|
محل قبر حضرت زهرا علیها السلام در روایات
|
|
۰:۴۶, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام دوستان عزیز و بزرگوار قصد دارم مطلبی را تحت عنوان : مکان قبر حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها برای شما دوستان بگذارم تا از اعتقاد خود در مورد مجهول بودن قبر ان حضرت برگشته و مسئله برای شما اشکار شود که قبر ان حضرت پنهان نیست روایت اول از أحمد بن محمّد بن أبی نصر البزنطی نقل است که گفت به امام رضا عرض کردم قبر حضرت فاطمه کجاست ؟ امام فرمودند : در خانه اش دفن شدند وقتی بنی امیه مسجد گسترش دادند در داخل مسجد قرار گرفت اصول کافی ـ جلد یک ـ باب مولد الزهرا فاطمه علیها السلام روایت دوم البزنطی می گوید از امام رضا علیه السلام در مورد حضرت فاطمه دختر رسول خدا سوال کردم که قبر ایشان کجاست ؟ در این هنگام مردی که جعفر نام داشت از این مسئله پرسید و عیسی بن موسی که در مجلس نزد امام حاضر بود فورا گفت در بقیع دفن شدند . من از امام پرسیدم شما چه می فرمایید ؟ امام فرمود : همان چیز که برای تو گفته شد ! به امام عرض کردم : تصحیح کنید ان چه را که من و عیسی بن موسی اعتقاد داریم و از اعتقاد پدرانتان در این مورد ما را با خبر کنید ! فرمودند : در خانه اش دفن شدند کتاب شریف قرب الاسناد ـ باب قرب الاسناد عن الرضا علیه السلام ـ پس بهتره بدانیم قبر مادر سادات ـ سلام الله علیها ـ در خانه ایشان بوده که امروزه به علت گسترش مسجد النبی در مسجد النبی قرار گرفته .. این دو از روایات متواتر و غیر قابل انکار در کتاب های متعدد و کتب اربعه هست ... پس در اینکه قبر در مسجد هست شکی نیست و اگر مشرف به مسجد النبی شوید و خانه حضرت زهرا را بنگرید به خوبی می توانید درک کنید قبر در کدام نقطه هست ... موفق باشید |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) به حضرت علی(علیه السلام) سفارش کرد که قبرش را پنهان سازد تا دلیل و شاهدی بر ستمهای روا شده بر او باقی گذارد و مخالفت و مبارزه خویش را با غاصبان و خلافکاران جاوید سازد. آن حضرت نیز ایشان را شبانه دفن کرد و موضع قبرش را پنهان ساخت. در مورد محل دفن حضرت فاطمه(سلام الله علیها) چهار قول وجود دارد: 1. برخی مزارش را در بقیع میدانند؛ از جمله اربلی در کشف الغمه و سیدمرتضی در عیون المعجزات. اهل سنت نیز بر این باورند. آنان مزاری را که در کنار مرقد چهار امام قرار دارد، مدفن فاطمه حضرت زهرا(سلام الله علیها) میدانند. علامه مجلسی مینویسد: چون علی، فاطمه را به مصلّا آورد و نماز خواند، دستها را به سوی آسمان بلند کرد و گفت پروردگارا! اینک فاطمه دختر پیامبر توست که او را از ظلمات دنیا به سوی نورانیّت آخرت حمل کردم. در این وقت، منادی ندا در داد که بقعه بقیع، محل دفن است و به سوی آن بروید. وقتی امیرالمؤمنین به آنجا رسید، دید قبری ساخته و لحدی پرداختهاند. پس پیکر فاطمه را آنجا به خاک سپرد. ابن جوزی هم مینویسد: فاطمه در بقیع مدفون است و این مطلب را شاید از آنجا استفاده کردهاند که علی بن ابیطالب صورت چهل قبر جدید را در بقیع احداث کرد و چون مخالفان خواستند قبور جدید را مورد تعرّض قرار دهند، آن حضرت عصبانی شد وآنها را تهدید به قتل کرد و با این وصف مشخص میشود که یکی از مزارها به حضرت فاطمه(سلام الله علیها) تعلق دارد. علامه نور الدین سمهودی میگوید: ارجح آن است که تربت شریفش در بقیع است.ولی گفتهاند قبری که در بقیع وجود دارد، قبر فاطمه بنت اسد است نه حضرت فاطمه(سلام الله علیها). 2. عدهای چون ابن سعد، صاحب طبقات، خاطرنشان کردهاند که فاطمه در خانه عقیل دفن شده است. 3. بعضی گفتهاند آن بانو در روضه رسول خدا دفن است. علامه مجلسی از محمد بن همام نقل کرده که وی گفت: علی، فاطمه را در روضه پیامبر مدفون ساخت، ولی آثار قبر را از بین برد. باز مجلسی از کنیز زهرا، فضه، نقل کرده است: در روضه پیامبر بر فاطمه نماز خواندند و او همان جا دفن شد. شیخ طوسی میگوید: از جمله شواهدی که میتوان برای این احتمال اقامه کرد، حدیثی است که از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است که فرمود: "بین قبر من و منبرم، روضهای از روضههای بهشت وجود دارد". شاهد دیگر اینکه نوشتهاند: علی(علیه السلام) در روضه نبی اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر فاطمه نماز خواند، سپس پیامبر را مخاطب ساخت و فرمود: سلام من بر تو و دخترت باد یا رسول الله که در جوارت دفن است. 4. عدهای گفتهاند: فاطمه را در خانهاش دفن کردند که قرائن و روایات زیادی این قول را تأیید میکند؛ از جمله اینکه حضرت علی(علیه السلام) پس از دفن بدن فاطمه، از جای برخاست و رو به قبر پیامبر گفت: "درود من و دخترت بر تو باد ای فرستاده الهی که اکنون دخترت در جوار تو فرود آمده است" و میدانیم که خانه فاطمه در مجاورت روضه پیامبر قرار داشت. شیخ صدوق مینویسد: برایم ثابت شده که فاطمه را در خانهاش به خاک سپردهاند و پس از آنکه مسجد را توسعه دادند، قبر آن بانو در مسجد واقع شد. من سالی که به سفر حج رفتم، در مدینه رو به سوی خانه فاطمه ـ که از استوانه رو به روی باب جبرئیل تا پشت خظیره مرقد نبوی است ـ کردم و در آنجا زیارت فاطمه را به جای آوردم. سید محسن امین عاملی نوشته است: آن حضرت در خانهاش به خاک سپرده شد و این قول به صواب نزدیکتر است. شیخ طوسی یادآور میشود: قبر فاطمه را در خانه پیامبر میتوانی زیارت کنی و برخی او را در خانهاش مدفون میدانند. این دو قول از نظر من، به هم نزدیکاند و بهتر است حضرت در هر دو مکان زیارت شوند، ولی روایت دفن فاطمه در بقیع از صحت دور است. |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۰:۴۶)عالم مقدس ملکوت نوشته است: ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها... خب. الحمدلله مثل اینکه پذیرفتید که ایشون به شهادت رسیدند... |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۲:۳۲)أین المنتظر نوشته است: خب. الحمدلله مثل اینکه پذیرفتید که ایشون به شهادت رسیدند... بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برادر عزیز جناب این المنتظر پذیرفتن شهادن مادرمان را در ازای ایجاد شبهه دیگر داشته باشید امیدوارم این شبهه را هم دوستان و اساتید با دلایل و مستندات بر طرف نمایند زیرا این شبهه که قبر مادرمان مخفی هست یا که معلوم توسط برخی علما چه شیعه و چه سنی هنوز ایجاد میشود [/font] اللهم جعل عواقب امورنا خیرا [font=Arial] یا علی علیه السلام
|
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگم
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شما عرض تسلیت نکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست گرامی دیگه حداقل های اخلاقیات را رعایت کنید. بنده و دیگر دوستان دیدیم شما در ابتدای ارسالتان آن را نوشتید، و الان هم رفتید ویرایش کردید الحمدالله این المنتظر کپی گرفت از اون یه خط شما.
|
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۱)عالم مقدس ملکوت نوشته است: بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگم فکر کنم مدیریت برای امثال شما نباید امکان ویرایش قرار بده!!! شما خجالت بکشید راه دوری نمیره ثواب داره!!! من هم شاهد بودم چی نوشته بودی و جلال خوب مچ شما رو گرفت الحمد الله .... خدا یکم بهم صبر داد وگرنه یچییزی میگفتم! |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۱)عالم مقدس ملکوت نوشته است: بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگم ----------------------------- ---------------------------------------- ------------------------------------------------- ---------------------------------------- ---------------------------- |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ولی خیلی جالب بودا
![]() به ندای قلبتون گوش کنید اقای عالم .... |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۱۶:۳۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۱)عالم مقدس ملکوت نوشته است: بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگمگوگل متن شما رو ذخیره کرده [url=http://webcache.googleusercontent.com/search?rlz=1C1_____enIR576IR576&q=cache:w4BuHVkZOVkJ:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32705.html%2Bhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-32705.html&hl=fa&ct=clnk][/url] ![]() با ما هم آره؟! ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) | عبدالرحیم | 11 | 29,603 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| داستان هایی کوتاه از زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها | آفتاب | 11 | 7,734 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲:۵۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| حضرت زینب سلام الله علیها | قبیله منتظر | 0 | 1,092 |
۲۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| حضرت رقیه سلام الله علیها | ghoran | 1 | 1,645 |
۱/آبان/۹۴ ۱۷:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,694 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| امام زمان حضرت زهرا کیست. | mahdy30na | 23 | 10,401 |
۲۵/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) واقعيتى انكار ناپذير | قبیله منتظر | 1 | 1,372 |
۵/فروردین/۹۴ ۹:۵۱ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|

![[تصویر: 139001302321.jpg]](http://www.ido.ir/myhtml/news/1390/m01/139001302321.jpg)

الحمدالله این المنتظر کپی گرفت از اون یه خط شما. 

![[تصویر: 2014_04_09_050552.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119373318/2014_04_09_050552.jpg)