|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۸, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #301
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۷)نرگس مهدوی نوشته است: نه متاسفانه ندیدم... میشه برام بگین چون به اون بنده ی خدایی هم که قرار بود ازش سوال کنم فعلا دسترسی ندارم... گفته بودم که سازمان سنجش خبره.. از اینکه رتبه های خیلی خوبی مثه رتبه 14 تجربی مردود شده.. اخبار هم همینو نشون داد.. دکتر خدایی توضیح داد که برخلاف سالای قبل سهمیه ی ایثارگران آزاد شده و مازاد بر ظرفیتا نیست.. بخاطر همین اونایی که با توجه به قبولیای پارسال انتخاب رشته کردن، مردود شدن یا رشته و دانشگاه پرت قبول شدن..با رتبه های خوبا! بیچاره دختره با رتبه 4000 تجربی گریه میکرد میگفت من مردود شدم!! ![]() خدایی هم همون موقع قول داد که یه فرصت بدن به رتبه های زیر 5000 که دوباره انتخاب رشته کنن..دیگه مابقیشو الله اعلم..
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #302
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۸)حوریه سادات نوشته است: گفته بودم که سازمان سنجش خبره..حالا ما با سهامی کاری نداریم ( رو این تاکید دارم خواهشا دوستمون دوباره به ما تهمت نزنه ) ولی خدا ازین سنجش نگذره حداقل میومد قبلش اطلاع رسانی میکرد که این همه بیچاره با خیال راحت انتخاب رشته نمیکردن بعد مردود بشن با اینده این همه جوون به همین راحتی بازی میکنن هیچ ترسیم از خدا ندارن این جماعت . پارسال رفیقم هزارتا رتبش از من بدتر بود خوارزمی قبول شد الان اخرین رتبه قبولی هزار تا از من بهتره
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #303
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۳:۲۹)Arash.j نوشته است: پارسال رفیقم هزارتا رتبش از من بدتر بود خوارزمی قبول شد الان اخرین رتبه قبولی هزار تا از من بهتره در کل ، سازمان سنجش هرسال رفته رفته ، دایره ورود به دانشگاه و رتبه های خوب رو بر دانش آموزان تنگ تر می کند ، خلاصه خیلی خوب بخونید ، هم هرسال از ظرفیت ورودی به رشته های Top کم می کنند ، هم هزار و یک بند مسخره ی جدید به آن اضافه می کنند. ضمنا ، سازمان سنجش کارنامه ی اصلی پذیرفته شدگان رو گذاشته ، می تونید بفهمید در بقیه کد رشته هایی که قبول نشده اید ، جایگاهتون کجاست ، و چقدر نزدیک هستید ، یا این که اگرترتیب رو بهتر رعایت می کردید قبول می شدید. ![]() موفق باشید... |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #304
|
|||
|
|||
|
امروز ثبت نام اینترنتی ها تموم شد؟
همه توی سیستم سما ثبت نام کردین؟ من کد رهگیری گرفتم اما به من وقت ندادن برای ثبت نام حضوری چی کار کنم؟ |
|||
|
۱۵:۰۰, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۳ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #305
|
|||
|
|||
|
سیستم سما دیگه نم ده
ما تو سیستم جامع گلستان ثبت نام کردیم وقت ثبت نام حضوری رو تو اطلاعیه دانشگاه باید بنویسه ثبت اینترنتی ما هنوز فعالهhttp://golestan.iut.ac.ir/home/Default.htm |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۰ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #306
|
|||
|
|||
|
ثبت نام اینترنتی واسه هر دانشگاهی فرق داره
از ما تازه سه شنبه شروع میشه تا جمعه وقت داره تازه از شنبه هفته آینده تا سه شنبه اول مهر ثبت نامه آخ جون هفته اول نمیریم ![]() سیستم سما چیه؟! |
|||
|
۲۲:۴۹, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #307
|
|||
|
|||
نقل قول:سیستم سما چیه؟!وقتی ثبت نام شروع شد وارد سایت دانشگاه می شین یه لینک به شما می دن و شما با اون لینک وارد سیستم ثبت نام می شید(که حالا می تونه سیستم سما یا سیستم های دیگه باشه) اونجا باید مدارک از قبیل عکس و شناسنامه و ... رو آپلود کنید و 33000 تومن(فکر کنم همه جای یه مقدار باشه) برای ثبت نام واریز کنید. چیز عجیبی نیست! فقط اگه سیستم سما بود مال شما حتما با IE وارد بشین. من یه صبح تا ظهر رو معتل این سیستم شدم فقط برای اینکه با Firefox بازش کرده بودم... |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #308
|
|||
|
|||
|
آهان ممنون از توضیحاتتون
![]() نه هزینه ها یه جور نیس ما باید 50000 تومن بدیم واسه ثبت نام 15000 تومنم واسه صندوق قرض الحسنه! |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #309
|
|||
|
|||
|
بعضی از بچه های تالار امسال کنکور دارن. از جمله خانم نرگس مهدوی.
براشون دعا کنیم. از الان دعا کنیم تا کنکور جواب بده
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #310
|
|||
|
|||
|
می گم من یه بار گفتم معدل بالای 18 میارم براتون کیف کنید.
نمی شه معدل بالای 16 بیارم؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,242 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)