|
ياران رجعتی امام زمان عليه السلام چه کسانی هستند؟!!!
|
|
۱۲:۱۶, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۷ ۱۲:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در مقاله آخرین دولت، اشاره شد که اجرای عدالت فقط و فقط از افراد عادل بر می آید!
در این پست میخواهیم به لطف خدا مقداری دربارهی ويژگيهای یاوران عدالت گستر حضرت، که به 313 نفر معروفند اشاره کنیم: در روایات آمده است که در بین 313 نفر ، 50 زن وجود دارد. «و يجئي و الله ثلاث مائه و بضعة عشر رجلا فيهم خمسون امرئة يجتمعون علي غير ميعاد» . سوگند به خدا، سيصد و اندي نفر، بدون وعده پيشين گرد مي آيند در ميان آنان پنجاه زن است. «بحارالانوار»، 52: 223. علاوه بر اينها تعدادی از ياران حضرت، بزرگان و قلههاي عبوديت و بندگي در طور تاريخ هستند كه از ميان اينها طبق روايات13 زن رجعت کننده وجود دارند. امام صادق فرمود: همراه قائم (آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم ) سيزده زن خواهند بود. گفتم آنها را براي چه کاري ميخواهد؟ فرمود: به مداواي مجروحان پرداخته، سرپرستي بيماران را به عهده خواهند گرفت. عرض کردم: نام آنها را بفرماييد. فرمود: قنواء( دختر رشيد هجري)، ام ايمن، حبابه والبيه، سميه( مادر عمار ياسر)، زبيده ام خالد احمسيّه، ام سعيد حنفيه، صيانه ماشطه، ام خالد جهنّيه. و...(دلائل الامامة، ص260) صيانه ماشطه در زمان حضرت موسي ميزيسته است و مادر عمار ياسر در ابتداي بعثت به شهادت رسيد.حبابه در زمان علي عليه السلام و قنواء در زمان امام حسن و امام حسين عليه السلام و بقيه در زمانهاي ديگر زندگي ميکردهاند. اين گروه سيزده نفري، رجعت خواهند کرد و خداوند براي قدرداني از آنها، به برکت امام زمان آنها را زنده خواهد کرد. حال درباره ی یکی از این ياران رجعتي حضرت که شاید کمتر درباره اش شنیده باشید یعنی صیانه ماشطه مطالبی عرض می کنم. صيانه ماشطه او يکي از همان سيزده بانويي است که در دولت حضرت مهدي عليه السلام زنده شده، به دنيا رجعت می کند. وي همسر حزقيل، پسر عموي فرعون، و شغلش آرايشگري دختر فرعون بود. او همانند شوهرش به پيامبر زمان خود، حضرت موسي، ايمان آورده بود امّا همچنان ايمان خود را پنهان ميکرد. نوشتهاند: روزي وي مشغول آرايش دختر فرعون بود که شانه از دستش افتاد و بي اختيار نام خدا را بر زبان جاري ساخت. دختر فرعون گفت: آيا نام پدر مرا بر زبان آوردي؟ گفت: نه، بلکه نام کسي را بر زبان آوردم که پدر تو را آفريده است. دختر فرعون ماجرا را نزد پدر بازگو کرد و فرعون صيانه را احضار کرد و گفت: مگر به خداييِ من اعتراف نداري؟ گفت: هرگز! من از خداي حقيقي دست نميکشم و تو را پرستش نميکنم. فرعون دستور داد تا تنور مسي برافروزند و همه بچههاي آن زن را زنده زنده در حضورش در آتش افکنند. چون نوبت به طفل شيرخوارش رسيد صيانه ميخواست به ظاهر از دين برائت جويد که کودک شيرخوارش به زبان آمد و گفت: مادر صبر کن که تو بر حق هستي! به دستور فرعون ابتدا سر نوزاد را روی سینه ی مادر گوش تا گوش بریدند و سپس آن زن و بچه شيرخوارش را در آتش افکنده، سوزاندند و خداوند در اثر صبر و تحمل آن زن در راه دين، او را در دولت امام مهدي زنده ميگرداند تا هم به آن حضرت خدمت کند و هم انتقام خود را از فرعونيان بگيرد. درباره حضرت سمیه، مادر عمار هم حتماً می دانید که ابوجهل بر تن او و همسرش زره آهنین کرد آنهم در زیر تیغ آفتاب صحرای سوزان عربستان تا دست از اعتقاد خود بردارند و پیامبر را ناسزا گویند اما آنها هرگز چنین نکردند در نهایت به دست ابوجهل بعد از شکنجه های فراوان به شهادت رسیدند. (نمی دانم آیا دوستان مایلند درباره ی رجعت و چرایی اش هم مطالبی ارئه شود یا نه؟!!) آری، اینها تنها نمونه هایی از یارانِ عدالت گسترِ دولت عدلند که قبلاً امتحان خود را پس داده و بر سر اقامه کلمه توحید رنجها کشیده اند. در روایات نام بعضی از مردها هم که رجعت خواهند کرد، آمده که از آنها می توان به اصحاب کهف، سلمان و مالک اشتر نخعی، مقداد و... اشاره کرد. اینها عصاره و برگزیدهی موحدان و عدالت ورزانِ تاریخند که توحید و عدل را به رهبری حضرت حجت اقامه خواهند کرد. آری، ثبت نام شدن در لیست یاوران حضرت نیاز به پشت سر گذاشتن امتحاناتی دارد تا عیار ایمان افراد مشخص شود. امام صادق عليه السلام فرموداند: بخدا قسم شما شيعيان همچون شيشه شکسته ميشويد، و شيشه را بعد از شکستن ميتوان ذوب کرد و بصورت نخست برگرداند، به خدا قسم شما مانند سفال شکسته ميشويد. سفال بعد از شکسته شدن ديگر بصورت اول بر نمي گردد. به خدا قسم شما امتحان ميشويد و غربال خواهيد شد تا نيکان در غربال مانده و غير نيکان بيرون بريزند چنانکه دانه تلخ از ميدان گندم جدا ميشود. بحارالانوار ج52 ص101 از اين سه تشبيه چنين استفاده مي شود که شيعيان در زمان غيبت امام زمان، جمعي سخت گمراه مي شوند و سپس توبه کرده و مثل شيشه شکسته بصورت نخست بر مي گردند و دسته اي وقتي منحرف گشتند مانند سفال شکسته ديگر بصورت اول در نمي آيند و گروهي غربال شده خوبان و بدان از هم جدا مي شوند. دو ویژگی بسیار اساسی و مهمِّ تمام یاران عام و خاص حضرت صاحب الزمان یکی خلوص ایشان است و دیگری تواضع حقیقی اینان. اگر خداوند توفیق دهد در باره این دو صفت وآثاری که این دو صفت درپی خواهد داشت نیز مطالبی ارئه خواهد شد. خدایا مارا یاری فرما تا دینت و ولی ات را یاری فرماییم. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۴, ۲۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۸۹ ۱۰:۰۳)The Arrival نوشته است:(۲۷/آبان/۸۹ ۳:۵۰)asier نوشته است: د وست عزیزم میدانم منظور شما چیست و از قصد و نیت خیر شما آگاهم ولی توصیه برادر کوچکت را بپذیر: ما مکلفیم به تکلیف و تکلیف ما جز یاری حق نیست و توان ما برای یاریش همین قلم است پس حرمت آن را نگه داریم و بجای کشمکش برای آنکه حق با کیست بگذاریم هر کس حرفهایش را بزند و ما نیز حرفهایمان را بی قصد و غرض و نیت به حرمت قلممان بگوییم.دوست من ایمان داشته باش حق خودش را نمایان میکند و آنکه باید هدایت میشود. یادمان باشد همه همسنگریم،همه سربازیم و هیچکس بر دیگری برتری ندارد مگر به تقوایش که نزد خدای تبارک و تعالی سنجیده میشود. دوستانم هر لحظه و هر عمل و هر نیت ما نزد خدای تبارک و تعالی ثبت میگردد،پس تمام تلاشمان را انجام دهیم که جز خیر ثبت نشود. از همه شما میخواهم که خواهش برادر کوچکتان را بپذیرید و با ذکر صلواتی برای فرج منجیمان مهدی آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به همه جنجال های بیهوده پایان دهیم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه
|
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم همین جا از تمام کسانی که شاید باعث ناراحتی شان شده باشم معذرت میخوام مطمئنا یار امام بودن کار سهل و ساده و راحتی نیست . که از عهده هر کسی بر بیاد و امیدوارم خدا همگی ما را در جمع سربازان ان بزرگوار قرار دهد. |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۲۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
از اینکه دوستان لطف کردن و به آرامش برگشتن قدردانی میکنم. تمام نگرانی من اینه که در این تالار که متعلق به جبهه خیر هست ان شاءالله تنش و تفرقه ولو کوچک پیش بیاد. دوستان میگن باید اظهار نظر کرد و نباید به بهانه ترس از تفرقه جلو مطرح شدن این مسائل رو گرفت.
بنده هم کاملا موافقم. اتفاقا حرفهای جالبی توسط دوستان زده شد. اما متاسفانه لحن این گفتگو دوستانه نبود. ما اینجا همه نوع تفکر داریم اگر قرار باشه با مخالف خودمون هر چند که به نظرمون درست نباشه، اینطوری جواب بدیم که دیگه نمیشه تالار گفتگو. دوستان اخلاق کریمه پیامبر و ائمه و حتی بزرگان ما در برخورد با مخالفان و حتی توهین کنندگان چطور بود؟ این همه حدیث روی اخلاق و این همه داستان و نمونه احادیث از اخلاق کریمه پیامبر و ائمه ما، ما که مدعی شیعه این الگوهای بزرگ هستیم، حیف نیست در یکی از مهمترین نمودهای اون اینچنین برخورد کنیم؟ خودم و تمام دوستان رو همواره دعوت میکنم به حفظ آرامش حین گفتگو. اگر ما به گفته خودمون ایمان و اعتقاد داشته باشیم، هرگز از گفته های مخالف خودمون ناراحت و عصبی نمیشیم. از دوست خوبمون جناب آسیر هم تشکر میکنم. |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم سلام
در اسلام آزادی فکر آزاده اما آزادی عقیده ممنوع ایراد بزرگ تالارهای گفتگو همینه امیدوارم خدا همه رو به راه راست هدایت کنه |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
۴:۲۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۴:۲۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام و درود خدا بر شما
مدتی است که سوالی ذهنم رو مشغول کرده البته جوابهایی هم براش پیدا کردم اما می خواستم این سوال اساسی رو مطرح کنم تا از نظر دوستان هم استفاده کرده باشم امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)زمانی تشریف فرما میشوند که ۳۱۳ یار داشته باشند یا وقتی که تشریف می اورند ۳۱۳ یار دارند؟یعنی این حدیث اخباری است یا شرطی؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)زمانی تشریف فرما میشوند دنیا پر ظلم است یا زمانی که پر از ظلم شود تشریف میاورند؟ برای روشن تر شدن یک مثال میزنم مثلا شما یک پیش گویی میشنوید که گفته میشود زمانی زید از خیابان رد میشود که یک ماشین با این مشخصات تصادف کرده باشد .این یک توصیف است . ایا امدن زید متوقف به تصادف است مثلا شما میتوانید تصادفی با ان مشخصات ایجاد کنید تا زید بیاید؟ یا خیر امدن زید وقت معلومی دارد و در زمان امدن ان اتفاق هم خواهد افتاد یعنی ممکن است چند تصادف با ان مشخصات هم انجام شود و زید نیاید؟ این یک سوال اساسی است که گاهی انحرافات زیادی را در بر داشته و افرادی را به اشتباه می اندازد خوشحال میشوم در بحث شرکت کنید یا حق |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
در مستند یک قدم مانده به صبح در پرده دوازدهم ، استاد پناهیان در این زمینه نکاتی رو میگن:
در سوره مائده بحثی که وجود داره از آیه 51 حدودا شروع میشه ، دقت بفرمایید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ﴿۵۱﴾ چرا شما میرید به سمت یهود و نصارا؟ اگر کسی به اینها علاقه پیدا کنه جزو اوناس.اگر کسی به اونها تمایل پیدا کنه جزو اوناس آیه بعدی می فرماید: فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَن تُصِيبَنَا دَآئِرَةٌ فَعَسَى اللّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُواْ عَلَى مَا أَسَرُّواْ فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ ﴿۵۲﴾ کسی که تو دلش مرض داره ، یه سرعتی یه تمایلی به سمت اونها داره.سازشکارانه برخود میکنه معنای مرتد شدن در این آیه تمایل سازشکارانه به کفاره من خیانت به امام زمان و فرجش بکنم با سکوت در برابر این رجال های کثیف ؟ که استعداد قتل ابا عبد الله الحسین از شراره های چشمهاشون میباره چرا از آبروی خودشون نمیگذرن؟ اون قوم آخرالزمانی که در سوره مائده براتون خوندم ، نوشته که: لاَ يَخَافُونَ لَوْمَةَ لآئِم (قسمتی از آیه 54) از سرزنش نمیترسن.از آبرو دادن نمی ترسن امام زمان نمیاد ، چون 313 نفر آدمی که از آبروش نترسه نداریم |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز من زیاد متوجه منظورتون نشدم
اما متوجه شدم منظور شما اینه که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)منتظر تکمیل ۳۱۳ نفر در یک زمان هستند تا ظهور بفرمایند. یعنی ظهور متوقف به ۳۱۳ نفر شده و امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)بدون اونها نمیتونه کاری انجام بده؟به نظر شما در همین جنگ ایران و عراق چند نفر حاضر شدن جان و مال و ابرو بدن اون هم فقط به خاطر امام خمینی؟(البته به خاطر دین) یعنی میفرمایید اقا میتونه با این ۳۱۳ تا همه کاریبکنند و دیگه هیچ؟ یا زمانی که شرایط مهیا بشه و در وقت معلوم که اقا ظهور بفرمایند ۳۱۳ نفر یار دارند. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۴۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۵۶)وحید110 نوشته است: دوست عزیز من زیاد متوجه منظورتون نشدمپاسخ خیلی سادس.نمی دونم شما چرا سعی می کنید پیچیدش کنید؟! چرا امام زمان غیبت کردن؟ چرا 500 سال قبل ظهور نکردن؟ چرا الان ظهور نمی کنن؟ چه دلیلی داره که 500 سال بعد ظهور کنن؟ نقل قول:به نظر شما در همین جنگ ایران و عراق چند نفر حاضر شدن جان و مال و ابرو بدن اون هم فقط به خاطر امام خمینی؟(البته به خاطر دین)اتفاقا استاد پناهیان به این هم اشاره ای داشتن: • در جهاد با کفار، جان میدهی و آبرو پیدا میکنی. در جهاد با منافقین، جان نمیدهی، اما آبروی خود را در میان بیبصیرتها از دست میدهی. • در دفاع مقدس، بعضیها دنبال مسئولیتهای پرخطرتر بودند. مثلاً بعضیها تخریبچی بودند و از خدایشان بود که جان خود را برای باز کردن معبر بدهند و پیشمرگ دیگران شوند. امروز کجا هستند کسانی که آرزو داشته باشند اعتبار خودشان را در راه جهاد با منافقان از دست بدهند و باکی نداشته باشند؟ • منافق در میان جامعهی اسلامی زندگی میکند و نامسلمانی او معمولا پنهان است؛ مبارزه و مجاهده با او طبیعتا دشوارتر است، آنهم مبارزهای سخت گیرانه. این مبارزه سختتر از مبارزه با کفار است. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1629.html |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همگي
جوابي كه بنده به نظرم مي رسه اين است: اينكه فرموديد " امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)زمانی تشریف فرما میشوند دنیا پر ظلم است یا زمانی که پر از ظلم شود تشریف میاورند؟" نظريه انجمن حجتيه اين است كه بايد زمين پر از ظلم شود تا امام بيايند پس بنشينيم كه هر ستمي انجام شود تا خود امام بيايند! كه البته از نظر علماي شيعه اين نظريه رد مي شود چرا كه ما خودمان بايد زمينه ي ظهور را فراهم كنيم. و اما در مورد " امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)زمانی تشریف فرما میشوند که ۳۱۳ یار داشته باشند یا وقتی که تشریف می اورند ۳۱۳ یار دارند؟ " ما در ماجراي سقيفه خوانده ايم كه امام علي(علیه السلام)فرمودند اگر 40 نفر يار داشتم بر عليه آن ها قيام مي كردم ولي تنها 3 نفر با من بودند! و همين طور در مورد صلح امام حسن(علیه السلام) و حتي خود امام صادق (علیه السلام) كه برخي گفتند شما شاگرد زياد داريد كه امام فرمودند شاگرد بله ولي يار نه كه بعد قضيه ي تنور و ... مطرح شد. نظر بنده اين است كه حضور 313 تن يار واقعي هم زمان حجتي است براي ظهور امام همان طور كه حضور مردم حجتي شد براي به صحنه آمدن امام علي ( ع). البته بايد خاطر نشان سازم كه امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 313 يار دارند براي ظهور نه براي قيام! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی هستند؟ | سکوت | 26 | 12,826 |
۲۲/مرداد/۹۶ ۸:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,033 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| امام(رحمة الله علیه) به چه کسانی میگفت «ولایتیهای بیدین»؟ | آوا | 0 | 1,377 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: آوا |
|
| از ولادت موعود تا شهادت امام عسكري(عليه السلام) | مدافع | 1 | 1,377 |
۵/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: مدافع |
|
| مصاحبه با قرآن درباره امام زمان علیه السلام | hadi22 | 0 | 1,603 |
۱۲/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: hadi22 |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,750 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,139 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|