|
طلاق عاطفی
|
|
۷:۲۴, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() متاسفانه اخیراً معضل طلاق عاطفی توی جامعه خیلی بیشتر از طلاق دادگاهی داره باب میشه... توی این تاپیک میخوایم در مورد علل طلاق های عاطفی صحبت کنیم... اول یه توضیحی در مورد طلاق عاطفی بدم... طلاق عاطفی به سردی و بی تفاوتی حضور همسر در خونه میگن... یعنی زن و شوهر زیر یه سقف زندگی میکنن، اما کاری به هم ندارن... این تاپیک گفتگو محوره و دوستان یه لطفی بکنن و توی هر پست یه مشکل رو مطرح کنن تا بقیه روی اون بحث کنن... نمونه هایی که مطرح میشه، بعداً به صورت تیتر وار توی همین پست اول قرار میگیره... در پایان هر بحث هم یه جمع بندی میکنیم و لینک اون جمع بندی بازم توی همین پست اول قرار میگیره... فقط دوستان یه لطف دیگه هم بکنن، تا علت اول به نتیجه نرسیده، به علت دوم نپردازن... شروع کنین... بسم الله...
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۷, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۲۳:۴۸)السا نوشته است: خیر نه ، یک فیلم پخش میشد عید امسال ، بهنوش بختیاری همش با تبلت می رفت اینور اونور لایک و ... دست گذاشته بود فیلم درست روی این نقطه ی حساس... تکنولوژی الخصوص اینترنت! لذت های کاذب جایگزین لذت هایی مثل معاشرت با همسر و در کنار همسر بودن شده... به قول خانوم موزه ، یا موضع یا نمی دونم چی اول تکنولوژی اومد بعد این صمیمیت رفت ، این صله ی رحم از زندگیمون رفت ، این محبت پر زد...
|
|||
|
|
۰:۵۰, ۲۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۳ ۴:۴۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:السا جون!البته منم فکر می کنم یکمی ی جوری نگاه می کنه :دی شما هم همین فکر رو می کنین ؟ نقل قول:یه شوهر خسته و کوفته از سر کار میاد خونه...خب اینا طلاق عاطفیشون رو از قبل گرفتن ... حالا پناه میبرن ب سمت اینجور چیزا نقل قول:به نظر من اول مرغ بود، بعد تخم مرغ...متوجهم چی دارین میگین می دونم ک کم کم وقتی از این تکنولوژی ها استفاده بشه، روابط رو سرد می کنه اما بالاخره ک چی؟ من ک صبح تا شب پای سیستمم نشستم، می دونم ک آدم وقتایی ک ناراحته یا دلش گرفته یا ب هر دلیلی نیاز داره با کسی حرف بزنه، کسی غیر از آدم هایی ک توی دنیای واقعیم هستن، تسکینم نمیدن ... جالا اگه این آدم ها نباشن، من بیشتر توی این تکنولوژی غرق میشم ... با اینکه ازش بدم میاد، اما چون تو دنیای واقعیم کسی نیست، توی همین دنیای مجازی می مونم ... فکر می کنم توی رابطه زن و شوهر و طلاق عاطفیشون هم باید همینطوری باشه! یعنی وقتی زن و شوهر همدیگه رو دوست داشته باشن، حالا ممکنه ساعت ها وقتشون رو هم بذارن پای اینها، اما اون وقتایی ک نیاز دارن ب خلوت و یک نفر ک درکش کنه، دنیای واقعی رو ترجیح میدن و وقتی توی دنیای واقعی اون شخص باشه، دیگه اون طلاق عاطفی اتفاق نمیفته .... شاید برای مدتی سردی ایجاد بشه، اما ب طلاق عاطفی منجر نمیشه! فکر می کنم طلاق عاطفی خیلی عمیق تر از این حرفاست ک تکنولوژی بتونه تا این حد روش تاثیر داشته باشه ... |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
دکنرعباسی سلسه مباحثی سر این موضوع داشتن ، یک کلیپی هم پخش کردند در این جلسات ، در مورد زندگی موازی در فیس بوک بود ، همه ی ما چه مذهبی چه غیر مذهبی ، سعی می کنیم داشته های بدمان را خوب جلوه دهیم ، نداشته های خود را هم به نحوی در ذهنیت طرف مقابل به دست آوریم ، البته تاکید می کنیم همه اینجور نیست ، ولی اکثرا اینطوریه.
حالا وقتی با فردی در نت حرف می زنیم ، احساس می کنیم خ خوب ما رو درک می کنه و خ خوب می فهمه ولی وقتی از نزدیک با طرف حرف می زنیم ، نظرمان 180 درجه بر می گرده. چون خبری از احساسات و عواطف در نت نیست. همه پشت یک نقاب قائم شده اند... بیشتر افراد افسرده و تنها به نت پناه می برند. زنی که همسرش از لحاظ عاطفی تامینش نمی کنه ، عاطفه رو در نت جستجو می کنه... |
|||
|
|
۱:۰۶, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول: ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
نقل قول:اول تکنولوژی اومد بعد این صمیمیت رفت ، این صله ی رحم از زندگیمون رفت ، این محبت پر زد...رفتن صمیمیت ، با طلاق عاطفی یکسانه ؟ یا اینکه من طلاق عاطفی رو اینقدر عمیق می دونم ؟ یعنی وقتی صمیمیت نباشه، شما میگین طلاق عاطفی اتفاق افتاده ؟ نقل قول:بیشتر افراد افسرده و تنها به نت پناه می برند.زنی که همسرش از لحاظ عاطفی تامینش نمی کنه ، عاطفه رو در نت جستجو می کنه...بالاخره دارید حرف بنده رو تایید می کنید یا تکذیب ؟ منم ک همین رو گفتم! وقتی طلاق عاطفی اتفاق افتاده باشه، نت میشه پناهگاه! موزه جان، قدرت آدمها خیلی بیشتر از اونه ک نت بخواد جایگزین اونها بشه و سردی بیاره ... رابطه بین زن و شوهر، رایطه دو تا فامیل نیست ک کاری از دستمون نیاد وقتی نشستن پای وایبر و دیگه با هم گرم نیستن! این رابطه، دو سر داره ک هر کدومش، می تونه اون یکی رو تا حد زیادی توی این رابطه گرم نگه داره و نذاره نت سردی ایجاد کنه .... |
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:رفتن صمیمیت ، با طلاق عاطفی یکسانه ؟ من حرف شما رو تصدیق می کنم ، ولی شما نیمه ی دوم رو قبول ندارید ، تکنولوژی رفته رفته اون شکاف رو ایجاد می کنه ، فرض کنید یک زن و شوهر ، شوهر از صبح تا شب پای نت هست ، خب رفته رفته اون شکاف ایجاد نمیشه؟ از اون طرف خانوم هم با پیامک این زمان تنهایی رو پر می کنند ، من خودم چون خ روزنامه می خونم ، اونقدر این صفحه ی حوادث از این طلاق های عاطفی که حتی به خیانت و قتل هم کشیده خوندم که واقعا برام عادی شده. نخونده می فهمم آخرش چی میشه... طلاق عاطفی مرحله ی نهایی کمرنگ شدن صمیمیته. هرچند من کلیت حرف های شما رو قبول دارم ، و تناقض چندانی نمی بینم.
|
|||
|
|
۴:۱۵, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
تکنولوژی میتونه تاثیر داشته باشه اما وقتی که زن و شوهر بخاطر هر دلیلی رابطه عاطفی با هم نداشته باشن وقتشان و با تکنولوژی و اینترنت پر میکنن به جای اینکه بشینه فکر کنن مشکل و ایراد این همه فاصله ای که گرفتن از کجاست....
مثلا مرد با خانومش مشکل داره دیگه نمیاد دنبال اینکه الان سردی که بین همسر و خودش به وجود اومده از کجاست! سعی میکنه سرشو با تکنولوژی و اینترنت گرم کنه که این کار بیشتر باعث شکاف بین زن و شوهر میشه |
|||
|
|
۴:۲۳, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
ببین السا جان!
من میدونم که اینجا همسرم نشسته که اگه من مشکل دارم درمانش کنه... اما وقتی برای درمان مشکل من وقت نداشته باشه چی؟ اگه اونقدر سرش با وایبر با برادراش گرم بود که نتونست احتیاجات منو برآورده کنه چی؟ مگه قاعده زندگی اینه که هر وقت که من به محبت احتیاج داشتم، طرف حاضر و آماده اونجا نشسته باشه تا به من محبت کنه؟ این یه سیستمیه که هر وقت کمرنگ بشه، بقیه راه کمرنگ تر میشه.... نمیشه عدس بکاری و باقالی برداری که... اما اگه تلویزیون، برق، موبایل و نت نباشه، اون اصلاً تفریح دیگه ای جز خندیدن با زن و بچه اش نداره... اگه من تو اینترنت نباشم، مسلماً وقت بیشتری براش میذارم که هر وقت هر کدوم به محبت احتیاج داشتیم، اون یکی حی و حاضر باشه... نگه، حالا صبر کن! من یه ذره تو اینترنت بگردم، بعد میام دلداریت میدم... یا من خودمم امروز حال دلداری دادن ندارم... مگه همه چیز همیشه باید به میل تو باشه؟ منم باید حوصله ناز خریدن داشته باشم؟؟ و جملاتی از این قبیل که از ذهن عبور میکنه... بعدشم باید قبول کنین که تکنولوژی به خودی خود اعتیاد آوره، مگه این که طرف ترکش کنه... وگرنه امکان نداره کسی معتاد به یه تکنولوژی نباشه... میشه کسی وایبر داشته باشه و اگه یه هفته قطع باشه، زندگیش عادی باشه؟ الآن خودت رو بدون موبایل تصور کن! یا زندگی ها بدون تلویزیون... اینو بهش میگن اعتیاد... |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۲۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۳ ۱۰:۵۲ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۳ ۴:۱۵)soora نوشته است: تکنولوژی میتونه تاثیر داشته باشه اما وقتی که زن و شوهر بخاطر هر دلیلی رابطه عاطفی با هم نداشته باشن وقتشان و با تکنولوژی و اینترنت پر میکنن به جای اینکه بشینه فکر کنن مشکل و ایراد این همه فاصله ای که گرفتن از کجاست.... دوستمو همسرش به تازگی با هم ازدواج کردن و خدا رو شکر هیچ مشکلی هم ندارن و رابطه عاطفی خیلی خوبیم دارن ، فقط همسرش مدام هر فرصتی گیر میاره میشینه پای لپ تاپ یا هم با گوشیش وارد این شبکه های اجتماعی میشه یا هم فوتبال میبینه پس همیشه هم اینطور نیست که اول صمیمیت از بین بره بعد طرف پناه ببره به این محیط ها ، خیلی وقتها هم عادت و اعتیاد باعثش میشه که خیلیم بد هست. |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
توی بحث تکنولوژی عوامل بروز طلاق عاطفی کاملاً مشخصن...
مثلاً در زمانی از این وسایل استفاده کنیم که همسر کاری رو داره در محیط خونه انجام میده که کمکی هم از دست ما براش برنمیاد، یا زمانی که شوهر توی خونه نیست و یا زمانی که آقا داره از سر کار میاد خونه و توی اتوبوس یا مترو نشسته یا ... اون موقع میشه برای گذروندن زمان به این وسایل پناه برد، اما بهتر اونه که زمانی که هر دو وقت مناسب دارن، این زمان رو با هم بگذرونن، نه این که در کنار هم و جلوی تلویزیون بگذرونن... البته دوستان اشاره ای داشتن به این موضوع که اول طلاق عاطفی به وجود میاد و بعد آدم به این وسایل محتاج میشه که حتی اگه چنین چیزی باشه، این وسایل و این تکنولوژی باعث تشدید شرایط طلاق عاطفی میشن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا ازدواج ؟ چرا طلاق ؟ | جویای حقیقت | 10 | 4,692 |
۲۹/تیر/۹۴ ۲۳:۰۵ آخرین ارسال: Fatemeee |
|
| طلاق، سکته را افزایش می دهد | آیات | 0 | 937 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۲۲:۵۳ آخرین ارسال: آیات |
|
| طلاق و پيامدهاي آن | besooiekamal | 0 | 990 |
۱۰/شهریور/۹۳ ۱۰:۳۴ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| رضایت جنسی و طلاق قسمت ۲ | وحید110 | 13 | 8,236 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| شکاف بین خانواده ها و رشد طلاق !!! | MESSENGER | 17 | 10,314 |
۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۰۱ آخرین ارسال: sahel |
|

![[تصویر: 1309941902100908309607.jpg]](http://www.kashan-behzisti.ir/wp-content/uploads/2011/10/1309941902100908309607.jpg)

اول تکنولوژی اومد بعد این صمیمیت رفت ، این صله ی رحم از زندگیمون رفت ، این محبت پر زد...