|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۹, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #311
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها
![]() منم کنکور دارم امسال. لطفا برام دعا کنید. ![]() لطفا دعا کنید تمرکز داشته باشمو کمتر بیام تالارو درس بخونم.
|
|||
|
|
۰:۰۷, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #312
|
|||
|
|||
|
حیلی وقت بود توی این تاپیک نیومده بودم ، واقعا سی و د صفحه شده؟!!
واقعا نمیدونستم اینهمه کنکوری توی این تالار هست ماشالله...ان شالله همه تون موفق بشید ، واسه موفقیت ما سال سومی ها هم دعا کنید
|
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #313
|
|||
|
|||
|
سلام
کسی رو داریم که دانشگاه امام صادق درس خونده باشه؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #314
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها
چیزی تا کنکور نمونده.(کمتراز 25 روز) ![]() التماس دعا دارم.... ان شاالله هرآنچه خیره پیش بیاد... |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۳۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #315
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
التماس دعا برای همه ی کنکوری ها ![]() 21 و 22 خرداد امسال
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #316
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #317
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ان شاء الله (نه هر جای که دوست داشته باشید و نه هر جا که علاقه داشته باشید بل) هر جایی که برای اسلام مفید تر باشید، قبول شوید. |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #318
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #319
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۵۷)آفتاب پنهانی نوشته است: اینم یه سایت خوب برا کنکوری ها سلام یه سوال؟ این دی وی دی های جمع بندی که انقدر تبلیغشون میکنن فایده ای هم دارن؟ کسی تا به حال ازشون استفاده کرده؟ |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #320
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۱)نرگس مهدوی نوشته است: سلامسلام وقتتون بخیر بستگی به این داره که فرد موردنظر از آغاز کار تا به حال با برنامه ی درستی پیش رفته باشه یا خیر. اگر فردی با برنامه ی منظم و مشخص تا به اینجا پیش رفته باشه و برای دروس مختلف خلاصه بندی های مختص خودش درست کرده باشه؛ میشه گفت نیازی به این نوع جمع بندی ها نیست. و تازه میتونه آسیب زا هم باشه. چرا که در زمان یک ماه مانده به کنکور وقت، ارزش بسیار بالایی داره و شرکت در همایش های جمع بندی که از صبح تا غروب هست و دی وی دی هایی که زمان زیادی رو از فرد خواهد گرفت و بعضا نکاتی درش قید شده که کاربردی و نتیجه بخش هم نیستن؛ نمیتونه چندان مفید باشه. اما برای افرادی که در مسیر آماده شدن برای کنکور خوب پیش نرفتن، همایشها و دی وی دی هایی که برای جمع بندی دروس هست؛ میتونه تا حدودی مفید باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,240 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)