کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۳۳, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #301
آواتار
میدونستم باز شروع میشه Cool
واقعا پیرامون هیچ چیزی به اندازه ی ازدواج تو این تالار بحث های جدی شکل نمیگیره...Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، گمنام313
۱۰:۰۴, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #302
آواتار
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۷:۲۸)SkyGirl نوشته است:  پسر 19.5 سالش بوده،بعد دختره لابد بگیم اونم 19 ساله بوده، بعد شما گفتید.
چه عشق شوهری بوده، 19 سالش بوده متوسل شده و غصه شوهر میخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم.بچه بازی ها کی میخواد تموم بشه.
1) من ترجیح میدم به شوهرم تکیه کنم نه پدر شوهرم.
2) از کجا این پسر مشخص بود مرده ؟ نه من میخوام بدونم نه کار داره ، نه سربازی رفته، این الان چجوری جز حمایت باباش اومده جلو.

شما فقط بگو این چجوری مردانگیش مشخص شد ؟
اولا که دوست ما بیست سالش بود ... حالا بزنید تو سر و کلتون که چرا دختر بزرگتره ...

بچه بازی اونیه که 27 سالشه تازه میگه فعلا قصد ازدواج ندارم... تو سن سی سالگی هم یه بچه میاره، بخاطر خراب شدن رژ لبش حاضر نیست یه بوسش بده... کسایی که دنیا رو خاله بازی فرض کردن اینا ان ... نه اونی که با 14 سکه داره تشکیل خانواده میده و حاضر شده سختی رو به جون بخره...

1) حالا پدر و مادرها هم کمی کمک کنن اسمون به زمین نمیاد .. همین تفکراته که سن ازدواج رو داره میرسونه به بعد فوت

2)این که میگم مرده نه بخاطر این چهارتا اطلاعاتیه که بهتون دادم... بخاطر اینکه ادما رو باید تو سفر شناخت... وقتی مدیریت یه سفر با جمعیت 120 نفر رو بهش دادن و تو کلی از مشکلات و مسائل سفر برخورد های معقولش مشاهده شد کاملا مشخص بود که نسبت به 19 ساله های این دوره زمونه بیشتر میفهمه ... مرد تره

حالا هم مثل بچه سوسولا صرفا داره درس نمیخونه ... کلی مسئولیت دیگر هم داره که همه رو با هم داره با موفقیت پیش میبره...

یه یک نشانه بزرگتر برا مرد بودنش اینه که بجای تامین خودش تو کوچه و خیابون که اصلا هم کار دشواری نیست داره سختی تاهل رو به جون میخره ،
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، اسکای ، Reza2035 ، میرزا احمد ، محب الزهرا ، Havbb 110 ، حضرت عشق ، السا ، فدايي ولايت
۱۰:۱۰, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #303
آواتار
عزیزم خدا براش نگهش داره.
منتها به دوستت بگو خیلی خوش شانسه.چون من تو رنج سنی 19 تا 35 سالی که دیدم ، این نشونه ها رو نداشتن.پس وقتی این جوری گفتی برای منه، مرد ندیدهSmileSmileSmileSmileSmile خیلی عجیب بود.
خوشبخت بشن. یکی دعا کنه منم خوشبخت بشم.هر چند امیدی نیست.حالا باز دوستان دعا کنن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، محب الزهرا ، السا ، soshiant ، فدايي ولايت ، mahpare ، Eve
۴:۳۸, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #304
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۴)Prestige pi61704 نوشته است:ایشالا سال بعد من خودم میشم داماد ، شیرینی هم نمیدم ، دلتونو الکی صابون نزنید ، فقط یه ولیمه! Blush

دعام کنید...
آقای پرستیژ چی شد؟!
گفته بودید سال بعد!
الان سال بعده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، فدايي ولايت ، Mitsonary
۱۸:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #305

دوستان مومن تالاری بشتابید
بیایید آنگونه چله نشین باشیم که خدای باری تعالی میخواهد...
بیایید چهل روز در کنار هم حلقه ای از نور باشیم ...
وعده ما از 27 مرداد تا سالروز ازدواج امام علی ع و حضرت زهرا (سلام الله علیها) [تصویر: heart.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، شیدا ، رضوانه ، حضرت عشق ، فدايي ولايت
۱۸:۲۰, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #306
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۴:۳۸)رضوانه نوشته است:  آقای پرستیژ چی شد؟!
گفته بودید سال بعد!
الان سال بعده!

سلام ؛ من اینو ندیده بودم شرمنده... Blush

گفته بودم سال بعد... ولی زندگی باب میل من نچرخید...

شاید سال بعد ، شاید هیچ وقت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، Mohammad Trust ، رضوانه ، حضرت عشق ، فدايي ولايت ، ساجد ، گمنام313
۱۹:۵۹, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #307

(۹/تیر/۹۳ ۴:۳۸)رضوانه نوشته است:  آقای پرستیژ چی شد؟!
گفته بودید سال بعد!
الان سال بعده!

الان دیگه پرستیژ نیست... اون پرستیژ بود که گفت سال بعد الان یکی دیگه س Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، Ali#59 ، رضوانه ، حضرت عشق ، فدايي ولايت ، گمنام313 ، azade
۲۲:۳۱, ۲۴/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #308
آواتار
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۹)Havbb 110 نوشته است:  الان دیگه پرستیژ نیست... اون پرستیژ بود که گفت سال بعد الان یکی دیگه س Big Grin
ماشاالله همه یه پا دیجیمون! هستن!

آدم یه ماه تالار نباشه بعد برگرده میبینه همه تبدیل شدن!!Big Grin
هرچند ما تواناییمون در شناسایی دیجیمون ها! بالاست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، Ali#59 ، mahpare ، azade
۲۲:۳۸, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #309
آواتار
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۹)Havbb 110 نوشته است:  الان دیگه پرستیژ نیست... اون پرستیژ بود که گفت سال بعد الان یکی دیگه س Big Grin

همین امروز که برگشتم یکی از دوستان پیام داده بود...
پارسال قرار گذاشته بودیم. رقابت سر ازدواج...

متن پیامش...

نقل قول:سلام.
هم اکنون یک متأهل بالقوه دارد با شما سخن میگوید !!!
هدیه معنوی مرا لطفا برایم ارسال کنید...
باتشکر

وفتی خوندم نفهمیدم بخندم گریه کنم ، سرمو بکوبم دیوار ، سر و موی از خویش بکنم... واس اون خوشحال شدم ، واس خودم ...

ولی مهم اینه من دارم همه ی تلاشم رو می کنم. إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، Ali#59 ، رضوانه ، فدايي ولايت ، حوریه سادات ، azade
۱۹:۴۸, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #310
آواتار
جان من آقای Mitsonary همون پرستیژ هستن؟
جــــان مـــــــــن؟؟؟ AtIdeaExclamation

خب عزیزان من ، جون هرکی دوست دارید یا اسمتونو عوض نکنید ، یا اگه میکنید [i]خواهشا[/b] تا یه مدت توی امضاتون این قضیه رو اطلاع رسانی کنید. چون خیلی مهمه

ان شالله همه بروبچ به زودی به مراد دلشون برسنAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Mitsonary ، حضرت عشق ، حوریه سادات ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]