کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
۱۲:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
متن صحبت های جناب
سیدمحمد حسینی قزوینی، مدیر "شبکه جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت :
در زمان شاه یک تبلیغاتی را انجام دادند، بعد از پیروزی انقلاب هم مدتی این تبلیغ کثیف و ننگ اولاد کمتر، زندگی بهتر ادامه داشت. دیدید که مراجع ما و رهبری در مقابل این موضع گرفتند. از همین امشب تصمیم بگیرید از این فرهنگ شوم تک فرزندی و دو فرزندی خود را برهانید."
و نیز تاکید کرد: "به عشق حضرت زهرا، به عشق امیرالمومنین بیایید حداقل پنج فرزند به نام خمسه طیبه، یا هشت فرزند به نام نامی حضرت رضا سلام‌الله علیه، یا دوازده فرزند به نام دوازده امام یا چهارده فرزند به نام چهارده معصوم به دنیا بیاورید. به حول و قوه الهی از همین امشب دست به کار شوید، یک یا علی و یک یا زهرا بگویید و عملیات پنج فرزندی، هشت فرزندی، دوازده یا چهارده فرزندی را انشاءالله کلید بزنید."

جناب حسینی قزوینی ان شالله که این عملیات در یک خانه ی 45 متری که جوانی 30 ساله پس از تحصیلات و کنکور های وحشتناک دهه شصتی ها و پیدا کردن کار توانسته اجاره کند با موفقیت اجرایی شود.

تغییر سبک و فرهنگ ایرانی، الگوی مصرف درست و بهینه، مدیریت جوان و ریسک پذیر، حل مشکلات اقتصادی همه عوامل هستند .و کاهش جمعیت معلول.
از امشب چه عمیلیاتی را شروع کنیم با این اوصاف ؟

ای کاش در کنار این نیت، خطاب به مدیران و برنامه ریزان این مملکت هم میگفتید که از امشب به نیت 5 تن یا 12 یا 14 معصوم، 5 مدیر متخلف را معرفی کنند.12 ضعف مدیریتی را معرفی کنند.14 راه حل اساسی امام زمان پسند برای اقتصاد بیمار کشور اسلامیمان پیاده کنند.

[تصویر: family.png]

تاپیک های زیاد در باره ی افزایش جمعیت داریم. ادغام نکردم.چون گویا در این مورد اشکال ندارد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، صبا ، Mohammad Trust ، captaincharisma ، رضوانه ، Woodi2020 ، azade ، HermeS ، soshiant ، sadegh313 ، kh-MAHDI ، Bamdaad ، هانا ، fafa* ، soora ، fazel ، پرنیان ، zahra11 ، ADAM

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #81
آواتار
نقل قول:اونجایی که نگران جمعیت شیعه هستن باید بحث کرد نه تالار گفت و گویی که فعال ترین تاپیکش خنده ی حلاله و اکثر تاپیک هاش کپی پیست [تصویر: wink.png]

جمعیت شیعه . کدوم شیعه ؟
همینایی که تا شکلات بهشون نشون میدن میرن کلیسا و میگن ما مسیحی هستیم .
همینایی که آزادی یواشکی عکس میزارن.
همینا که دغدغشون اینه که چرا از فردا تو دانشگاه باید بجای شال ،مقنعه سر کنیم و بچه های هنر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ناراحتن که بهشون توهین شده.
همینا آدمای اطرافمون هستن .
همینا میرن اونور، میگن ما مذهبی نیستیم .
منتها تو شناسنامه نوشته شده مسلمانن و شیعه و عاشورا گریه میکنن .
این جماعت رو رها کنید، همون وهابی ها ازشون استفاده میکنن . حالا جمعیت مسجد نشین برن بچه بیارن. 24 تا هم زن بگیرن.این جماعت که رها شده هم به جهنم .به درک . منتها بدجور ضربه میخوریم .
همیشه همین بوده ، مرزبندی ها .

نقل قول:مملکت رو هر روز دارن به گند میکشن و از مردم توقع فداکاری دارند و با این جمله ما رو خر میکنند : خدا میرسونه ! خدا گفته اسلامی زندگی کن منم کمکت میکنم , نگفته کل سیستم زندگیت مدرنیسم باشه من بهت میرسونم .

مگه این حرف شما نیست . الان این سیستم چیش درسته که شما شدی دغدغه مند و متلک میندازی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه
۰:۰۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #82

نقل قول:جمعیت شیعه . کدوم شیعه ؟
همینایی که تا شکلات بهشون نشون میدن میرن کلیسا و میگن ما مسیحی هستیم .
همینایی که آزادی یواشکی عکس میزارن.
همینا که دغدغشون اینه که چرا از فردا تو دانشگاه باید بجای شال ،مقنعه سر کنیم و بچه های هنر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ناراحتن که بهشون توهین شده.
همینا آدمای اطرافمون هستن .
همینا میرن اونور، میگن ما مذهبی نیستیم .
منتها تو شناسنامه نوشته شده مسلمانن و شیعه و عاشورا گریه میکنن .
این جماعت رو رها کنید، همون وهابی ها ازشون استفاده میکنن . حالا جمعیت مسجد نشین برن بچه بیارن. 24 تا هم زن بگیرن.این جماعت که رها شده هم به جهنم .به درک . منتها بدجور ضربه میخوریم .
همیشه همین بوده ، مرزبندی ها .

حجت الاسلام میر باقری - حقیقت تشیع (برای دانلود کلیک کنید)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، MohammadSadra ، عبدالرحمن
۰:۲۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۰ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #83
آواتار
نقل قول:
اگر توان زایمان ندارید پس در مسئله ی زن دوم زیاد اعتراض نکنید
[تصویر: happy.png]

آقای
Smile

چقدر عقده کرده بودید خدارو شکر خنک شدید...Smile
[تصویر: chillout.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۰:۲۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #84
آواتار
نقل قول:حجت الاسلام میر باقری - حقیقت تشیع (برای دانلود کلیک کنید)
میرم گوش میدم ببینم داستان چیه .
این بحث حقوق زن در خانواده که جناب حسن عزتی مطرح کردن هم ملاحظه بفرمایید .
براتون خوبه دوره بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی
۰:۴۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #85
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۰)پرنیان نوشته است:  آقای Smile

چقدر عقده کرده بودید خدارو شکر خنک شدید...Smile
[تصویر: chillout.gif]

همسنگر اشتباه کردید. از دیگران انتظاری نیست ولی این برخورد از شما بعیده. حرفش حق بود.

هیچ وقت از مسخره کردن برای نشون دادن اینکه حرف کسی رو قبول ندارید استفاده نکنید.

کسی غیر از شما بود تذکر نمی دادم.

در مورد ارسال های خانوم موزه حرف زیاده ولی به نظرم حق با آقا رضاست من حرف هایی رو که باید بگم، گفتم. اصرار بیش از حد معنی نداره اونی که باید بشنوه میشنوه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، السا ، azade
۰:۴۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #86
آواتار
سوال منو کسی جواب نداد، این کسی که این حرفارو زده، خودش چند فرزند داره؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۵۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #87
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۷)MohammadSadra نوشته است:  همسنگر اشتباه کردید. از دیگران انتظاری نیست ولی این برخورد از شما بعیده. حرفش حق بود.

هیچ وقت از مسخره کردن برای نشون دادن اینکه حرف کسی رو قبول ندارید استفاده نکنید.

کسی غیر از شما بود تذکر نمی دادم.

در مورد ارسال های خانوم موزه حرف زیاده ولی به نظرم حق با آقا رضاست من حرف هایی رو که باید بگم، گفتم. اصرار بیش از حد معنی نداره اونی که باید بشنوه میشنوه.

آقای صدرا
مسخره نکردم...واقعیت رو بیان کردم.....الان اینجا بحث سر زن دوم بود؟؟؟؟برداشت من از حرف ایشون همینی بود که نوشتم.....
من اشتباه نکردم ایشون اشتباه کردن....
چرا فکر میکنید حرفتون همیشه حقه!!!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Eve
۵:۱۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۵:۲۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #88
آواتار
وقتی نمیشه با منطق به یه سریها یه چیزایی رو گفت آدم کارش به دعا میکشه...
به قول آقای محمدصدرا ما گفتنی ها رو گفتیم خواه پند گیر و خواه ملال...
آقا رضا میشه بفرمایین این ایمانی که اندازه گرفتین واحدش چی بود؟
متر مکعب یا ژول بر درجه کلوین؟؟؟
از کجا فهمیدین من از روی بی ایمانی میگم شاید یه زن نتونه بچه دار شه؟؟؟
متاسفانه ما خانم ها تا میایم در مورد مشکلات خودمون صحبت کنیم و 4 تاش رو حل کنیم، شما آقایون میاین وسط بحث و چنان استادانه بحث رو به سمت لجبازی میبرین که آدم میمونه...
کاشکی من این قدرت رو داشتم توی بحث های این چنین خانواده از حضور آقایون به شدت جلوگیری میکردم...
آقا رضا!
شما که مجردین و از بندگان خاص خدا هستین، اگه بخواین زن دوم بگیرین که یعنی خیلی از خدا فاصله میگیرین که!!!...
من زبونم مو درآورد که کسانی که وارد این مرحله از زندگی نشدن، نظر ندن...
یه شبه که نمیشه فرهنگ 20 ساله مردم رو عوض کرد که بعد از ازدواج سریعاً یچه دار شین، اونم چند تا...
متاسفانه خانم اسکای مدام در حال ایجاد مساله هستن و هیــــــــــــــــــــــــچ راه حلی تا حالا توی هیچ کدوم از پست هاشون ارائه ندادن...
فقط با هر چیزی مخالفن...
ما هم که میام اینجا توضیح بدیم واسه اونایی که میان بخونن تا این شبهه ها توی ذهنشون باقی نمونه، شما آقایون میاین و یه جمله کوتاه میگین و ایشون هم که فوق تخصص انحراف بحث...
بحث کشیده میشه به جایی که نباید کشیده بشه...
یه سری التماس کردیم آقای عبدالرحمن وارد بحثهای اینجوری نشن تا نتیجه بده، حالا هم باید التماس کنیم که شما نیاین؟؟؟
من به تمام سوالاتی که مطرح شده بود تا حد توانم پاسخ دادم...
فکر میکنم پاسخ هام نه مال 1400 سال پیش بود و نه مال غرب...
تا اونجایی که تونستم مسائل رو با دید امروزی همین ایران امروز خودمون حل کردم....
از روی تجربه گفتم...
اگر میدونستین من برای این که 4 تا قضیه رو بخوام منطقی بحث کنم، چطور هم تایپ کردم و هم با دخترم بازی کردم...
تازه به خاطر شما گاهی سر بچه ام داد هم زدم...
چطور تمرکز کردم که مبادا سوالی بی جواب نمونه...
کاشکی هر کسی قبل از این که بیاد و یه چیزی بنویسه، خودش رو جای جنس مخالفش میذاشت..
من این کارو کردم و خیلی از حقوق شما آقایون دفاع کردم...
اما کمتر آقایی پیدا میشه که این کار رو در حق خانم ها بکنه...
کاربرانی که تا حالا چند بار این کار رو کردن، خیلی توی این بحث ها شرکت نمیکنن...
شاید میترسن که پاشون به این بحث های همیشگی که ایجاد کننده 70-80 درصدش همین خانم اسکای بوده باز بشه...
اونوقت باید روزی 6-7 تا پست بذارن و بخوان یه سری چیزا رو توضیح بدن...
من واقعاً از آقایون متاهل تالار گله دارم...
منهای آقای محمدصدرا...
شما با حمایت نکردن از خانم ها باعث شدین اینهمه پستهای ازدواج چندم و چند تا بچه بیاریم توی تالار زیاد شه...
جواب هر دو سوال هم یکیه:
این نسخه برای همه نیست...
هر کس باید با همسرش زندگی خودشون رو بررسی کنن و ببینه اگه توی زندگیش جای زن دوم و زن صیغه ای خالیه، بره بگیره...
باز هم با همسر مشورت کنن در مورد تعداد فرزند...
تا اونجاییش به سیاست ربط داره که موضوع سلفی ها وجود داره، بقیه اش خصوصیه...
ولی فراموش نکنیم که تاریخ تکرار میشه...
همیشه یکسری حرفها هر 20-30 سال یکبار مطرح میشه، واسه این که مشکل همه مردم از آدم تا همین آخری یه چیز باشه...
دنیا...
این بحث ها همه در اون سالی که دستور رشد جمعیت هم داده شد، بود...
در مورد مسائل اقتصادیش که قبلاً توضیح دادم، میمونه مسائل توانایی های اعصابیش...
کمتر با تبلت و موبایل ور برین، اعصابا همه میاد سر جاش...
یه ماه توی اینترنت نیاین، چشماتون به دنیای واقعی واز میشه...
من این تاپیک رو به دلیل توهینی که آقای رضا برای چندمین بار انجام دادن، به ایشون میسپارم...
آقا رضا!
گر تو بهتر میزنی بستان بزن...
مدیران خواهش میکنم، التماس میکنم، تمنا میکنم پاک نکنین و ادیت هم نکنین تا بعضی از اونایی که مخ و مخ و مخ مخالفن، بدونن که بچه های تالار واقعاً خسته شدن از این بحثهای بی نتیجه و این همه عناد و این همه فقط مخالفت...
این حرف خود من نیست و خیلی هم توی پیام خصوصی این موضوع رو مطرح میکنن...
دوستان لطف کنن و تشکر هم نزنن پای این پست که خانم اسکای روی این تشکرها بسیار حساسه و بعداً یه جنجال دیگه درست میکنه...
کاشکی اعتبار منفی بعضی ها فعال بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، عبدالرحمن ، azade ، علمدار133 ، بیداری اندیشه
۵:۴۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۵:۵۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #89
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۹)Reza2035 نوشته است:  
MohammadSadra

سلام محمد صدرای بزرگوار .
ببخشید که جسارت میکنم , بزرگان دینی میگن که مومن با ایمانش یکیه ! یعنی عمل اش متاثر از ایمان شه ولی کسی که مومن نباشه اعمالش از ایمانش سر چشمه نمیگیره !
شما نمیتوانید مومن باشید و زندگیتون جلوه ی ایمان شما نباشه , اینها رو عرض کردم که مطلبی رو پیرامون این بحث های مطرح شده در سایت بگم : خیلی ها داعیه اسلام و ایمان دارند ولی اعمالشون از یه باور دیگه ای نشات گرفته ؟ اینها به اسلام ایمان ندارند به موارد دیگه ایمان دارند منتهی در پوشش مسلمان هستند , پس شما خرده نگیر !

این بحث ها رو بهتره در جایی مطرح کنیم که واقعا ارزش مطرح کردن دارند , مثله مساجد و جاهایی که پا منبری و ... دارند , در غیر این صورت این مباحث تنزل پیدا میکنند و ارزش حقیقی خودشون رو از دست میدن و در اصطلاح میگن تحویل میشن , میخواین یه مطلبی رو بی ارزش کنید اون مسئله رو همه جا دربارش بحث کنید , دیگه اون بحث ارزش خودشو از دست میده !

لذا من از شما بزرگوار خواهش میکنم زیاد وارد این بحث ها نشیم ...بحث خودمون بی ارزش میشه ! اونجایی که نگران جمعیت شیعه هستن باید بحث کرد نه تالار گفت و گویی که فعال ترین تاپیکش خنده ی حلاله و اکثر تاپیک هاش کپی پیست

اگر توان زایمان ندارید پس در مسئله ی زن دوم زیاد اعتراض نکنید

اووووه! مشت محکمی بر دهان استکبار!!!! Big Grin
برادر گرامی یک سوالی ازتون دارم...با لحن معمولی بخونید....

شما خودتون اگر ازدواج کردید و همسرتون گفت توان بدنی زایمان بیشتر از دو تا رو نداره٬٬دکتر ایشون هم تایید کرد....میرید سراغ زن دوم؟
جدا؟

(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۵:۱۹)moze84 نوشته است:  وقتی نمیشه با منطق به یه سریها یه چیزایی رو گفت آدم کارش به دعا میکشه...
به قول آقای محمدصدرا ما گفتنی ها رو گفتیم خواه پند گیر و خواه ملال...
آقا رضا میشه بفرمایین این ایمانی که اندازه گرفتین واحدش چی بود؟
متر مکعب یا ژول بر درجه کلوین؟؟؟
از کجا فهمیدین من از روی بی ایمانی میگم شاید یه زن نتونه بچه دار شه؟؟؟
متاسفانه ما خانم ها تا میایم در مورد مشکلات خودمون صحبت کنیم و 4 تاش رو حل کنیم، شما آقایون میاین وسط بحث و چنان استادانه بحث رو به سمت لجبازی میبرین که آدم میمونه...
کاشکی من این قدرت رو داشتم توی بحث های این چنین خانواده از حضور آقایون به شدت جلوگیری میکردم...
آقا رضا!
شما که مجردین و از بندگان خاص خدا هستین، اگه بخواین زن دوم بگیرین که یعنی خیلی از خدا فاصله میگیرین که!!!...
من زبونم مو درآورد که کسانی که وارد این مرحله از زندگی نشدن، نظر ندن...
یه شبه که نمیشه فرهنگ 20 ساله مردم رو عوض کرد که بعد از ازدواج سریعاً یچه دار شین، اونم چند تا...
متاسفانه خانم اسکای مدام در حال ایجاد مساله هستن و هیــــــــــــــــــــــــچ راه حلی تا حالا توی هیچ کدوم از پست هاشون ارائه ندادن...
فقط با هر چیزی مخالفن...
ما هم که میام اینجا توضیح بدیم واسه اونایی که میان بخونن تا این شبهه ها توی ذهنشون باقی نمونه، شما آقایون میاین و یه جمله کوتاه میگین و ایشون هم که فوق تخصص انحراف بحث...
بحث کشیده میشه به جایی که نباید کشیده بشه...
یه سری التماس کردیم آقای عبدالرحمن وارد بحثهای اینجوری نشن تا نتیجه بده، حالا هم باید التماس کنیم که شما نیاین؟؟؟
من به تمام سوالاتی که مطرح شده بود تا حد توانم پاسخ دادم...
فکر میکنم پاسخ هام نه مال 1400 سال پیش بود و نه مال غرب...
تا اونجایی که تونستم مسائل رو با دید امروزی همین ایران امروز خودمون حل کردم....
از روی تجربه گفتم...
اگر میدونستین من برای این که 4 تا قضیه رو بخوام منطقی بحث کنم، چطور هم تایپ کردم و هم با دخترم بازی کردم...
کاشکی هر کسی قبل از این که بیاد و یه چیزی بنویسه، خودش رو جای جنس مخالفش میذاشت..
شاید میترسن که پاشون به این بحث های همیشگی که ایجاد کننده 70-80 درصدش همین خانم اسکای بوده باز بشه...
اونوقت باید روزی 6-7 تا پست بذارن و بخوان یه سری چیزا رو توضیح بدن...
من واقعاً از آقایون متاهل تالار گله دارم...
منهای آقای محمدصدرا...
شما با حمایت نکردن از خانم ها باعث شدین اینهمه پستهای ازدواج چندم و چند تا بچه بیاریم توی تالار زیاد شه...
جواب هر دو سوال هم یکیه:
این نسخه برای همه نیست...
هر کس باید با همسرش زندگی خودشون رو بررسی کنن و ببینه اگه توی زندگیش جای زن دوم و زن صیغه ای خالیه، بره بگیره...
باز هم با همسر مشورت کنن در مورد تعداد فرزند...
تا اونجاییش به سیاست ربط داره که موضوع سلفی ها وجود داره، بقیه اش خصوصیه...
ولی فراموش نکنیم که تاریخ تکرار میشه...
همیشه یکسری حرفها هر 20-30 سال یکبار مطرح میشه، واسه این که مشکل همه مردم از آدم تا همین آخری یه چیز باشه...
دنیا...
این بحث ها همه در اون سالی که دستور رشد جمعیت هم داده شد، بود...
در مورد مسائل اقتصادیش که قبلاً توضیح دادم، میمونه مسائل توانایی های اعصابیش...
کمتر با تبلت و موبایل ور برین، اعصابا همه میاد سر جاش...
یه ماه توی اینترنت نیاین، چشماتون به دنیای واقعی واز میشه...
من این تاپیک رو به دلیل توهینی که آقای رضا برای چندمین بار انجام دادن، به ایشون میسپارم...
آقا رضا!
گر تو بهتر میزنی بستان بزن...
مدیران خواهش میکنم، التماس میکنم، تمنا میکنم پاک نکنین و ادیت هم نکنین تا بعضی از اونایی که مخ و مخ و مخ مخالفن، بدونن که بچه های تالار واقعاً خسته شدن از این بحثهای بی نتیجه و این همه عناد و این همه فقط مخالفت...
این حرف خود من نیست و خیلی هم توی پیام خصوصی این موضوع رو مطرح میکنن...
دوستان لطف کنن و تشکر هم نزنن پای این پست که خانم اسکای روی این تشکرها بسیار حساسه و بعداً یه جنجال دیگه درست میکنه...

خانم moze84 عزیز حتی یه لحظه فکر نکنید صحبت هاتون تا الان بی نتیجه بوده یا بی فایده

خود من به شخصه تا حالا خیلی از صحبت های شما استفاده کردم....و شاید بتونم بگم ارسالی از شما در تاپیک های ازدواج نباشه که من نخونده باشم!
شما به آقایون چکار دارید!؟
هدف ماییم! ما خانم ها و دیدگاه ما در فرزند دار شدن مهمه! اول و آخر انتخاب با ماست!
که خود من تا اینجای کار به جمع بندی خوبی رسیدم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، یاســین ، azade ، علمدار133 ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، Eve
۷:۵۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۸:۱۹ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #90
آواتار
نقل قول:متاسفانه خانم اسکای مدام در حال ایجاد مساله هستن و هیــــــــــــــــــــــــچ راه حلی تا حالا توی هیچ کدوم از پست هاشون ارائه ندادن..

مشخصه اصلا منظور من رو تو پست ها نگرفتید .که اصلا مهم نیست . هیچتون هم خیلی حرف داره .شما موفق باشید.دست شما درد نکنه راه حل دادید.

نقل قول:من زبونم مو درآورد که کسانی که وارد این مرحله از زندگی نشدن، نظر ندن...

هر کسی دلش بخواد میاد و نظر میده .مخصوصا من .Smile

نقل قول:گر میدونستین من برای این که 4 تا قضیه رو بخوام منطقی بحث کنم، چطور هم تایپ کردم و هم با دخترم بازی کردم...
لطفا منت نزارید . و دوما تا حرف زن دوم شد پای من رو برای چی وسط میکشید . اتفاقا من با جناب reza2035 تو زمینه مهمتری که بحث شیعه و مرزبندی ها هست بحث کردم . لطفا اینقدر از من مایه نزارید.

نقل قول:در مورد مسائل اقتصادیش که قبلاً توضیح دادم

اگه منظورتون این قسمت هست که بچه زیاد بشه . مسئولین پولای قلمبه شده رو نمیتونن بخورن . مدیونید فکر کنید قانع کنندست و همین مشکل فساد اقتصادیه .

نقل قول:دوستان لطف کنن و تشکر هم نزنن پای این پست که خانم اسکای روی این تشکرها بسیار حساسه و بعداً یه جنجال دیگه درست میکنه...
هر کسی دلش بخواد زیر پست شما تشکر بزنه این مظلوم نمایی ها چه معنی میده . دلتون از کس دیگه پر هست رو سر من چرا خالی میکنید. از من کسی مایه نزاره . البته مشخصه واسه چی این کار رو میکنید.
***************************************************************************************

جامعه ی ما پر از بسته های فرهنگی مختلف ، ما دیگه به یه دستی دهه ی شصت نیستیم . الان فرهنگ و سبک ها فرق کرده. جناب reza2035 لینکی دادن که میخوام برم ببینم چی هست . من دنبال جواب هایی هستم واسه خودم و اطرافیانم .
خیلی احمقانست که فکر کنیم با یه تاپیک و یه سری حرفای شعاری مردم بیرون رو میشه قانع به فکر کردن !!!!!!! در این مورد کرد.
تا یکی یخواد اعتراض کنه یا بیچاره پاکش میکنه که واسم عجیب بود که سریع پشیمون شد ، یا یکی تا میاد حرف بزنه سریع میگن آقا خدا هست .
آدمای اطراف من همه منبر نشین و مسجد برو نیستن .اصلا 1 درصدشون شاید منبر نشین باشن. اما عاشورا گریه میکنن . من دنبال جواب ها هستم . من گفتم کو روزی بچه های کار که واسه اجاره خونه دارن جون میکنن ؟
کسی جواب محمد تراست رو نداد که همین آقا چند تا بچه دارن ؟

من تا گفتم یه سوزن به خودتون بزنید ، جوابا رو که دیدم ، فهمیدم که باز مرگ خوبه اما واسه همسایه.

نقل قول:فاطمه خانم بنده هم می شناسم از این خانواده هایی که میگین. اتفاقا 600 تومن می گیره با کل اضافه کاریش چون رفتگر هست. دیسک کمر هم داشت. خانمش هم همش بیماری های گوارشی و ... اما این آدم اخلاق خوشش هیچوقت ترک نمیشه. نمیگم ناراحت و عصبانی نمیشه اما در برخورد با آدمهای فامیل از خیلی از مرفهین و غیر مرفهین خوش برخوردتر و مودب تر و من که باهاش صحبت می کردم شاکرتر هم بود. سه تا بچه هم داره.

وضعش طوری بود که چون سید بود شده بود خادم مسجد و خونه اش بالای مسجد. دخترهاش عاشق مسجد و مناجات ها و دعاها شده بودن طوریکه موقع کوچ از اونجا به خونه مستقل ناراحت بودن. همین خونه جدیدشون جای خوبی از شهر نیست اما بالاخره خونه هست و داره بنده خدا قسط میده حالا حالا هم باید بده اما شما برو خونه اش...

پسرش می تونست هم رشته الکترونیک بره هم علوم تفسیر قرآن. بهش هم گفتن تو رشته قرآنی دنیا رو نمی تونی داشته باشی حقوقی نداره. اما خودش گفت ما عادت داریم به بی پولی و خودش انتخاب کرد گفت میخوام دنیا و آخرتم با قرآن باشه. من خودم رفتم براش کامپیوتر خریدم. نصف بیشتر پول کامپیوتر رو پسرش خودش جمع کرده بود. به جای اینکه با تاکسی بره مدرسه خیلی از راه رو پیاده می رفت و پولش رو چند سال پس انداز کرد. مقایسه کنین با پدر و مادرهایی که تا دبیرستان برای بچه هاشون سرویس می گیرن. ما خودمون از دوم راهنمایی اینقدر پیاده راه می رفتیم و با اتوبوس در حالیکه همکلاسی های ما در مدرسه بالا شهر همه سرویس دار و .... بر می گرده به نحوه تربیت. اگر بچه محبت از والدین ببینه با همه بی پولی ها می سازه. من خواهرزاده خودم دبیرستانی هست و می دونین دست بچه دبیرستانی ها انواع و اقسام گوشی های پیشرفته و .... ایشون اصلا تلفن همراه نداره. بهش گفتم دلت نمی سوزه؟ گفت نه بابا برای چی.... بچه ها باید دل سیری از محبت والدین و خصوصا احترام والدین رو بچشن خودشون با وضعیت مالی خانواده راه میان به راحتی.

ما شروع زندگی پدرم با یه اتاق و سه تا بچه بود. ما 5 نفره هستیم. هیچوقت کمبود احساس نکردیم چون کم توقع بار اومدیم. پول و امکانات نبود اما محبت و عشق بود. اینقدر خوشحالم که اینهمه خواهر و برادر داشته و دارم. هم من و هم خواهرم باورتون نمیشه در زمان دانشجویی از اینکه برای مخارج دانشگاه از پدرمون پول بخوایم خجالت می کشیدیم با وجودیکه پدرم گفته بودن هر موقع پول خواستم لب تر کنم اما ما دلمون نمی اومد از پدرم پول بگیریم و تا جاییکه میشد بیخیال می شدیم... واقعا نون حلال در آوردن و رعایت تقوی به فرموده قرآن برکات رو بر خانواده و فرد نازل میکنه. بچه هم خودش به لطف خداوند درست تربیت میشه.

خیلی براتون جالب باید باشه که همون پسر سید فامیل ما توی دانشگاهشون رتبه اول رو داره. و خیلی جالبه بدونین از پول خرجی قلیل خودش کمک کرده به دو تا همکلاسی هاش که وضعشون بدتره. اون دو تا پول نداشتن رفتن کار کنن تا خرج تحصیلات رو در بیارن باعث شده بود اینقدر خسته بشن نتونن درست درس بخونن و سر کلاس درست نمی فهمیدن. بعد این پسر اینطوری از پول بسیار کم خودش به اونها کمک میکنه و به پدرش سفارش کرده زبون خیر بگذاره براشون ماهانه پول جمع کنه تا اونها مجبور نباشن برن ر کار یا کمتر برن سر کار. چقدر بگم اعتقاد به برکت داشته باشین. بیخود نیست خدا هم میزنه تو سر یکی مثل من که بخوام ماهانه 50 تومن بریزم به حساب باباش. به دلم افتاد و شکر خدا تا الان دارم اینکارو میکنم و ان شاءالله قصد دارم تا آخرش ادامه بدم. من هیچکاره ام. اصل خداوند هست که من اسباب خودش یا دیگری مثل من رو مامور میکنه رزق بنده دیگرش رو بفرستم. همین انفاق من به این سید یقین دارم برکاتش در همین دنیا چندین برابر بهم میرسه و رسیده ولو با عقل محاسبه گر جور در نیاد....

اصلا چه اشکال داره بچه فقیر هم تبلت و کامپیوتر داشته باشه؟ چرا غیر ممکن باشه؟ شما پست قبلی من رو بخونین. اینها رو ما در زندگی پیاده کردیم و به لطف خدا تا الان کم نیاوردیم هیچوقت. همیشه خودش کمکمون کرده. اعتقاد به برکت محوری یعنی اعتقاد به غیب. لازمه ایمان هست. خیلی زندگی ساده و با صفا جواب میده تو این دوره....

بارها گفتم وظیفه ما و امثال ما هم هست که در سراء و ضراء بخشش کنیم خصوصا به فقرا. من به خودم اعتمادی ندارم. معلوم نیست در عمل اگر روزی فقیر شدم بخشش میکنم یا نه اما الان که فرصت دارم مامور خداوند باشم.... با کمکهای ما هم اونها مشکلاتشون کمتر میشه هم گشایش های مختلف مادی و معنوی در زندگی خودمون باز میشه.

اینقدر مثالهای زنده هست از نحوه صحیح زندگی کردن و انفاق کردن و رعایت تقوی الهی و برکت یافتن و .... بله فقر می تونه به کفر بکشه اما به این معنی نیست که هر کس فقیر شد مجازه ...

یه بحث در مورد فقرا و اغنیا هست. اغنیا یعنی اونهایی که دخل و خرجشون با هم می خونه و فقرا اونهایی هستن که کف حقوق هستن. ابتدا این دعای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که در واقع داره تکلیف اقشار مختلف مردم رو برای ما بیان میکنه:

اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفیقَ الطّاعَةِ وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَةِ ...

خدایا روزى ما كن توفیق اطاعت و دورى از گناه ...

این فرازهاش:

عَلَى الاَْغْنِیآءِ بِالتَّواضُعِ وَ السَّعَهِ

و بر توانگران، به فروتنى و بخشش كردن

َ عَلَى الْفُقَراَّءِ بِالصَّبْرِ وَالْقَناعَةِ

و بر فقرا، به شكیبایى و قناعت

یه عالمی می گفت طبق فرازهای بالا وظیفه و امتحان هر قشری فرق داره. یکی خدا بهش بیشتر میده باید خیلی مواظب باشه تفاخر نکنه و دچار کبر نشه که خیلی مشکله و بخشش کنه به فقرا تا جاییکه... اینم سخته. در واقع ثروتمندان خیلی در خطر هستند که زندگی ابدی خودشون رو خراب کنن. برای من مسلمون هم اون دنیا مهمتر از این دنیاست چه اینکه اونجا ابدیت هست و اینجا دو سه ساعت به فرموده قرآن. اما فقرا این امتحانات مشکل رو ندارن در عوض باید صبر کنن و قناعت نه اینکه پیش هر کسی سفره دل باز کنن و بنالن و حالت ناشکری داشته باشن... به قول اون عالم همینها که به وظیفه صبر و قناعت عمل نمی کنن فردا ثروتمند هم بشن به وظیفه انفاق خودشون عمل نمی کنن.

بنابراین قرار نیست هر کس فقیر هم بود دیگه به خودش حق بده هر چی دلش خواست بگه و .... صبر نکنه یا دزدی کنه.

یه چیز هم بگم شما مطمئن باش اون کسی که چون نیاز مالی پیدا کرد دست میزنه به اختلاس و دزدی اولا کسی نیست که بخواد حرف رهبر رو گوش بده و بچه زیاد بیاره و اصلا همون بهتر که یه بچه هم نیاره. اما اونهایی که دستشون به دهنشون میرسه و سبک زندگی درست رو پیاده می کنن و اهل انفاق و کسب برکات هم هستن و سر سوزنی توکل به خداوند و اهل بیت علیهم السلام دارن خداوند هم به بچه هاشون برکت میده ان شاءالله....

همین صحبت ها ی جناب بیداری اندیشه آدم رو به فکر میبرد و میشد تو بحث ها ی بیرون ازش استفاده کرد واسه مردم .منتها دوستان شروع کردن به بحث در مورد جلوگیری و سن درست بارروی . انتظار نداشته باشن باز یه موج مجدد شکل نگیره واسه اعتراض و نقد و سوال .چون اون سوزنه مشکل ساز شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]