|
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
|
|
۱۴:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام .
یه پیشنهاد داشتم اینکه اگه مقدور هست آخرین ارسالهای کاربران رو توی همین صفحه اصلی نمایش بدید! اون پایین صفحه! |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۹, ۳۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
سلام
آیا میتونید تگ اسپویلر رو اضافه کنید ؟ به نظرم گاهی اوقات خیلی میتونه کاربرد داشته باشه. پ.ن : بعضی دوستان شاید ندونن این تگ چه کاری انجام میده ، با استفاده از این ابزار میشه ........متنی رو مخفی کرد و تا هنگامی که کاربر روی اون کلیک نکرده متن نمایش داده نمیشه. |
|||
|
|
۰:۴۹, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۹)™SAViOR نوشته است: سلام چه کاریه حالا متنی رو مخفی کنیم تا طرف روش کلیک کنه تا نمایش داده بشه؟
|
|||
|
|
۱:۰۱, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۴۹)Prestige نوشته است: چه کاریه حالا متنی رو مخفی کنیم تا طرف روش کلیک کنه تا نمایش داده بشه؟خب کارکردهای مختلفی داره. مثلاً قرار دادن متن های طولانی یا عکسهای زیاد که ممکنه ظاهرا تاپیک رو بهم بریزه ! یا میشه مثلاً مطالبی که به عنوان تاپیک ربط نداره رو داخلش قرار داد. و البته بیشترین استفاده اون توی فروم های فیلم و سریال هست که جاهایی که مثلاً میخوان در مورد داستان فیلم بحث کنن اون رو داخل اسپویلر مینویسن که از دید مخفی باشه و داستان واسه کسانی که فیلمو ندیدن لو نره ! یه استفاده دیگه هم داره که اگه الان اسپویلر بود داخلش واست مینوشتم ! : ) |
|||
|
|
۲:۲۵, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۹)™SAViOR نوشته است: سلامآره منم موافقم چندبار...این نیاز رو خودم شخصا احساس کردم ![]() اگه بشه مثل باقی تالارها واسه پروفایل خودمون موسیقی بزاریم خیلی خوب میشه...!کار جالبیه!خیلی از تالارها این کارو میکنن پروفایل شخصی ها خوشگلتر میشه
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۲ ۲:۲۵)A L I نوشته است: آره منم موافقم چندبار...این نیاز رو خودم شخصا احساس کردم شما برید پست های یک تا این آخری که شما تو این تاپیک نوشتی رو بخون بعد ببین چنتاشون رو اجرا و عملی کردند!!! ![]() ![]() مدیران تغییر نمی خواهند ، باور کنید... اگر هم بخواهند وقت آن نیست و یا بهانه جویی های الکی برای در رفتن از زیر این مسئولیت ها!
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۳۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۳۶)Prestige نوشته است: شما برید پست های یک تا این آخری که شما تو این تاپیک نوشتی رو بخون بعد ببین چنتاشون رو اجرا و عملی کردند!!!به هر حال ما میگیم که فردا نیان بگن نگفتید و از این حرفا ...!
|
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان یک پیشنهادی داشتم در حد لیگ برتر خودمون ![]() ![]() ![]() چند شب پیش داشتم سایتهای مذهبی رو میگشتم به یک حرکت قشنگی رسیدم که : به جای تشکردر زیر هر پست از صلوات استفاده کنیم... قطعاً تاثیر بسزایی توی سنگرمون ایجاد خواهد شد... فکر نمیکنم خیلی زحمتی هم داشته باشه از لحاظ کار گرافیکی... اینجوری با یه تیر دو نشون میزنیم... خواهشا سریع بررسی کنین ممنون در پناه حق.
|
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۸)Just God نوشته است: سلام. این مورد قبلا مطرح شده در تاپیک و موافقت نشده باهاش |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۸)Just God نوشته است:سلام این پیشنهاد قبلا بارها داده شده که خوب معذوریت ایجاد میکنه مثلا اینجا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...l#pid42858 استدلالهای دکتر MESSENGER رو بخونید و http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid136669 |
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
سلام
من تا الان چند بار این پیشنهادو دادم ولی متاسفانه هنوز عملی نشده خواهشمندم این انجمن رو به برنامه tapatalk اضافه کنید من به صورت های مختلف سرچ زدم این انجمن رو نداشت با تشکر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر | black | 7 | 5,579 |