|
کدوم شوهر خوبه؟
|
|
۱۲:۱۳, ۱۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه.
این مدتی که نبودم خیلی توی نت میگشتم. درباره این که جوونای ما کجا گیرن که ازدواج اینقدر سخته؟ دیدم خیلی از بچه ها گیرن. گیر کسانی که دارن به خاطرش زندگی هاشون رو تباه میکنن و اون ها وجود خارجی ندارن. عکس های زیر رو میشناسین؟ ![]() یکیش افسر مین جان گو ئه تو یانگوم که عااااشق یانگوم بود. یکیش جومونگ افسانه ایه که عاشق سوسانو بود. یکیش اون افسره است تو سریال سرنوشت که عاشق خانوم دکتره میشه. یکیش هم بازیگر نقش دکتر لی تو بیمارستان چونا ست که عاشق خانوم دکتر قصه میشه. چند تا چیز توی همه اینا مشترکه که باعث میشه دخترای ما عاشق اینا بشن. بی تعارف بگم... پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن. لزوماً لخت نمیشن که هیکل شیش تیکه شون رو به نمایش بذارن، از روی لباس هم خوش اندامیشون مشخصه. همه شون توی فیلم ها پسرهای مغروری هستن که به دخترا محل نمیذارن، اما ناگهان عاشق یه دختری میشن که اولش هم ممکنه بچزوننش، اما بعد از 20 تا 50 قسمت بلاخره میگیرنش. صحنه های محرک جنسی توی فیلماشون نیست. نهایتاً دست دختر رو توی فیلم میگیرن. اما... یه امای گنده... چی میشه که دخترای ما عاشق اینا میشن؟ چی میشه که دخترای ما زندگیشون فنا میشه به خاطر اینا، بدون این که خودشون بدونن؟ من به شما میگم... چند تا موضوع توی این مساله دخیله... یکی حرفهای عاشقونه ایه که نویسنده روزها و هفته ها در موردش فکر میکنه و مینویسه که اینا تو فیلم بگن. یکیش موقعیت هاییه که نویسنده خلق میکنه که اینا اون حرف ها رو توش بزنن. اکثراً این ها عشقشون رو جلوی ضلع سوم مثلث به دختره ثابت میکنن. خوب معلومه که هر دختری باشه خوشش میاد. نکته بعدی اینه که اینا توی فیلم ها واسه عشقشون فداکاری میکنن. یعنی توی فیلماشون اکثراً توی یه نقطه ای از فیلم از خودشون میگذرن که عشقشون راحت باشه. شاید همین موضوع باعث بشه که عشقشون هم طولانی بشه، اما جذاب میشه. نکته بعدی ای که باعث میشه این فیلم ها تاثیر بذارن، موسیقی فیلم هاشونه. موسیقی های آرام و بسیار تاثیر گذار که در کنارش شعرهایی خونده میشه که واسه ما که کره ای بلد نیستیم شبیه زمزمه میمونه. دلیل دیگه اینه که مردهای داستان های کره ای دنبال روابط جنسی نیستن و دختر فیلم رو واسه خودش میخوان. همین باعث میشه که تمام دخترها چنین مردهایی رو آرزو کنن. همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن. علی الخصوص بین دخترها. تا اینجاش که چیز جدیدی نبوده و همه این ها رو میدونستیم. من از خانومای تالار یه سوالی داشتم. مجرد و متاهل فرقی نداره. شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟ آدمی که واقعاً وجود خارجی داشته و سر تا پا عشق به همسر بوده. تمام شجاعت هایی که کره ای ها توی فیلماشون نشون میدن که با شمشیر میزنه، طرف 10 دیقه بعد میفته رو زمین، به گفته آقای رحیم پور ازغدی منصوب به امامان ما بوده. آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته. همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما... اما خواهشاً پاسخ بدین که دوست دارین همسر ایده آلتون چه طوری باشه؟ این رو هم در نظر بگیرین که شاید اگه همسر امام علی بودین، زیاد از خونه بیرون نمیرفتین و واقعاً باید رعایت تمام اصول اسلامی رو هم میکردین. متاهل ها پاسخ بدن که دوست دارن همسرشون شبیه کی باشه؟! وقتی این روزا به روضه های ایام فاطمیه گوش میدم، از صمیم قلب عشق به همسر رو میتونم تو رفتارها و گفتارهای ایشون و حضرت زهرا حس کنم. چطور بدون این که فیلمش رو ببینم، میتونم عشق سرشار بین این دو رو درک کنم؟! من مطمئنم که اگه صدا و سیما اندکی شعور داشت و سریالی با موضوع رفتار علی ابن ابی طالب در خانواده میساخت، دخترها عاشق چنین شخصیتی میشدن. وقتی دخترها عاشق چنین شخصیت هایی بشن، مسلماً مردها هم تلاش خواهند کرد که خودشون رو به اون کاراکتر نزدیک کنن. به خدا قسم اگه داستان زندگی این دو رو کره ای ها ازش فیلم بسازن، همه میخکوب تلویزیون میشن. پ.ن: شهادت دلخراش حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به پیشگاه همسرشون تسلیت میگم. بقیه ائمه اولادشون هستن و فکر نمیکنم کسی به اندازه علی ابن ابی طالب غصه دار این مطلب باشه. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۳, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اونایی که فیلم «طلا و مس» یا «فرشته ها با هم می آیند» رو دیدند،قضاوت کنن جومونگ نوعی که وجود خارجی نداره بهتره یا امثال سید رضا و احمد که وجود خارجی دارند؟
|
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
چند مورد کلی بگم .
1) طبق کدوم منبع ، فیلم های کره ای محبوب دل مردم ایرانه ؟ من اینو بدونم خوشحال میشم . 2) از کی تا حالا اسلام ناب محمدی میگه خانوم پوشیه بزن و دو جین بچه بیار و درس نخون تا یه منش علی وار گیرت بیاد؟ نقل قول:من میدونم که حضرت زهرا واسه سلمان کلاس میذاشته و بهش درس میداده و یا حضرت زینب جلوی اون همه نامحرم تو دربار ابن زیاد و یزید سخنرانی کرده. خانوم طرح سوالتون مشکل داره . مواظب باشید کسی رو دین زده نکنید . حضرت فاطمه تو یه برهه تاریخی زندگی میکردن که اسناد موجود به احادیث و مسلک زندگیشون تنها طبق چند کتب بدست ما رسیده . هنوز تاریخ شهادت ایشون در هاله ای از ابهامه . خوب حالا حضرت فاطمه نحوه ی پوششون و مسلکشون رو دیکته به ما نکردن. ندیدم تو دین ما بگن پوشیه بزن که امام علی وار گیرت بیاد . ندیدم که امام علی بخاطر پوشیه ی حضرت زهرا برن خواستگاریشون . در ضمن حضرت زهرا تو چند سالگی ازدواج کردن ؟ خوب الان شما حاضرید دختر خانومتون رو تو 9 سالگی بدبد و به شما بگن علی وار کسی خواستگاری دختر شماست ؟ من پوشیه نمیزنم . درس و تحصیل هم به جا میخونم .زیر بارون بهاری میرم زیر بارون و خیس میشم . تو شب برفی میرم و تو برفا از صدای فشرده شدن برف زیر پاهام لذت میبرم . تو برگ ریزون میرم پارک و از خس خس برگا کیف میکنم . هیچ کدوم اینا هم طبق حرفای شما ضرروی نیست که زن بیاد بیرون .لابد فقط واسه خریدن نون و دکتر رفتن زن باید بره بیرون . کدوم یکی از کار های من بد و نادرسته که بخاطرشون نباید منش علی وار رو از خدا بخوام . خانوم جایی نوشتید پسر کامل هم بیاد خواستگاری دخترا ، دخترا میگن بچه یدونه و چادر سر نمیکنم و فلان و بهمان . پسر کامل از نظر شما چه پسریه که منتشو میزارید رو سر ما دخترا ؟ مگه خانومی به زایمان زیاد و پوشیه زدنه .؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۱۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
من واقعا نمیتونم صحبت های زینب خانوم رو درک کنم ! میفهمم منظورتون چیه ولی من اینجور حرفا رو قبول ندارم اصلا من نمیتونم با این اینجور تاپیک ها ارتباط برقرار کنم به نظرم حرفای به دور از واقعیت زیاد داره از جومونگ و افسر نمیدونم چی شروع میشه به امیرالمومنین و حضرت زهرا(سلام الله علیهما) ختم میشه ! این سوالا و جوابایی هم که ارائه میشه به نظرم چیزی از توش در نمیاد تو این دوره زمونه به نظرم افرادی که علی وار و فاطمی وار زندگی کردن همدیگه رو پیدا خواهند کرد جون تعدادشون زیاد نیست الان شما مشکلات جوونای این مملکت رو حل کنید ، هر کی هم کفو خودش رو پیدا میکنه میره سر زندگیش تا وقتی کاری تو جامعه انجام نشه وضع همینه مشکل اصلی هم مشکلات فرهنگیه ، چون اساسا مشکلات اقتصادی منشأش فرهنگ اشتباهه به هر حال نظر من این بود ، امیدوارم ناراحت نشده باشید پ.ن : شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها هم به همه تسلیت عرض میکنم اللهم العن الجبت و الطاغوت |
|||
|
|
۳:۰۱, ۱۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۳:۰۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خداوند افرادی رو برگزیده و به عنوان ملاک برای انسانها قرار داده.
یعنی ملاک اعمال ما و پذیرفته شدنش توسط خداوند، نزدیک بودن به رفتاره این زوج هست که در عین اینکه کامل بودند، انسان بودند!(خیلی مهمه این که اشاره کردمش) پس ما به هر زحمتی شده باید رفتارمون رو نزدیک به اونها کنیم. حضرت علی (علیه السلام) به لحاظ ظاهری از جذابیت برخوردار نبودند و در حدیث و روایات توصیفش و چرایی اش هست. رفنار این معصومین میشه ارزش و پیروی از اینها میشه ارزشمند. این فاطمه باید ببینه اون فاطمه سلام الله علیها چه میکرده خودش رو شبیه همون کنه وگرنه الکی فاطمه بودن /الکی مسلمون بودن به درد نمیخوره. ................................. خط کشیدم این وسط که بگم ارتباط و مقایسه بین انسان کامل و این طفیلی ها قیاس مع الفارق است. . دخترها دنبال محبت هستند حالا به هر طریق. و به شدت علاقه دارند به کلام. این سریال ها هم محبت کلامی دارند دخترها خوششون میاد. اما این کعبه ای که میسازند مسجد ضرار هست! چون این سریالها همذات پنداری ایجاد میکنه و از این جهات مخرب هست. . صدا و سیماهم میاد با سانسور این کار رو تقویت میکنه. زمان ما دخترا بیشتر عاشق بازیگرای وطنی میشدند الان از این زرد پوستها خوششون میاد.چون ابراز کلامی بیشتری دارند. البته اگر از نزدیک یکی از این زرد پوستها رو ببینند تا عمر دارند از عشق پشیمون میشن. پ. ن بدینوسیله از غیرت دینی برادرها و خواهرهایی که این قیاس رو رد کردند تجلیل به عمل میاورم.
|
|||
|
|
۳:۱۱, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
حالا مگه فرقی می کنه عاشق کدوم الگو بشه؟داخلی یا خارجی...ایرانی یا کره ای...تازه من میگم کره ای شرف داره بعضی از بازیگرای وطنی...مهم اینکه عاشق اینا نشه...
هدف صدا سیما فقط جذب مخاطبه...نمیشه که همش بگیم اینو نگاه نکن اونو نگاه نکن...بالاخره باید بگیم ی چیزو نگاه کن دیگه...تهش میشه یا حریم سلطان یا افسانه ماه خورشید ستاره و کهکشان... البته ی جایی هم رهبری از سریال های کره ای تعریف کردن.... |
|||
|
۸:۴۰, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
خدمت دوستان ناراحت و راحت خودم چند تا نکته رو عرض کنم:
چون مامان من که دبیر دینیه، میگه بچه ها تو این زمینه ها هر رو از بر تشخیص نمیدن. اگه قرار بود همه شیعه کامل باشن و علی (علیه السلام) هم الگوشون که این وضع جامعه ما نبود. پس معلومه که بچه های نوجوون ما دنیا رو به این سیستمی که شما میبینین و تصور میکنین به همین "بیداری اندیشه" خلاصه میشه، نمی بینن.
یعنی ژاپنی بودایی، تونست از امام من شیعه واسه من یه مدل بوداییش رو بسازه که من در اشل بسیار کوچیکی ازش تقلید کنم. امروزه که بچه ها از بعد از افتادن دندون های شیری، به دیدن سریال های بزرگونه رو میارن، فکر میکنین از افسر من جان گو که نمونه بودایی امام علی (علیه السلام) هیچ الگویی تو ذهنش نمی سازه؟ این که من انگشتامو خیس کنم و رو سرم بچرخونم خطری نداشت، اما این که بچه های ما مثل سریال های کره ای به خاطر از دست دادن عشقشون مست بشن، این عیبه. این که یاد بگیرن "سر زلف تو نشد، سر زلف دگری" این میشه که اوضاع خانواده تو کشورمون اینقدر متزلزل میشه.
مشاهده میکنین که تمام این آدما سایت طرفداران دارن. حتماً پیش خودتون میگین سایت زدن که کاری نداره. اوکی... تشریف ببرین چند نمونه از کامنت هایی که زیر هر عکس یا زیر هر تیکه فیلمی که ازشون تو آپارات هست رو بخونین تا متوجه بشین سلیقه بچه های ما داره کدوم سمتی میره. این که شما علاقه دارین تو برف قدم بزنین و زیر بارون راه برین، دلیل نمیشه که بقیه از فیلم کره ای بدشون بیاد. دلیل قانع کننده تر میخواین؟ پلیس راهنمایی و رانندگی تهران، در مصاجبه خودشون اعلام کردن که زمان پخش سریال یانگوم و جومونگ از پیک ترافیک کاسته میشد و خیابونا به طرز غیر قابل باوری خلوت میشد. این یعنی چی؟ یعنی مردم مچل این بودن که بانو چویی به سزای اعمالش میرسه یا نه! یعنی سلیقه تعداد بسیار زیادی از مردم این بوده که ساعت 8 شب مشاهده کنن که جومونگ چطوری از یه گاگول به رهبر یه جنبش آزادی خواهانه تبدیل میشه.
عرب هیزی که توی داستان هاشون از قد و بالای زنان پیغمبر میگه و از رنگ پوست فلانی و بهمانی میگه، چطوره که از ظاهر حضرت زهرا (سلام الله علیها) هیچی نمیگه؟! من به شما میگم! دلیلش اینه که اصلاً ایشون رو ندیدن. منظورم چهره و قد و بالاشونه ها!!! یعنی کور میرفته دم در خونه شوم، حضرت زهرا (سلام الله علیها) چادر سر میکرده. شما اصلاً گزینه تحصیلات و اینا رو ول کن! فکر کن امام علی (علیه السلام) بیاد خواستگاریت... دیگه این که یه نمونه همه چی تمومه و ایرادی نداره که... این که دیگه نمیخواد براش تاپیک بزنیم و رفتار با زن ها رو بهش یاد بدیم. شما بفرمایین، حاضرین 9 سالگی هم نه، 18 سالگی باهاش ازدواج کنین و تا 27 سالگی 4 تا بچه بیارین و خودتون تو خونه آشپزی رو انجام بدین و کور هم که اومد دم در خونه تون چادر سر کنین؟ حاضرین به خاطر شوهرتون که علی ابن ابی طالبه، تشریف ببرین جلوی در که میخ فرو بره تو پهلوتون و بچه 5 امتون سقط بشه؟
این تاپیک واسه اونا زده شد که بگه حتی اگه یه پسر کامل هم شما رو میگرفت، محال بود شما از خواسته هاتون کوتاه میومدین.
انگار که وظیفه ای چیزی داشته باشن که حرفشون رو در سیل توهین ها بگن، بلکه یه نفر با حرفشون از راه به در بشه. انگار که پول گرفتن و این شغلشونه که عصبانی نشن و مدام عصبانی کنن. این تیکه حرفم با کاربرای مچلی بود که به تازگی عضو شدن و هی دارن در کمال خونسردی افکار پوچشون رو رواج میدن. دیگه در این مورد حرفی ندارم. من گفتنی ها رو گفتم. شما به عنوان یه سایت فرهنگی به نظر من مسئولین که مردم رو از خطراتی که دورشون رو گرفته آگاه کنین. اگه نهایت تاپیک هایی که میشه تو این تالار زد، تاپیک های صلوات و اخباره که بهتر نیست در سایت بسته بشه مردم اخبار رو از سایت های خبری دنیال کنن و صلوات هم با صلوات شمار بفرستن؟ خدا کنه فقط 4 سال دیگه که دیدین مردم رفتن جراحی کردن که شبیه جومونگ بشن، بیاین بگین خدا پدر زینب رو بیامرزه، یه روزی داشت هشدار میدادا!!! صدا و سیما موظفه الگو های خودمون رو کامل و جداب عرضه کنه. نه این که اجازه بده کشورهایی مثل کره، الگوهای ما رو با اندکی تصرف و تخلیص بوداییشون کنن و به خورد مردم بده. |
|||
|
|
۸:۴۷, ۱۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام.
زینب خانم سریال ترکیه ای دیدید تاحالا؟ |
|||
|
۱۱:۱۶, ۱۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
یعنی واقعا...دوستان نظراتشون فوق سوپر کارشناسیه
![]() یعنی الان دغدغه زینب خانوم اینه که بازیگرای کره ای بدن بقیه بازیگرا اوکی هستن یه کاری کنید برن سمت اونا ![]() یعنی زینب خانوم ۵تا پست گذاشت در حده تاپیک دوستان زحمت نمی دن یکم با تامل مطالعه کنن.. حرف ایشون اینه در یه جمله بازیگرای کره ای سعی می کنن خودشون رو انقدر خوب جلوه بدن که مظهر انسان کامل باشن در کنارش عاشقانه های واقعا زیبا نه مثه این هندی ها حال بهم زن یا امریکایی ها نهایت تحریکات جنسی..بلکه یه رابطه مدیریت شده اما دل نشین.... برعکس بعضی از دوستان که اصلا کسی رو نمی شناسن که فیلم کره ای ببینه من تو اطرافم ادمایی رو می شناسم که تکرار۳جومونگ رو هم با نهایت دقت می دیدن .. فقط لازمه ۵دقیقه فک کنید ببینید چرا بیش از دو ساله که صداسیما حتی یک روز هم نبوده که سریال کره ای پخش نکنه ..یا شبگه نمایش یا تماشا ..الانم شبکه سه پس احتمالا احتمالا و بازم احتمالا مخاطب داره ودرخواست پخش الان امتحانش اصلا ضرر نداره شما سریال افسانه خورشید وماه رو جستجو کنید تو همین اپارات خودمون ببینید پایین ویدئوهاش چند هزار تا لایک خورده نکته اش اینجاس قسمتهای عاشقانه اش بیشتر لایک داره.. احتمالا ایرانی نیستن کره ای ها هستن میان سریال خودشون رو با زیرنویس فارسی ببینن پلیس هم خالی زیاد می بنده شما خودت رو ناراحت نکن اینم صحبتهای رهبری رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود در دیدار عوامل فیلم شیار 143 گفتهاند: شما مىبینید که این حضرات کُرهاىها - من از کار اینها خوشم مىآید - تاریخ ندارند؛ لذا میگویند «افسانهى جومونگ»، افسانهى فلان. یعنى از اوّل حساب را تصفیه میکنند؛ [میگویند] افسانه است، واقعیّت نیست. یک چیزى در مىآورند، یک تاریخ براى گذشتهى خودشان درست میکنند، که وقتى یک جوان کُرهاى به این فداکارىها و به این شجاعتها و به این کارهاى عجیب غریبِ سینمایى نگاه میکند، خب احساس هیجان میکند، احساس هویّت میکند، احساس افتخار میکند. ما اینها را در واقعیّت زندگى خودمان داریم، اتّفاق افتاده، پیش آمده؛ چرا از اینها استفاده نمیکنیم؟ بهنظر من یک قصور بزرگى - نمیگوییم تقصیر؛ لااقل قصور بزرگى - اتّفاق افتاده است، باید جبران بشود. |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ببینید زینب خانم عزیز اینکه دخترهای کم سن و سال ما الان از فیلمها الگو پذیری میکنن درسته.این حرفتون کاملا درسته.
![]() ما میگیم مقایسه اسم امام علی و دیگر ائمه کنار دیگران درست نیست.ما الگو قرار میدیم ائمه رو ولی به خودمون این اجازه رو نمیدیم که بشینیم فکر کنیم امام علی(علیه السلام)اومده خاستگاری!!!! ![]() اصل موضوع تاپیک خوبه ولی مقایسه شما با عرض معذرت درست نیست. ![]() موفق باشید |
|||
|
|
۱:۴۹, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱:۵۴ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
ما از این تاپیک نتیجه میگیریم که اگر خاستگار دختری علی ابن ابی طالب علیه السلام بود باید ردشان کرد!
چون اگرچه ایشون بسیار مهربان بوند اما چیزی که ایشون از همسرشون می خواستند براورده کردنش برای ما انسانها و دخترهایمان ممکن نیست. همون جومونگ هم خوب نیست اگرچه رفتارش را از همون علی ابن ابی طالب دزدیده اند.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| كمك مالي شوهر به خانوادهاش | besooiekamal | 2 | 2,179 |
۲۴/آذر/۹۳ ۲۰:۴۶ آخرین ارسال: bagheri4 |
|
| خانم ها، بیشتر کدوم رو دوس دارید؟؟؟؟ | enan ilghon | 54 | 23,501 |
۲۳/مهر/۹۲ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: Fatemeee |
|
| حقوق زن و مرد | وظایف زن و شوهر | Ahmad-A.R.M | 4 | 4,967 |
۶/شهریور/۹۰ ۱۱:۳۵ آخرین ارسال: moh3n |
|

![[تصویر: q1txreywl3fprumpsc06.png]](http://8pic.ir/images/q1txreywl3fprumpsc06.png)