و افکار داشته باشیم . میتونیم برادرمون رو نرنجونیم . با عصبانیت ننویسیم و اگر کسی ما رو رنجوند مقابله به مثل نکنیم ؟!! تهمت نزنیم . چیزی رو که نمیدونیم نگیم . غیبت . بد گویی . طعنه ... در این تاپیک در مورد نامزد ها صحبت میکنیم و برنامه هاشون . منتها با دلیل و مدرک . بدون تخریب . اگر هم انتقادیه مستند و خیلی اخلاقی . مثلا فلانی تجربه اجرایی نداره ... . در برنامه انتخاباتی داره خارج از وظایف رئیس جمهور صحبت میکنه و فلان وعده به فلان دلیل عملی نیست . میتونید از اخبار بی طرفانه سایتهای معتبر شناسنامه دار هم استفاده کنید . تبلیغ مشکلی نداره ولی مجدد تاکید میکنم . تخریب و بی اخلاقی نباشد ... . ان شاالله که دلخوری پیش نمیاد و ... گزینه گزارش هم بهتر از جواب هست . اگر لازم شد تاپیک های دیگه ای مثل اهمیت انتخابات هم باز میکنیم و صحبت میکنیم . البته واقعا در این شرایط امتحان کار سختیه . لطفا مراعات برادران و خواهران ناظر رو هم بکنید . مشروط شدم یقه همه رو میگیرم اون دنیا . میشه این رو ملاکی برای برنامه های تالار در اینده هم قرار داد یا علی (علیه السلام) ============================ (۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است: بزرگواران عزیز حالا که چنین تاپیکی ایجاد شده چند توصیه برادرانه: ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- فاطمه خانم : 1-ما می خواهیم این موضوع حتی الامکان باز بماند و دوستان گرامی در این موضوع شرکت بفرمایند . مسئولیت اداره این موضوع بر عهده چند نفر قرار گرفته اما باز هم مشکلاتی برای ما پدید آمده . لطف بفرمایید به نقد دولت کنونی نپردازید . و اخبار را فقط از منابع مورد وثوق قرار بدهید . دوستان توجه داشته باشید . با نقض قوانین توسط شما و بسته شدن این تاپیک (که ما حتی الامکان نمی خواهیم همچین اتفاقی بیافتد ) حق باقی کاربرانی که به قوانین پایند می مانند ، به گردن شماست ! تشکر از همکاری مفید شما 2- دوستان گرامی اگر فردی واقعا آدم خوبی باشد ، لایق باشد ، او را پیش دیگران ضایع کنیم ، در نزد خداوند متعال گناهی نابخشودنی برای خودمان ایجاد کردیم . این انتخابات هم تمام میشود ولی اعمال ما محفوظ خواهد بود . باید جواب بدهیم. بنر های تبلیغاتی هم حذف می شود ! . |
|||
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۴, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم به هر حال ما گفتیم. ادامه ی این بحث را نافع نمی دانم. آقای روحانی آن چه باید می گفتند در دفاع از اصلاحات در زمینه هسته ای،گفتند. من توصیه می کنم فیلم دیشب ایشان باری دیگر ببینید. با دقت ببنید. بدون تعصب ببنید. به دلیل نافع نبودن این بحث،این را کنار می گذارم. فی امان الله |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۴ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۵۹)amrtat71 نوشته است: حالا انرژی هسته ای داریم بهاش چیکار میکنیم؟...مردمو بدبخت تر...انرژی هسته ای - قدرت موشکی - پرتاب ماهواره اینها همه حق ماست و به دیگر کشورها هم ربطی نداره. کار غیر قانونی که نکردیم مشکل اینجاست که 6 سال آقای جلیلی مذاکره کننده بوده بی هیچ نتیجه ای. بعد میان این را به جای ضعف، نقطه قوت جا میزنن احتمالا 4 سال بعد هم که گرونی ها و مشکلات کشور باقی ماند، می گویند آقای جلیلی پیروز شد تعریف شکست و مقاومت و پیروزی را دارند تحریف می کنند که کاندیدای مدنظر خود را اصلح نشان دهند مقاومت آن است که مردم با این همه گرانی و مشکلات هنوز از اسلام و نظام و انرژی هسته ای دست نکشیدن پیروزی آن است که به ما سوخت 20 درصد ندادن و جوان دانشمند ما خودش رفت ساخت پیروزی آن است که دانشمندان ما را شهید کردن ولی علم ما شکوفاتر شد آقای جلیلی که جبهه رفته است خوب می داند که در جبهه هسته ای، کاری در شان این ملت و رهبری و دانشمندان و شهدای هسته ای نکرده |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
نقل قول:مشکل اینجاست که 6 سال آقای جلیلی مذاکره کننده بوده بی هیچ نتیجه ای. نتیجه از نظر شما چیه؟ اون کاری که سال 83 و 84 شد نتیجه بود؟ تعلیق ده ساله؟ آقای جلیلی همین که سازش و تسلیم نکرد خودش کار بزرگیه ، این حرف شما مثل اینه که بگیم ما هشت سال جنگیدیم در دفاع مقدس بی هیچ نتیجه ای!! بسته های پیشنهادی ایران رو چرا شما نمیبینید؟ کار ما از اونجا که اونها میگفتن تعلیق کنید وگرنه حمله میکنیم رسیده به اینجا که حالا ما داریم بسته ی پیشنهادی میدیم. در ضمن آقای جلیلی در این مذاکرات فقط پیام و تصمیم شورای عالی امنیت ملی رو میرسونه ، مگه زمان ابوموسی اشعریه که خود شخص مذاکره کننده بشینه چونه بزنه و همه کاره باشه؟ یعنی واقعا تصور ما بر اینه که خود آقای جلیلی میشینه از خودش تصمیم میگیره که چی بگه؟ کشور جایی داره به نام شورای عالی امنیت ملی که فقط آقای جلیلی عضوش نیست ، حتی آقای جلیلی رئیسش هم نیست! |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۸)Havbb 110 نوشته است: نتیجه از نظر شما چیه؟ اون کاری که سال 83 و 84 شد نتیجه بود؟ تعلیق ده ساله؟ این حرف رهبری و رئیس جمهور بود که انرژی هسته ای تعطیل نمی شود. دیگر آقای جلیلی چه کار بود که جز این بخواهد انجام دهد؟ ایشان وظیفه داشت چارچوب مشخصی برای مذاکرات تعیین کند و بالاخره به نتیجه برسد الان برخی کاندیداها ادعا می کنند که می توانند. اینها بهتر از آقای جلیلی هستند که اصلا هیچ دورنمایی از مذاکرات ندارد و صرفا وقتگذرانی می کند اگر بنا به بی نتیجه بودن باشد وزارت نفت هم باید تعطیل میکرد. بانک مرکزی هم باید تعطیل میکرد. با وجود تحریمهای شدید اینها دارن کار رو جلو می برن وگرنه کشور سقوط کرده بود حرف آخر شما هم اینست که جلیلی هیچ اختیاری از خود نداشته. بسیار خوب الان می خواهیم همین آدمی که 6 سال بی اختیار بوده و صرفا دستور اجرا میکرده را بگذاریم رئیس جمهور و بزرگترین مرکز دستور دهی کشور یعنی دولت را به او بدهیم؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
برای هزارمین بار تو این تاپیک دارم میگم ؛ برای ریاست جمهوری داشتن برنامه ی خوب داشت. این مهمترین رکن و معیار است و چیزهای دیگر در اولویت های پایینتری قرار دارند.
نقل قول:اگر بنا به بی نتیجه بودن باشد وزارت نفت هم باید تعطیل میکردچه ربطی داره؟؟ نقل قول:دیگر آقای جلیلی چه کار بود که جز این بخواهد انجام دهد؟ بنده هم ک همینو گفتم ولی شما میگید «آقای جلیلی» باید به نتیجه میرساند ولی نرساند!! |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
خب میبینم که یه عده که خیلی دوستن دارن با کدخدا ببندن دارن مردم رو بنفش رنگ میکنن.
جالبه سخنان رهبری رو من اینجا نقل قول کنم بعد از از سر گیری فعالیت هسته ای ایران: ایشون گفتند که بنده مخالف تعلیق فعالیت هسته ای و اعتماد به غرب بودم. اونوقت حسن روحانی در کمال وقاحت با افتخار میگه که انگلیس به ما قول حق وتو داده بود. آخه کسی نیست که بگه کی انگلیس به ملت خدمت کرده که این بار دومش باشه؟ کلید رو به دستش گرفته و میگه کلید تدبیرو امید ، ولی اون کلید کلید ورود امریکا به ایران هست. حسن روحانی تمام دستاورد های هسته ای رو به نام خودش زد و ما اونوقت موندیم که احتمالا شهید احمدی روشن هنگام گردگیری ترور شده ![]() کشور ایران در آن زمان فقط اورانیوم سه درصد داشت ولی با وجود خیلی تهدید ها اورانیوم 20 درصد غنی سازی شد و ا همچنان چشممان به گزینه های روی میز جناب اوباماست. سعید جلیلی میگفت وقتی اون ها به ما از دادن اورانیوم 3 درصد برای راکتور تهران خودداری کردند ما به اون ها گفتیم که 20 درصدش رو غنی سازی میکنیم هااااا ولی نمایندگان 5 +1 ریشخندی به ما زدند و سالن رو ترک کردند. و در نتیجه اون خوک اسرائیلی اون عکس بمب رو تو سازمان ملل بالا برد و ترس غرب هویدا شد. حالا اگر جلیلی کاری نکرده پس اینها دستاورد های حسن روحانی و دوستان بوده؟ اگر به حسن روحانی بود الان ما هنوز نمیتونتیم اورانیوم 3 درصد رو غنی سازی کنیم. |
|||
|
|
۰:۰۵, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
در ابتدا سخن بزرگان و بعد چند اظهار نظر بدون شرح:
امام خمینی(رحمة الله علیه): «اسرائیل غدّه سرطانی است باید از صحنه روزگار محو شود» «زمانی ما با غرب کنار می آییم که یا آنها آدم شوند و یا ما از آرمانهایمان دست برداریم در حالیکه نه آنها آدم می شوند ونه قرار است ما از آنها دست برداریم» «رابطه ما با آمریکا رابطه گرگ و میش است.» امام خامنه ای عزیز: «اینکه می گویند چرا در دنیا دشمن تراشی می کنید این حرفبافی است» «عقب نشینی کنیم جلوتر می آیند» «در برابر زورگویان بهترین دفاع حمله است» « هلوکاست افسانه است» « حیفا و تل آویو را با خاک یکسان می کنیم» «ما الآن در شرایط شعب ابیطالب نیستیم در شرایط بدر و خیبریم» « هر جا هر ملتی هر گروهی با رژیم صهیونیستی مبارزه کند ما پشت او هستیم و کمکش می کنیم و هیچ ابایی هم از گفتن این حرف نداریم.» «مراقب پنجه چدنی آمریکا در دستکش مخملین باشید» «من به مذاکره خوش بین نیستم» هاشمی رفسنجانی: ما با اسرائیل سر جنگ نداریم، حالا اگر عربها جنگ کردند ما کمک می کنیم.(امسال) قالیباف: «نفی هلوکاست بی مورد بود ما را به کجا کشاند؟ چه نفعی برای کشور داشت؟ مذاکره با آمریکا خط قرمز نیست نه باید آن را رد کرد و نه تقدیس» «من نگفتم تکنوکرات هستم، تکنوکراتی را به عنوان فن سالاری قبول دارم» ولایتی: «ایران نباید با کل دنیا درگیر شود، قضیه هسته ای را می توان طوری حل کرد که هم ما به حقوقمان برسیم و هم رابطه مان را با دیگر کشورها بهم نزنیم» حدادعادل: «از انکار هلوکاست سودی نبردیم» ابوترابی: «مطرح کردن هلوکاست نسنجیده بود» پور محمدی: «باید از ماجراجویی بپرهیزیم. ما به آمریکا که برسیم همه اش بحث آرمانی نیست! معتقدم لزومی ندارد ما همیشه با آمریکا در حال جنگ و جدال باشیم. متکی: «سیاست خارجی جای حرف خوب را خوب زدن است. حواسمان باشد دیپلماسی هسته ای جای نابود کردن امپریالیسم نیست. مبنای ما مخالف مذاکره با آمریکا نیست.» رضایی: «با سه ایده ی دولت مرکزی، تشکیل دولت فدرالیسم اقتصادی و مدیریت محلی، می توان به سمت حکمرانی مطلوب پیش رفت. در دولت مرکزی باید نوسازی صورت گیرد و از امور غیر سیاسی همچون هنر، فرهنگ، ورزش و دین! جدا شود و دولت و سیاست در این امور دخالت نکنند؛ اخلاق و دین را سیاسی نکنیم که همه سوء ظن ها، درگیری ها و اختلافات موجود ناشی از همین امر است.» |
|||
|
|
۰:۲۴, ۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۲ ۰:۳۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۲ ۲۱:۴۴)Reza71 نوشته است: سلام بعد از یه مدت طولانیعلیک سلام بعد یکی دو صفحه ![]() (۷/خرداد/۹۲ ۲۱:۴۴)Reza71 نوشته است: فکر میکنم اگه ایشون در زمینه ی سیاسی موفق می بود باید از بردن پرونده ی ایران به شورای امنیت جلوگیری میکرد.دوست عزیز، بالأخره در هر صورت غربیها راهکارشون همین هست که به موازات مذاکره فشار بیاورند، و بنابراین هر چند وقت یکبار از شورای امنیت استفاده خواهند کرد. (۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۷)Reza71 نوشته است: خیلی از حرفهای حجت الاسلام روحانی بود که دیشب مطرح کردن و الان موندم که یعنی اینها حقیقت داشته و اینهمه مدت دروغ تحویل ما میدادن؟؟ایشون که مذاکرات خودشون یک شکست کامل محسوب میشه، چطور میتونه آنقدر قابل اعتماد باشه که بگه به یک نفر دیگه اعتماد نکنیم؟ (۷/خرداد/۹۲ ۲۱:۴۴)Reza71 نوشته است: بیشتر از همه به کسی احتیاج داشتیم که در زمینه ی سیاست خارجی قوی باشه که بین هیچکدوم از کاندیدها نیست ظاهرا.مطمئن نیستم منظورتون از قوی چیه، ولی روابط واقعاً خوب هرگز وجود نداشته. زمان جناب رفسنجانی، در طی دو جریان که در ارسال شماره 143 شرحشون رو دادهام، خودشون و وزیر امور جارجهشون یعنی آقای ولایتی، و وزیر اطلاعاتشون(که آقای فلاحیان بود) متهم به ترور و همچنین بمبگذاری شدن. در زمان خاتمی هم که گفتند "گفتگوی تمدنها" و تیم مذاکرهکنندهشون به سرپرستی آقای روحانی، آن عقبنشینی سنگین را کردند، بازهم شورای امنیت قطعنامه میداد، و آمریکا هم گفت جزء محور شرارت هستیم. فکر میکنم اصلاً چنین کسی وجود خارجی نداره! (۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۵۹)amrtat71 نوشته است: حالا انرژی هسته ای داریم بهاش چیکار میکنیم؟...مردمو بدبخت تر...اگر فکر میکنید مسئلهی ما سر موضوع هستهای هست، پیشنهاد میکنم یه مطالعاتی در مورد بحث هجمونی بکنید. اون کشورها با آمریکا هستن یا زیر دست آمریکا؟ انرژی هستهای چیه، حکومتی که نتونه خودش درباره خودش تصمیم بگیره، خیلی تأثیرپذیرتر از اونه که بتونه کشور به حساب بیاد. |
|||
|
|
۰:۳۹, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
نمی دونم نظر دوستان در این موردی که من می گم چی هست ولی من فکر می کنم هیچ کدام از کاندیدا نه تنها یک مدل اقتصادی جدید ندارند که بتواند جایگزین مدل های اقتصادی موجود بشود، بلکه اصلا دنبالش هم نبودند و نیازی هم بهش احساس نکرده اند.
مدل های اقتصادی فعلی در جاهای دیگه دنیا جواب خودشون رو پس دادند و ما هم اگر از اون مدل ها پیروی کنیم دیر و یا زود به همان نتایج آنها خواهیم رسید. می خواستم بدون نظر دوستان در این مورد چیست ؟ ممنون |
|||
|
|
۱:۰۲, ۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۲ ۱:۲۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۲)سجاد313 نوشته است: خدا روی ما را دید که بوش رییس جمهور امریکا نیست. (۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۳۵)Reza71 نوشته است: خدا رحمت کنه شهید احمدی روشن رو.دوستان، شما مثل اینکه تو اخبار نیستید! این اوباما صدبرابر از بوش جلوتر رفت، و چند وقت پیش رسماً، از پشت تریبون، جلوی دوربین، با بیشرمی تمام، ایران رو تهدید به استفاده از بمب اتمی کرد. (۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۲)سجاد313 نوشته است: آقای روحانی سخنان قشنگی گفتند.عجب دروغی گفته!!! پس از اون زمان تا حالا، این همه مدت داشتن تو مذاکرات در مورد چی بحث میکردند؟ اتفاقات سطح اول جهان رو توی چند سال به کل زیرسؤال برد با این حرف! از تلاشهای تیم مذاکره کنندهی ایرانی گرفته تا فشارهای تیم مذاکره کنندهی غربی و گزارشهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی و بازرسی شبانهروزی بازرسانش و تهدیدات رئیس MI6 و رئیس موساد به ترور و خود ترور و تمام رسانههایی که از این روند گزارش دادند و تمام مردمی که اینها رو شنیدند و در موردشون واکنش نشون دادند رو به کل زیرسؤال برد!!! عجب! پس ما نمیدونستیم غربیها واقعاً دنبال فهمیدن بودند، و از این جالبتر، بعد از یه زمانی فهمیدند که قضیه صلحآمیز هست! برای همین بوده که دیگر هیچ فشاری نیاوردند، نه قطعنامهای، نه تحریمی... شهیدان هستهای هم... آنها که اصلاً افسانه بودند! ![]() (۷/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۱)علائم ظهور نوشته است: مشکل اینجاست که 6 سال آقای جلیلی مذاکره کننده بوده بی هیچ نتیجه ای.دوست گرامی، شما مثل اینکه توی اخبار نیستید. چند وقت پیش، بعد از این همه مدت که آژانش همیشه دو پهلو گزارش میداد، برای اولین بار گفت فعالیتهای هستهای ایران به هیچ وجه نظامی نیست، و همچنین 1+5 هم بعد از مذاکرات 3-2 دور پیش، رسماً حق جمهوری اسلامی ایران را برای غنیسازی اورانیوم پذرفت. این اخبار نسبتاً قدیمی هم هست. حداقل مال چند ماه پیش هست. |
|||
|
|
|
|
|