|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۶, ۱۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۶)Memory-X نوشته است: بچه ها با 20000 بنظرتون کدوم دانشگاه ازاد تو تهران میتونم صنایع قبول شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رفیق من پارسال با 16000 صنایع تهران جنوب قبول شد فک کنم به جز علوم تحقیقات همه رو قبول بشید ، شاید علوم تحقیقات هم آوردید !! اگه میتونید یه سال دیگه بخونید و یه دانشگاه خوب قبول بشید میارزه ولی اگه سال بعد هم جوری بشه که دوباره مجبور بشید برید آزاد اونوقت دیگه ... دختر خانم ها بیشتر میتونن ریسک کنند (۱۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۸)sarallah نوشته است: اگه دانشگاه اونجاییه که فارغ التحصیلای فوق لیسانس و دکتراش میان جلوی 400 نفر دختر و پسر پشت تریبون هر حرفی که ازون زشت تر نیست میزنن. داداش دلت پره ها ؟! |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۶)انتصـار نوشته است: داداش دلت پره ها ؟! خییییلیییییی ![]() تازه یکی از دانشگاه های بزرگ و معتبر کشور هم بود. بی خود نیست بعضی ها بعد از ورود به دانشگاه افکارشون 180 درجه عوض میشه |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند حکیم و علیم سلام،دعا میکنم هر کسی از بچه های تالار که انگیزه اش از درس خوندن و دانشگاه رفتن چیزی به جز رضای خدا و قرب الاهی هست، هیچ جا قبول نشه. ![]() من باسیل جمعیت رفتم دانشگاه و تکلیفم با خودم روشن نبود. احتمالا شما الان دارید میگید " رطب خورده منع رطب چون کند؟" بنده جواب میدم " من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ***تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال ". ![]() خلاصه که اگه هدفت از درس خوندن و دانشگاه ، کلاس گذاشتن یا فرار از سربازی یا ازدواج یا پول یا مقام یا ... هست قبلش خودت رو تصفیه کن و پاک برو توی دانشگاه (حدیث عنوان بصری رو در باره علم بخونید) با الفاظ هم خودتون رو گول نزینید که من برای آبادانی ایران و پیشرفت شیعه خونه امام زمان میرم دانشگاه چون این حرف ها زبونی نیست و دلی هست. اما اگه میخوای بری احمدی روشن بشی و دکتر حسابی بشی و خلاصه آدم حسابی بشی برو دنبال درس و تا آخرش هم برو... ![]() ببخشید حرفام تلخ بود.
|
|||
|
۱۹:۵۴, ۱۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۶ توسط Memory-X.)
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
اخه چرا دوستان دوتا مبحثو باهم قاطی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا من میخام برم در راهه رضای خدا و تقرب به خدا مهندسی صنایع بخونم دانشگاه عجب ببر................خوبه؟؟؟؟؟الان دیگه برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشکل حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل این میمونه که به یکی بگی تو اگه در راهه رضای خدا نماز نمیخونی پس کلا دیگه نمازو ترک کن مثلا میای ابروشو درست کنی میزنی چششم درمیاری خب عزیزه من شما از کجا میدونی شاید خدا خودش هدایتش کرد اگه اینجوری که شما میگی باشه که دیگه هیشکی غیره تعداده اندکی اصلا دیگه کلا باید قیده دانشگاهو بزنن................ پیامبر ص گفتن ز گهواره تا گور دانش بجوی حالا شما برو دنباله دانش ان شاء ال... خدا خودش هدایت میکنه.......... [quote='انتصـار' pid='295277' dateline='1407398198'] رفیق من پارسال با 16000 صنایع تهران جنوب قبول شد فک کنم به جز علوم تحقیقات همه رو قبول بشید ، شاید علوم تحقیقات هم آوردید !! اگه میتونید یه سال دیگه بخونید و یه دانشگاه خوب قبول بشید میارزه ولی اگه سال بعد هم جوری بشه که دوباره مجبور بشید برید آزاد اونوقت دیگه ... دختر خانم ها بیشتر میتونن ریسک کنند دستتون درد نکنه برای راهنمایی......... کاش حدقل تهران مرکز بیارم.......... من امسال بقوله مامانم محضه رضایه خدا 10 دقه درس نخوندم............بچه ها عبرت بگیرید منو ببینید عبرت بگیرید
|
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
نقل قول:اخه چرا دوستان دوتا مبحثو باهم قاطی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله بنده هم با این موافقم که هدایت خدا میتونه در هر وضعی شامل انسان بشه. اما... ورودی 85 رشته صنایع هستم. 90 هم ارشد قبول شدم. اواخر ارشد فهمیدم اینا اون چیزی نبوده که میخواستم. --------------------------- "فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی … غصت میگیره وقتی میدونی و میبینی" ---------------------------- اما این درست نیست که من بانیت ناخالص برم دانشگاه و بگم خدا بعدا من رو هدایت میکنه. بعدا نیتم الاهی میشه فعلا بزار برای پول برم جلو. درس خوندن که کار خوبیه. و ز گهواره تا گور و... اما باید دید تعریف دانش چیه؟ علم چیه؟ تو دانشگاه چی تدریس میشه؟ البته اگه با دید باز بری و تکلیفت روشن باشه از علوم دنیوی هم میشه بهره برد و ثواب هم داره و راه رو هم با پیروی از اساتید بعضا نا کامل و متاسفانه مادی گرا گم نمی کنیم . اما باید با سیل جمعیت نرفت تو دانشگاه چون این مساله عواقب بدی داره . اگه خدای نکره با انگیزه غیر خدایی بریم و4 یا 6 یا 10 سال بخونیم و بیایم و ببینیم که چقدر پوچ و بیهوده تمام این سالها دنبال نمره گرفتن و یا حل انتگرال و شاگرد اولی و معدل الفی و ... باشیم اما ندونیم برای چی داریم این کارا رو میکنیم اونوقت چی؟ دوستان تو رو خدا ذهنتونو آزاد کنید و هدف خودتونو از تحصیل روشن کنید. با خودتون رو راست باشید. اینو از برادر کوچیکتون بشنوید. اگه بد میگم گوش نکنید اما اگه منطقیه بیشتر فکر کنید علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد. پ.ن:لطفا حدیث عنوان بصری رو بخوووونید. ببخشید اگه نصیحت گونه بود. کوچیکه همه تالاری ها هم هستم. |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۱ توسط Memory-X.)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
ورودی 85 رشته صنایع هستم. 90 هم ارشد قبول شدم. اواخر ارشد فهمیدم اینا اون چیزی نبوده که میخواستم. ببخشید متوجه نشدم......خب مگه همه مثه همن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عرض کردم که اگه اینجوری باشه که دیگه هیشکی نباید بره دانشگاه شماهم هنوز دیر نشده میتونید تویه راهی که میخاین قدم بردارین اینو از من خاهره کوچیکترتون بشنوید راستی شما که صنایع خوندین................بنظرتون چجور رشته ایه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو کدوم دانشگا خوندین؟؟؟؟؟؟؟؟ چون من علاقه دارم.............میخام اگه بشه صنایع بخونم حالا ازاد یا غیرانتفاعی.......... |
|||
|
|
۹:۲۰, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
به نام پروردگار بندگان
سلام، نقل قول:راستی شما که صنایع خوندین................بنظرتون چجور رشته ایه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو کدوم دانشگا خوندین؟؟؟؟؟؟؟؟ رشته خوبیه از خوندن این رشته راضی ام. برای خانومها هم این رشته از خیلی رشته های دیگه مثل مکانیک و عمران و برق و مواد و معدن و ... بهتر هست. دامنه فعالیت فارغ التحصیلهای این رشته خیلی خیلی وسیع هست و جذابیت های زیادی داره. البته نباید از دانشگاه توقع معجزه داشت. همه چیز برمیگرده به خودمون و نیت هامون. ![]() بنده کارشناسی باهنر کرمان بودم. ارشد صنعتی اصفهان. نقل قول: عرض کردم که اگه اینجوری باشه که دیگه هیشکی نباید بره دانشگاه در خانه اگر کس است یک حرف بس است. ![]() موفق و باشید و خدایی. پ.ن: بنده کلی گفتم. نمیگم همه بی هدف دارن میرن دانشگاه اما کسایی که نمیدونن چرا دارن میرن دانشگاه تعدادشون زیاده.
|
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
اول اینکه مرگ یه بار کنکور یه بار واسه کسیه که همه ی سعی و تلاششو کرده و اگه یه سال بمونه دیگه چیزی نداره بخونه
![]() دوم میخواستم یه مشورت با دوستان بکنم.. خوشحال میشم همه نظرتونو بدین..چون واقعا دارم دیوونه میشم انقدر فکر کردم...(خواهشا حوصله کنین بخونین...) من زیست جانوری دانشگاه تهران و بیوتکنولوژی شبانه کاشان هر دو تا رو قبول میشم.. از اول که شرو کردم به درس خوندن میگفتم فقط تهران،چون خواهرمم این دانشگاست خیلی دوست داشتم تهران قبول شم ولی.. ولی از وقتیکه نتیجه ها اومد بنده متوجه شدم از اونجایی که بچه آخر خونوادم، بابا و مامانم (بیشتر مامانم) خیلی به من وابستن و زیاد تمایلی به تهران رفتن من ندارن..(گرچه صریح نمیگن نه!) بیشتر مایلن همون بیوتک شبانه شهر خودمونو برم.. و اما خودم... هم تهران و هم کاشان واسم مزیتا و معایبی داره که واقعا نمیتونم انتخاب کنم.. اگه کاشان بمونم: 1-دانشگاهش تیپ یکه 2-خونوادم راضی ترن 3-کلاس های خارج از درسمو راحت میتونم ادامه بدم(پینگ ینگ که واقعا عاشقشم) 4-ته دلم راضی نیست!اینهمه درس خوندم که برم شبانه؟!اونم وقتی تهران قبول میشم؟!! 5-بیوتکنولوژی از نظر سطح علمیش بهتر از زیست جانوریه اگه برم تهران: 1-بهترین دانشگاه کشوره 2-خونوادم شاید تا چند ماه ناراحت نبود من باشن 3-کلاس خارج از درس دیگه نمیتونم برم 5-راضیم از خودم و دانشگاهی که انتخاب کردم 6-این مورد از همه مهمتره..نمیتونم موضوع رو زیاد باز کنم ولی همینو بگم اگه برم تهران توی یه جمعی قرار میگیرم و بهتره بگم اونجوری هر هفته باهاشون ارتباط دارم و تو جلساتشون شرکت میکنم که منو توی راهی قرار میدن که هدف زندگی منه..نمیدونم چجوری بگم تنها جمعی که توش حس خوبی دارم و حس میکنم همشون از جنس منن فقط تو تهرانه که برگزار میشه..اگرم نرم باهاشون ارتباط دارم ولی نه انقدری که هر هفته توجلسات باشم..واین واقعا ناراحتم میکنه چون برام یه فرصت خیلی بزرگه... منتظر راهنماییاتون هستم... ![]() ![]()
|
|||
|
۱۵:۵۰, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید این جور مسائل شخصیه و به سلایق خودتون ربط داره اما به عنوان مثال من به خاطر رشته حاضرم برم یه شهر دیگه ، مثلا الان میخوام صنعتی اصفهان بزنم در صورتی که مهندسی متالوژی علم و صنعت ، مدیریت تهران و ... قبول میشم . البته صنعتی اصفهان اخیرا از شریفم داره جلو میزنه . ضمن این که دانشگاه کاشان دانشگاه خوبیه و به نظرم بیوتکنولوژی خیلی بهتر از زیست جانوره ، میدونید که دانشگاه تهران واسه ریاضیا هم دکترای بیوتک داره . شبانه بودن چه اهمیتی داره فوقش ترمی ۷۰۰ میگیرن تازه تو مدرکتونم نمیزنن . اما بازم میگم این انتخاب فقط به خودتون و علایقتون ربط داره اینا نظر شخصی من بود . |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۱)حوریه سادات نوشته است: اول اینکه مرگ یه بار کنکور یه بار واسه کسیه که همه ی سعی و تلاششو کرده و اگه یه سال بمونه دیگه چیزی نداره بخونه هدفتون از زیست جانوری یا بیو تک چیه ( علاقه یا برای بعد از فارغ التحصیلی برنامه ای دارید ) منظورم اینه که اینده ی رشته های علوم پایه ( اگه زیست جانوری علوم پایه حساب بشه ) چیه ( من شانس قبولی میکرو بیولوژی تهران علوم ازمایشگاهی شهرستان و روانشناسی دارم ولی در مورد هیچکدوم اطلاعی ندارم ) ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,245 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)