|
نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟
|
|
۱۲:۳۲, ۲۲/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۴ ۱۹:۳۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام روز به خیر میخواستم نظرتون رو راجع به طرح جدید مجلس که داره تصویب میشه بدونم؟؟؟
یعنی با شنیدن تصویب این طرح اولین تصوری که به ذهنتون میاد چیه؟؟؟ و اما طرح جدید چیه: "طرح سیانت از حجاب و عفاف" در صورت تصویب مجلس زنان بد حجاب شاغل در ادارات دولتی با کسری حقوق مواجه خواهند شد. صد هزار تومان جریمه و 10 نمره منفی نیز در انتظار رانندگان زنی است که کشف حجاب کرده اند
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۹, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۲:۵۱ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۲:۱۰)A L I نوشته است: اون افراد نگاه و تفکرشون مثل شما نیستاصلا نگاه هر فرد که در یک جامعه تعیین نمی کنه که چطوری رفتار کنه. در جامعه قوانین هستن که مبنا هستن. درست یا غلط در کشور ما خیلی قوانین حداقل در ظاهر هم شده درش اسلام دیده شده. از قانون اساسی که در مورد نهادهای حکومتی است تا قانون مجازات اسلامی و قوانین اقتصادی و ... الان هستن کسانی که وام و بانک رو کلا غیر شرعی میدونن و میگن جنگ با خداست و کل جامعه در خطره! کسی به خاطر اینها که نمیاد بانک رو تعطیل کنه. اینها اگر میخوان در سیستم مالی کشور فعالیتی بکنن، فعلا قانون اینه! از اون طرف هم یک اقلیتی معتقد باشه که حجاب اصلا نیازی نیست. دین اصلا نیازی نیست مادامیکه در حریم شخصی خودشه، هر طوری میخواد بگرده، ولی در متن جامعه اسلامی باید یک حداقلهایی رو رعایت کنه میشناسم ارمنی هایی که از خیلی از مسلمان نماها حجاب رو بهتر رعایت میکنن. در بحث حجاب عامدانه یا غیرعامدانه متاسفانه تا امروز هیچ کاری نشده. به نظر میرسه وجود قانون، هر چند ضعیف در این مقوله بهتر از بی قانونیه. حداقل افرادی که دنبال رعایت قوانین کشور هستن، تکلیف خودشون رو بهتر میدونن اینکه کشور ما مشکلات زیاد داره ناشی از تغییر 180 درجه ای حکومت در 35 سال پیش و 10 سال درگیری و جنگ داخلی و خارجی بوده... بازسازی بعد از جنگ ... طول میکشه تا حکومت و مردم روی ریل بیفتن اگر قرار کشور ایران در حد خوبی اسلامی باشه، خود مردم به عنوان اجزا بهترین تاثیر رو در این قضیه دارن. دنبال معجزه که نیستیم |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظرم چون بحث از پله ي دهم شروع شده اخر به نتيجه نميرسه ، نگاه به قضيه هم نبايد كلي باشد الان يه سري سوال و مساله هست كه مقدم بر اين بحث است .
1.ايا حجاب و پوشش يك مساله شخصيست يا يك صرفا يك مساله اجتماعي است و يا يك مساله ي اجتماعي ولي در عين حال با حق انتخاب است؟ الف.اگر مساله شخصيست كه واضحا دخالت بي معني است و فقط جنبه ارشادي قضيه ميتواند مورد بحث باشد ، ب .مساله صرفا اجتماعي است (مديران و سياست گذاران نهادهايي با كاركرد صرفا اجتماعي مانند مدارس ، پادگان هاي نظامي،كارخانجات ، ادارات ، دانشگاهها ، بيمارستانها ، باشگاههاي ورزشي و .... واضحا حق دارند نوع پوشش افراد داخل اجتماع خود را _حتي با يونيفرم هاي يكسان_ مشخص كنند و براي مثال در يك بيمارستان قاعدتا يك پزشك نميتواند درخواست روپوش صورتي و گل گلي كند! يا بيمار نميتواند با كت و شلوار برروي تخت بستري شود ) ج .مساله اجتماعي است ولي با حق انتخاب يعني در عين اينكه افراد در انتخاب نوع پوشش ازادند اما اين پوشش انتخابي بايد داراي حداقل مشخصاتي باشد و از يك كليت خاص پيروي كند ( مثلا يك اقا ميتواند با پيجامه ي راه راه در منزل حضور داشته باشد ، اما ايا قابل قبول است كه در بازار هم با همان لباس تردد كند؟) جواب به اين سوال اولين قدم است ، اول لازم است مشخص شود نوع پوشش افراد جامعه مورد بحث كدام بند است؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۲/مرداد/۹۴ ۱۲:۳۲)پارمیس نوشته است: میدونید این کاری که شما دارید میکنید اول دغوت به پیش داوری هست و دوم بد نشون دادن این طرح؟! و استفاده از این تصویر در این پست این مواردی رو که نام بردم تسریع می کنه ؟! جریمه یه روش روانشناسانه هست که برای کار خلاف صورت میگیره و در تمام دنیا مورد استفاده قرار میگیره و چیز جدید و ابداعی نیست . تاپیک فرهنگ سازی که بنده ایجاد کرده بودم به همین مورد مربوط هست که از مشارکت توش خبری نبود ! کسی نمی تونه مخالف این حرف بزنه که فرهنگ سازی خوب هست ! اما فرهنگ چی هست و یا چطوری ساخته میشه !؟!! به قول برادرمون این حرفها فقط برای فرار از مسولیت هست . طرف حاضر هست برای خوشی هر کاری بکنه .. ولی حاضر نیست احکام دینش رو از پیدا کنه .. اجرا کنه .. استفاده کنه . حجاب مسئله اساسی در دین ما هست . با فرار از این مسئولیت داره جامعه به گند کشیده میشه . همه دلشون پاک هست ولی حاضر نیستند جامعه رو از این وضع اسفبار نجات بدن . جوونهایی که به خاطر موانع ازدواج نمی تونن خوانواده تشکیل بدن اما با این جامعه ی کثیف مواجه هستند باید چی کار کنند ؟!؟ جواب این جوونها رو کی باید بده ؟!!! هر از چند گاهی هم که نیروی انتظامی وارد عمل میشه منکوب و رد میشه حرکتش . یا خوب اجرا نمیشه یا به هر حال شکست می خوره . مجردها که کلا بدبخت هستند و همسر ها به همسرشون راضی نیستند چون این جلو های شیطانی و بمب باران توی خیابون نمی گذاره .. این روسری نصفه رو هم حاضر نیستند بگذارند روی سرشون . من پاک ناامیدم ![]() فقط حرف حرف حرف و عمل صفر ! |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۳:۵۷ توسط Wachowski.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم جناب بیداری اندیشه .
همه ی حرفهای جناب عالی از لحاظ منطقی قابل قبول اما بفرمائین که چرا توی این مملکت دوست دارن حق خدادادی انتخاب رو از انسان بگیرند ؟ چطور میشه که دینی کامل ترین ادیان باشه و با قدرت انتخاب و عقل با مردم بسازه ولی پیروانش اینها رو از مردم عادی بگیرند ؟ اگر بی حجابی بده چرا توی این چندین سال این مدعیان نتونستند عاقلانه راههای انتخاب برای نسل بعدی شون پیش بذارند ؟ میخواین بهتون بگم چرا ؟ چون یادشون رفت روزی شعارشون این بود : ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت ! اما تشنگان قدرت امروز کارشون به جایی رسیده از ابزار جریمه و ایجاد ترس میخوان سیستمی رو سرپا نگه دارند که عطش قدرتشون رو سیراب کنه , یه سیستم فقط با دو چیز سر پا میمونه : 1.اعتماد 2.ترس مردم به این سیستم اعتماد کردن و سرپا نگهش داشتن ولی روز به روز این تشنگان قدرت همه چی رو به اسم دین برای خودشون صادر کردن , مردم اعتماد ندارن و دارن راه خودشون رو میرن راهی که با استفاده از عقل و انتخاب خدا بهشون داده حالا سیستم وقتی نابسامانی میبینه داره ایجاد ترس میکنه , مسئله ی عجیبی نیست ! از این حرفهام هم نمیخوام نتیجه بگیرم که مردم خوب نداریم که دغدغه ی دین نداشته باشن و اونها هم سر جای خودشون محترم هستن و حرفهام هم اصلا ضدنظام و سیاسی هم نیست هنوزم نمیشه از ارمان های امام خمینی و امام خامنه ای برگشت ولی امان از خواص بی خواص که....... این رویه احمقانه جریمه و ایجاد ترس هم همیشه نتیجه عکس داده توی تاریخ , چه اون دین مسیحیت که علم کلامش شد مبنای جریمه و چه حکومت های دیگه حالا میخواد مبناش روانشناسانه باشه یا نباشه , هیچ کاری هم نمیشه در مورد مسئله ی حجاب کرد از اول انقلاب این مسئله چرک کرده و امروز به عفونت رسیده با یکی دو سال و کلمات مثه فرهنگ سازی و اگاه سازی به جایی نمیرسن و راهکارهای عملی جدی میخواد که از کسانی که توی راس قدرت نشستن تا این پایینی ها باید واقعا خودشونو به اون موظف بدونن که نخواهند دونست چون منافع به خطر میفته |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
این قانونی هست که خدا گذاشته جناب واچوفسکی.
حجاب یه پایه است. گرچه الان هرکس هرکاری میخواد داره میکنه و به خدا هم اعتقاد داره! حق انتخاب آزاده. بله. ولی چرا باید آدمی که میخواد به جهنم بره باید بقیه هم باهاش برن؟؟ میتونه تنها بره مشکلی نیست! اجتماع چرا باید گندیده بشه؟ |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۲:۱۰)A L I نوشته است: اون افراد نگاه و تفکرشون مثل شما نیست من این حرف شما رو چند بار تو همین تالار گفتم ولی مثل اینکه کسی نمیخواد جدی بگیرتش. متاسفانه هنوز عده ای هستن که فکر میکنن جامعه همین افرادی هستن که دور و بر خودشون میبینن و نمیتونن درک کنن که طرز تفکرها تو جامعه خیلی بیشتر از اینها هست. البته یه عده ای هم هستن که نمیخوان درک کنن چون از مواجه شدن با حقیقت ترس دارن. چکیده ی توجیه مقوله ای به اسم حجاب تو کشور ما شده این: ما همه بچه مسلمون و بچه شیعه هستیم دیگه، پس باید به دستورات دین پیغمبر و خدا گوش کنیم حجابمون رو رعایت کنیم! من واقعا خسته نباشید میگم به این دوستان! بسیار بسیار بسیار مردمی هستن که اصلا براشون مهم نیست این چیزها، چرا هنوز با طرز تفکر 50 سال پیش جلو میرن؟! اینجور توجیه ها فقط برای افراد داخل دایره ی اعتقاد کاربرد داره و برای بقیه جز خنده چیزی نداره. ![]() کار فرهنگی در مورد حجاب رو هم دیدیم، زنهای بد حجاب رو کردن پیکان و شکلات باز و میوه گندیده با حجابا رو کردن مازراتی و شکلات سوئیسی و میوه ی آبدار! Objective کردن زنها (به غرب ایراد هم میگیرن تازه) رو که بذاریم کنار این کار یه چیزی در حد پسرها شیرن مثل شمشیرن دخترها موشن مثل خرگوشن بود. توقع دارید جواب هم بده واقعا. آخرش هم که همه اینها جواب نداد میان میگن زوره و از این قانونها گذاشته میشه. اونهایی که میگن قانونه و به زور باید رعایت بشه، کشف حجاب هم زمان رضا شاه قانون بود چرا مردم اجراش نکردن؟! کاپیتولاسیون هم زمان شاه قانون بود چرا مردم اینقدر عصبانی شدن ازش؟ قانون بی منطق و زور تو کت هیچکس نمیره، اگه این دوتا قانون بالا اجرا شد قانون زور بودن حجاب هم اجرا میشه! در مورد قانون گفته شده تو پست اول میشه گفتن تنها دست آوردی که داره ایجاد تنفر بیش از حد خانومهایی که به حجاب کامل اعتقادی ندارن از خانومهای محجبه هست، که در آخر باعث اذیت و آزار خانومهای محجبه میشه. تو دانشگاه تو محل کار تو جامعه. من یکی امیدوارم این قانون اجرا بشه ببینم آخر کجا صدای زنها در میاد. |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۳۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
امیدوارم یک نفر اینجا جواب بنده رو بده که اگر انتظار دارید جامعه در مورد حجاب آزاد باشه و هر کس به دین خود ...
با ناامنی پیش آمده باید چه کار کنیم ؟ چون در قرآن گفته شده در سوره احزاب : يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَن يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا اى پيامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوششهاى خود را بر خود فروتر گيرند اين براى آنكه شناخته نشوند و مورد آزار قرار نگيرند [به احتياط] نزديكتر است و خدا آمرزنده مهربان است (۵ با جامعه ای که مجرد رو ترغیب (شاید این کلمه رسا نباشه . فقط سعی می کنم شان رو حفظ کنم ) می کنه و خانواده ی متاهل رو به هم میریزه چه کار باید بکنیم ؟ امنیتی که مورد مخاطره قرار می گیره رو چه کسی جوابگو هست ؟! گرچه من پیشنهاد هایی دارم !! ......... جناب 1 zero # تصویری که گذاشتید فوتو شاپ هست . http://www.nazarnews.com/14699 |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۷ توسط Wachowski.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:کسی نمیخواد بره جهنم ! هیچکسی حق نداره نمیتونه قدرت انتخاب رو بقیه بگیره و تنها میتونه علم طرف رو زیاد کنه که از طریق عقلش انتخاب درست تری داشته باشه , عقل جوون های بعد از انقلاب هم متوجه این قضیه شده که یه عده دم از اسلام میزنند که میل به قدرتشون رو ارضا کنند ! از همون سالهایی که نیاز های اولیه یه انسان رو ندیده گرفتند مسکن و پوشاک و خوراک و کار و ازدواج رو به نوعی توجیه کردند به انواع و اقسام روش ها و مردم شدن لاستیک ماشین طمع شون که باید همه ی رنج انقلاب رو به دوش میکشیدن تا اونها با ماشین طمع به مقصد قدرت بیشتر برند مردم بی اعتماد شدن و حالا وقتشه مردم رو ترسوند ! فاطمه خانم شرارت نقاب های زیادی داره ولی فریبنده ترین نقابش تقوی است , نگرانی قشر مذهبی جامعه هم قابل درک و احترامه اما دیگه این جامعه اونی نیست که با چهار تا حرف و حدیث و ایه به خودش بیاد, اگه حجاب قانون بود خدا طوری عالم هستی رو رقم میزد که توی دادگاه عدالتش از ذره ای بی حرمتی به قوانینش نمیگذشت اما اینقدری از دین و تفکری که به زمین فرستاد مطمئن بود که گفت : لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمیعٌ عَلیمٌ . تموم شد اون اعتماد حالا بیان مردم رو بترسونن , خودشونو نابود میکنند ...مردم عادی که نمیان توی دین تفقه کنن و اجتهاد علمی کنن وقتی شرایط جور باشه دینشون دست نخورده میمونه وقتی به چالش کشیده میشن مثه مردم بعد از انقلاب ما , باید خواص جامعه شرایط رو طوری کنند که مردم عادی از دین برنگردن , اینها نتونستند اون هم یه علت بیشتر نداشت فهم درستی از دین نداشتند اگر نبود امام خمینی و خامنه ای هم این کشور همین الانش هم سرپا نبود مثه همیشه سخنان امام خامنه ای نشون میده که کجای کار میلنگه و اگه حل نشه تاریخ به چه جاهایی تاریکی میره : http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=21871 http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=21631 |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۴۰ توسط Eve.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۲۷)فاطمه خانم نوشته است: امیدوارم یک نفر اینجا جواب بنده رو بده که اگر انتظار دارید جامعه در مورد حجاب آزاد باشه و هر کس به دین خود ... همه میدونن زور خوب نیست و در شرایط کنونی آزاد گذاشتن هم درست نیست . هردو صدمه میزنه .بهتر نیست روی راه حل تمرکز کنیم؟ به جای اینکه بگیم چی خوب نیست پیشنهاد ارایه بدیم؟؟ آزاد گذاشتن و نبود گشت نتیجه میده در :مانتو های جلو باز ،مانتو های کوتاه ،بلوز و شلوار ، نبود روسری ، آرایش غلیظ و ... حجاب زوری و بی احترامی به بدحجاب : پایین اومدن شان هردو طرف ،نداشتن نتیجه یپایدار ، دیدن صحنه های کتک کاری که قبلا شاهد بودیم ، سو استفاده هایی که میشه چه در سطح فردی چه در سطح جهانی (ماهواره و کمپین های مخالفتی و...)بیزاری مردم غیر معتقد از مذهبیون ، بی احترامی به خانم های محجبه ... هردوی اینکارها نتیجه های خوب و بد داره و هردو راه درستی نیست ... فرهنگ سازی هم به قولی شعاره . چیکار میشه کرد؟ لطفا روی این تمرکز کنیم . |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۵۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۳۸)Wachowski نوشته است: کسی نمیخواد بره جهنم ! هیچکسی حق نداره نمیتونه قدرت انتخاب رو بقیه بگیره و تنها میتونه علم طرف رو زیاد کنه که از طریق عقلش انتخاب درست تری داشته باشه , عقل جوون های بعد از انقلاب هم متوجه این قضیه شده که یه عده دم از اسلام میزنند که میل به قدرتشون رو ارضا کنند ! از همون سالهایی که نیاز های اولیه یه انسان رو ندیده گرفتند مسکن و پوشاک و خوراک و کار و ازدواج رو به نوعی توجیه کردند به انواع و اقسام روش ها و مردم شدن لاستیک ماشین طمع شون که باید همه ی رنج انقلاب رو به دوش میکشیدن تا اونها با ماشین طمع به مقصد قدرت بیشتر برند مردم بی اعتماد شدن و حالا وقتشه مردم رو ترسوند ! فاطمه خانم شرارت نقاب های زیادی داره ولی فریبنده ترین نقابش تقوی است , نگرانی قشر مذهبی جامعه هم قابل درک و احترامه اما دیگه این جامعه اونی نیست که با چهار تا حرف و حدیث و ایه به خودش بیاد, اگه حجاب قانون بود خدا طوری عالم هستی رو رقم میزد که توی دادگاه عدالتش از ذره ای بی حرمتی به قوانینش نمیگذشت اما اینقدری از دین و تفکری که به زمین فرستاد مطمئن بود که گفت : بله . فساد در سطح اداره کشور وجود داره ولی نمیشه به بهانه اینکه در سطح بالا فساد اداری هست یا از اسلام داره سوء استفاده میشه مردم رو آزاد گذاشت یا بهشون حق داد که هر کاری خواستند بکنند ! فهم درست رو خود مردم باید به دست بیارند . هر چیزی هزینه داره و هم نمیشه بدون هزینه مسلمان بود و امتحان ها وجود داره . اینکه در یک جامعه گل و بلبل افراد مسلمون باشند ، ارزش چندانی نداره . اسلام رو از منبعش باید تهیه کرد . باید براش هزینه کرد . ما همش انتظار داریم اسلام برای ما هزینه کنه و ما آزادیم ! اینطوری که نمیشه ! البته خیلی ها هم می خوان برن جهنم و جامعه رو هم دارن با خودشون می کشونن! وقتی من باعث ابتذال و یا تجاوز به عنف بشم . مقصر کی هست ؟! (۲۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۳۹)Eve نوشته است: همه میدونن زور خوب نیست و در شرایط کنونی آزاد گذاشتن هم درست نیست . هردو صدمه میزنه .بهتر نیست روی راه حل تمرکز کنیم؟ به جای اینکه بگیم چی خوب نیست پیشنهاد ارایه بدیم؟؟ درسته . فرهنگ سازی باید از خود من روی خودم شروع بشه . از سهم خودم در قبال خودم . بعد برسه از سهم من در قبال اجتماع من با این طرز تفکر کهه من بگم باید آزاد کنیم تا هر کس هر چی رو انتخاب کنه مشکل دارم شدید ! چون امنیت جامعه به حجاب بسته است . حجاب پایه خیلی از مسائل اجتماعی و امنیتی هست ! بازم حرف دارم ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اجتماع قانونی احیای فرهنگ عفاف و حجاب - 21 تیر 93 | 59-11(یامهدی) | 1 | 1,754 |
۱۹/تیر/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: 59-11(یامهدی) |
|
| پاسخ به شبهات نهی از منکر در باب حجاب و عفاف (قسمت دوم) | III I III | 0 | 1,599 |
۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: III I III |
|
| مجموعه انیمیشن درباره حجاب و عفاف | عبدالرحمن | 7 | 5,243 |
۱۷/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۷ آخرین ارسال: azade |
|
| هرم عفاف از حیا تا حجاب | mahdy30na | 25 | 11,397 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۱۴ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| داستانهایی از حجاب و عفاف | netlog36 | 57 | 27,225 |
۲۰/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| احساستون در مورد حجاب چیه؟ | meshkat | 121 | 64,375 |
۹/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: لبخند خدا |
|
| وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه | ساجد | 217 | 106,334 |
۲۹/تیر/۹۲ ۱:۲۳ آخرین ارسال: meshkat |
|

![[تصویر: 24kh9113.jpg]](http://www.netgasht.com/images/aks/24kh9113.jpg)

![[تصویر: 14438525820049403773.jpg]](http://www.axgig.com/images/14438525820049403773.jpg)
مثه همیشه سخنان امام خامنه ای نشون میده که کجای کار میلنگه و اگه حل نشه تاریخ به چه جاهایی تاریکی میره :