|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 33 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۱, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #321
|
|||
|
|||
|
یک پیشنهاد. اول سطح توقعتون از زندگی رو مشخص کنید. بعد طبق اون همسر انتخاب کنید. بعد طبق آیه ی قرآن پیش برید...
نمیشه که برادر من .آدمو عصبی میکنید... من برم از فلان نقطه ی شهر یه دختر یکی یه دونه ک مازراتی ماشین دم دستیشونه بگیرم بعد بهش بگم بیا زندگی را ساده شرووع کنیم ![]() میزنه درگوشم... شپلاقووو ![]() حواستون به لول خودتون باشه طبق اون همسر انتخاب کنید اذیت نمیشید. من دیگه حرفی ندارم..
|
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۱۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #322
|
|||
|
|||
|
دوستان اشتباه برداشت نشه
من نمیگم سخت بگیرید یا توکل نکنید چرا خدا کمک میکنه ولی یه چیزی یادمون نره خدا ، قرار نیست معجزه کنه ، یا نظام طبیعت رو بهم بزنه ! من فقط میگم واقع بین باشید
|
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۲۱:۲۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #323
|
|||
|
|||
|
بچه که بودیم میدیدم بزرگترا ازدواج میکنن...
![]() الان که بزرگ شدیم میبینیم کوچیکترا ازدواج میکنن .... احتمالاما فقط تماشا گریم. (دردو دل دهه شصتی ها )
|
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #324
|
|||
|
|||
|
متاسفانه شرایط برای ازدواج بسیار سخت شده...
ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردن... |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۲۱:۴۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #325
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #326
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۱۹/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #327
|
|||
|
|||
|
سال عروس مبارک
|
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۲۰/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #328
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی .
سرکار خانم mahpare تصمیم جدی گرفته امسال همه بچه های بیداری رو متاهل کنه ... اجرکم عند الله ... ![]() والا 33 صفحه تایپیک رو خوندن واقعا کار دشواریه و زمان گیر . اما امسال میتونه سال خوبی برای مجردها باشه ، یادمون باشه وقتی داریم خونه تکونی میکنیم میتونیم دل تکونی و ذهن تکونی هم بکنیم . گاهی وقتها راه اندوختن نیست انداختن است ... منظورم همون افکار سفت و ارتجاعی وا پس زدست که خودمون هم نمیدونیم چطوری وارد ذهنمون شدن و دارن به جای ما تصمیم میگیرن . گاهی وقتها راه خواستن نیست بی خواهشی است ... منظورم همون تمناهای دلمونه که مارو محدود به داشتن خیلی چیزهای بی ارزش و نداشتن خیلی موارد با ارزش کرده . همه چیز با منطق و حساب و کتاب درست نمیشه ، ایشالا سال 94 رکورد ازدواج رو میزنیم ...
|
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #329
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۸)kabir نوشته است: میشه یه کم واضح تر بگید. چون منم ربط نقل قول شما رو با حرف خودم نفهمیدم..... شما گفتید شرایط سخت شده پس ازدواج نکردن بهتره. منم اون جمله رو نوشتم. هر هدفی سختی های مسیرش رو به همراه داره. جناب سوشیانت من خیلی وقته میخوام بچه ها متاهل شن ولی خووب هنوز مثل اینکه موقع اش نشده ![]() بلکم این تاپیکای ازدواج سردم دار تاپیک های تالار نشه ![]() کمترین فایدش بودا. |
|||
|
۰:۲۴, ۲۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #330
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,666 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,522 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,969 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,249 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,146 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 997 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,192 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

.... احتمالاما فقط تماشا گریم. (دردو دل دهه شصتی ها