|
1 ... عملی که فکر می کنی انجام دادی و قبوله ...
|
|
۱۶:۴۳, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۷:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام ... . الان میخواهی بمیری! شوخی هم نداریم ! (فک میکنید جناب عزرائیل چطوری میاد ؟ در میزنند ؟؟؟؟ خیر !!!! ) . اعمالت رو که فکر میکنی قبوله رو بیار بشمریم ... . عملی داشتی که بهش بنازی؟ . مطمئنی که عملت قبوله ؟ . چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟ تو رو خدا راهنماییم کنید !! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۰, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۹:۵۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
قبول شدن و قبول نشدن یک عمل یک استعاره است و به معنی واقعی وجود نداره!
بنده تو این عمر نا چیزی که از خدا گرفتم یک چیزی رو درک کردم!: خدا ما رو به این دنیا نیاورده که یکسری دستور العمل من درآوردی به ما بده تا ما رو بسنجه! در حالی که اینهم هست اما اصل کار این نیست! اون چیزی که من بهش رسیدم اینه که تمام گناهان و ثواب ها دقیقا بطور مستقیم و غیر مستقیم روی دنیای ما تاثیر داره! یعنی خدا دستور العملی رو برای ما صادر کرده که بهترین زندگی رو تو همین دنیا داشته باشیم! بعضی هاش فردیه و بعضیهاش هم اجتماعی! اینایی که گفتم مقدمه بود برای اینکه بگم: به قول مرحوم شریعتی، (قریب به مضمون) هر کاری که تو این دنیا بر روی ما (و اجتماع) تاثیر مثبت داشت، در آخرت هم تاثیر مثبت خودش رو می گذاره و جزو اعمالی هست که با ما خواهد بود و گرنه عملی بیهوده بوده! بنابراین قبول شدن یک عمل صالح، اتوماتیک، تابع اثر اون عمل بر زندگی ماست! در ضمن، سوال نظر سنجی بسیار شعار زده و کلیشه ایه!! |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عملی که توش رضای خداباشه پذیرفته میشه هرکاری که برای خداباشه من وقتی برای اولین باررفتم خانه سالمندان تصورم ازخانه ی سالمندان دیدن پیرزن ها وپیرمردهایی بودکه درمحیطی باهم زندگی میکنند ولی وقتی رفتم دیدم این پیرمردهاوپیرزن ها دلی به وسعت دریا وبه کوچکی دل بچه هادارند به شدت ناراحت شدم ازهمان روز باخودتصمیم گرفتم که فقط برای خدا ورضای اوهفته ای یک بارروزهای دوشنبه به آنجاروم تمام آرامش روزهای هفته ام بارفتن یک روزه به خانه سالمندان تامین می شد مدت ی مدیدبه خانه ی سالمندان میرفتم البته اگه عمرباشه وتوفیق خدا همچنان خواهم رفت تااینکه یکی ازعزیزانم بیمارشدند یه روز که رفتم خانه ی سالمندان برای یکی از مادران پیرم بیش از6تاپرتقال پوست کندم ولیوانش روپرازآب کردم وگذاشتم بالای تختش اون روز به شدت حالم بد بود مادرپیرخطاب به من اسمم روصداکرد وگفت مادرجان چرامثله همیشه نیستی وتوچشمات غمه خداخودگواه است وبس روبه من گفت ان شاالله خداازت راضی باشه ازتوهمه ی کسانی که به دیدارمامیاین ازخدامیخوام دلتوشادکنه همون طورکه دل منوشادمیکنی بزرگواران گرامی این به نظرخودم بااینکه کمترین کاری بودکه میکردم ولی احساس میکنم که خداپذیرفت چون ازدعای پدران ومادران عزیزم درخانه ی سالمندان خداوندبه بیمارما عنایت کرد الان مدت هاست ازشون میخوام دعاکنن خدامنو ببخشه وبیامرزه اول پاک بشم بعدخاک بشم ![]() هرچی باشه پدرومادرن دعاشون مستجابه والا من به خودی (انا عبدک الذلیل والحقیر والمسکین............)هستم فقط دعای امام زمان دعای پدرومادر عشق علی واولادعلی(علیه السلام) کمک حالمون باشه ان شاالله |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۳ ۰:۰۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۴۳)فاطمه خانم نوشته است:عليك السلام درسته بايد بميريم . من چند لحظه ديگه شما و بقيه دوستان ان شاءالله 120 سال بعد يا لااقل تا ظهور ارباب زنده باشيد ان شاءالله قبلاً گفتم هر طور بياد خيالي نيست ، من كلي باهاش كار دارم .اعمال درست و حسابي ندارم همش ريا و پوچ الا يكي. لعن دشمن مولايم علي عليه السلام. شك ندارم / يقين 100 در 100 . من تا آخرين لحظه عمرم دشمنان مولايم علي عليه السلام رو رو لعن مي كنم - حالا بسته به موقعيتش داره گاهي علني گاهي آشكارا . شما هم لعن كن خواهر. چون اگه اون ملعونين حق مولامون را غصب نميكردند الان همه تو ناز و نعمت داشتيم زندگي مي كرديم. و يه جمله اي هم با خدا بگم ".......................................................................................... [b]اللهم العن جبت والطاغوت براي اهل روضه http://www.aparat.com/v/XrBei[/b]
|
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۱:۱۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: اون چیزی که من بهش رسیدم اینه که تمام گناهان و ثواب ها دقیقا بطور مستقیم و غیر مستقیم روی دنیای ما تاثیر داره! یعنی خدا دستور العملی رو برای ما صادر کرده که بهترین زندگی رو تو همین دنیا داشته باشیم! بعضی هاش فردیه و بعضیهاش هم اجتماعی! ببخشید ولی به نظر من این تست و آزمون همیشه جواب نمی ده چرا که این دنیا محدوده وظرفیتش رو نداره که کلا جواب همه ی کارامو تو زندگی دنیویم نشونم بده. از طرفی دار تزاحم هم هستش تو این نظر و تست شما، جایی برای سنت ابتلا و استدراج نیستش(البته این نظر شخصیمه) مثلا من تمام زندگیم و عمرم یه آدم پرهیزکار و متقی بودم (یعنی آخر خوب بودن دیگه). ولی از اون ور زندگی مادیم خیلی سر و سامان نداره. مثلا دچار فقرم. یا مثلا بچه هام نا اهلن (نمی شه این دو رو رد کرد چرا که آیه ی قرآنه که مال و بچه هاتون فتنه و وسیله آزمایش شمان). اون وقت تاثیر این کارای خوبم، کجای زندگیمه؟؟!! ممکنه من با این شرایط توی ابتلا و آزمایش باشم یا مثلا از اون ور تمام خیرات دنیایی سمت من سرازیر شده، هرچی که بخوام. یه چنتا عملم دارم که فک می کنم خوبه ولی در اصل غبار پراکنده ای بیش نیست (همون هباء منثورا). حالا چی ؟؟!! باید فک کنم این خوشیای دنیایی نتیجه ی کارای خوبمه؟؟!! در صورتی که ممکنه من دچار سنت استدراج شده باشم!! این دو تا مثال نقض بودش برای این نوع تست نقل قول: قبول شدن و قبول نشدن یک عمل یک استعاره است و به معنی واقعی وجود نداره! اتفاقا استعاره نیست یه مثال برای ردش، حدیث از معصوم داریم که اگه نمازتون قبول شد، مابقی اعمالتونم قبول می شه و اگه قبول نشه، مابقی اعمال هم کنسل. پس می بینیم که این قبول شدن و قبول نشدن استعاره نیست. یا مثلا اونجا که گفته شده، اگه ولایت علی (علیه السلام) نباشه، اعمال قبول نیستش (همون نمازی هم که تو حدیث بالا اومده به همین ولایت حضرت علی (علیه السلام) گره خورده) شایدم من متوجه این منظورتون نشدم ![]() . . |
|||
|
|
۲:۴۰, ۱۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۲:۴۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: کاری ک بهش بنازم ک نه! اما کارهای زیرزیرکی زیاد کردم! :دی ان شاء الله خودش قبول می کنه .... خودش میگه از هر کسی ب اندازه وسعش می خوایم! نقل قول: توی مراسم شب احیا، میگن توی اون جمع، اگه یک نفر گناهاش پاک بشه، بقیه هم گناهاشون پاک میشه .... خدا همه ش دنبال بهوونه ست واسه بخشیدن ما .... <-- کلی بالا و پایین پریدم تا تونستم این جمله رو ب خودم اثبات کنم! ![]() آدم، بهترین و بزرگترین کار دنیا رو هم بکنه، با ی اشتباه، ممکنه بسوزونتش ... همونطور ک خود خدا می گه : صدقاتتون رو با منت گذاشتن از بین نبرید .... یعنی من کل دار و ندارم رو صدقه بدم، اما ی منت کوچولو پشتش باشه، کلش تباه میشه و میره هوا! >> البته از عدالت خدا ب دوره ک کلا هیچی ب هیچی بشه، منظور اینکه ارزش و اعتبار کار خیلی میاد پایین، ممکنه اینطوری باشه ک ثوابش رو میدن، اما بهوونه ای برای بخشیدن نیست .... بعد از این بخشیدن هم بازم قدرت اختبار و انتخابمون رو داریم .... با همین قدرتمونه ک می تونیم بعد از این بخشیدن، همچنان بخشیده بمونیم یا اینکه بازم برگردیم خونه اول ... ممکنه من ، تمام عمرم رو ب تباهی گذرونده باشم، اما با یک بار عشق بازی با خدا، تمام این دوران کنار گذاشته بشه ممکنه من، تمام عمرم رو ب عبادت و کار خوب گذرونده باشم، اما لحظه آخر پا پس بکشم و .... ی چیزی هم ک دوست دارم بگم اینه ک: حق الله .... حق الناس .... حق النفس ..... حق الناس رو هیچ مدله نمشه از زیرش در رفت ![]() حالا هر چقدر هم ک خدا بخشنده باشه و ببخشه .... |
|||
|
|
۳:۵۹, ۱۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۷:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۹:۵۰)مجتبی110 نوشته است: قبول شدن و قبول نشدن یک عمل یک استعاره است و به معنی واقعی وجود نداره!قبول شدن یا نشدن اعمال از سوی خدا فارغ از اثری که اون کار بر دنیا گذاشته، به قطع در قرآن کریم ذکر شده. با یک کار بسیار ساده و سریع، با جستجوی کلمهی «تقبل»، این آیات در این مورد یافت میشن: سوره بقره، آیه 127 سوره آل عمران، آیه 35 سوره آل عمران، آیه 37 سوره مائده، آیه 27 سوره توبه، آیه 53 سوره توبه، آیه 54 سوره احقاف، آیه 16 (۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۴۳)فاطمه خانم نوشته است: چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟سوره نجم، آیه 32: ٱلَّذِينَ يَجۡتَنِبُونَ كَبَـٰٓٮِٕرَ ٱلۡإِثۡمِ وَ ٱلۡفَوَٲحِشَ إِلَّا ٱللَّمَمَۚ إِنَّ رَبَّكَ وَٲسِعُ ٱلۡمَغۡفِرَةِۚ هُوَ أَعۡلَمُ بِكُمۡ إِذۡ أَنشَأَكُم مِّنَ ٱلۡأَرۡضِ وَ إِذۡ أَنتُمۡ أَجِنَّةٌ۬ فِى بُطُونِ أُمَّهَـٰتِكُمۡۖ فَلَا تُزَكُّوٓاْ أَنفُسَكُمۡۖ هُوَ أَعۡلَمُ بِمَنِ ٱتَّقَىٰٓ آنان که از گناهان بزرگ و زشتکاريها جز لغزشهاى کوچک خوددارى مىکنند، بیشک پروردگارت آمرزشش گسترده است. او به شما داناتر است آن هنگام که شما را از زمين پديد آورد و آن هنگام که در شکمهاى مادرانتان نهفته بوديد. پس خودتان را [در خیال خود، از گناهانی که انجام دادهاید] پاک به حساب نیاورید. او به کسى که پرهيزگارى نموده داناتر است. نقل قول:توی مراسم شب احیا، میگن توی اون جمع، اگه یک نفر گناهاش پاک بشه، بقیه هم گناهاشون پاک میشه ....سوره نجم، آیات 33 تا 39: أَفَرَءَيۡتَ ٱلَّذِى تَوَلَّىٰ (٣٣) وَ أَعۡطَىٰ قَلِيلاً۬ وَ أَكۡدَىٰٓ (٣٤) أَعِندَهُ ۥ عِلۡمُ ٱلۡغَيۡبِ فَهُوَ يَرَىٰٓ (٣٥) أَمۡ لَمۡ يُنَبَّأۡ بِمَا فِى صُحُفِ مُوسَىٰ (٣٦) وَ إِبۡرَٲهِيمَ ٱلَّذِى وَفَّىٰٓ (٣٧) أَلَّا تَزِرُ وَازِرَةٌ۬ وِزۡرَ أُخۡرَىٰ (٣٨) وَ أَن لَّيۡسَ لِلۡإِنسَـٰنِ إِلَّا مَا سَعَىٰ (٣٩) آيا آن کسى را که روى برتافت ديدى؟ (٣٣) و اندکى بخشيد و امتناع ورزيد. (٣٤) آيا علم غيب پيش اوست و او مىبيند؟ (٣٥) يا بدانچه در صحيفههاى موسى است خبر نيافته است؟ (٣٦) و [نيز در نوشتههاى] همان ابراهيمى که وفا کرد: (٣٧) که هيچ بردارندهاى بار ديگرى را بر نمىدارد. (٣٨) و اينکه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست. (٣٩) |
|||
|
|
۵:۱۱, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۳ ۰:۵۳)مصباح نوشته است: شایدم من متوجه این منظورتون نشدمبله همینطوره! (۱۵/تیر/۹۳ ۰:۵۳)مصباح نوشته است: ببخشید ولی به نظر من این تست و آزمون همیشه جواب نمی دهبنده عرض کردم فردی و اجتماعی یعنی اگر تمام دستورات خدا به درستی عمل بشه هچ فقیری روی کره خاکی باقی نمی مونه! (۱۵/تیر/۹۳ ۰:۵۳)مصباح نوشته است: اتفاقا استعاره نیستاما در جواب این متن و جناب درست پسند باید بگم، این بحث خیلی گستره است و اینجا نمی شه بحث کرد! این چیزایی که شما فرمودید و جناب درست پسند آوردند رو بنده مدتهاست بهش واقفم، اما قانع نشدم! هنوز بنده برام جای سواله که آیا خدا به عقل بشر با بشر صحبت کرده و یا واقعا تمام توصیفات این چنینه که ذکر شده! یک بحثی اینجا شکل گرفت و دلیل اینکه بحث رو ادامه ندادم بدین خاطر نبود که قانع شده باشم. به این خاطر بود که ادامه بحث به پ خ با یکی از عزیزان رفت! ان شاء الله در آینده اون بحث رو مجدد پی خواهم گرفت! . . |
|||
|
|
۵:۴۳, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من هیچی ندارم بهش بنازم هر چی نوشتم چن بار پاکش کردم چون واسه هر کارم یه ولی و اما داشتم اما امید به رحمتش دارم نه فقط برای خودم برای همه بدی زیاد کردن بهم من همه رو بخشیدم گفتم خدایا از حق الناس نمیگذری من از حق خودم گذشتم چون طاقت ندارم ببینم حتی دشمنم هم عذاب بکشه پس تو که انقد مهربونی چطور راضی میشی کسی که دوستت داره عذاب بکشه
تعریف از خود نباشه یه سیدی که از هر دو طرف سید هست حق بزرگی ازم ضایع کرده کمی امید دارم خدا خوب حساب کنه اون دنیا با هام اما اصولا خدا از ببچه پر رو ها خوشش نمیاد منم سعی میکنم به روی خودم نیارم ببینم چی میشه
|
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۵/تیر/۹۳ ۵:۱۱)مجتبی110 نوشته است: بنده عرض کردم فردی و اجتماعی ببینید این چیزی که شما گفتید حتی توی آرمانشهر و دولت کریمه ی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم به طور کامل محقق نمی شه، درسته اونجا انجام دستورات و احکام حداکثریه ولی تماما نیستش. یعنی باز هم خاطی وجود داره تنها جایی که نمود نتیجه ی این حرف شما به طور تمام و کمال هستش، بهشته اون فقری هم که من گفتم یه مثال بود و مثالای دیگه ای هم می شه آورد در مورد همین فقر هم نمی شه گفت که با انجام کامل دین به طور کامل ریشه کن می شه، در هر صورت فقری وجود خواهد داشت. چرا که حرف صریح قرآنه که شما رو با نقص اموال و انفس و اولاد آزمایش می کنیم. حتی اگه به قول شما، فقری هم تحت اون شرایط نباشه، فرض کنید من دارم توی خیابون راه می رم یه دفعه صاعقه ای زده می شه و منو می گیره و من کور و کر و فلج می شم دچار نقصان عضو می شم و نمی تونم از زندگیم و دنیام لذتای کافی رو ببرم این صاعقه که به اعمال فردی و اجتماعی من ربطی نداره (البته تا اونجا که کیفر نباشه). حالا چی؟؟!! بازم اینجا تست شما جواب نمی ده. (۱۵/تیر/۹۳ ۵:۱۱)مجتبی110 نوشته است: اما در جواب این متن و جناب درست پسند باید بگم، این بحث خیلی گستره است و اینجا نمی شه بحث کرد!خیلی مشتاق شدم بدونم که به چه جوابی رسیدید لطفا اون نتایج رو هم بذارید تا ما هم ببینیم ممنون |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
تاپیکتون منو به یاد این سخن آقای دولابی انداخت..:
"می گوید یک کاری کن، دعا کن، التماس دعا! هر کس گفت التماس دعا گفتم من مستجاب الدعوه نیستم اما اگر باشم چه دعایی میخواهی بکنم. گفت دعا کن خدا حج مرا قبول کند. گفتم آیا خودت حجت را قبول داری؟ گفت: نه!.. اِه!؟ وقتی خودت قبول نداری من چه بگویم؟ در نماز جماعت می گوید التماس دعا. دعا کن خدا نماز ما را قبول کند. گفتم: آیا خودت نمازت را قبول داری؟ گفت: نه! یک وقت کلاه سرت نرود به من بگویی التماس دعا. اول خودت را بساز که آنچه را عمل میکنی، مالی را که در راه خدا میدهی، حرفی را که در راه خدا میزنی، خودت قبول کنی. کاری را که خودت قبول نداری من چگونه به خدا غالب کنم. چنان قرص "نه" میگوید که انسان دود میشود. این را به شما میگویم که محرم من هستید.." |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)