|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۹, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۳)حوریه سادات نوشته است: خب مثه اینکه همه از شوک کنکور در اومدن شما جزو اون دسته از دخترانی نبودید که بعد جلسه کنکور مثله ابر بهاری گریه می کردند؟! ![]() چون این دسته از افراد بعد جلسه کنکور خوب که فکر می کنند اهدافشون تغییر پیدا می کنه ، رشته های قبلی بد میشوند ، ارزش خوندن ندارند!
|
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۰ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۵)bidel نوشته است: فعلا بیخیال انتخاب رشته است. ![]() نه خب منم اولش اعصاب نداشتم گفتم ولش کن، ولی بقول خواهرم به فرض محال رتبه تک رقمی کنکور شدیم،هر رشته و هر دانشگاهیو مجازیم بریم! خب 5 روزه که نمیتونیم انتخاب رشته کنیم!تا20ام بیشتر وقت نداره ها! ![]() از من میشنوی برو تحقیق کن، ببین رشته ها چجوریاس، دیگه هر چی باداباد...هر چی خدا بخواد... ![]() (۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۹)Mitsonary نوشته است: شما جزو اون دسته از دخترانی نبودید که بعد جلسه کنکور مثله ابر بهاری گریه می کردند؟! نه خدا رو شکر گریه نکردم ![]() نه خب من قبل کنکورم همون زیر شاخه های رشته زیست شناسی سلولی مولکولی مد نظرم بود، الانم اولویت سوممه!فرق زیادی نکرده!
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
نقل قول:من تحقیقاتمو خیلی وقت پیش کردم. فکر کنم دوم دبیرستان بود. حرفم یکیه. کامپیوتر. یا می رم سخت افزار. یا میرم علوم رایانه. با این درصدهایی که دارم 6 تا 7 هزار می یارم( بزنم به تخته ) ![]() به امید خدا سخت افزار دانشگاه گیلان می شه قبول شد. |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۵)bidel نوشته است: من تحقیقاتمو خیلی وقت پیش کردم. فکر کنم دوم دبیرستان بود.خب پس خدارو شکر ![]() موفق باشید دوست عزیز ![]() (۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۵)Mitsonary نوشته است: کلا بعد جلسه کنکور قسمت خانوم ها مثل نگاه کردن به پارک دوبل خانوماس ، خ کیف میده. ![]() ![]() انشالله شما هم همینطور
|
|||
|
|
۹:۰۶, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
نحوه انتخاب رشته ها رو گذاشتن توی سایت سنجش
این یعنی تا آخر هفته اعلامیه ترحیم ها رو می زنن تا استفاده ببریم. کنکوری ها حمله کنید آموزش ها رو بخونید. ممکنه یه صندلی خیلی خوب رو به خاطر عدم دانایی لازم از انتخاب رشته از دست بدین. |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
آقایون خانوما!
خواهران و برادران! جان من برای من دعا کنید. دانشگاه گیلان مهندسی کامپیوتر برنمی داره... فقط تهران می تونم برم ![]() کجای دنیا با 6000 تونستن برن تهران؟ هان؟ جان من دعا کنید پیش بینی ها درست از آب در بیاد من رتبه ام زیر 4000 بره. ******************************************************** رتبه تک ها رو زدن. برید تا بیات نشده بهشون چند تا فحش آب دار بدین. دفترچه انتخال رشته ها رو دانلود کنید. شروع کنید دور دانشگاه های خوب و رشته ها رو خیط بکشید. همین چند ساعت پیش من احساس کردم چقدر به الهیات علاقه مند شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دعا کنید رتبه زیر 5000 بیارم واگرنه اگه بگن یه سال دیگه بخون دیگه آیه قرآن و حدیث از حضرت علی هم نمی تونه جلوم رو بگیره. می رم داروخونه می گم خانوم! قرص برنج داری؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
به جان خودم دلم میخواد زیر 5000 نشم!میرم یقه همه اونایی که گفتن برات دعا کردین میگیرم!حتی شما دوست عزیز!
![]() آقایون خانوما! خواهران برادران! کودکان و بزرگسالان تالار! +جناب بیدل برا منم دعا بفرمایید خواهشا! ![]() فیزیوتراپی دیگه نمیگیره دانشگاه تهران! ![]() ![]() ![]() خوبه باز علوم آزمایشگاهیو برنداشتن! دیدم رتبه تک ها رو! این سیدشایان پورمیربابایی کانون قلمچیم همیشه اول میشد تو کشور!موفق باشه انشااله ![]() پ.ن: جان من!جان کنکوریاتون!جان خودتون دعا کنین!خدا خیرتان دهاد!
|
|||
|
۱۲:۴۹, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
آقا همین جا اعلام می کنم 5000 صلوات نذر کردم(چند روز پیش)
هر کسی فردا نماز صبح اول وقت پاشه بعد نمازش منو دعا کنه ثواب این 5000 تا مال اون(نوش جونش) |
|||
|
۱۲:۵۲, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
ببینید اگر تمام سعیتون رو کردید بقیش رو بسپارید به خدا که هر چی خیرتون هست ...
دعا کنید هر چی خیره ... برای مثال خودم ... فکر می کردم برق خوبه ... یعنی همه انتخاب های اولم برق بود فقط 600 تا فاصله داشتم که برق تو یکی از دانشگاه های سراسری تهران (روزانه) قبول بشم رفت انتخاب بعدی و کامپیوتر قبول شدم ... اوایل ناراحت بودم ولی الان روزی هزار بار خدا رو شکر می کنم برق قبول نشدم ... به دلایل مختلف ... مخصوصا آن دانشگاهی که داشتم قبول می شدم .... ![]() الان می فهمم حکمتش چی بود .... ولی همان موقع اصلا نمی فهمیدم ... مدیر و معلم ها و دوستانم هم ناراحت بودند و تعجب می کردند!! الان هر روز از رشتم و کارم بیشتر خوشم می اید ... ولی آن موقع اصلا نمیدونستم چه رشته ای می خواهم بخونم ... وقتی تمام تلاشتون رو کردید واقعا سعیتون رو کردید و کم نگذاشتید دیگه نباید ناراحت بشید ممکنه خیرتون نبوده ... عَسَی أَن تَکْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَی أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,610 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,317 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

)
وگرنه من؟!پزشکی؟!اصلا اصرار نکن برم!!
)

![[تصویر: eyeglasses.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/eyeglasses.png)