|
محل قبر حضرت زهرا علیها السلام در روایات
|
|
۰:۴۶, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام دوستان عزیز و بزرگوار قصد دارم مطلبی را تحت عنوان : مکان قبر حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها برای شما دوستان بگذارم تا از اعتقاد خود در مورد مجهول بودن قبر ان حضرت برگشته و مسئله برای شما اشکار شود که قبر ان حضرت پنهان نیست روایت اول از أحمد بن محمّد بن أبی نصر البزنطی نقل است که گفت به امام رضا عرض کردم قبر حضرت فاطمه کجاست ؟ امام فرمودند : در خانه اش دفن شدند وقتی بنی امیه مسجد گسترش دادند در داخل مسجد قرار گرفت اصول کافی ـ جلد یک ـ باب مولد الزهرا فاطمه علیها السلام روایت دوم البزنطی می گوید از امام رضا علیه السلام در مورد حضرت فاطمه دختر رسول خدا سوال کردم که قبر ایشان کجاست ؟ در این هنگام مردی که جعفر نام داشت از این مسئله پرسید و عیسی بن موسی که در مجلس نزد امام حاضر بود فورا گفت در بقیع دفن شدند . من از امام پرسیدم شما چه می فرمایید ؟ امام فرمود : همان چیز که برای تو گفته شد ! به امام عرض کردم : تصحیح کنید ان چه را که من و عیسی بن موسی اعتقاد داریم و از اعتقاد پدرانتان در این مورد ما را با خبر کنید ! فرمودند : در خانه اش دفن شدند کتاب شریف قرب الاسناد ـ باب قرب الاسناد عن الرضا علیه السلام ـ پس بهتره بدانیم قبر مادر سادات ـ سلام الله علیها ـ در خانه ایشان بوده که امروزه به علت گسترش مسجد النبی در مسجد النبی قرار گرفته .. این دو از روایات متواتر و غیر قابل انکار در کتاب های متعدد و کتب اربعه هست ... پس در اینکه قبر در مسجد هست شکی نیست و اگر مشرف به مسجد النبی شوید و خانه حضرت زهرا را بنگرید به خوبی می توانید درک کنید قبر در کدام نقطه هست ... موفق باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۵, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) نقل قول:بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)برادر عزیز جناب ابوتراب،حقیر در این پست توضیحاتی عرض کردم،اگر مورد خاصی از جانب شما مورد شبهه و سؤال است بفرمائید تا یا حقیر و یا دوستان دیگر بیشتر توضیح بدهیم. |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دو متن قرمز بولد شده ، دو فرضیه احتمالی هست...
البته اینقدر ها هم بزرگ نکنید این کاربر رو. کاری نکرده. فقط به دو تا حدیث شریف استناد کرده. بزرگانی مثل شیخ صدوق، شیخ طوسی، سیدبن طاووس، شیخ مفید و... هم معتقدند که این بزرگوار در خانه خودشان دفن شدند. 1. روایت صحیحه هست. نمیشه براحتی رد کرد. 2. از طرفی یک روایت نیست. بلکه چند روایت هست. 3. از طرفی روایت از معصوم صادر شده. پس باز هم نمیشه ردش کرد. و همینکه معصوم، محل دفن حضرت رو فرمودند، خودش کلّی نکته داره. چرا معصوم محل دفن رو فررمودند؟ آیا به این نکته توجه نکردند که محل دفن باید همیشه مخفی بمونه؟ حقیر اینطور احتمال میدم که محل دفن میبایست تا یک برهه زمانی مخی بمونه. تا زمانیکه غاصبین خلافت بودند. ضمنا اگه اعتقاد راسخ داشته باشیم به اینکه محل دفن باید تا زمان ظهور حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مخفی بمونه، خب باز هم میشه گفت همین اتفاق آراء بین فقهاء دلیل بر مخفی بودن قبر حضرت هست. اما بهرحال، علمای بزرگ میتونن با توجه به روایات، به نظر قطعی برسن. برای خودشون هم حجته. درمورد زمان حضرت هم همینطوره: اکثرا معتقدند 95 روز درسته. بعدش 75 روز. بعدش 45 و ... و باز هم توجه داشتهه باشید به اینکه همین روزها هم تو روایات اومده. میخوام بگم همین اختلاف آراء ، میتونه دلیل بر مخفی بودن محل دفن و همچنین روز دقیق شهادت ایشون باشه. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۰:۲۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
آقا این ها که ...
بالای بقیع از بدترین مفتی های وهابی رو همیشه می گذارند ... ما خودمون رفتیم مدینه از همون وهابیای بالای بقیع که کلی ما رو اذیت می کردند پرسدیم قبر حضرت فاطمه کجاست ... می خواست بپیچاند و قبر حضرت فاطمه بنت اسد را نشان دهد ... وقتی قشنگ گفتیم دختر رسول الله و نگذاشتیم بپیچاند گفت معلوم نیست بعدشم دیگر نگذاشت سوال کنیم دوباره .... حالا این ها و این کارها هم مشخص است که می روند چهارتا حرف پیدا می کنند و خط گیریشون هم مشخص است.... تلاش بی سرانجامی است و می بینید که خودشون هم نمیدانند دقیقا چی می نویسند تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۰:۰۹)أین المنتظر نوشته است: البته اینقدر ها هم بزرگ نکنید این کاربر رو. الان درست خوندم برادر محترم کاری نکرده؟ پس این چیه؟ ![]() (۱۹/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۱)عالم مقدس ملکوت نوشته است: بنده اصلا عرض تسلیتی نکردم که شما این طور میفرمایید ! خواب دیده اید خیر است ... شهادتی وجود ندارد که من بخوام تسلیت بگم |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
منظورمو متوجه نشید خواهرم.
منظورم این جسارتشون نبود. منظورم این بود که اینقدر هم که بزگش میکنید، کار شاقّی نکرده. منظورم استدلالهاش بود. نه اون جسارتش. |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
حضرت آيه الله مرعشي نجفي به طلاب مي فرمودند:علت آمدن من به قم اين بود كه پدرم (كه از زهاد و عباد معروف بود) چهل شب در حرم حضرت علي (علیه السلام) بيتوته نمود كه آن حضرت را ببيند، شبي در حالت مكاشفه حضرت را ديده بود كه به ايشان مي فرمايند: سيد محمود چه مي خواهي؟ عرض مي كند: مي خواهم بدانم قبر حضرت فاطمه زهرا(علیه السلام) كجا است؟ تا آن را زيارت كنم. حضرت فرمود : من كه نمي توانم (بر خلاف وصيت آن حضرت) قبر او را معلوم كنم. عرض كرد: پس من هنگام زيارت چه كنم؟ حضرت فرمود: خدا جلال و جبروت حضرت فاطمه زهرا(علیه السلام) را به فاطمه معصومه (سلام الله علیها) عنايت فرموده است، پس هر كس بخواهد حضرت زهرا(علیه السلام) را درك كند به زيارت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) برود. آيه الله مرعشي مي فرمودند: پدرم مرا سفارش مي كرد كه من قادر به زيارت ايشان نيستم اما تو به زيارت آن حضرت برو. لذا من به خاطر همين سفارش، براي زيارت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و ثامن الائمه(علیه السلام) آمدم و به اصرار موسس حوزه علميه قم (آيه الله حائري) در قم ماندگار شدم. آيه الله مرعشي در آن زمان مي فرمودند: شصت سال است كه من اول زائر حضرتم.
به نقل از آقاي شيخ عبدالله موسياني (از شاگردان آيه الله مرعشي) ![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
البته من هنوز برام سؤاله که با این روایات صحیحه باید چکارکرد؟
البته این هم یک مکاشفه بود... باید بپرسم... |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۳ ۰:۴۶)عالم مقدس ملکوت نوشته است: سلام عليكم جناب ملكوت كه بنده حقير در ساتم هم رديه اي بر مهملات حضرت عالي زده ام و مازاد بر ان در سايت سازمان ملي قم هم به تمامي مهملات و سياه نمايي هاي شما پاسخ گفته ام اما جواب و نقدي بر مطالب ما نخوانديم و از طرفي حضرتعالي گويا منوي كاريتان اينگونه مي باشد كه ابتدا وارد يك سايت شده و براي خودتان شبهاتي را وارد نموده و از انچايي كه اين مطالب كپي شده از سايت هاي محاربين و مخالفين مذهب حقه شيعه هست را در سايت هاي مختلف وارد نموده اما بضاعت پاسخ گويي به رديه ها را نداريد لحاظا همين جا بنده از شما درخواست مي كنم ابتدا به ساكن متن عربي و روات اين حديث را براي من بياوريد تا با هم اين روايت را وارد كانال رجالي نماييم تا ببينيم چقدر حضرت عالي به احاديث صحيحه شيعه استناد و استدلال مي كنيد علي ايحال تا اينكه شما بخواهيد صداقت خود را ثابت نماييد و سند روايت را برايمان مذكور شويد بايد به نكته اي جالب و پيش پا افتاده اي اشاره نمايم و ان اين مي باشد بر كسي پوشيده نيست كه وقتي ما ميگوييم شي از حالت مجهول بودن به حالت معلوم استخراج شده است وضعيت ان برايمان كاملا مشهود و قابل استشهاد هست لذا شما فرموده ايد قبر حضرت زهرا پيدا شده است و در خانه خودش بوده و الان هم در مسجد نبي هست خوب دوست عزيز شما كه قبر صديقه طاهره را تفحص نموده ايد بفرمايد اين قبر در كدام بخش، قسمت و فطعه مسحد هست تا ما هم به يقين برسيم شما مكان انرا پيدا نموده ايد |
|||
|
|
۸:۰۶, ۲۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۸:۱۴ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم جناب ملکوت! شما لازم نکرده تا در اعتقادات شیعه نظری بدهید و برای شما بهتر است که از آتش دوزخ بترسید که بارها حجت را بر شما تمام کردیم ولی شما نپذیرفته اید و عناد و لجاجت از خود نشان داده اید.خدا فقط عاقبت شما رو به خیر کنه! فرار شما در تاپیک های قبلی رو همه به یاد دارن به خصوص افتضاح عجیب غریب شما در تاپیک مربوط به بحث صحابه که بدجور مفتضح شدید! عناد بس است! لجاجت بس است! شما رو دعوت میکنم به حذهب حقه ی شیعه و به فرقه ی ناجیه ی شیعه که مکتب اهل بیت است! اما اولا شهادت حضرت زهراء سلام الله علیها که شما نیز به آن اعتراف نمودید و در وبلاگ فی*ل*تر شده ی شما نیز موجود است،از مسلمات تاریخی است و بنده آماده ی مناظره در این موضوع هستم تا اثبات کنم که حضرت فاطمه سلام الله علیها به شهادت رسیده اند(بر قاتلان آن حضرت تا ابد لعنت) ( بر کسانی که غضب حضرت فاطمه سلام الله علیها را برانگیختند-هر کسی که باشند- لعنت) و این حتی در کتب شما نیز مسلم است. اما در مورد مخفی بودن قبر حضرت فاطمه سلام الله علیها : مخفی بودن قبر حضرت صدیقه طاهره { مطلبی رو اینجا بد نیست بگم که جناب ملکوت! چرا شما و هم مذهبانتان لقب صدیقه طاهره را برای عائشة جعل کرده اید؟! اگر راست میگویید روایت با سند معتبر بیاورید!همانطور که یهود و نصاری القاب صدیق و فاروق که از القاب اختصاصی امیرالمومنین علی بن ابی طالب است را برای اولی و ثانی جعل کردند!برای کسانی که فرارشان در جنگ ها زبان زد خاص و عام است!!} از مسلمات است که حتی وهابیون هم نمیتوانند آن را انکار کنند! حتی وهابیون امروزه در عربستان سعودی برای فرار از این موضوع می خواهند قبر حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) را همان قبر حضرت فاطمه بنت اسد معرفی کنند تا از این موضوع که لکه ننگی بر مکتب سقیفه است خلاص شوند!!! اما توضیحاتی که لازم هستش : 1.اولا روایاتی که شما آورده اید،به هیچ وجه محل دقیق قبر حضرت فاطمه سلام الله علیها را مشخص نمیکند! + حضرت فاطمه و حضرت علی علیهما سلام،دو خانه داشته اند که یکی نزدیک بقیع و دیگری چسبیده به خانه ی وحی بوده! حالا شما چگ.نه میخواهید اثبات کنید که حضرت فاطمه در کدام دفن شده اند؟؟!!! 2.شیخ صدوق رضی الله عنه در مورد این روایات میگوید " هو عندی صحیح" ! یعنی این روایات در نزد من صحیح است! خود این عبارت به خوبی نشان میدهد که قبل و هم دوره ی شیخ صدوق بسیاری از علماء بوده اند که قائل به مخفی بون بوده اند همانطور که اکثریت قاطع علمای شیعه همین الان هم چنین اعتقادی دارند. 3.به احتمال بسیار زیاد،معصومین این نکات را به این منظور گفته اند تا از احتمال دفن پیکر مبارک و مطهر حضرت صدیقه طاهره در بقیع بکاهند و احتمال دفن ایشان در نزدیکی پیامبر ( که در مورد آن هم اختلاف است) را برجسته کنند. 4.حتی اگر فرض محال هم بکنیـــــم ( فرض محال محال محال) که قبر حضرت صدیقه طاهره معلوم است،این پیروان سقیفه و پیروان ابوبکر و عمر و عثمان هستند که باید بیاییند و پاسخ بدهند که در زمان این خلفاء چرا قبر حضرت زهراء سلام الله علیها و مخفی بوده و چرا حضرت علی اصلا ابوبکر و عمر را در تشییع پیکر مبارک بانو خبر نکرد (طبق نص صحیح بخاری) و چرا حضرت علی از عمر بن الخطاب بدش میامد ( طبق نص صحیح بخاری) و چرا حضرت علی بر اسا نص صحیح مسلم،ابوبکر و عمر را کاذبا آثنا غادرا خائنا می داند و در صحیح مسلم هست هر کس سه ویژگی از این 4 تا را داشته باشد منافق است.(یعنی بر اساس نص صریح صحیح مسلم حضرت علی،ابوبکر و عمر را منافق میداند) 5.به علاوه من دیگر نخواستم از منابع شیعه برای شما برادر اهل سنت(؟! - وهابی؟!) چیزی بگویم که وقتی عمر بن الخطاب گفت همه جا را میگردیم و میکنیم تا پیکر حضرت زهراء را بیابیم،حضرت علی چه کار کردند و چه گفتند؟! 6.شما به جای فرار،بحث صحابه و آیه ی تطهیر را دنبال کنید و این شاخه و آن شاخه نپرید! اعتقادات بچه های این تالار محکم و پابرجاست و کسی چون شما که نمیتواند از خلفای خودش در حتی خونریزی هایی که در فتوحات داشته اند دفاع کند،قادر بر تشکیک در اعتقادات ما نیست. اگر خود عبدالرحمان دمشقیه ی ناصبی لعنة الله علیه هم بیاید حرفی برای گفتن ندارد! در مورد روایتی که شیخ صدوق میاورد و میگوید : دُفِنَت فی بیتها فلمّا زادَت بنو امیه فی مسجد صارت فی مسجد فاطمه زهرا (سلام الله علیها). محل دقیق خانه ی پیامبر در زمان صدور این حدیث مشخص نبوده است و خود حضرت امام رضا میفرمایند که بنی امیه {لعنة الله علیهم اجمعین} مسجد را توسعه دادند و قبر در داخل مسجد قرار گرفت. جناب ملکوت! چرا از مناظره ی صوتی و زنده فرار میکنید؟! متظر شما هستیم تا به جای فرار،به این تاپیک ها هم سری بزنید : { البته وقتی کسی پیرو فردی است که خودش در الدر المنثور سیوطی میگوید همچون بز کوهی در جنگ احد فرار میکردم از او انتظاری نیست) http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31535-page-4.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32366-page-2.html |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۲۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بعـــد از مادر شما ، حسین جان
ضـــرب المثــــلهـا هـــم تغییـــــر کـــرد ! بـایــــد ســـوخـــت و نساخـــت... یا زهـــرا سلام الله علیها . . . (۱۹/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۸)captaincharisma نوشته است: دیروز تا حالا 2تا ضرب المثل به فرهنگ فارسی و این تالار اضافه شدهچه ضرب المثلی اضافه شده بگید ماهم بدونیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سالروز ازدواج حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) | عبدالرحیم | 11 | 29,602 |
۲۱/آذر/۹۵ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| داستان هایی کوتاه از زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها | آفتاب | 11 | 7,734 |
۱۷/اسفند/۹۴ ۲:۵۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| حضرت زینب سلام الله علیها | قبیله منتظر | 0 | 1,092 |
۲۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| حضرت رقیه سلام الله علیها | ghoran | 1 | 1,644 |
۱/آبان/۹۴ ۱۷:۳۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,687 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| امام زمان حضرت زهرا کیست. | mahdy30na | 23 | 10,397 |
۲۵/فروردین/۹۴ ۲۲:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) واقعيتى انكار ناپذير | قبیله منتظر | 1 | 1,371 |
۵/فروردین/۹۴ ۹:۵۱ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|

![[تصویر: 139001302321.jpg]](http://www.ido.ir/myhtml/news/1390/m01/139001302321.jpg)

![[تصویر: khobam.gif]](http://www.askdin.com/images/smilies/Small/khobam.gif)
![[تصویر: god.gif]](http://www.askdin.com/images/smilies/Small/god.gif)
![[تصویر: veladat8.jpg]](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/images/a-fa/fa1/veladat8.jpg)
" به قول سید ابراهیم البته "