|
محل پرسش و پاسخ در مورد انجمن های مخفی ، شیطان پرستی ، نمادها و...
|
|
۰:۲۵, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۱۵ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده این تاپیک را ایجاد کردم که اگر دوستان سوالی دارند در مورد انجمن های مخفی مانند فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... در این تاپیک بپرسند تا دوستان ، اساتید و مدیران عزیزی که در تالار فعالیت می کنند به دوستان پاسخ بدهند علت ایجاد این تاپیک این بود که برخی از دوستان برای یافتن پاسخ سوال خود ، تاپیکی جدید ایجاد می کردند این کار باعث ایجاد تاپیک های زیادی می شود و حجم این بخش را زیاد می کند که این امر برای دوستانی که به تازگی عضو تالار می شوند خواندن و بررسی تاپیک ها را مشکل و زمان بر می کند فقط امیدوارم مدیران عزیز همکاری کنند و از این تاپیک استقبال کنند پس دوستان عزیز ، اگر سوالی دارند در این مورد ، فقط در این تاپیک بپرسند تا اساتید و محققین تالار جوابگو شما عزیزان باشند با تشکر
|
|||
|
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۷, ۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۲ ۲۰:۵۹ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
نقل قول: اولا که در سال 1904 اون برجا نبودن! پس اون کسی که گفتین نمی تونسته در موردشون حرف بزنه! و اون سخن جعلیه. در مورد عکس ها منظورم این بود با پول قبل از حادثه نمی شه عکس برجا رو درست کرد. از بعد از حادثه به رسم یادبود اون حادثه رو به شکل رمزی در دلار جا دادن. نقل قول: نه شک ندارم. به بد بودنشون شک دارم. یعنی ممکنه تعدادی بد باشن ولی اکثریت رو فکر نمی کنم. در ضمن دارم هنوز تحقیق می کنم ولی تا اینجا نتیجش همون جمله ی بالا هست. |
|||
|
۲۱:۲۳, ۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۳:۲۱ توسط FN_AntiZionism.)
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۲ ۲۰:۵۷)JohnShepard نوشته است: اولا که در سال 1904 اون برجا نبودن! پس اون کسی که گفتین نمی تونسته در موردشون حرف بزنه! و اون سخن جعلیه. در مورد عکس ها منظورم این بود با پول قبل از حادثه نمی شه عکس برجا رو درست کرد. از بعد از حادثه به رسم یادبود اون حادثه رو به شکل رمزی در دلار جا دادن.دوست عزیز مثل اینکه متوجه منظور من نشدید این همه دلیل فقط یه جمله ساده؟؟؟ عرض کردم آلیستر کراولی پدر شیطان پرستیه نوینه -- در واقع ایشون در باب تئوری ساخت برج های تجارت جهانی حرف زده -- فقط کافی کمی تحقیق کنید در مورد ایشون تا متوجه بشید چه فرد مهم و مطرحی بوده (برج های تجارت جهانی بر پایه ی تئوریهای ماسونی ساخته شده) حتما در مورد Aleister Crowley تحقیق کنید - سخن جعلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط انگلیسی سرچ کنید the book of the law این کتاب فوق العاده معروفه ترجمش رو هم میتونید تو اینترنت دانلود کنیدمتاسفانه شما با ذهنیت دفاع از غرب دارید تحقیق میکنید که کاملا از حرفهاتون معلومه - تمامی اون دلارها قبل از یازده سپتامبر طراحی شدن که همین چند پست قبل توضیح دادم و شما گفتین نه منظورم یه چیزه دیگست!!! الان دوباره همون بحث رو که من خودم شبهشو مطرح کردم مطرح فرمودین!!!--- حداقل از 1999 تصاویر پشتشون کاملا به همین شکل بوده 5 دلاری 1999: 10 دلاری 1999: 20 دلاری 1996: 50 دلاری 1999: 100 دلاری 1996 : تاریخچه دلارها (البته تاریخچش خیلی غنی نیست و تصاویر قبل از دهه 70 رو نداره) http://answers.yahoo.com/question/index?...603AAmOuTU نقل قول:I think some people missed the point that you were actually referring to the design creation on the particular (۹/تیر/۹۲ ۲۰:۵۷)JohnShepard نوشته است: نه شک ندارم. به بد بودنشون شک دارم. یعنی ممکنه تعدادی بد باشن ولی اکثریت رو فکر نمی کنم. در ضمن دارم هنوز تحقیق می کنم ولی تا اینجا نتیجش همون جمله ی بالا هست.اصلا به روایات و کلیپها و مطالبی که گفتم توجه نکردین... چون بحث مفصلیو میطلبه تو پست بعدی چنتا مستند و انواع و اقسام مقاله و کلیپ میزارم که ازتون میخوام لطفا بدونه هیچ ذهنیتی مرور بفرمایید و اگه ممکنه یه بار دیگه مطلب قبلی رو بخونید بدون هیچ ذهنیتی!!! مقاله ای که صفحه قبل گذاشتم ماله وعده صادق مقاله نسبتا مفصلیه - دانلود مقاله این ها هم مقاله های خوبین: اسطوره های ماسونی مصر باستان مقالاتی در مورد بیلدربرگ اسرار دلار دجال شناسی - سازمان مخفی فراماسونری کنترل ذهن (Mind Control) و نقش رسانه های گروهی بررسی فراماسونری در ایران کتاب هایی مثله: کمیته 300 جان کولمن - فراماسونری جهانی هارون یحیی - برادری استیفن نایت - زرسالاران عبدالله شهبازی - یهود در المیزان - مجموعه کتب موسسه موعود و انتشارات هلال و..... کلیپ ها: رمزگشایی 911 مستند جلجتا شیطان در المپیک لندن فیس بوک و فراماسونری اعداد فراماسونری مارلون براندو و کنترل هالیوود بوسیله یهودیها رازهای حک شده در سنگ: معماری رمزآلود واشنگتن مستند Bohemian Grove:حضور سیاستمداران بزرگ غربی در مراسمی شیطانی و اهدای قربانی به جغد مولوخ مقاله ای مفصل در مورد Bohemian Grove (کلیپی کوتاه از همین مستند) مستند قربانی کردن انسان (صهیونیستها و گروه های مخفی) - مقاله ی این مستند سریال های The Arrivals- اغوا سخنرانی های علی اکبر رائفی پور حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): هيچ پيامبرى نیست جز اينكه از او برحذر داشته ولى من به شما چيزى مى گويم كه پيامبر دیگرى بقوم خود نگفته: بدانيد كه او أعور (یک چشم) است و الله تک چشم نیست. سخن عجیب امیر المومنین: "او چشم راست ندارد و چشم ديگرش در وسط پيشاني اوست و مانند ستاره صبح مي درخشد، چيزي در چشم اوست که گويي آميخته به خون است. وي در يک قحطي سختي مي آيد ، و بر الاغ سفيدي سوار است" تصویر جالب از 1 دلاری امریکا که پر از نمادهای ماسونیه و این تصویر مربوط به پشت مهر ملی امریکا میشه که نماد فراماسونری هم محسوب میشه ![]() اگه خودتونو جای چشم بزارید متوجه میشید که چشم چپه... در وسط پیشونی و مثل ستاره ی صبح میدرخشه (طبق باور لوسیفریون شیطان در ستاره صبح یا همون سیاره زهره هست) و اگه هم یه عکس بهتر پیدا کنید میبینید که یه چیزی مثل خون تو چشمشه البته دوست عزیز واسه ی تحقیق تو این زمینه بهتر از خود قرآن شروع کنین که عالی یهودیان رو به تصویر میکشه - کتابهایی مثله یهود در المیزان خیلی میتونن کمکتون کنن و حتما هم میدونید که در راس فراماسونها یهودیان هستن (شوالیه های تمپلر که در جنگ های صلیبی تحت تاثیر خاخام های یهودی قرار گرفتن اولین لژها رو تاسیس کردن) این چهار آیه قرآن هم شاید براتون جالب باشه: سوره الاسراء: آیه 4: و در كتاب آسمانى[شان] به فرزندان اسرائيل خبر داديم كه قطعا دو بار در زمين فساد خواهيد كرد و قطعا به سركشى بسيار بزرگى برخواهيد خاست 5: پس آنگاه كه وعده [تحقق] نخستين آن دو فرا رسد بندگانى از خود را كه سخت نيرومندند بر شما مىگماريم تا ميان خانهها[يتان براى قتل و غارت شما] به جستجو درآيند و اين تهديد تحقق يافتنى است 6: پس [از چندى] دوباره شما را بر آنان چيره مىكنيم و شما را با اموال و پسران يارى مىدهيم و [تعداد] نفرات شما را بيشتر مىگردانيم 7: اگر نيكى كنيد به خود نيكى كرده ايد و اگر بدى كنيد به خود [بد نموده ايد] و چون تهديد آخر فرا رسد [بيايند] تا شما را اندوهگين كنند و در معبد[تان](مسجد الاقصی) چنانكه بار اول داخل شدند [به زور] درآيند و بر هر چه دست يافتند يكسره [آن را] نابود كنند امیرالمومنین علیهالسلام: «در آخرالزمان دجال سوار بر مرکبی است که از هر موی آن آهنگی نواخته میشود و آدمیان را مسحور خود میسازد.» بحار الانوار ج ۵۲ ص۱۹۴ |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
با سلام
سوالی داشتم . ممنون میشم اگه راهنمایی بشم. بطور کلی از چه منابعی در رابطه با فراماسون ها تحقیق به عمل اومده؟ (به جز بخش آیات و روایات) واساسا این مطالب در رابطه با رتبه ها جایگاه ها و غیره منبع اصلیش کجاست که اکثر صحبت ها تو این سایت در رابطه با همین هاست. منبع سایت یا کتاب چاپ جدید نمیخوام . دنبال منبع اصلی هستم که این اطلاعات ازش استخراج شده و خیلی برام مهمه که کی اون اطلاعات رو در اختیار ما قرار داده. |
|||
|
۱۶:۴۳, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
اعدادی که بر عکسش خودش بشه ماسونیه؟ منظورم اعدادی مثل 11 و 33 و 666 و اینا هست که عکسش خودش می شه.
|
|||
|
۱۸:۳۰, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
سلاام مستند bohemian grive ترجمه نشده؟
|
|||
|
۲۰:۵۴, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۲ ۱۶:۲۶)onidona نوشته است: با سلامتو کتاب برادری نوشته استیفن نایت و یا کتاب کمیته 300 نوشته جان کولمن(استیفن نایت 18 ماه بعد نوشتن کتاب خودکشی کرد!!! اون هم تو سن 33 سالگی!)... البته در کتب خود ماسونها هم این اطلاعات هست.. مثله کتب منلی پول هال یا سه گانه دن براون و... (۱۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۳)JohnShepard نوشته است:خود شیطان پرستها از علائم برعکس خیلی استفاده میکنن مثله صلیب برعکس... اما اینکه ماسونها از عکس اعداد یا علائم استفاده کنن رو نمیدونم (فقط 11 عکسش خودش میشه) ولی دلایل مقدس بودن بعضی از اعداد(طبق مقاله اسرار دلار):
نخستین عدد 9 است که به حلقه 9 نفره زنجیره ماسونها ، تعداد استادانی که در جستجوی حیرام رفتند ،تعداد 9 گوی درخت کابالا، تعداد ضربه های درجه استادی و...(3) اشاره دارد.
دومین عدد 11 است که آن نیز به دوستون بواز و جاکین که بنا بر اعتقاد ماسونها در ابتدای معبد سلیمان قرار داشتند، عرض حمایل استاد به سانتی متر (مجموع ستارگان 5 و 6 پر)، تنها عدد دورقمی که اکر برعکس شود تغییر نمی کند و ...(4) اشاره دارد.
سومین عدد 13 است که بی شک از مهمترین نشانه های تعلق فراماسونری به یهودیان و مصر باستان است که دلایلی از قبیل اتفاق موسوم به پوریم در 13 فروردین در عهد خشایار شاه ، 13 تکه از بدن اوزیریس که توسط ایسیس(خدایان مصر باستان) پیدا شد ، خیانت سیزدهمین نفر(یهودا اسکاریوتی) به حضرت مسیح (علیه السلام) و ... مد نظر است.
چهارمین عدد 33 است که اشاره دارد به 33 رتبه و درجه فراماسونری ، حاصل ضرب عدد مقدس ماسونها یعنی یازده در سه مرتبه شاگردی- ابزار یاری و استادی (11* 3=33) ، سن حضرت مسیح هنگام کشته شدن(البته به نشان تمسخر مسیح توسط یهودیان) و...
(۱۴/تیر/۹۲ ۱۸:۳۰)ارش کمانگیر نوشته است: سلاام مستند bohemian grive ترجمه نشده؟زیرنویسی نتونستم پیدا کنم اما میتونید مقالشو بخونید: Bohemian Grove |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۰:۵۶)JohnShepard نوشته است: 313 بر عکسش خودش می شه.(یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 313 نفرن)دوست عزیز مثل اینکه تو مطلب بالا دقت نکردید... اولا تنها عددی که برعکسش خودش میشه 11 هست... بعدشم خوبه همونجا هم گفتم این در بین شیطان پرستها هست مثل ماجرای صلیب برعکس و... بعدشم چه ربطی به سالروز میلاد امیرالمومنین داره... مگه برای شیعیان 13 نحسه یا مقدسه؟؟؟ اون برای ایرانیاست که نحسه که داستان مجزایی داره... در باب اعداد مقدس فراماسونها کافی تو کتب خودشون تحقیق کنید یه بار دیگه بعضی از دلایل مقدس بودن بعضی از اعداد: نخستین عدد 9 است که به حلقه 9 نفره زنجیره ماسونها ، تعداد استادانی که در جستجوی حیرام رفتند ،تعداد 9 گوی درخت کابالا، تعداد ضربه های درجه استادی و...(3) اشاره دارد. دومین عدد 11 است که آن نیز به دوستون بواز و جاکین که بنا بر اعتقاد ماسونها در ابتدای معبد سلیمان قرار داشتند، عرض حمایل استاد به سانتی متر (مجموع ستارگان 5 و 6 پر)، تنها عدد دورقمی که اکر برعکس شود تغییر نمی کند و ...(4) اشاره دارد. سومین عدد 13 است که بی شک از مهمترین نشانه های تعلق فراماسونری به یهودیان و مصر باستان است که دلایلی از قبیل اتفاق موسوم به پوریم در 13 فروردین در عهد خشایار شاه ، 13 تکه از بدن اوزیریس که توسط ایسیس(خدایان مصر باستان) پیدا شد ، خیانت سیزدهمین نفر(یهودا اسکاریوتی) به حضرت مسیح (علیه السلام) و ... مد نظر است. چهارمین عدد 33 است که اشاره دارد به 33 رتبه و درجه فراماسونری ، حاصل ضرب عدد مقدس ماسونها یعنی یازده در سه مرتبه شاگردی- ابزار یاری و استادی (11* 3=33) ، سن حضرت مسیح هنگام کشته شدن(البته به نشان تمسخر مسیح توسط یهودیان) و... برادری استیفن نایت ص 68 و 69 اعداد مقدس ماسونها و... (۱۵/تیر/۹۲ ۲۰:۵۶)JohnShepard نوشته است: خلاصه بگم...بله بله!! میتونم بپرسم چنتا کتاب خوندید یا کدوم منابع رو بررسی کردید؟!!!!!!!!!!!!!!! خوبه همون پست قبل هم منابع رو گفتم! باشه مهم نیست در مورد درجات ماسونی: کتاب برادری استیفن نایت چاپ انتشارات شباویز بخش اول قسمت 5 صفحه 54 تا 72 کمیته 300 جان کولمن چاپ انتشارات فیروزه صفحه 305 تا 307 و... اگه منابع دیگه ای هم خواستید من در خدمتم... فقط قبلش دوتا کتاب یا مقاله یا... بخونید بعد ببینید ما منبع و دلیل داریم یا نه رو هوا حرف زدن کار شاقی نیست کسی هم مجبورتون نکرده حتما این حرفها رو قبول کنید! کاملا هم حق با شماست ماها هممون توهم توطئه داریم! اساسا آیات قرآن و همه ی روایاتی هم که آورده میشه براساس توهم توطئست! دین ما هم اساسا دین توهم توطئست! ماها هم یک عده مریضیم که پارانویای حاد داریم ![]()
|
|||
|
۲۲:۱۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۰۹)FN_AntiZionism نوشته است: در مورد درجات ماسونی: بزارید من هم یه منبع بگم و اون هم فراموش خانه ها اثر اسمایل رائینه !! ![]() و اما یه چیز دیگه !! من چند روز پیش تو وبلاگم بر اساس کتاب برادری اومدم تمام معنی رتبه های فراماسونری رو نوشتم خوشحال می شم بخونید و نطر بزارید !! مفهوم اعداد یک تا سی و سه در انجمن های فراماسونری بخش اول امیدوارم جالب باشه برا دوستان
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۱۹)Gryffen نوشته است: بزارید من هم یه منبع بگم و اون هم فراموش خانه ها اثر اسمایل رائینه !! چون بحث منابع از خود غربیها بود اون دو تا کتاب رو عرض کردم و الا تو کتابهایی مثل Global Freemasonry و یا مبانی فراماسونری هارون یحیی, کتب موسسه موعود و انتشارات هلال, کتب شمس الدین الرحمانی, کتاب اسرار انجمنهای محرمانه رنه آلئو, در کتب منلی پول هال(فراماسون درجه 33) یا رمانهای دن براون, در نشریات ماسونی ترکیه و.............. هم این مطالب و اسناد موجوده کسی کتاب گوشه هایی از تاریخ فراماسونری در ایران علاالدین روحانی رو خونده؟ نباید کتاب بدی باشه کتاب دو جلدی اسناد فراماسونری در ایران هم باید جالب باشه محمد خاتمی نویسنده کتاب: "فراماسونری: پیرامون سازمان مخفی فراماسونری در ایران و جهان" خود حجتالاسلام والمسلمین خاتمی رئیس جمهور سابقمونه؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۲ ۲۲:۳۶)FN_AntiZionism نوشته است: چون بحث منابع از خود غربیها بود اون دو تا کتاب رو عرض کردم و الا تو کتابهایی مثل Global Freemasonry و یا مبانی فراماسونری هارون یحیی, کتب موسسه موعود و انتشارات هلال, کتب شمس الدین الرحمانی, کتاب اسرار انجمنهای محرمانه رنه آلئو, در کتب منلی پول هال(فراماسون درجه 33) یا رمانهای دن براون, در نشریات ماسونی ترکیه و.............. هم این مطالب و اسناد موجوده خب کتاب برادری استفین نایت از انتشارات شباویز که الان نایابه + کتاب اسماعیل رائین ک اون هم لد سومش نایاب از مشهور ترین کتاب های شناخت فراماسونری در ایران و جهانه !! که البته چون یه ذره قدیمی هستند یه ذره تفکرات ماسونی رو قدیمی گفته اما خوب برای شروع خوب هستند !! هارون یحیی رو نگاهی بهش انداختم از این نویسنده فکر کنم کتاب شوالیه معبد هم چاپ شده که چالب بود کتاب اسرار انجمن های مخفی رنه اللو ر ک معرفی کردید به مام دوستان هم بنده می گم بخونید واقعا جای خوندن داره مخصوصا اگه از انتشارات شباویز باشه دو کتاب اخری که گفتید رو فکر نم تو کتاب خونه دیده باشم چون اسمشون اشناست مخصوصا کتاب دومی رو که گفتید !! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار مربوط به انجمن های مخفی ، ایران و جهان | ANTI satan | 4 | 6,922 |
۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: cena |
|
| ارتباط بین خدایان مصر باستان، دجال و مکاتب شیطان پرستی | mhklord | 3 | 8,719 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۰:۴۵ آخرین ارسال: عبداللهی |
|
| چرا ما یک انجمن مخفی نداشته باشیم... | yashar | 39 | 17,530 |
۲۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۹ آخرین ارسال: محمدرضا زراعتی |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش انجمن های مخفی | ELENOR | 22 | 19,096 |
۱/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|

![[تصویر: 79579009959323527964.jpg]](http://upload7.ir/images/79579009959323527964.jpg)
فقط انگلیسی سرچ کنید the book of the law این کتاب فوق العاده معروفه ترجمش رو هم میتونید تو اینترنت دانلود کنید