کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 1.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شما از هیچ درست شده اید
۱۰:۳۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #1

با توجه به یافته های علم فیزیک به خصوص در زمینه کوانتوم میتوان گفت شما در واقع از هیچ درست شده اید .

فضای اتم از یک هسته درست شده . در اطراف آن هم الکترون هایی در حال گردش هست .
اما جالب اینکه اگر اندازه اتم و پروتن و الکترون را در نظر بگیریم .
99.999% از فضای اتم خالی است . بر طبق این مورد

اگر همه الکترون ها و پروتن ها و.... را که در کره زمین هست به هم بفشاریم کره زمین به اندازه یک توپ پینگ پونگ میشود !

[تصویر: atom_space_3.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، namekarbary ، MohammadSadra ، sarallah ، pop110 ، مجتبی110 ، anti

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #121
آواتار
فکر کنم خیلی ساده باشد. وابستگی یعنی اینکه یک اصل فلسفی برای اثباتش محتاج به مقدمات خارجی دارد که اصلا اینگونه نیست. البته شما یه همچین ادعایی داشتید، ولی اصلا اینگونه نیست.

بنده عرض میکنم گزاره های فلسفی میتواند مصداق خارجی هم داشته باشد... این میتواند به معنای حتما باید داشته باشد نیستا...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، مجتبی110 ، حضرت عشق
۰:۲۸, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #122

وابستگی یعنی فلسفه موضوعات بحثش رو از جهان خارج دریافت می کنه که خلاف ادعای شماست. حالا بفرمایید یک فیلسوف که نمی داند ماده چیست و انسان چیست چه طور حکم می کنه به گزاره انسان مادی نیست؟
۱:۵۲, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #123
آواتار
نه الزاما اینگونه نیست. خوبه حالا بنده مثال آوردم. فلسفه از مباحثی همچون معقول ثانیه فلسفی سخن میگوید که مصداق حارجی هم ندارد.

از قاغده الواحد و یا عدم اجتماع تناقض سخن میگوید که الزاما برای اثباتش نیازمند به جهان خازج نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۲:۵۶, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #124

(۳/بهمن/۹۳ ۱:۵۲)سید ابراهیم نوشته است:  نه الزاما اینگونه نیست. خوبه حالا بنده مثال آوردم. فلسفه از مباحثی همچون معقول ثانیه فلسفی سخن میگوید که مصداق حارجی هم ندارد.
آها. آفرین. پس دیدیم که علوم تجربی مقدمات فلسفه رو فراهم می کنن.
(۳/بهمن/۹۳ ۱:۵۲)سید ابراهیم نوشته است:  از قاغده الواحد و یا عدم اجتماع تناقض سخن میگوید که الزاما برای اثباتش نیازمند به جهان خازج نیست.

قاعده الواحد و یا عدم اجتماع تناقض رو بدیهی در نظر می گیرن و کسی اثباتشون نمی کنه. اگر چه باز هم علوم تجربی مثل مکانیک کوانتومی به ما کمک کردن که این اصول رو با دقت بیشتری به پرسش بگیریم.
۱۴:۱۵, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #125
آواتار
الان این جمله من {
فلسفه از مباحثی همچون معقول ثانیه فلسفی سخن میگوید که مصداق حارجی هم ندارد.} این را می رساند که علوم تجربی مقدمات فلسفه را فراهم میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
از کجای این جمله بنده شما این را برداشت کردید؟؟؟ الان هفت هشت صفحه است که داریم میاییم جلو و مطلقا شما نمیخواهید حرف حق را قبول کنید.
بنده عرض میکنم قضایایی هست که مصداق خارجی ندارد شما نتیجه میگیرید که پس علوم تجربی مقدمه فلسفه را فراهم میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما غیر از اینکه سطح مطالعاتتان پایین است متاسفانه اصلا هم حق طلبانه رفتار نمیکنید..
اتفاق خاصی نمیافتد اگر بفرمایید که بله در این یک زمینه من استثنائا اشتباه میکردماConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، حضرت عشق
۱۴:۴۵, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #126

(۳/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۵)سید ابراهیم نوشته است:  الان این جمله من {
فلسفه از مباحثی همچون معقول ثانیه فلسفی سخن میگوید که مصداق حارجی هم ندارد.} این را می رساند که علوم تجربی مقدمات فلسفه را فراهم میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
از کجای این جمله بنده شما این را برداشت کردید؟؟؟ الان هفت هشت صفحه است که داریم میاییم جلو و مطلقا شما نمیخواهید حرف حق را قبول کنید.
بنده عرض میکنم قضایایی هست که مصداق خارجی ندارد شما نتیجه میگیرید که پس علوم تجربی مقدمه فلسفه را فراهم میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما غیر از اینکه سطح مطالعاتتان پایین است متاسفانه اصلا هم حق طلبانه رفتار نمیکنید..
اتفاق خاصی نمیافتد اگر بفرمایید که بله در این یک زمینه من استثنائا اشتباه میکردماConfused

ای بابا با شانتاژیسم بحث پیش نمی ره ها. از من گفتن بود.

عرض کردم معقول های ثانیه ما به ازای ذهنی و مقدمه خارجی دارن. این دو تا با هم فرق می کنن. شما بفرمایید چه طور تا چیزی برای ارائه به ذهن نباشه ذهن می تونه هیچ رابطه ذهنی بین اونها رو کشف کنه؟
۱۵:۰۳, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #127
آواتار
این رفتار را که شما دارید انجام میدهید... بنده هزار بار یه سخن را دارم تکرار میکنم. شما هر دفعه از یه جایی یه مطلبی میگید که بنده هم جواب دادم.

دیگه حقیقتا برام سخته. تایپ کردن دیگه را بیشتر نمیتونم ادامه بدم. به پاسخ های قبلی ام رجوع بفرمایید.

حرف تازه ای اگر بعدا فرمودید بنده در خدمتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، حضرت عشق
۱۵:۲۸, ۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #128

خوب فرض می کنیم من ندیدم جواب شما رو. دوباره کپی پیست کنید.

ایشون می فرمایند اگر انسان رو مستقیما از عالم ذر بیاریم و بگذاریم در فضای خلاء مفهومی رو می شناسه به اسم امکان و مفهومی رو می شناسه به اسم وجوب. خوب بر اساس چه منطقی چنین حکمی صادر کردید؟
۱۵:۴۸, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #129
آواتار
قبل حرفش را زدم. ما معقولاتی داریم که محسوس نیستند.

یه سوال شما بین وجود و مادی چه رابطه منطقی قائلید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، مجتبی110 ، Ali#59 ، حضرت عشق
۲۲:۳۴, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #130
آواتار
بنده عذرخواهی میکنم که اینطور وارد بحث میشم و اصلا نمیخوام وارد دیالوگ های بین جناب سید ابراهیم و نام کاربری بشم . من از کسی که تاپیک رو زده سوالی دارم ؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37...#pid320864

این تاپیک و استدلال کوژیتو را به خاطر میاورید ؟ اساس یک بحث علمی از نظر دکارت سه کلید واژه است :

ترمینولوژی
متدلوژی
اپیدمولوژی

من با تصویر و متنی که در ان ارائه شده مشکلی ندارم و از لحاظ اعتقادی هم برای بنده هیچ مشکلی پش نمیاید , اما سوال اصلی بنده راجع به موضوع تاپیک است :

شما از هیچ درست شده اید !

بفرمائید طبق کوژیتو و روش مندی علوم توسط دکارت معنای کلمه ی هیچ در اینجا چیست ؟ چرا که برای بنده این تناقضات گفتاری جناب عالی قابل فهم نیست , بر اساس چه نوع مطالعاتی متوجه کلمه ی هیچ شده اید , توضیح بفرمائین تا بنده قانع شوم , و گرنه این تیتر تاپیک را چیزی به جز یک فریب علمی نخواهم دانست .

در پناه علم Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا