|
چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دوست دارید؟
|
|
۲۳:۴۹, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من
چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دوست دارید؟ چرا دعا برای ظهور می کنید؟ ایشان را می شناسید؟ پاسخ های عقلانی بدید. فرض کنید یه نفر که هیچ چیزی از حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمی دونه، ازتون می پرسه : "حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کیست؟ و چرا دوستش دارید؟" پاسخ شما باید ویژگی های فردی و آن چه در قرآن و کلام اهل بیت در مورد ایشان اومده باشه. نه چیزایی که حتی صدا و سیمای جمهوری اسلامی می گه. و نگید که می خوایم دنیا از شر رها بشه و عدالت برقرار بشه. عرض کردم؛ ویژگی های فردی ایشون که باعث ارادت و علاقه شما شده رو بفرمایید (با توجه به منابع معتبر قرآن و کلام اهل بیت). با تشکر |
|||
|
|
۰:۱۳, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اینجا رو بخونید ، شاید براتون مفید باشه. آهای منتظر ها که بر ساحل نشسته...
|
|||
|
|
۱:۰۹, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۰:۱۳)مهسا110 نوشته است: اینجا رو بخونید ، شاید براتون مفید باشه. آهای منتظر ها که بر ساحل نشسته...دوستمون (وحید110) در پستشون در موضوعی که لینکشو دادید نوشتن : نقل قول: استاد ما میگفت همه برای خودمون مولا رو میخواهیم . نه برای خودش!موضوع بحث همینه. شما منتظر کسی هستی به خاطر خودش؟ یا منتظر کسی هستی به خاطر خودت و زندگیت و جهان؟ می خوام پاسخ رو از کسایی بشنوم که تحقیق کردن و با شناخت، ایشون رو دوست دارن و عاقلانه منتظرن. چی در امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پیدا کردید که دوستشون دارید و محبوب شما هستن و منتظر ایشان هستید؟ |
|||
|
|
۱:۴۲, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲:۱۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۲ ۲۳:۴۹)soheyl_ir89 نوشته است: سلام دوستان من عليك السلام مي خواستم جوابي ندم مثل بقيه تايپك ها كه مي بينم و رد ميشم از اينم رد بشم ولي دلم نيومد دلمو خالي نكرده از اين تايپك رد بشم . ابتدا عرض كنم اگه مطالبمم عقلاني به نظر نرسيد و الكي وقتتون رو گرفتم منو عفو بفرماييد . فرموديد چرا امام زمان دوست داريم ؟[/b] عرض كنم قبل از اينكه ما بخواهيم بفهميم كه كي رو دوست داريم و كي رو دوست نداريم اين آقاي مهربان و شفيق هستند كه ما رو دوست دارن همانطوري كه معصومين نقل نمودند:« الامام والد الشفيق » فقط خواهشاً منتظر سند نباشيد كه الان وقت ندارم براتون سند بيارم " ميشه فرزندي پدرش رو دوست نداشته باشه - اونم چه پدري؟ پدري به اين مهرباني ! پدري كه هميشه نگران فرزنداش هست - همش براي فرزندان گنهكارش از خدا استغفار مي كنه - همش ناراحت بچه هاشه كه گناه نكنن - هر چي ما دلشو درد مياريم به روي خودش نمياره - از ما خواستن « در هر حالتي كه هستيم رومونو ازش برنگردونيم » شايد يكي پيدا بشه بگه اونا بايد تو روسياه رو به فرزندي قبول كنند يا نه؟ ميگم چد بزرگوارش حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده « من و علي عليه السلام پدران اين امتيم » بابامون رسول الله نفرموده گنهكار فرزند من نيست يعني من روسياه رو از خوبهاش سوا نكرده همونطوري درهم به فرزندي قبول كردند .ديگه بقيه اش بماند .... فرموديد چرا براي ظهورش دعا مي كنيد؟ اينم معلومه " چون از ما خواستند كه« براي فرج دعا كنيد كه فرج شما در فرج و ظهور مولاست » خوب شيعيان و محبان به همين دليل براي فرج مولا دعا مي كنن من روسياه هم قاطي اونا ميشم ان شاءالله خدا به دعاي اون پاكان منو ببينه . فرموديد ايشان را مي شناسيد ؟[/b] اي كاش ميشناختم . اللهم الرزقنا اگر ميشناختم كه اين همه روسياه نبودم - مگه ميشه يكي امام زمانشو بشناسه و گناه كنه - اگه ميشناختم آدم ميشدم . اللهم عرفني حجتك . براي همه منتظران شيعيان و محبان مولايم خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت از خداوند منان مسئلت مي نمايم اگه دلتون خواست منو روسياه رو بعد از دعا براي فرج مولاي غريب دعا بفرماييد يا علي عليه السلام
سلام ببینید حضرت صاحب(ارواحنا فداه) چطور برای ما شیعیان دعا می کنند و تا چه حد به فکرمان هستند ولی ما از دعایی ساده برای ایشان دریغ می کنیم...!!!؟ و حتی این را بهانه می کنیم که ایشان که دیگر به ما توجهی ندارند! ولی غافل از اینکه حضرت روی تک تک ما حساب باز کرده اند...[/b] سید بن طاووس(رحمةالله علیه) می فرماید: سحرگاهی در سرداب مقدس سامراء بودم، ناگاه صدای مولایم امام زمان(روحی فداه) را شنیدم که برای شیعیان خود دعا می کردند و عرضه می داشتند : [b] « خدایا شیعیان ما را از شعاع نور ما و باقیمانده طینت(گِل) ما خلق کرده ای ، آنها گناهان زیادی با اتکاء بر محبت و ولایت ما انجام داده اند؛ اگر گناهان آنها گناهی است که در ارتباط با توست از آنها بگذر که ما را راضی کرده ای و آنچه از گناهان آنها در ارتباط با خودشان هست خودت بین آنها را اصلاح کن و آنها را از آتش جهنم نجات بده و آنها را با دشمنان ما در خشم و غضب خود جمع نفرما.» (برکات حضرت ولی عصر(سلام الله علیه) ، ص۳۹۹) گرچه امام زمان(عجل الله فرجه) از گناهان و خطاهای ما آزرده خاطر می شوند، همچنان که در نامه ای مرقوم فرمودند: « جاهلان و احمق های شیعه و کسانی که بال پشه از دینداری آنان برتر و محکم تر است ما را آزار می دهند. » (الإحتجاج ، شیخ مفید ، ج2 ، ص474) اما باز هم مانند پدری مهربان برای گناهکاران شیعه دعا می کنند و از خدا برای آنان طلب آمرزش می نمایند ؛ و جالب تر این که به خداوند متعال عرضه می دارند: « اگر آنها را بیامرزی ، ما را راضی کرده ای. » خدایا به بزرگی خودت، مارا شرمنده لطف امام زمانمان(ارواحنا فداه) مگردان! هـر چـنـد گــنـاه مـا دلـــت آزارد / لـطـف و کرم تـو بـر سـر ما بـارد یک چیز ز نـوکـری خود فهمیدم / اربـــاب هـوای نــوکــرش را دارد |
|||
|
|
۸:۴۷, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۸:۲۸ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
واقعا چرا آقا را دوست دارم؟
اصلا من آقا را دوست دارم؟ اگر دوست دارم پس این گناهانم برای چیه؟ وقتی من عاشق باشم خلاف حرف محبوبم عمل میکنم؟ ... پس من آقا را دوست ندارم
|
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ما تمام معصومین را به خاطر خدا دوست داریم.
دوستی آنها بهترین وسیله و بهترین راه قرب به خداوند و لقاء خدا است. آنها صراط مستقیم هستند که این صراط (بزرگراه) ما را به ملاقات خدا می رساند. به شرطی که از این راه منحرف نشویم. |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۸:۰۰)غربت تشیع نوشته است: ما تمام معصومین را به خاطر خدا دوست داریم.تشکر دوست عزیز بابت همراهیت پاسخ شما به نظر من کاملا صحیح نیست. چرا که نباید این عزیزان رو وسیله در نظر بگیریم. شناخت معصومین باعث نزدیکی به خدا می شه. من فکر می کنم با شناخت عقلانی این عزیزان، به شناخت بیشتر خدا می رسیم و نزدیکی به خدا رو در پی خواهد داشت. همون چیزی که هدف اصلی و نهایی خیلی از ماهاست. اما این که صرفا بگیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دوست داریم تا به خدا نزدیک بشیم، من فکر می کنم بی انصافی است. بهتره این عزیزان رو شناخت، در موردشون تحقیق کرد، مطالعه کرد تا شناخت عاقلانه باشه. دوستان [b]دلایل دوستی و محبت عاقلانه خودتونو نسبت به حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرمایید.[/u] |
|||
|
|
۹:۵۵, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
شناخت امام زمان ع بطور مستقل و بدون اینکه بخواهیم خدا را بشناسیم و به خدا برسیم در حقیقت شرک محسوب می شود.
لطفا زیارت جامعه کبیره را با ترجمه و شرح آن بخوانید تا به شناخت بهتری از معصومین از جمله امام زمان علیه السلام برسید. اگی معصومین را وسیله ندانیم یعنی که خود آنها هدف هستند و این یعنی که آنها در عرض خدا قرار میگیرند و نه در طول خدا و این یعنی شرک و با بت پرستی شبیه است. قرآن هم همین را میگوید: وابتغوت الیه الوسیله. یعنی برای رسیدن به خدا از وسیله استفاده کنید. و بعدش می گوید هر وسیله ای که به خدا نزدیکتر است. چه وسیله ای به خدا نزدیکتر از اهل بیت؟ |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۲ ۹:۵۵)غربت تشیع نوشته است: شناخت امام زمان ع بطور مستقل و بدون اینکه بخواهیم خدا را بشناسیم و به خدا برسیم در حقیقت شرک محسوب می شود. درسته ممنون از پاسختون ![]() این دلیل شناخته که شما بهش اشاره کردید. حالا دوستانی که ایشان را دوست دارن و منتظرشون هستن، بفرماین که چه چیزی، چه ویژگی هایی در ایشون پیدا کردن که محبوبشون شده و منتظر هستن؟ البته همین بس که امام شیعیان هستن و ... اما بحث در مورد کشفیات شما از ایشان، آموزنده خواهد بود. با تشکر |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام من مثله خیلی از دوستان در این تالار در این زمینها مطالعات و آگاهیهای زیاد و عقلانی و قابل قبولی ندارم ولی با اجازتون میخوام فقط یجواب بدم.
نقل قول:واقعا چرا آقا را دوست دارم؟ اصلا من آقا را دوست دارم؟ این سوالات واسه این مطرح نشده که ما به دوست داشتنمون شک کنیم یا ناامید بشیم.این خطره بزرگیه که باعث ناامیدی و دوری میشه. اینکه ما گناه میکنیم دلیل این نیست که آقامون رو دوست نداریم و یا عقلانی نمی شناسیمش.پس چجور در محضر خدا که خالق و شاهده برتمام گناهانمون هست و معشوقه واقعیمون براحتی گناه میکنیم؟؟؟؟تا حالا ماها که گناه کردیم گفتیم چون خدا رو دوست نداریم گناه کردیم؟؟؟نه دوست گرامی.گناه ما بدلیل ضعف در ایمان و جهلمونه. این دوست داشتنا فطریه و در وجود ما هست،فقط ما باید اونو شکوفا کنیم و هم نمیتونیم منکرش بشیم.طبق گفته دوستمون، عشق به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در راستای عشق بخداست.همانطور که خدارو دوست داریم ،مسلمأ کسانی که مارو بخدا،معشوقه واقعی میرسونند هم دوست داریم.درسته خیلی از دلایل هست که امام زمان رو دوست داریم و برای ظهورشون دعا میکنیم که دوستان نظراتشونو میفرمایند ولی بنظره من دلیل واقعی خود خداست و دلیل دعا برای ظهورشون هم همان خداست که ما رو به این عمل دعوت کرده.اینجور عشقا عشق های فراعقلیه،همش هم نمیشه عقلانی اونو توجیح کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,033 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,850 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,311 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,874 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,314 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,742 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,022 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|